(1793) Szilveszteri meglepetés?

Tibor bá’ online

 

~q191Aki ismeri (Angela Merkel nem ismeri) Gustave Le Bon szerző „A tömeg” című szociális tanulmányát, az tudhatta, hogy az Európát megszálló muzulmán tömeg előbb vagy utóbb kimutatja foga fehérjét. Röviden a lényeg az, hogy tömegben az emberek sokkal bátrabban, agresszívebben viselkednek, mint egyénileg. Akiknek ilyen hajlamaik vannak, azok ösztönszerűen sokad magukkal közlekednek, ami például igen jellemző a magyar cigányokra. (bocsánat, cigányéletformát követőkre).

A helyzet az, hogy európai mércével mérve egy fiatal muszlim férfi egyáltalán nem piskóta. Ebből egy ezres tömeg pedig félelmetes csorda, ami bármire képes. Követve a PC szabályokat a kölni „eseményeket” első nekifutásra el akarták tusolni. Ami elég nagy rövidlátásra vall, mert több mint 120 nő jelezte a szexuális abúzust. Konkrétan a félrészeg csürhe melleket fogdosott, szoknyák alá nyúlt, bugyikat tépett le, és két nőt meg is erőszakoltak. Aztán hamarosan kiderült, hogy több német és más nagyvárosban hasonlók történtek.

Frau Merkel (fogalmam sincs eddig miért nem kergették még el a németek) végre elhatározta, hogy a bevándorlási törvényen szigorítani kell. Az események után elkezdeni gondolkodni a legbutább állampolgár is tud. Egy vezetőtől azt várná el az ember, hogy különböző intézkedéseinek előre tisztában legyen a hatásával. Merkel nem volt, pedig ez még csak a kezdet. Gondoljatok bele, alig néhány napja vannak Németországban és máris oly biztonságban érzik magukat, hogy megengedték maguknak ezt a kis „kiruccanást”. Mi lesz, ha megmelegszik seggük alatt a szék?

A helyzet az, hogy mi lenézzük őket a primitívségük miatt. Ők viszont minket néznek le a gyenge/gyáva reagálásunkért, és…. a maguk primitív szemszögükből nézve igazuk van, de ez egyúttal arra is sarkalja őket, hogy így vagy úgy ellenünk forduljanak. Tegyük fel, hogy a német rendőrség összekapja magát, a sarkára áll, és ezzel vége az ügynek. Néhány embert bíróság elé állítanak, elítélnek, majd kiutasítják az országból, amivel a viharfelhők nem szűnnek meg.

Aki nézte a beözönlő tömeget, az észlelhette, hogy messze túlnyomó többségük fiatal felnőtt férfi, a legpotensebb életkorban nők nélkül. Ráadásul a sötét bőrűek körében a fehér bőrű, szőke nők igen kívánatosak. Ez így együtt egy veszedelmes recept. Borítékolható, hogy a nagy befogadó országoknak még igen komoly bajaik lesznek ezzel a primitív muzulmán csürhével. Frau Merkel hagymázas ötletéért a németek még komoly árat fognak fizetni.

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________

91 gondolat erről: „(1793) Szilveszteri meglepetés?

  1. Kérdés, hogy pusztán az elszabadult ösztönökről van-e szó, vagy igaz az a feltételezés, hogy az események mögött tudatos szervezés állt, ahogy az a legfrissebb hírekben szerepelt?
    Az mondjuk biztosan igaz, hogy egy ilyen szervezéshez megvolt a szükséges táptalaj.
    Tegnap Georg Spöttle azt mondta, hogy ilyesmit otthon muzulmán nőkkel nem mernek csinálni, mert nagyon szigorúan büntetnek a törvények is, meg hát a rokonság mindjárt véres bosszút áll. Viszont az arabok szent meggyőződése, hogy az európai nők mind szabados ösztönlények, az európai mentalitást az erotikus és pornófilmek alapján ítélik meg.
    Ha ilyen felfűtött várakozásokhoz még hozzájön valakik tudatos szervezése, abból könnyen alakulhat ki ilyesmi.
    És persze az sem javít a helyzeten, hogy a fiatal férfiak jó része egyedül, család nélkül jött.
    Ugyanakkor az elgondolkodtató, hogy ezeknek annyi eszük nem volt, hogy feltételezzék, hogy ennek az esetnek súlyos következményei lesznek az ő jövőjükre nézve, magyarul akit sikerül leleplezni, azt jó eséllyel visszatoloncolják, tehát számára véget is ér az európai álom.
    És ha valaki szervezte, akkor vajon mi lehetett a célja? Hiszen ez tulajdonképpen rombolja az európaiak befogadókészségét, a későbbiekben nehezíteni fogja a bevándorlók bejutási esélyeit, tehát ilyen értelembe öngól az ő szempontjukból.
    Talán az lenne a cél, hogy szándékosan felszítsa az idegengyűlöletet, ezzel elérve, hogy azok a bevándorlók is kemény falakba ütközzenek, akik tényleg beilleszkedési szándékkal érkeztek, és ez nincs ínyére bizonyos muszlim szervezeteknek, mert félnek, hogy elveszítik bázisaikat?
    Bár ilyen alapon ez akár jobboldali, bevándorlásellenes szervezeteknek is lehetett érdeke, hogy így kényszerítse a kormányt új irányba…
    Várom, mik derülnek még ki, hátha tisztábban fogunk látni.

  2. 3:
    Tegnap én is azon röhögtem, hogy erre az eseményre persze ki tudtak vezényelni 1700 rendőrt. Ha ezeket szilveszterkor rendelik ki, megették volna késsel-villával azt az 1000 migránst, aki az egész balhét okozta.

  3. …már előrehaladott állapotban van a Kalergi-terv gyakorlatba való átültetése.

    https://www.youtube.com/watch?v=yR-Robu06kY

    Ennek alátámasztására idézek Nicolas Sarkozy korábbi francia elnöknek 2012-ben elhangzott beszédéből:
    „A cél a faji keresztezés kihívásával való szembenézés. A fajkeveredés az a kihívás, amellyel szembe kell néznünk a XXI. században.”

    Vagy:
    „Ez nem választás, ez kötelesség. Ez parancs. Nem tehetünk másképp. Azt kockáztatjuk, hogy súlyos problémákkal találjuk szembe magunkat.”

  4. 2.
    A neten csak olyasmiket írtak, hogy 1-2 elkövetőt fogtak el, különféle kifogásokat felhozva (nincs elég rendőr, rabomobil, nem lehet megállapítani, hogy ki volt az elkövető, féltek, hopgy valaki meghal stb.). Azt a pár migránst akit elkaptak, igazoltatni akarták, de eltépték a bevándorlási papírjaikat a rendőrők szeme láttára, és még szemtelenkedtek is, hogy majd holnap úgy is adnak nekik újat, mármint a rendőrők, és soha nem tudják meg, hogy kik is ők.

    Azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy melyik a nagyobb vész, ha ez így volt megtervezve, vagy ennyire idióták a vezetők. Bár végül is az eredményt szemlélve mindegy, az ellenlépés meg várható lesz, mert az ilyesmit a nagy többésg sem fogja szó nélkül eltűrni.

  5. Most olvastam:
    „A kölni pályaudvar környékén nők ellen tömegesen elkövetett támadások miatt benyújtott feljelentések száma az utóbbi napokban jelentősen megnőtt: míg csütörtökig nagyjából 170 esettel kapcsolatban tettek panaszt a hatóságoknál, addig szombatra ez a szám több mint kétszeresére, 379-re nőtt.”

    És az elfogottak száma:
    „A német szövetségi belügyminisztérium pénteken azt közölte, hogy a szövetségi hatóságok 32 gyanúsítottat azonosítottak, köztük 22 menedékkérőt. AZ elkövetők közül kilencen algériaiak, nyolcan marokkóiak, négyen szíriaiak, öten irániak, egy iraki, egy pedig szerb állampolgár.”

  6. 6.
    Én nem hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a nyugati országokban valóban eljutottak politikai szinteken is, hogy a népesség összeomlásának küszöbén állnak, néhány éven belül összeomlik az országok működőképessége.
    A demográfiával foglalkozó szakemberek elég pontos előrejelzéseket tudnak készíteni, és megállapítható az a billenőpont, ahonnan már nincs visszaút a működések összeroppanása nélkül, ahol már hiába is döntenének a fiatal generációk a sok gyerek mellett, a keletkezett időbeli rést már nem tudják betömni, mert lesz egy korszak, amikor igen kevés aktívnak kell eltartani mind az öregeket, mind a felnövekvő, remények szerint nagyszámú gyerekeket. Ezen nem segít az sem, hogy majd később javulni fog az arány, a közbenső időszakban súlyos gazdasági-szociális válság lesz.
    Jól tudjuk, hogy minden problémát addig halogatnak a politikusok, amíg az a körmükre nem ég, vagyis amire a saját jövőjük is közvetlen veszélybe kerül. Attól tartok, hogy már itt tartunk.
    Erre a jobb válasz az lett volna, hogy időben megfelelő népesedéspolitikával felturbózni a gyerekvállalást, de az a hajó már elment.
    Szerintem jobb híján ezt a kétségbeesett megoldást találták ki a helyzetre, és úgy gondolják, bármilyen keserű is, bármilyen kellemetlen mellékhatása is van, még mindig ez a jobbik, mint Európa népességének összeomlása.
    Persze ebben benne van az az optimista feltételezés, hogy a migránsok nagy részét 10-20 éven belül integrálni lehet, az integrációra képtelen részt és a szélsőségeseket majd ki lehet szűrni, és fokozatosan kipaterolni az országból. Feltételezem ez a stratégia. Nem hiszem, hogy a szándékos népkeveredés a cél, hiszen az amúgy sem nagyon működik a korábbi bevándorlóknál sem, általában mindenki saját köreiben házasodik, még a beilleszkedett bevándorlók is.
    Tudniuk kellett azt is, hogy ez kemény lakossági ellenállásba fog ütközni, mert konfliktusok tömege lesz amíg remény szerint nem tudják konszolidálni a helyzetet, és addig sok ártatlan áldozata is lesz a folyamatnak.
    Én abból a következetes elszántságból, amit a mai vezetés felmutat arra következtetek, hogy attól tartanak, ha nem hajtják végre ezt a tervet, akkor még rosszabb események következhetnek be, amiről viszont a lakosságnak nincs halvány fogalma sem.
    Na jó, lehet, most én voltam az ördög ügyvédje, de én elképzelhetőnek tartom, hogy ilyen logika alapján történnek a dolgok.

  7. 6.
    Emmanuel Todd – aki még a hetvenes évek közepén vívott ki magának nemzetközi ismertséget, amikor demográfiai alapon megjósolta az egyébként első ránézésre jó erőben lévő Szovjetunió felbomlását, sokan kiröhögték, vagy összeesküvés elméletet kiáltottak – szerint „a németek ma öntudatlanul megint felvállalják a szerepet, hogy más európaiakat és egy szép napon saját magukat is a szerencsétlenség felé sodorják.”

  8. 9-re
    Hubab én sem hittem, nem akartam hinni az ilyen összeesküvés elméletekben de másképp nem áll össze a fejemben a kép. Viszont ha Drábikot hallgatom, na akkor lesz nálam a történet egy kerek egész.

  9. 11:
    Szerintem az is egy kerek kép, amit én vázoltam, csak kimarad az összeesküvés.
    Persze azt el tudom fogadni, hogy sok a háttérben az így- vagy úgy érdekelt kívülálló, akik megpróbálják ezeket a folyamatokat a maguk céljainak megfelelően meglovagolni.

  10. 12.

    Rendszerint egyetértek az írásaiddal, és most is így van.

    Az szerintem is nyilvánvaló – hogy egy „kerek kép” tervezett részét láthatjuk a szilveszteri eseményekben…

  11. Kíváncsi vagyok mi fog történni a következő hónapban, ugyanis Kölnben most kezdődik a hagyományos évi Karnevál szezon.
    „Boldog, ünneplő tömeg” özönli majd el az utcákat, maskarákban vs az unatkozó migránsok, akiknek legtöbbje olyat még nem látott és nyílván ki akarja majd venni a részét a maga módján a buliból :)….folyt. köv.?

  12. 3: HA a Pegidát vitézül szétverő 1700 német rendőr Szilveszterkor is Köln utcáin lett volna… 🙂

    118: Becsapod magad. Azért szidjuk a jó helyen levő szúnyogokat, mert nem lehetünk köztük. Te is. 🙂

    108: A magauk korában az Árpádok, vag Károly Róbert, vagy Mátyás is épp ilyen, nem mindenki által kedvelt vezetők voltak, mint ma OV. A “népe által egyöntetűen szeretett király” mítoszát később teremtették meg az udvari propagandisták… 🙂

    108: Arra célzol, hogy OV hatalmát most is jóváhagyta bizonyos Bölcsek Tanácsa? A híres jegyzőkönyves testület? Nem vitatom… 🙂

    Tibor bá’: Utoljára szerkesztettem össze. próbáld magad fegyelmezni.

  13. A szilveszteri történéseknek mint a civilizációk közti összecsapásnak van egy mélyebb értelmezése, ami még sötétebb jövőt jelent nekünk.
    A muszlim fiatalok megértették, hogy Európa elnőiesedett, tehát meg kell dugni, magukévá kell tenni…

    Európában és főleg Németországban az utóbbi 70 évben liberális polkorrekt mantra következtében kulturálisan, politikai téren csak a nőies jellemvonások, erények nyertek teret, mint a befogadás, az erőszak elutasítása, lemondása az erő politikájáról, minden politikai hierarchia megszűnése, nyitottság, kompromisszum keresés, a másság elfogadása,
    feminizmus. Sőt a gender elmélet, a nemek összemosása, a férfiasság elutasítása, a homoszexualitás mint érték, a mai fiatal férfiak immár a buzikhoz hasonlítanak, szőrtelenítik a mellkasukat, hónaljukat, kozmetikushoz járnak, stb. A férfi erényeknek mint a bátorság, becsület, hazafiasság, kiállás önmagunkért, a területünk megvédése, a hazafiság, szuverenitás nincs többé helye. Maga az európai alkotmány zárta ki a nemzetellenes koncepciójával. Németországban és több skandináv államban már nő a hadügyminiszter is, a hadsereg és a rendőrség tele van nőkkel, már természetesnek veszik hogy nők jelentkeznek.
    De maga Merkel testesíti meg tökéletesen a matriarchát, akit Mutti-nak, a mamának hívnak. Ő tudatosan döntött úgy, hogy nem vállal gyerekeket, és leszbikus hajlamairól is lehet olvasni. Ő az aki behívta a szíreket, azt gondolva hogy majd örökké hálásak lesznek, beállnak a sorba, tudják hol a helyük.

    Miközben a szíreket behívta, az oroszokkal szemben az ukrán krízis során a német gazdaság érdekeivel ellentétesen cselekedve teljesen szembe fordult. E mögött is lehet egy mély szexuálpszichológiai félelem, ha Putyinra gondolunk, aki félmeztelenül vadászik és lovagol, a macsó férfi archetípust megtestesítve. Még inkább paranoiás félelem lett Merkelen úrrá a május 9 i nagy orosz seregszemlét látva, ami az extrém férfiasság, a honvédelemre készen állás megjelenítése. Merkel csak a buzi felvonulásokhoz szokott hozzá. ehhez képest mily borzalom jön az oroszok felől, még a végén Európára rúgja az ajtót a férj, az apa, a pater familias, a családfő tekintélye, mely a természet rendjéből eredően parancsol, dönt, anélkül hogy megkérdezné előtte a nőt. Azonnal be kell zárni előtte minden ajtót! Maradjon csak kívül az antidemokratikus állat!
    Végül Putyin – a családfő- helyett egy egészen más fajta állat rontott be. A horda. Melynek éppen az elnőiesedett Németország tárta ki a kapuit, aki „semleges neművé” vált, a buzik jogait védi, behívta őket a befogadás jegyében, női meghatódottsággal a török strandon meghalt kisfiú miatt, egy női impulzus hatására: gyertek mind, korlátok nélkül, ti fiatal, egyedülálló férfiak… azt gondolván hogy ha kapnak enni, és egy kis segélyt, akkor le vannak rendezve, örökké hálásak és alázatosak lesznek, lehet őket háziasítani és egy kicsit pszichikailag kasztrálni, ahogy az európai férfival megtették.
    Hát nem, a migránsok ezen tömege egy véres háborús környezetből jön, ahol látták a rokonokat, a szomszédokat amint az akna felrobbantja, olyan társadalmakból indultak el, melyek markánsan a férfi tekintélyen alapulnak, ahol a férfi zsarnok lehet, és a nőstényt vagy be kell fedni tetőtől talpig vagy meg kell fegyelmezni veréssel erőszakkal.
    Nos ezek a muzulmán fiatalok azonnal felismerték, hogy egy olyan társadalom fogadta be őket, mely kulturálisan buzi, társadalmilag és politikailag elnőiesedett, tehát védtelen.
    Azonnal megértették a lényeget: ez a társadalom megvetésre méltó, tisztelet és becsület nélküli, éppen azért mivel feminin, nőies. Mivel a „fennálló rend” csak papírokon, procedúrákon alapul bármiféle kényszerítő erőt nélkülözve, itt a nők parancsolnak, a kölni polgármester asszony, a Mutti, (Merkel) Boldrini, Mogherini, ez tiszta provokáció számukra. Az „emberi jogok nevében” befogadók szeméből kiolvashatják a kasztrált eunuch magatartását, aki elfojtja az ősi félelmét. Tehát próbát akartak tenni, hogy megtörjék ezt a törékeny rendet.
    Emiatt próbálták meg elhallgatni Merkel és a társai a tömeges szexuális erőszakot. Megnémultak a hamis értékeik összedőlésétől, a férfi horda betörésétől. Kinek kellett volna megvédeni a nőket szilveszter éjjel? A német rendőrségnek 70 éve egyetlen lényegi aggodalma van, semmiképpen se hasonlítson az SS-re. Ez azt jelenti, hogy minden magatartás ami határozott, férfias, hosszas kiképzés során kasztrálnak. A német rendőrséget megfosztották minden keménységtől, nevetséges színekbe öltöztetik, hogy ne tűnjön militánsnak, maguknak a rendőröknek lett volna szükségük védelemre.
    Hogy tűnik a dolgok ezen olvasata? Hozzá tehetjük, hogy aki férfias határozottsággal, keménységgel szembeszállt a korlátok nélküli befogadással, mint Orbán Viktor, démonizálva lett a média által, az elnőiesedett puhány, herélt brüsszeli politikusok, Hollande és tsai által. Annyi jelzőt aggasztottak rá, fasiszta, intoleráns, diszkriminatív, politikailag inkorrekt, nem befogadó, hogy az országhatáron erőszakot alkalmaz stb. ezért mi bosszút állunk, elvesszük az eu támogatást. Mindezen hisztéria mögött felsejlik a tudatalatti félelem, hogy újra megjelenik a férfi, (az államférfi). Félelem és gyűlölet amit láthattunk a görög pénzügyminiszter Varoufakis esetében is.

    Maurizio Blondet nyomán szabadon.
    http://www.maurizioblondet.it/i-siriani-hanno-capito-lue-e-femmina/

  14. 16:
    Kicsit bő lére eresztetted, de tökéletesen fedi az én vélekedésemet is. — Az rendben van, hogy Orbán maccsó, de nézd meg, kik veszik körül. Nézd meg -például- a főbarátját, Mészáros Lőrincet. Az férfi?

  15. 16: Ebben van igazság, de azért bízom benne, hogy az események alakulása folytán Európa egy pár orrbaverés után magára kell találjon.
    Szerencsés esetben lesznek országok, régiók, ahol kellő határozottsággal példát állítanak, hogyan lehet hatékonyan rendezni a helyzetet, és ami rádöbbenti a többséget, hogy ezeken a kevésbé polkorrekt helyeken sokkal élhetőbb világ lesz, mint náluk, leváltódik a tehetetlen gárda, és a helyükbe határozott személyiségek lépnek. Egyébként minél később történik ez meg, annál durvább lépésekre lesz szükség, de ez szükségszerűen be kell hogy következzen.

  16. Sajnos a rendőrség nálunk is elég gyenge – komolyabb bűnözőhöz már a TEK-et kell kiküldeni. Elpuhultak abban, hogy a tevékenység zöme kimerül az autósok vegzálásában, meg a buzifelvonulások biztosításában.

    Ami a kölni és egyéb eseteket illeti- főleg az összeesküvés elméleteket gyártóknak:

    Amikor bekerülnek az egyetemekre a szigorúbb egyházi iskolák tanulói, nagyon sokszor ezek a diákok vadulnak meg leginkább – pia, drog, pina, ami belefér.
    Szerintem van párhuzam a bevándorlókkal – kikerültek egy vallási jellegű társadalom szorításából és most próbálják pótolni a nyugati szabad légkörben, amit elvesztegettek/nem tehettek meg. A szilveszteri buli jó apropó volt ehhez. Csajok nem voltak a bulijukban, próbáltak szerezni…
    A német rendőrség abban hibázott, hogy ott helyben meg kellett volna tanítani nekik, hogy mindent azért itt sem lehet csinálni. – Nagyjából véresre kellett volna verni ott helyben a hőzöngőket…
    A másik nagy hiba, hogy a rendőri vezetésben fel sem merült, hogy ilyesmi előfordulhat, nem volt elég rendőr (???)…

    Annak idején, katonaként mi még kaptunk karhatalmi kiképzést is. Ennek lényeges eleme volt, hogy hogyan kell a géppisztollyal elegáns mozdulattal, de akkorát ütni, hogy csont is biztosan törjön. A német rendőrt ilyenre nem tanítják?

  17. 20.
    „bekerülnek az egyetemekre a szigorúbb egyházi iskolák tanulói, nagyon sokszor ezek a diákok vadulnak meg leginkább – pia, drog, pina, ami belefér. Szerintem van párhuzam a bevándorlókkal”

    Ha megkérdeznék a Kölnben, a Hauptbahnhof-nál megerőszakolt lányokat, szerinted melyiket választanák: német egyházi tanulókat, vagy arabokat? Nincs semmilyen párhuzam: más a morál, más a világkép és totálisan mások a gyökerek. Csapatokban támadó kártevőket, ha a testi épségedet veszélyeztetik, nem lehet a tízparancsolattal jó útra téríteni.

    Szókimondó gondolatok a német állapotokról.
    http://magyaridok.hu/kulfold/felek-varso-lehet-az-uj-majdan-ilyen-levelet-meg-nem-olvasott-merkel-283465/

    19.
    Ez egy nyilvánvaló provokáció.

  18. 21:
    „nem lehet a tízparancsolattal jó útra téríteni.” Ilyet írtam volna? Szerintem pont az ellenkezőjét… Szó nincs arról, hogy ne kellene rendet tartani.

    DE:

    Ugye hallottál te is a gólyatábori erőszakolókról? Több magyar lányt erőszakoltak meg – magyarok – , mint most Németországban a bevándorlók. Csak úgy megjegyzem. Ennyit az egyetemistákról.

    A párhuzamba állítás amiatt van elsősorban, mert már a németek is összeesküvés elméleteket gyártanak. Ami vagy volt, vagy nem /mármint volt szervezettség, vagy sem – ha telefonon szólok az ismerősöknek, hogy gyertek bulizni a dóm térre, az szervezettség?/. Nem kell ott összeesküvés elméletet keresni, ahol elég magyarázat a hormonok túltengése és a hirtelen támadt ‘szabadság’. Ettől még mocskos disznók – ahogy a gólyatábori „fiúk” is.

    Szóval tartom, amit fentebb írtam.
    Meg azt is, hogy muzulmánoknak semmi keresnivalója egy keresztény Európában. Ha ők kiutálhatják, megölhetik a keresztényeket „muzulmániában”, akkor nekünk se kelljen befogadni őket.

  19. Európa a Baltic Dry mélyrepülésével (429-re) tovább süllyedt.

    A szilveszter esti eseményeknél az kiderült, hogy több helyen szerettek volna terrortámadást csinálni. Számítottak rá.
    Este ezért a várt helyeken kikapcsolták a WhatsAppot (csevegő, nem ismerem) – feltételezések szerint ezért tudták elkerülni a nagyobb terrorcselekményeket.
    Egy biztonsági szakértő szerint 2016 év Európa 9/11-e lesz. Elszórva mindenfele terrortámadásokra kell számítani. 2015 „semmi” volt ahhoz képest ami idén jön. http://www.oe24.at/welt/2016-droht-ein-europaeisches-911/219228090

    A tömegben bandává válásnak lehet köze a Milgram kísérlethez is: feltételezhetik, hogy úgyse tudják utólag bizonyítani, hogy kié a felelősség ezért is megengedhetnek maguknak több mindent.

    BTW sorozás: mintha Romána és Finnország már elkezdte volna behívni több tartalékosát (fél éve hallottam előbbit, nemrég utóbbit)

  20. A német kormány meghívására, csábítására jöttek a „menekültek”.
    NEM az embercsempészek ígértek Kánaánt az embereknek, hanem Németország kormánya. Az alábbi reklámfilm bizonyítja ezt, amit 17 nyelvre ( többek között albán, arab, orosz, dari, farsi, patsú, szerb) fordították le. A filmet a Menekült- és bevándorlásügyi hivatal (BAMF) és az Európai menekültalap finanszírozta, és 2014-ben a Miramédia Hamburgban forgatta.
    A cég azzal reklámozza magát, hogy „a megrendelők ügyfeleit hazájukban is megszólítják.”

    A film egy fiktív (jóképű) iraki menekültről szól, és 17 percen keresztül azt mutatja be, hogy mit kell tenni a menekültnek, ha Németországba megérkezik. Abbast kedvesen fogadják a hivatalokban és még véletlenül az ő nyelvén is beszélnek itt, mindez a legmegnyugtatóbb az idegen országba érkezőknek.
    Sajnos arról nem beszél Abbas, hogy miképp érkezett Németországba, mert csupa biztonságos országon keresztül jutott el idáig, és a Genfi nemzetközi menekültügyi egyezmény értelmében, először az első biztonságos országban kellene a menekültek regisztráljanak.
    Abbas az étellel is meg van elégedve, mert a muzulmán vallás szabályainak megfelelő ellátást kap. A többi menekülttel barátságosan beszélget, a menekültek között vallási konfliktusok nincsenek, senki sem tépi ki a koránból a lapokat és nem dobja a vécébe.
    Csupa kedves embert mutat be a film, akik biztonságot és szép jövőt ígérnek Abbasnak.
    Na egy ilyen film látta után, ki ne dobná össze a megtakarított pénzét és indulna el egy szebb jövőbe?

    http://www.welt.de/politik/deutschland/article145792553/Der-Werbefilm-fuer-das-gelobte-Asylland-Germany.html

  21. A németek még nem sok mindent tettek a történelemben, amiből ne származott volna hasznuk (azt hiszem, ez a PC megfogalmazás).
    A menekülteket pontos, tudományosan előkészített tervek alapján hajtják a vágóhídra.
    https://www.youtube.com/watch?v=LrOfpX_SMvA#t=7m41s

    A konteósok szerint a kölni megmozdulásukat is a németek szervezték meg, hogy be lehessen vezetni a szigorításokat, amivel majd a tanulni, dolgozni nem akarókat lehet fegyelmezni. Így nem sérül a németek kifelé mutatott „bevándorlóbarát” politikája. Ezek a hálátlan menekültek nem akarják a „jót”…

  22. 24.
    Ha az elte golyatáborban erőszakoskodó fotós állatra gondolsz, akkor az nem diák volt. Nem valószínű, hogy az egyetemisták között az átlagosnál több lenne az erőszak.
    Az utolsó bekezdéseddel egyetértek.

  23. 28. A gólyatáborban el lehet menni, amikor tul reszeg a tarsasag. Ott aki kirakja a mellet, az azt varja, hogy meg legyen ‘aszva. Itt is volt poszt rola. Hogy menet kozben meggondolja magat, szivas. Vannak baratok, a sikitast van ki meghallja. Teljesen mas a jelleg.

    Itt a egy aktiv nagyforgalmu vasutallomast zartak korbe ezren. Mas szituacio, nem szabad keverni a kettőt. Kölnben kérdés nélkül szét kellett volna vízágyúzni a tömeget, egyetlen „Oszolj!” Utasítás után. Aki nem távozott, bűnrészes alapon. Ha rám ki tudott jönni géppisztolyos rendőr németországban, mert fél órát aludtam egy McDonald’s parkolóban egy ladában, akkor ilyenkor is legyen kéznél. (Hozzáteszem, a rendőr perfect beszélt angolul, utlevelet kert, megkerdezte Mit csinalok, mondtam neki Anglia-Magyarország túrázom, ment a dolgára. Később angol rendszámos autókkal mentem, soha nem állítottak meg.)

  24. 27.
    A politológus nagyon precízen leírta, hogy mi a németek stratégiája bevándorlásügyben, beleértve azt a kalkulált kockázatot is, amit a nem kívánt események és folyamatok jelentenek.
    A németek eleve csak 30-40%-kal kalkulálnak mint a gazdaságba integrálható hányad, ezért ennek megfelelően több migránst fogadnak, és közben kiépítik annak mechanizmusát és eszközeit, hogy a többit hogyan kezeljék, és szabaduljanak meg tőlük.És mindezt a korábbi török vendégmunkások kapcsán szerzett tapasztalatok alapján.
    Szóval ami nekünk meggondolatlan kaotikus eseményeknek tűnnek, az a részükről egy tudatos, megfontolt stratégia része. Ráadásul azt is jól kitalálták, hogy ennek a folyamatnak tetemes költségeinek egy részét hogyan lehet lenyeletni a folyamatban nem érdekelt, viszont szerencsétlen módon a bevándorlási útvonalba eső országokkal.
    Ezt a beszélgetést még nem láttam, de teljesen megerősítette elképzelésemet, amit egy fentebbi hozzászólásban is írtam.
    A dolog buktatója az, hogy a lakosság nem volt bevéve a buliba, és a velejáró negatívumokat nem hajlandó lenyelni, és ez politikai fordulatot is hozhat, amely boríthatja az egészet.
    Habár ez sem biztos, hogy a lakosság nem volt ilyen irányban előkészítve, nekem gyanús az a túláradó fogadtatás, amiben az elején a migránsokat részesítették. A németek nem az a nagyon érzelmes, barátságos és önzetlen népség, lehet, hogy próbálták náluk tudatosítani, hogy öreg, ha ezek nem jönnek, nem lesz nyugdíjad… Csak az események megfordították a hangulatot.

  25. 31:
    Hogy egy áttelepítés nem várt katasztrófákat szülhet arra 100 éves tapasztalatok vannak. Az ekoegyensúly egy törékeny dolog, nem szabad mesterségesen belekavarni. Ez emberre, állatra, növényre egyaránt érvényes.

  26. Miért nem nyitottak állásajánló irodákat Törökországban a németek, ha tényleg munkaerő kell nekik? Kiválogathatták volna a legjavát. Mért lett volna ez jóval drágább megoldás? Akik kellenek nekik azokkal szerződnek és az embercsempészeknél olcsóbban, saját költségen egyenest Németországba repülnek. A folyamat kézbentartható, irányítható, szabályozható.
    Német szállítási vállalatoknak nagy bevételt hozhatott volna.

    De nem, ők inkább a vonatsíneken és autópályákon kóválygó, hömpölygő, totálisan ellenőrizhetetlen tömegekre támaszkodnak, hogy a világ iparilag egyik legfejletteb országában megoldják a munkaerő hiányt. Ami hiányt az unión belül is megoldhatnák.
    Ez a fizikus átver mindannyiunkat.

  27. 2. hubab
    „Tegnap Georg Spöttle azt mondta, hogy ilyesmit otthon muzulmán nőkkel nem mernek csinálni, mert nagyon szigorúan büntetnek a törvények is, meg hát a rokonság mindjárt véres bosszút áll.”

    Kairóban, a Tahrir téren történtekről hallott már?

  28. @31:
    „A németek eleve csak 30-40%-kal kalkulálnak mint a gazdaságba integrálható hányad, ”

    A minap jelent meg a hírekben, hivatalos forrásból, hogy bevallottan 10% lesz az csak és az is az elkövetkezo min. 3 év alatt. Magyarul 90%-a menekülteknek a szociális ellátórendszert terheli tartósan (gy.k. segílyes). Gratulálok ehhez, ha ez tudatos volt. Olyan f_sza a német szoc.ellátó rendszer, hogy többszázezer új rászorulót fel tud szívni??? Kétlem…

  29. 16:

    Ez egy érdekes elmélet Tibi, van kis összeesküvés elmélet ize is, de alapvetöen szorakoztato és hihetö olvasmány, ám nem erröl van szo.

    Ha tényleg „németországot” akarom megszégyeniteni és megalázni, és valoban ez lenne az üzenet, hogy a németeket meg lehet dugni, mert lányosak, akkor miért nem fiukat eröszakoltak meg???? Az elméleted mellé ugyanis ez adna némi magyarázatot, de itt nem erröl van szo.
    Csoportos horda védtelen nöket eröszakol…
    Akkor ki itt a pussy?

    Ettöl függetlenül nem teljesen falsch az amiröl irsz. A németek egy érdekes skizofrén állapotban élnek. Nincs összhangban a viselkedésük és a gondolkodásuk.
    A német nép elsö körben mosolygos, barátságos népnek tünik, mert ez el van várva tölük. Egy valamire valo német legyen liberális….
    Mégis ha jobban a szinfalak mögé lát az ember, ott már felvillantják a valodi énjüket, ami messze nem olyan barátságos mint az elsö körben látszik.
    A másság elfogadása (minden értelemben, nem csak a buziké) helyenként is borzaszto nagy különbségeket mutat.
    Nagyvárosok mint München, Berlin Köln, Hamburg..stb sokkal befogadobbak, mint a vidék.
    Aztán az egykori NSZK szintén sokkal befogadobb, mint az NDK. NDK sok esetben idegengyülölöbb, mint Magyarország. A Pegida mozgalmak is inkább köthetöek kelet németekhez.
    Németország nem egységes, és megfigyelhetöek azok a jelek, amiröl irsz az elméletedben, de ezt egy az egyben ráhuzni Németországra nem lehet.

    A németeknél ugyanazok a folyamatok vannak, ami egyébként az egész fejlett nyugati világban (beleértve Magyarországot is) megfigyelhetö.

    A német rendörség baromi nehéz helyzetben van. Olyan problémával szembesülnek, ami korábban nem volt, illetve nagyságrendekkel ritkább.
    Vagy reagálnak az uj helyzetre, vagy egy megalázo kiszolgáltatott szakma lesz, mint nálunk és naponta fognak rendört verni.
    Azt is el tudom képzelni, hogy megkezdik majd a rendörség „iszlamizálását” is.

    31:

    5 év mulva többet fogunk tudni, de én sem gondolom, hogy Merkel ennyire hülye lenne, mint ahogy mi most gondoljuk. Bevallom én sem értem jelenleg a bevándoroltatás lényegét.

  30. 9. hubab

    A helyzet az, hogy a Kalergi terv nem összeesküvés elmélet.
    Díja is van, amit minden második évben odaitélnek a leglelkesebben végrehajtó politikusnak…
    Merkel is megkapta már…

    Ami meg a demográfiát illeti…
    Spanyolországban 50% körül van a fiatalok között a munkanélküliség.
    Portugális, Görögország szintén, de még a keleti államoknak is van felelsleges munkaereje…
    Aztán lehetne az ukránokra, oroszokra számítani, hamarabb beleszoknának a civilizált életbe, mint az arabok…

    Szóval a demográfiai kifogás nagyon gyenge lábakon áll…

    És az ütőkártya, hogy a nyugati politikusok TUDJÁK, hogy ezek INTEGRÁLHATSTLANOK még generációk alatt is…

    SZerintem rosz irány lehülyézni a politikusokat… Legalábbis ezen a szinten… Esetleg csak mi tartjuk összeesküvés elméleteknek azokat a célokat, amik mentén olyan logikátlanul döntenek…
    De akkor végül magunkat hülyítjük.

    Bár a változások elindultak, kiborult a bili, MINDENKI előtt világossá vált hogy a rendőrségtől kezdve, a feminista mozgalmakon keresztül az médiáig mind egy kézből van irányítva.
    A nagy kérdés most az, hogy merre mennek tovább a németek… Mert ezt az utat már nem folytathatják.
    És most megy az az asztal alatt a rugdosódás, hogy akkor most mi legyen.

    De lehet akár jó is hogy olyan irányba fordulnak a dolgok, amire a háttérhatalom nincs felkészülve.

  31. 20. Observer

    „…hogyan kell a géppisztollyal elegáns mozdulattal, de akkorát ütni, hogy csont is biztosan törjön. A német rendőrt ilyenre nem tanítják?”

    Dehogynem !
    A szélsőjobbos tüntiken gyakorolják is.
    Most is, mindjárt lett vízágyú a PEGIDA tüntetésre !

  32. 37. Attila írásához:

    G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) egykori vezetője mondta: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”

    Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év januárjában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége…

  33. 39:
    159.000.000-ra. Na persze, mert fenn akarják tartani a sztrájmentes termelést alacsony fizetések mellett.

  34. Kezd radikalizálódni a helyzet; ez történik, ha az állam nem védi meg a polgárokat. Ugyanakkor nincsenek illúzióim, hogy az elszabadult eseményeket nem pont azok nyakába akarja varrni a német belbiztonsági szolgálat, akik éppen a megszállás és a szabad erőszak ellen vonulnak fel. Provokáció ez is, aminek a célja az ún. szélsőjobb (értsd nemzetükért aggódó) erők kriminalizálása, a tömegbe épített karlendítőkkel meg üvegdobálókkal.
    Az egy vicc, hogy az erőszak ellen tiltakozó németek tüntetését majdnem kétszer annyi rendőr verte szét, mint amennyi az erőszakoskodó ezerfős muzulmán csürhe ellen kivonult (és alig tett valamit).

    http://www.hidfo.ru/2016/01/wilkommenspolitik-koln-utcain-fegyverrel-vadasznak-a-bevandorlokra/

  35. 41: A rendőrség sosem működött politika-mentesen.

    Ha a hivatalos politika szerint a menekült jó, a menekültek ellen tiltakozó rossz, akkor az előbbieket pátyolgatják, az utóbbiakat elverik. Egyszerű.

    Vagy ha tovább megyünk, nálunk azt látja a rendőr, hogy hiába kapcsolja le a c. típusú bűnözőt, mert a bíróság 5 perc múlva kiengedi, egy idő után bizonyos bűnesetekre csak vállat von és megpróbál lebeszélni a feljelentésről, mert úgyis felesleges. Ez akkor is így működik ha a rendőrök egy része nem kimondottan c. párti. /Bár van köztük elég sok, aki vagy félelemből, vagy pénzért, de sokat elnéz bizonyos romungróknak. Időnként vannak nagy lebukások az alvilági kapcsolódások miatt./

  36. Földi László – Összehangolt támadásoktól tart az európai terrorelhárítás 2016.01.11

  37. 33:
    ezen már én is gondolkodtam, valószínűleg olyan embereket akarnak, akik mindent hátrahagyva érkeznek. Volt is erre utaló nyilatkozat. Törökországban sok lenne a kamu jelentkező.
    Plusz ki kéne építeni a helyi interjúztató infrastruktúrát.

  38. Az EU képtelen a védekezésre a migránsokkal szemben. Eddig Németországban egy viszonylag jól működő nagykoalíció volt, jelenleg azonban még a testvérpártok – a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) – sem értenek egyet. Merkel pozíciója meggyengült, szembekerült a nagykoalícióban szintén partner szociáldemokratákkal (SPD).

  39. 33. Károly
    Ha ez a folyamat nem menekültügyi kérdésként, és humanitárius segítségként, hanem a németek gazdasági szükségleteiként lett volna megfogalmazva, akkor a migránsok jogi pozíciója egész más lett volna.
    Akkor ők követelhetnék a németektől a beígért dolgokat, így meg hálásnak kell lenniük a befogadásért és a munkalehetőségekért.
    Egész más alkupozíció!
    Ráadásul az utazás költségeit sem nekik kell viselni, csak az utolsó fázisét, amit így is úgy is kellett volna.
    Arra meg mindenképpen fel kell készülnie az államnak, hogy a migráció kezelésének intézményeit és eljárásait rutinszerűvé fejlessze, mert kevés esély látszik arra, hogy az európai mentalitás a jövőben meg fog változni. Tehát itt a továbbiakban sem akarnak sok gyereket, sőt gyanítom, hogy a beilleszkedő migránsok egy része is megfertőződik ezzel a mentalitással, ha rákap a jólét ízére, tehát a migráció fenntartása így létszükséglet lesz a továbbiakban is.
    Érdekes egy modell, a világ szerencsésebbik része kizsákmányolja a többit, viszont képtelen a népesség fenntartására, ezért nagy kegyesen hajlandó befogadni a másik oldal egy kis részét, abban a reményben, hogy azok integrálódnak, és maguk is hozzájárulnak Európa azon képességének, hogy továbbra is érvényesíteni tudja gazdasági érdekeit a világban, akár egykori hazájukkal szemben.

  40. …a könnyebb megértés végett. Ennek a 2013-ban közzétett videónak a fényében talán másképp értelmezed majd a “szilveszteri meglepetést”…: https://youtu.be/nOAw7N11pec

    Egyesek szerint a folyamat szimpla matek, és visszafordíthatatlan…

  41. 47:
    Az a jó, hogy a videó mindenkit tettekre szólít, de semmiféle receptet nem ad. Lehet, hogy legjobb lenne áttérni az iszlám hitre? 🙁
    Igazából nem látok kiutat. A nyugati világ, mi is, túlzottan megfertőződtünk a jóléti társadalom kényszerképzetével, és ezért ezt választjuk, nem a sok gyereket. Innen kezdve meg tényleg csak matek…
    Most már csak az a kérdés, hogy ez hitből fakadó világnézet kérdése-e, vagy a jóléti életmód ugyanúgy megfertőzi a benyomuló iszlám világot, és egyszerűen az európaiak helyére lépve folytatják ugyanazt, amit mi csinálunk, és ugyanúgy zsákutcába jutnának. Ez akkor derülne ki, amikor kikiáltják az első európai iszlám köztársaságot.

  42. 46. hubab
    Külföldi munkavállalóként mehettek volna, mint mindenki más.
    Mért kellett volna az utiköltségre költeni a németeknek?
    Ha munkát akarsz németországban vállalni, utazz hozzánk saját költségen.
    Ütős érvnek hangzik, hogy a népességfogyás megállítása miatt is kellenek a bevándorlók.
    Erre azt mondom, hogy 15-20 év és nem kellenek sofőrök. Ha taxit hív a nyugdíjas, azt már nem vezeti ember. Társalogni meg ott lesz a számítógép.
    Sokkal több munkahely fog megszünni a robotika fejlődésével és az intelligens programok megjelenésével, mint amennyit generálnak.
    Pontosan jó az irány, kevesebb , de képzettebb utódra van szükség.
    3D nyomtatás. Ha kell egy virágváza, hát kinyomtatom. A fantáziára bízom a többi nyomtatható tárgyat, élő szövetet.
    Orvosi okos kütyük fejlődésének, terjedésének hatása. Mire a dokihoz jutok, addigra kielemeztem a vérképtől kezdve ezerféle életfunkció értékeit. A laborok bezárhatnak.

    A folyamat nekem azt mondja, csináljunk nagy káoszt és a népek maguk fogják követelni az azonosító chipek beültetését.
    Mi kell ennek igazolására, előmozdítására? Sok-sok azonosíthatatlan erőszakos élőlény.

  43. 46.
    Azért remélem megnézted a fentebb belinkelt videót? Itt igen drasztikus népesség összeomlás előtt állunk, amelynek üteme sokkal gyorsabb, mint a technika embert helyettesítő fejlődése.
    Az legfeljebb enyhíteni fogja a problémát.
    Viszont néhány generáció, és az európai népesség elenyészik a gyermektelenségben, itt lesz egy üresen kongó kontinens néhány lézengővel. Az pedig szükségszerűen valamilyen módon korrigálódni akar a túlnépesedő világban. 🙁

  44. 49: „Sok-sok azonosíthatatlan erőszakos élőlény.”

    Múlt évben érkezett 1 millió No-ba, ebből randalírozott 1-2 ezer. Ez még elég soványka hivatkozási alap mindenféle csip-beültetéshez. Amúgy is minek? Ott már csipes a személyi, amit magaddal hurcolsz. (Idéntől nálunk is.)

    50: A római birodalmat sem mentették meg a letelepített barbárok az „igazi” barbároktól.
    Bár valóban lehet olyan elképzelés, hogy egy már letelepedett, konszolidálódott(abb) muzulmán lakosság jobb lehet, mintha 50 év múlva erőszakkal lerohannak azok, akiket nem engedtünk be.

  45. 52: „betelepült muzulmán családok”

    Más a kép, ha folyamatos, éves szinten növekvő bevándorlással számolnánk (ami várható, hacsak meg nem változik a bevándorláspolitika – a demográfiai helyzet egyre növekvő számú bevándorlót ‘követel’).
    Egy idő után pedig a mennyiség átcsap „minőségbe” – egy harcos kisebbség rá tudja majd kényszeríteni az akaratát a többségre (ennek a jeleit már most is látjuk a német iskolaigazgatók, polgármester asszonyok stb. megnyilvánulásaiból).

  46. 52.
    Erre fogadtam volna, a jólét igénye fertőző, a bevándorló is rájön, hogy nem a sok gyerek adja az időskori biztonságot, mint az őshazában, viszont szegénységbe taszít.
    Hosszú távra meg nem gondol, hozzánk hasonlóan…

  47. 53.
    Maximum arra lehet számítani, hogy ha a muszlim népesség kerül hatalomra, akkor annak az elitje, aki a hatalmat birtokolni fogja várhatóan úgy szeretné azt megvalósítani, hogy az európai privilégiumokat megőrizve, és nem nyomorba süllyedve tegye ezt meg. És a radikálisabb részt nem fog habozni bármilyen eszközzel lenyomni, habár ez már önmagában nagy változás lenne az európai mentalitáshoz képest.
    De ez persze csak feltételezés…

  48. 55: Szaúd-Arábia – hiába a jólét… szélsőséges muzulmánok, jelenleg még vallásháborút is vívnak.

    Az „európai” ‘értékek’ nekik nem értékek. /Mármint a moszlimok többségének. Aki idejön, az a jólét miatt jön, és nem a szólásszabadságért és a demokrácia egyéb vívmányaiért./

  49. Egy német rendőr:
    „A rendőr az elmúlt pár hónapban mindössze egyetlen német ellen intézkedett, a többiek kizárólag menekültek voltak. Ha azonban egy menekült nem hajlandó igazolni magát vagy kibújik az intézkedés elől, a rendőrök nem tarthatják vissza és nem foghatják el, utasításuk ugyanis arra szól, hogy kerüljék el a menekültekkel szembeni erőszakot és inkább hagyják futni őket.”
    http://index.hu/kulfold/2016/01/12/a_nemet_rendor_nem_tud_mit_tenni_egy_menekult_ellen/

  50. 56.
    De ezt én úgy értem, hogy remélhetőleg az jutna majd politikai súlyhoz, aki kikupálódik, felmászik a szamárlétrán, és megérti a rendszer működését, és tisztában van azzal, hogy megéri fenntartani az európai működési mechanizmust, mert különben összeomlik a jólét, és az a gazdasági háttér, ami miatt éppen idejöttek.
    Ha ezt nem értik meg, akkor ők is vesztesek lesznek.
    Azaz – ilyenkor veszi észre az ember, milyen tudathasadásos is tud lenni – folyamatosan arról értekezünk, hogy nem tartható fel gazdasági rendszerünk, mi meg elvárjuk, hogy ők ebbe beleilleszkedjenek, tovább pörgetve a mókuskereket…
    Igaz, ők se a fenntartható életmód mintapéldái, míg mi elfogyunk, ők meg az élhetetlenségig túlszaporodják magukat. Senki nem találja az egészséges középutat.

  51. 58: hubab

    A németeknek már biztosan van rá tervük…

    Nyilván annak idején Szent István urunk nem “tök egyedül találta ki, hogy a bevándorló/migráló/honfoglaló népünk nagy részét le kell gyilkolni, a megmaradókat meg új hitre kell téríteni….német segédlettel.

  52. 53. Observer
    Egy plasztikkártya nem biztos, hogy a tulajdonosával együtt mozog és bármikor elveszthető, ellopható, hamisítható, rongálható, hazudhatunk róla.
    Ha csak 1-2ezer migránssal van komoly baj, akkor azt az unió hamar megoldja. Isten áldásával pedig szaporodhatnak az európaiakkal és dolgozhatnak megmentve európát és a német nyugdíjasokat.

  53. 59: István
    Na látod, a magyarság mégis fennmaradt, és ma már a kutyát sem érdekli, kinek milyen a származási háttere, jó magyar lett a Fuxberger a Novodomszki meg a Bosnyákovits is.
    Legfeljebb lesz majd Csanádi Muhhamad és Turgoloun Árpád is 🙂

  54. 61. hubab: István nem erre célzott. Ha két kort hasonlítunk össze, azt nagyobb, sokkal nagyobb körültekintéssel kell megtenni. A teljesség igénye nélkül, legalább a népsűrűség összehasonlításához vedd a fáradtságot. De ennél sokkal nagyobb eltérések is kimutathatók. Lsd ökoszisztéma és globális felmelegedés. Nincs 100-200 évünk, amíg beilleszkednek a bevándoroltak. Új kultúra kialakítására nincs mód.

  55. 61. hubab…én is így gondolom.

    …állítólag genetikailag kb. 7.000 Ősmagyar él még, őket nyilván is tartják.

    Többször a kihalás szélén voltunk, így Szent István idejében, tatárjáráskor, a török harcok idején, stb. Ilyenkor mindig külső forrásból biztosították a lakosság létszámát, betelepítésekkel.

    62. Gloucester: de valóban, szakértők szerint sincs ehhez már idő.

    Ehhez teljesen hasonló a mai törökök helyzete német területeken. Olcsó munkaerőként érkeztek, letelepedtek, családot alapítottak, sokkal jobban szaporodnak, mint a németek. Létszámuk miatt jogaik vannak, templomokat építenek német pénzből, saját iskoláik vannak, és viszik tovább saját kultúrájukat.

  56. Most csak hülyültök, vagy hülyék is vagytok. Szin tiszta ősmagyar még 7000 sincs. De azt azért meg kellene érteni, hogy ez nem faji kérdés, hanem kulturális (ha persze nem tudod, hogy az mi, akkor bocsika) ide jött, sváb, szerb, tót, tarján, meg amit akarsz, de még angol is. Ezeknek mind európai keresztény háttere volt, és erkölcsi értékítélete, és értékrendje azonos volt a magyarokéval. Az arab muszlimok egy egészen más tészta. Erősen eltérő a kultúrájuk, amihez köröm szakadtáig ragaszkodnak, és 50 év alatt se képesek a legkisebb mértékben se asszimilálódni. Ráadásul eltökélt szándékuk, hogy maguk alá gyűrnek minket. Mindezek tetejébe elképesztően primitívek.

  57. 64. Tibor bá’

    …lehet hogy csak hülyülök. Nem jöhetek egyből azzal, hogy a Németországi “ZAVARGÁSOK” – csak teszt – és egy közeli háború előszele!

    Moammer Kadhafi is megmondta – 2011-ben, a líbiai “polgárháború” kezdetekor – hogy Európának annyi, ha az alvósejtek ott is fegyvert kapnak… Onnantól pedig a pokol fog rászabadulni Németországra! És persze Nyugat-Európára!

  58. 64.
    Tibor bá’, néha hülyéskedni is kell egy kicsit, ezeket én sem komolyan gondoltam, csak afféle szerepbeleélés a liberális véleménybe… 🙂

  59. Egyébként a kunok, jászok integrációja is évszázadokig tartott, akik nem keresztény kultúrával jöttek, és tömbben maradtak, nem kevés konfliktust és háborút okozva, habár végül is még királyt is adtak…

  60. 66. „afféle szerepbeleélés a liberális véleménybe” +1,

    Mintha egy asztalnál sört/bort iszogatva, beszélgetve múlatnánk az időt…

  61. … érdekes, hogy a százévvel ezelöttig lassan beszállíngózó millió zsidó nyomatékosan, vallásosan kultikus okokból elutasítja az integrációt, bár lobogtatja az integráltakat

  62. 69:
    Kb. a Numerus Klauzusz-ig (1920) elég sok zsidó asszimilált (volna), de a „történelem” beleszólt. Most is akad, aki tagadja zsidóságát. A helyzet nem fekete/fehér.

  63. 69.
    A zsidók a magyar társadalomba nagyon is betagozódtak minden területen, nem is kis teljesítményekkel, mondhatni túlzottan is.
    Ha a muszlimok alkalmazkodókészsége, ambíciója lenne ilyen fokú, nem lenne akkora a baj.

  64. 71.
    A betagozódáshoz a „felsöbb” segítség (a zsidó Rotschildok és Habsburgok magyarellenes pénzügyi politikája, hogy a magyarok kizáródtak a kredit-lehetöségekböl, kicsit emlékeztet arra, hogy a mostani „dzsihad-touriszt” ugyancsak feltétel-nélküli segítséget kap felülröl, a brysselesi fiúktól …

  65. 64. Tibor bá’ tisztelettel.

    Ha folytatódik az európára kényszerített tömeges bevándorlás és a bevándorlókkal való szintén kényszerített etnikai keveredés, akkor Európa többi népével együtt a mi népünk is feloldódik a beözönlő színes népek tengerében, végleg megszűnünk létezni nem csak mint KULTURÁLIS csoport, hanem mint faji, etnikai is…

    https://youtu.be/2zMzeKBEvaQ

  66. 72.
    Ez egy dolog, de attól tartok, nem kell félnünk tőle, hogy a migránsok kiszorítják a munkahelyeikről a kvalifikált őslakosokat, inkább a szociális ellátórendszerben lesz bérelt helyük…

  67. Egyet nem értek ebben az un. Kalergi tervben, ha az a cél, hogy az elit számára jól irányítható, identitás nélküli embermassza legyen, akkor ezt nem igen szolgálja a muszlim bevándorlás, hiszen ők sem beolvadni, sem engedelmesen dolgozni nem óhajtanak.
    Ki fogja így termelni a profitot? Ahhoz komoly szaktudás és jól működő szervezetek kellenek.

  68. 75 hubab:

    Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette.

    De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg?

    Kalergi erről is felvilágosít minket:

    A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

  69. http://444.hu/2016/01/13/dania-elveszi-a-menekultek-ekszereit-hogy-abbol-fizessek-ellatasukat

    „a hatóságok értékgyárakat foglalhatnak le a menekültektől”

    A ‘menekültek’ értéktárgyakat vettek el a németektől, a dánok értéktárgyakat vesznek el a ‘menekültektől’ – hosszabb távon kiegyenlítődnek a dolgok… 🙂

    76: „új, homogén faji keveréknépesség”

    Ez eléggé fából-vaskarika. Ha keverjük az ázsiaiakat, feketéket, fehéreket, az tényleg keverék lesz. De homogén egészen biztosan nem.

  70. 75-re
    Szerintem egyenlőre nem vagyunk jól irányíthatóak.
    Ha megnézzük hazánkat kifordultunk az IMF alól, nálunk nem tudtak forradalmat indítani stb. Minket rontani, a bevándorlókat javítani kell, ha összeadod vektorosan, lehet az eredő oda mutat, ahová szeretnék, hogy mutasson. Ha nem, hát mit vesztettek?
    74-re
    Ha nem is szorítják ki a munkahelyükről, a német melós bére csökken, de minimum 2010 óta stagnál. A pénz meg egyre kevesebbet ér.
    Ebben azt a problémát vélem, hogy még-inkább koncentrálódik a vagyon.

  71. 76.
    Ezzel már ezerszer találkoztam leírásokban, de nem ad választ arra, amit kérdeztem…
    Ehhez nem csak az európai identitást kellene szétverni, hanem a jövevényekét is.

  72. 79.
    A cél Európa teljes legyengítése: fajkeveredéssel és egyben polgárháborús állapotok folyamatos fentartásával; ehhez kellenek a muszlimok is. (Ugyan nem a legjobb példa Pretoria, de Dél-Afrika teljes lezüllesztéséből is látszik, hogy mi várhat ránk, ha külső erők, az irányításra alkalmatlan és műveletlen rétegek kezébe adnak látszólagos hatalmat. Afrika egykori gyöngyszemére ma a teljes káosz jellemző; korrupció, bűnözés az egekben – évi 40-50 ezer gyilkosság, rablás, szexuális erőszak nagyrészt a fehér rassz ellen stb.)

  73. Fokozódik a nemzetközi helyzet, a következő nagy falat Törökország destabilizálása és persze a németeké.

  74. 82: Virág elvtárs, ne fesse az ördögöt a falra! 🙂

  75. Az egész cikk sokatmondó és a záróakkord meg nagyon is idevág:
    Az amerikai vezetési stratégia részéről újraadoptált “irányított káosz” elmélet rendszerszinten való szemlélete alapján azonban a cikkben felsorolt történések másra is rámutatnak. A káosz-elmélet az ilyen típusú kaotikus rendszerek által követett magatartásformák előre kiszámíthatóságát írja le. Az elmélet szerint a rendszer magatartásformáját előrejelző modellek pontossága két fő feltételtől függ. Egyrészt, hogy a rendszer jelenlegi állapota mennyire pontosan ismerhető, másrészt a rendszer dinamikusságának időbeli változása milyen fokú. Az első feltétel pontja maximálisan teljesülni látszik. A Washingtonon kívül felemelkedő többi hatalmi pólus teljesen tisztában van az USA jelenlegi céljaival, eszközeivel, módszereivel. Ezért az Egyesült Államok az “irányított káosz” sikeres kivitelezése érdekében a káoszrendszer dinamikusságát fogja fokozni, mellyel a rendszer kiszámíthatósága jelentősen csökkenthető. Kérdéses azonban, hogy az intenzivitás előrehaladtával meg tudja-e őrizni a rendszer feletti kontrollt, vagy esetleg önmaga is a káosz részévé válik

  76. Én hubabbal értek egyet nagyjából. Lehet, hogy Kalergi és szektás utópiaépítő utódai elhitték, hogy ilyen simán irányítható az emberiség keverése, de ez egyszerűen nem működik. Szerintem mindig alakul a Nagy Terv, ahogy a tudomány fejlődik és a hatalmi-, társadalmi viszonyok változnak. Lehet, hogy az egyik végcélként még dédelgetik egyesek a homogenizált népesség vágyálmát, de szerintem az operatív tervezésnek már nem nagyon része, mert működésképtelennek bizonyult. Szerintem akkortájt adhatták fel, amikor Merkel, Sarkozy és Cameron egyenként bejelentették, hogy a multikulti modell megbukott, és a bevándorlási helyzet alakulása sem arra utal, hogy most hirtelen mindenki más etnikumúval, vallásúval akarna házasodni.

    Nyilván vannak az elitnek hosszútávú céljai, és tesznek is ezek megközelítéséért, de nem egységesen fanatikusan, bármi áron. Leginkább a szabályok alakításával próbálnak hatni, ritkán áldoznak komoly összeget a magánvagyonukból ideológiai okból, ha az a saját érdeküket nem szolgálja. Terveznek hosszútávon, de modellezni a jövőt egyre nehezebb, a nagy tehetetlenségű rendszerbe hatékonyan beavatkozni még nehezebb. Az időjárást sem tudjuk két hétnél hosszabb időre pontosan jósolni. Egyre több nehezen számítható változó van. Például elég nehéz kiszámolni, hogy az interneten milyen mémek terjednek el pillanatok alatt. Hiába van erre kiépített szórakoztatóiparuk, már nem kizárólag ezé a terep. Készíthetnek ezer számítógépes játékot, amiben zombikat kell irtani egy posztapokaliptikus világban egy csomó gnosztikus szimbólum között, ha közben lelkes amatőrök legyártanak millió játékot, amelyek csak nyomokban tartalmaznak ilyeneket.

    Amíg demokratikusnak nevezett rendszer van, addig nem fog a népesség komolyan keveredni, viszont ha nyílt diktatúrák lesznek a nyugati világban, akkor bajba kerülhetünk. A népesség eszköztára nem sokat fejlődött az utóbbi százötven évben, az elnyomó eszközök viszont igen. (fegyverek, rendszer-függés, tömegpszichózis módszerei, megtévesztő tudatipar, ezerféle megosztottság, stb.)

  77. 83: Balatonfűzfőn izraeli know-how-val újraindul a hazai lőszergyártás. Az indoklás: a fokozódó nemzetközi helyzetben kiszolgáltatottságunkat csökkenti…

  78. A legtöbb publicista és kommentelő arra a következtetésre jutott, hogy a sorozás meglebegtetése miatt felerősödő elvándorlástól rémült meg Orbán Viktor. Meg hogy szavazatokat vihet el a Fidesz-től a választásokon.
    Először is, bár sokáig tudnám sorolni a miniszterelnök gyengeségeit, de nem gondolom, hogy a rémüldözés közéjük tartozik. Másodszor engedtessék meg egy költői kérdés: „Melyik választás van itt és most napirenden?” Vagyis nekem valami azt súgja, ennél nyomósabb okra volt szükség ahhoz, hogy Orbán Viktor felkeljen a betegágyából és nyilatkozatot tegyen: „Nem lesz kötelező sorkatonai szolgálat Magyarországon”. Hozzá január 17-én, vasárnap, az M1-en a kormányfő azt is értésre adta: Kövér László házelnök (formálisan a főnöke) sem úgy gondolja. Márpedig, ha így van, Kósa Lajos, a kormányzó párt parlamenti frakcióvezetője, meg Simicskó István honvédelmi miniszter (KDNP) is csak lamentál, lamentálgat erről, az ég tudja, mi az ördögnek.
    http://bekialtas.blog.hu/2016/01/18/deutsch_szolt_orban_lepett

  79. 90: Belinkelt cikktől függetlenül, ha kötelező lenne a sorkatonaság, nem lehetne akadálya a külföldi munkavállalás. Az EU-ból a ‘katonaszökevényeket’ nem lenne nagy ügy begyűjteni. Messzebbre meg nem olyan egyszerű elmenni.
    Hogy külső hatalom szólt-e, azt nem tudom, lehet, hogy csak a pénzt sajnálnák rá. Amit ma ellophatsz, ne költsd a katonaságra… 🙂 Még a NATO által előírt 2%-nyi GDP-t sem költjük rá…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük