(1785) Last Xmas

Tibor bá’ online

Mint napközben kiderült, mindkét hír hoax.

Elnézést kérek.

 

~q191A pápa beszédét a vatikáni cenzor vagy elnézte, vagy a pápa rögtönzött az ablaknál. Így a hívők megtudhatták, hogy a pápa szerint ez az utolsó (békés) karácsonyunk. II. Erzsébet angol uralkodó rosszabbul járt. Ő szokás szerint elment a BBC stúdiójába, hogy felvegyék a népéhez intézett karácsonyi üzenetet, amiben szomorú hangon közölte, hogy ez lesz (már, mint 2015-ben) az utolsó karácsonyunk (a „békés” jelző nélkül). Leállt a felvétel, a BBC főmunkatársai összenéztek az udvar jelenlévő tisztségviselőivel majd (a beszámoló szerint) a kisebb beosztottakat gyorsan elküldték ebédelni, és újra felvették a beszédet az utolsó karácsony nélkül.

Ehhez tudni kell, hogy mind a pápának, mind pedig az angol királynőnek van egy számottevő apparátusa, ahová olyan emberek is tartoznak, akik bejáratosak a világ (legtitkosabb?) hatalmi centrumaiba is, így nekik abszolút pontos információik vannak a világról. Ezekkel a titkos információkkal természetesen sose éltek vissza. Pontosan ezért hagyták, hogy eljussanak hozzájuk az információk. A cél mindössze az, hogy saját jövőjük betervezéséhez segítséget kapjanak. Na ja! De az egész emberiségnek a sorsa akkora tét, ami még sohase volt a történelemben, és így mindkét potentát – egymástól teljesen függetlenül – úgy döntött, hogy ez alkalommal átlépik a titkos korlátot. A pápának sikerült, a királynőnek nem.

Mi az, amit a pápa és a királynő megtudhatott? Nekem halvány fogalmam sincs. Az viszont abszolút világos, hogy a dolgok a világban nem véletlenül történnek, hanem irányítottan. Ez nem azt jelenti, hogy minden pontosan úgy történik, ahogy azt egyesek valahol eltervezik, de bizonyos lépéseket jó előre eldöntenek. Aztán, hogy egy-egy ilyen lépésnek mi lesz a pontos következménye, az már legfeljebb csak jósolható kisebb-nagyobb hibahatáron belül. A „békés” jelző alkalmazása arra enged következtetni, hogy valakik már eldöntötték a háború kirobbantását. A pápa szerint ez néhányak részére túlélhető, a királynő szerint nem. És az is lehet, hogy nem lesz kirobbantva, ez egy betervezett kiszivárogtatás, hogy a másik felet jól megijesszék. A jövő – mint mindig – most se dőlt el előre, de a világkatasztrófa ugyancsak közel van. És ha utálni akartok, akkor folytatom:

Ha lesz háború, ha nem lesz, a klímát nem fogjuk megúszni. A háborús gyors halál helyett lesz egy évekre elnyúló, lassú agonizálás, amiről már többször is írtam.

____________________________________________________________

P.S. A királynő beszédében megemlítette még, hogy 1997-ben Dianát megölték, mert túl sokat tudott, és a királyi háznak némának kellett maradni saját biztonságuk érdekében. Ez a rész szintén kimaradt a végleges beszédből.

Ezt a vonalat folytatva. Köztudott, hogy Diana és férje külön-külön tartottak szeretőt. Diana szeretője egy gazdag arab pasi volt, ami az udvarnak nagyon nem tetszett. Ha „valamit” tudott a királyi ház, akkor azt Diana is tudta, aki átadhatta arab szeretőjének. Ez leginkább Izraelnek nem tetszhetett. Ez esetben az „utolsó karácsony” Izrael felé mutat.

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

55 gondolat erről: „(1785) Last Xmas

  1. Elárulod honnan tudsz te ilyeneket, Tibor bá’?

  2. Már rég nem lehet békés karácsonynak nevezi ,ahogy a nyugati nagyvárosokban álíg felfegyverzett katonák vannak mindenhol és a legtöbb nagyszabású rendezvényt betiltották 🙂

  3. 4:
    Én VIP- forrás nélkül is elhiszem.
    Csak körbe kell nézni és beszorozni 2, 3, 4, 5, 6….10 – zel, hogy mi várható.
    Innentől csak az a kérdés, hogy mennyire exponenciális.

  4. A Last Christmas-ról nekem inkább a Wham száma jut eszembe, ami remélem így is marad még egy darabig.
    Az biztos, hogy feszült a helyzet, de remélhetőleg még megússzuk egy pár évig a háborút. Azért azzal a vezetők is tisztában vannak, hogy egy totális háború esetén nekik is sok veszteni valójuk lesz, és azt ők sem akarják. Lehet, hogy a beszéd csak egy figyelmeztetés egymásnak és az embereknek is.

  5. 6:
    Hallottál már a Sámson-szindrómáról? Golda Meir asszony híres interjújáról?

  6. 6:
    Több mint 5 éve írtam: „Meghúzom a vészharangot” című posztot. Ebből egy bekezdést idemásolok:

    Ha most csóválod a fejed, akkor felhívom a figyelmed néhány tényre: (1) Golda Meir több évtizeddel ezelőtti interjúja The Times-ban, Alan Hart tollából. — „Miniszterelnök asszony, meg akarok arról győződni, hogy jól értelmezem a szavait. Arra gondolt, hogy ha Izrael a csatamezőm (az éppen dúló 1973-as háborúra utalva) vesztésre állna, hajlandó lenne elpusztítani az egész Közel–keletet (célozva az izraeli atomtöltetekre) és vele az egész világot? Ahogy ezt a „Zionism: The Real Enemy of the Jews” (Cionizmus a zsidók valódi ellensége) című könyvem első kötetének prológusában: “Waiting for the Apocalypse” (Az Apokalipsziosre várva) már megírtam, Golda egy pillanatra se akadt meg beszédében, bármely amerikai elnököt meggyőző, kemény hangon folytatta Igen, pontosan erről beszélek.” (2) Az úgynevezett I. Zsidó háború (Kr.u. 66-70) alatt, Jeruzsálem ostrománál brutális polgárháború tört ki a zsidók között. A zeloták és a szikáriusok minden olyan zsidót legyilkoltak, aki tárgyalni akart a romai légiók vezérével, Veszpáziánuszszal. Holott borítékolható volt, hogy legfeljebb egy-két légiót verhetnek le, de végül Róma győzedelmeskedni fog (ami be is következett). A fanatikus szikáriusok – akik állandóan tőrt viseltek ruházatuk alatt – azóta is az ultra ortodox zsidók példaképe. (3) Ugyancsak példakép a Masada védői, akik, miután látták, hogy a római légiókkal szemben tehetetlenek, 967-en (Flavius Josephus szerint) közös öngyilkosságot követtek el. Ergo, vagy sikerül véghezvinni fanatikus elképzelésüket, vagy más fajta életmód helyett, a halált választják. —- És akkor most döntsd el, hogy a cikkem címe indokolt-e!

    Magyarul, én már 5 évvel ezelőtt is húztam a vészharangot.

  7. Köszönöm a mai posztot.

    Van ahol borúlátóan nyilatkoznak a „vezetők”, mint a fönti példák is mutatják. Van ahol harciasan, lásd Putyin újévi beszédét:

    Az új stratégia fehéren-feketén kimondja, hogy Oroszország újra szuperhatalomnak tekint magát: az ország atomarzenálját készültségben tartja, bármikor bevethetően, tekintettel az elmúlt időben kialakult, Oroszországot érintő krízishelyzetekre. Ez világos üzenet, hogy ne próbálják Oroszországot provokálni, talán még a törököknek is üzentek ezzel diszkréten, hogy az orosz repülő lelövésénél nagyobb katonai konfliktusba nem érdemes velük keveredni.
    http://privatbankar.hu/makro/putyin-terror-elleni-harcra-buzditja-nepet-es-kihirdeti-a-vilaghatalmisagot-288952

    És ott a végső nagy kérdéskör a klímaváltozás terén, amely egyre forróbb és sürgetőbb szembenézést igényelne. Lásd a COP21 topikban.

  8. És azt se feledjük, hogy a mai elit és vezető réteg bennfentes, és beavatott; sőt az okkult dolgokban is érdekeltek.

    Ehhez mit szóltok?!

    Húsz évvel halála után Vanga, a vak bolgár jósnő továbbra is sokkolja a világot próféciáival. Az Iszlám Állam létrejöttére, a szíriai polgárháborúra, az európai migránsválságra és az eljövendő 2016-os évre vonatkozó szörnyű jóslatai miatt ismét a világsajtó témájává vált. Jövendölése szerint az idei az apokalipszis előtti utolsó év.
    http://mno.hu/kulfold/kuszobon-az-apokalipszis-1321501

  9. 7: A Sámsom-opció létezik, és szerinte nem csak Izrael esetében. Lásd pl. az oroszok „Halott Kéz” rendszerét. Szerintem ilyesmi „SkyNet” rendszere az USA -nak is lehet.

  10. „tudni kell, hogy mind a pápának, mind pedig az angol királynőnek van egy számottevő apparátusa, ahová olyan emberek is tartoznak, akik bejáratosak a világ (legtitkosabb?) hatalmi centrumaiba is”

    „azt se feledjük, hogy a mai elit és vezető réteg bennfentes, és beavatott; sőt az okkult dolgokban is érdekeltek”

    És így tovább… A tájékozottabbak Vip előfizetés nélkül is tudhatják, hogy ezeket a titkos és benfentes információkat Posta Imrének súgta meg a Mossad.

    További jó rettegést és BUÉK! 🙂

  11. 13:
    Ülj vissza a TV elé és élvezd a Matrixot!

  12. 12:
    Az ő oldaláról nézve, tökéletesen igaza van. Az átlag ember, a tömegek elképesztően hülyék. Sőt, nem csak az átlag ember. Úgy lehet őket orruknál fogva vezetni, mint a barmokat, csak egy kicsit is ismerni kell a lélektanukat. Nem képesek szembenézni a kellemetlenséggel. Nem képesek dönteni. Minden kiötlött faszságnak bedőlnek. A kellemes hülyeséget elhiszik, a kellemetlen igazságot tagadják…..

  13. 8.
    Atyám, azt mindig is tudtam, hogy a „Brian élete” egy remekmű, de ezek szerint az elit öngyilkos alakulat se egy hülyeség, hanem sokkal rosszabb, valódi! Remélhetőleg nem lesz erejük nagyobb balhét kavarni.

  14. 13:
    Tiltakozom, hogy az én idézetemet egy lapra tedd az okkult idézettel. 😀

    Különben kettőnk közül szerintem nem én rettegek, hanem te. Én 44-ben se rettegtem, 56-ban sem. Tudomásul vettem mi van, és a lehetőségek szerint alkalmazkodtam hozzá. Te egy típust képviselsz. Egy ilyennel együtt utaztam 5 hétig. A Biscay öbölben volt egy vihar, mindenki tengeribeteg lett. Egy törzsgyökeres rettegő bebújt az ágyba, ahonnan Melbourne-ig ki se jött. Félt, hogy elhányja magát. 😀

  15. 15:
    Tibor bá’, most írtál le egy kitűnő szolgáló embertípust.
    Amit legszívesebben minden gazdag megvásárolna magának…

    Miért robbantanának ki háborút, ha oly sok időt töltöttek a nép hülyítésével?
    Végre megvan a tökéletes munkás…

    Szóval marad a klíma. 🙂

  16. Hát, a Vanga féle jóslatokat már egy párszor átírták. Mindig a megfelelő alkalomhoz illően…
    Én még azt olvastam hogy a III.Vh. kitörését 2010-re jósolta, és 2014-re már vége is lesz. (Illetve már vége volt).
    Alapvetően egyetértek Tibor bá’ val hogy a katasztrófa elkerülhetetlen, és bármikor beindulhat. De szerintem az időpontot biztos nem kötik az orrunkra még ha előre is tudják! Az teljesen váratlan lesz. Persze az elit szeret kérkedni a jól értesültségével és a hatalmával. De nincs olyan hatalmuk mint ahogyan azt ők láttatni szeretnék velünk.

  17. 18:
    De csak addig, amíg nem eszed el előle a kaját, szívod el előle az oxigént, iszod el az ivóvizet.
    Klíma esetében pedig pont ezek szűkülnek.
    Ugyanúgy levágnak 6 milliárd embert- ahogy az ipari vágóhídon a marhákat/ csirkéket- ha ez csak néhány nappal is meghosszabítja az életüket.
    A Rockefeller 99 évesen kapta meg 6.szívátültetését- és még 100 évet le akar húzni; saját bevallása szerint

  18. 20:
    Igazad van, így már érthető a dolog.
    Köszönöm a választ.

  19. 15 Tiborbá

    Bocs az offért:
    „Az átlag ember, a tömegek elképesztően hülyék. Sőt, nem csak az átlag ember. Úgy lehet őket orruknál fogva vezetni, mint a barmokat, csak egy kicsit is ismerni kell a lélektanukat. Nem képesek szembenézni a kellemetlenséggel. Nem képesek dönteni. Minden kiötlött faszságnak bedőlnek. A kellemes hülyeséget elhiszik, a kellemetlen igazságot tagadják…..”

    Ezek a mondatok beleillenek a fogysztói társadalom emberének jellemzésébe is.Erről is írhatnál egy posztot ha van kedved.Fogyasztói társadalom,tömegek,lélektana,iphone,Facebook, új autó vétel, stb…….:D.Csak ez most így eszembe jutott..

  20. 22:
    Egy ilyen poszt megírására Glouchester alkalmasabb.

  21. Ha már egy köztévé egyik bulvárműsorának első adásának a címe
    „Az utolsó órában vagyunk ” és kitör e a III vh, akkor szerintem nagy a baj!!!! 🙁

  22. 24: Az ijesztgetés is üzlet. Mindenféle jóslatok, titkos társaságok, összeesküvések, háború 1, 2, 3, ezekre vevő a nép. Szó szoros értelmében szórja a pénzét ilyen könyvekre, eljár ilyen előadásokra stb. és élvezi a rettegést. 😉

    Nem attól lesz III. vh., hogy a királyi tv-ben ilyen műsort adnak. 🙂
    Ha nem lesz globális ökológiai katasztrófa mostanában (következő 20 év), akkor III. vh. sem lesz addig.

  23. 23- 26:

    Az Atomic Scientistsnek idén 23:59- re kell előbbre állítani az órát…

  24. 14.
    „Ülj vissza a TV elé és élvezd a Matrixot!”

    Nem én vagyok az, aki ellenőrizhetetlen rémhíreket fogyaszt reggelire.

    Egy iciri-piciri szkepticizmust, légyszi-légyszi… 🙂
    (Tudom, hogy nem fog menni, de legalább megpróbáltam.)

    17. Tibor bá’,

    Miből gondolod, hogy én rettegek?

  25. 28: „Miből gondolod, hogy én rettegek?” Há’ mer homokba dugod a fejed, hogy ne lásd a racionálist. 🙂 🙂

  26. 9 Piton: az amerikaiak és az oroszok – egyedüliként ők – mindig is készültségben tartották az atomarzenáljukat: High Alert – Lauch Ready (status) az ICBM-ek esetében és a 4-4 SSBN (tengeralattjáró) esetében, amelyek a nap 24 órájában és az év 365 napján éles bevetésen vannak, plusz kettő-kettő hazafelé és kettő-kettő a célterületre. Amúgy meg LoW protokoll van érvényben, azaz Launch on Warning, magyarul riasztás esetén – elnöki engedéllyel 2-12 perc ideje van maximum – válaszcsapás. Csak a pontosítás kedvéért. Ezen kívül a franciák és a britek is járőröztetnek egy-egy SSBN-t, valszeg már Kína is, de a kínaiak az ICBM-ek esetében hivatalosan a töltetet külön tárolják az ICBM-ektől; kétlem, hogy ma még mindig.

    27 Ouse M.D. én ezt – utólagos engedelmükkel 😀 – már tavaly megtettem. 23:59 a hivatalos 23:57 helyett, ami eleve nagyon durva, de főleg az indoklás: klíma + nukleáris fegyverkezés (melyről annyira azért nem zengik tele a médiát!).

  27. 25:

    Szerintem nem zörög a haraszt… és nem a királyi tv-ben volt.

    Szóval ez erős jelzésértékű ha kinek van jobban kint a cicije ünnepekkor helyett a felmelegedés és a háború hírba jöhet…

    de én csak egy geddon hírre kihegyezett műkedvelő vagyok …

  28. Vajon miért nincs megnevezve a forrás?… Lassan át lehetne nevezni a blog-t Rettegtető-re.

  29. 32:
    A Toochee blognak igaza van. Én is nyomoztam. Az eredmény ugyanaz.

    33:
    Majdnem igazad van. De tudod az is beszédes, hogy ez egyáltalán megtörténhet és az emberek nem röhögik ki, hanem komolyan veszik, ahogy én is.

  30. 33.

    Azért valljuk be, hogy élvezettel olvassuk Tibor. bá’ írásait/fordításait. Az olykor-olykor szinte szakértői hozzászólásokról nem is beszélve…persze azért a bespájzolásról se feledkezzünk meg!

  31. Én nem tudom komolyan venni, hogy mindez hoax lenne.
    A titkosszolgálatok mindenre tudnak utólag magyarázatot adni.
    És az ellenkezőjére.

    A közelgő (vagy talán már be is következett csődökről akár állami akár magánszinten) a világban nem is beszélve.
    Erről akarják elterelni a tömeg figyelmét.
    Dezinformálás magas fokon.

    https://youtu.be/LG9Iv3HMWW0?t=88

    természetesen tévedhetek és biztosan tévedek is 🙂

    Függetlenül attól, hogy igaz-e a BBC bennfentese által kiszivárogtatott hír, egy olyan időben, mint a mostani igazán elgondolkodtató.

  32. Valahogy úgy vagyok vele, hogy mióta a fősodratú média is előlépett hivatásos rettegtetővé, már nem is félek annyira.

    Eddig is hetente volt valami konfliktus, vagy tuti jel, hogymáraztánigazátényleg itt a világ vége, de legalábbis az atomháború…
    Aztán elmaradt.

    Valóban „módfelett kalandos” időket élünk, és biztos vagyok benne, hogy komoly változások elé nézünk, amik nem lesznek kedvezőek. De már nem izzadok le egy olyan hírtől, hogy a NAVY behajóz a Feketet tengerre, bedől egy-két bank, lezuhan/felmegy az olaj ára, vagy lelőnek egy repülőt…

  33. A kaotikus egyházfő ámokfutása. Éghet az arca a sok nemzeti gondolkodású papnak, akik azért vannak még szép számmal. De inkább kuss van, mert a pozícióit félti mindenki. A hívek meg zavartan forgatják a fejüket, hogy hová is keveredtek. Gyere le jóisten!

  34. 43.
    Buta vénember fehér csuhába, valami az agyára mehetett. Merkel mutti istenhozottkultur-ját a pápapapa köbre emelte ezzel az idiótasággal. Micsoda vezetői vannak Európának vallási és politikai vonalon, nincs tehát min csodálkozni a kialakult helyzetet illetően.

    Egyébként Jézus a tanítványai lábát mosta meg és nem csókolgatta, ezzel az alázat fontosságát tanította meg nekik ezt mondva, „aki nagy akar lenni köztetek, legyen a többiek szolgája”. Azaz, aki a többiek vezetője lesz, ne uralkodjon a híveken, a keresztény közösségen, hanem a vezetést szolgálatnak tekintse. Jézus lábmosása a keresztények közötti viszonyrendszerre volt egy példa. A pápa tehát vallásilag is tévúton jár ezzel az észbontó marhaságával.

  35. A pápa hülyeségén a muszlimok először hatalmasat röhögtek, majd azt mondták, ezeket legyőzni gyerekjáték lesz. – A társadalmi dekadencia mindig előre jelzi a társadalom elbukását. Az élet egy örökös harc, így rendeltetett. Aki ezt nem tudja, az nem érdemli meg az életet.

  36. Sok kell ahhoz hogy a keresztények önvédelme beinduljon, van ahol előny a békés életmód az tette lehetővé a jelen gazdasági, technológiai fejlődést.
    Máshol ugyanez a mentalitás hátrány lesz, és ennek levét is meg fogjuk inni.

  37. 49.
    Nem kell olyan sok, csak annyi, hogy a saját bőrén érezze a dolgot.
    Eddig ez csak olyan fotelmigráció a nagy többségnek. Ja látom a tvben, hogy jövögetnek valami barna emberkék.

    Olyan vadállatok lesznek a keresztények, hogy csak na. Kár, hogy akkor már nem sok esélyük lesz. Azok előnyben vannak velünk szemben. A ganéból jöttek. Azt a kevéske rendet ami még működteti ezt a recsegő-ropogó felépítményt hamar lezúzzák.

  38. Ha megoldották a rasszok szerinti génmódosítást, tegyük fel, ez az immunrendszer legyengítése, akkor eléggé ki lehet tolni a cselekvési időt. Végszükségben bepermetezik Európát.
    A vallási fanatikusok ezért nem győzhetnek a higgadtan gondolkodók felett. Nem agyalnak, csak rohannak a halálba.

  39. 52: Talán át kellene engednie a helyét egy fiatalabbnak… Ahogy I. János Károly spanyol király tette 2 éve.

  40. Eszembe-eszembe jut ez a poszt, illetve amit leír mint eseményt.
    Vajon tudta milyen karácsonyra számíthatunk?
    Hamarosan itt lesz a Karácsony.

  41. 54:
    A III. világháború csak azért nem tört ki, mert Putyin ügyesen elkerülte. Kitörhetett volna. Pillanatnyilag nem lehet előre megmondani mi lesz, mert előbb Trumpnak meg kell mutatni a foga fehérjét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük