(1738) Egy levél, amit a fősodrú média sose fog leközölni

Tibor bá’ online

 

~q072Németországban élő angol hölgy levélben számolt be a helyi állapotokról, a következők szerint. Ellwangen egy 23.500 lelket számoló apró város Németországban, akiknek nagy része buzgó katolikus. Eredetileg úgy volt, hogy 500 főből álló muszlim hordát fogadnak be, de ebből a végén 5000 lett, akik a várás szélén felhúzott régi, használaton kívül álló barakkban lettek elszállásolva. Ez a létszám a kisváros lakosságához képes elképesztően soknak bizonyult, mert a konfliktusok száma megugrott. Annak ellenére, hogy a szálláshely renoválására 5,1 millió Eurót költöttek az adófizetők pénzéből.

Az elégedetlenség azzal kezdődött, hogy a muszlimok, ahogy hivatalosan hívják őket a „menekültek” bemennek az üzletekbe, összeszedik maguknak, amire szükségük van, majd a pénztárak megkerülésével távoznak az üzletekből, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. A rendőrségen panaszkodó üzlet tulajdonosoknak azt mondják, írják össze a vesztességeiket, nyújtsák be a városházán, ahol kártérítik őket. [gondolom ezzel csak bátorítják a muszlimokat].

A nők kísérő nélkül már nem mernek kimenni az utcára, miután az első erőszakos nemi közösülésen már átesett a város, valamint egy 10 éves iskolás lányt abúzus ért.

A legfelháborítóbb eset szerint a muszlimok bemennek a helyi templomokba megzavarni az istentiszteletet. Egyszerűen bemennek a templomba és üvöltözni kezdenek. Az embernek olyan érzése támad, hogy ezek azért jöttek, hogy megsemmisítsenek minket.

Az itt élők tisztességes, keményen dolgozó, jó szándékú emberek, akiknek most azt kell látniuk, hogy városukat és életterüket összerombolják azok, akik erőszakosan ellenzik a német és keresztény kultúrát. A legszomorúbb, ha az állampolgárok megkérik a muszlimokat, hogy ne szarjanak a kertjeikbe, a házuk elé, hanem inkább használják az angol vécéket, akkor rájuk sütik a bélyeget, hogy rasszisták. A polgárok elkeseredésére jellemző, hogy a polgármester ajtaja elé egy döglött macskát tettek. Különben az emberek tömegesen vesznek gázpisztolyokat, hogy valahogy megvédjék magukat. Olyan hírek járják, hogy szerte szét Németországban a muszlimok megérkezése után fellendült a drogozás, lopás, nők megerőszakolása, kutyák macskák legyilkolása. A jövőnket egy csapásra elveszítettük.

___________________________________________________
___________________________________________________
___________________________________________________

80 gondolat erről: „(1738) Egy levél, amit a fősodrú média sose fog leközölni

  1. Ez vár ránk is!Védekezni tilos, mert úgy járunk, mint a fagyállós gazda… (Az is megérne egy posztot!)
    A pápánk, így beszél:
    „Az első érzelem az alázat. „Mindenki teljes alázattal tartsa kiválóbbnak a többieket önmagánál”
    „Kérlek titeket, kerüljük el, hogy „bezárkózzunk a hamis védelmet nyújtó struktúrákba, a törvényekbe, amelyek kérlelhetetlen bírákká változtatnak minket; olyan szokásokba, amelyekben nyugodtnak érezzük magunkat”
    Hát csoda, hogy az európai nyáj(birkák!!!)tehetetlen?

  2. Tibor bá!

    Megtudhatjuk, ki írta a levelet, és kinek?
    Nem feltétlenül név szerint,hanem úgy hogy egy német ismerősöm a szomszédomnak.
    Feltétel nélkül el kell hinnünk, vagy fel vannak nagyítva benne az események? Sajnos el tudom képzelni, hogy valós a tartalom…
    Köszönöm!

  3. 1.
    A fagyállós gazda mellett is fel kéne sorakozni. Szerintem az elsőfokú ítélet csak egy tesztelés, illetve az „erőtartalékaink” lenyugtatására szánt dolog. Ha az ország nagy része kifejezné valahogy a felháborodását (petíció aláírása, esetleg egy kis pár ezer fős kis tűntetés, flashmob a fővárosban), és nem csak otthon morogna a foteljában, akkor lehet, hogy alaposan megváltozna a másodfokú ítélet. Itt nem csak a gazdásról van szó, hanem mindannyiunk magántulajdonának védelméhez.

    A migránssimogatással meg már tele van a hócipőm! Nem vagyok egy nagyon vérengzős tipus, de ha ilyet olvas az ember, akkor kinyílik az ember zsebében a bicska.

  4. Ez elég durva, ha igaz. Őszintén szólva annyira durva, hogy kicsit hitetlenkedve olvasom. Feltételezem, hogy ha ilyen van, akkor több helyen is van ilyen, ebben az esetben ezeket valahogy bizonyítottan a kormány, vagy inkább a nyilvánosság elé kellene tárni. Ha akkor sincs cselekvés, akkor megérdemlik a sorsukat. Bár a nép csak akkor érdemli meg, ha nem zavarja el valahogy azonnal ezt a vadliberális vadszociális bandát.

    1: A borosgazdával kapcsolatban egyetértek, valahogy ki kellene állni mellette tömegesen. Más csoportok olyan bátran emlegetnek áldozathibáztatást, ha mi az áldozathibáztatás, sőt áldozatbüntetés ha nem ez?
    Ez a pápa nekem eleinte kifejezetten szimpatikus volt, de amit ebben a témában művel, az túl megy a keresztényi szereteten. Elfelejti azokat a tanokat, hogy segíts magadon, az Isten is megsegít, meg hogy Isten és Jézus is különbséget tesz érdemesek és nem érdemesek között. Ennél tényleg jobb volt a középkori egyház, mert bár túlment a keresztényi értékeken, de segített megvédeni a keresztény országokat. Kivételek persze voltak (Várna).

    3: Szerintem az a gond, hogy a budapestiek nem érzik át eléggé a borosgazda helyzetét ahhoz, hogy felsorakozzanak, a vidékiek meg szét vannak szórva, nekem is nehezemre esne felsorakozni, mert a világ végén lakom, de valami egyéb módon szervezni kellene valamit, remélem kiindul valami egy fészbuk csoportból.

  5. Egy levél, amit a fősodrú média sose fog leközölni

    De forog az interneten, a közösségi oldalakon, satöbbi.
    Így teszi magát látványosan hiteltelenné a fősodrat, mindenkinek bizonyítva hogy 70 évi hazugság se volt elég, az emberek nyitogatják a szemüket…

    Azért akiket illet, azok tudják, hogy a migránsok lopnak, nőket erőszakolnak, és felfordulást okoznak.

    Szerintem világosan kezd kibontakozni két, egymással szembe feszülő folyamat: Egy, a fősodrat által az elcsépelt PC retorika mentén, a „bűnös” németeket a befogadásra utasítja, a másik, a privát szférában meg a közösségi oldalakon, a hazug újságcikkek kommentjeiben pedig az „ellenállás”.

    Nincs messze az idő, amikor a katonaság fogja a „békés” muzulmánokat védeni a felbőszült „rasszista” németektől.
    Na… Ez lesz az az idő, amikor Európa (az igazi, nem a brüsszeli bábjáték) az asztalra csap.

    Már most, a máltai csúcson látszik, hogy mekkora változások történtek Magyarországnak a kerítés miatti kiátkozása óta.

    Szóval a fősodrat látványosan fogja leválasztani magát az emberek valódi véleményéről… És ez így van jól.

  6. 2:
    A város nevét megadtam, ez eléggé leszűkíti a kört.

  7. Az államvallássá fejlesztett kötelező zsidó, cigányimádat mellé felvették a programba, a kötelező érvényű TÖRVÉNYESÍTETT, ILLEGÁLIS migránsimádatot is.

    Az élősködők pedig élnek a felkínált (emberi?) jogaikkal.

    Miközben a gazdatestnek nincsenek emberi jogai.

    A törvény ereje lesújt a törvények betartóira.
    A törvénytelenül élőket(jelen esetben az ILLEGÁLIS migránsok) a törvények szerint el kell tartaniuk a törvények tisztelőinek. Lehetőleg tejben-vajban fürösztve.

    Mi van ezen érthetetlen ?

    Csupán az a nagy kérdés, ki a büdös bánatot kell még eltartania a fehér embernek a következőkben… Ha.

    Végül, egy kérdés :
    Mi köze Európának, egy olyan konfliktushoz(rabló háborúhoz), amit Amerika (+ a legdemokratikusabb közel-keleti állam)indított, majd bontakoztatott ki, és amelyiknek a hasznát egyedül ők húzzák, a mai napig ?
    Miért lett ez Európa felelőssége ?

  8. Lassan rájönnek, hogy a kelet-európaiak miért is félnek az idegenektől. Eddig hiányzott nekik a tapasztalat, hogy milyen is az, ha egy idegen „kultúrájú” népesség megszállja őket. Most megkapják. Kellemetlen, de a korábbi felelőtlen politizálásnak ez az eredménye.
    Hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok kárörvendő, ebben az esetben ami a nyugati országoknak rossz, az hosszabb távon nekünk is rossz lesz.

    Viszont az már hányingert kelt bennem, amit a németek csinálnak a dublini egyezmény össze-vissza értelmezgetésével. Először jött a mindenkit szeretettel várunk, most meg már mindenkit pakolnának vissza oda, ahol először regisztrálták őket. Vagy bárhova, csak ki Németországból. Ez pedig szét fogja szaggatni az EU-t – persze kérdés, hogy kell-e emiatt egyáltalán könnyet hullatni…

  9. Egy korábbi posztból:
    „Aktuálisabb példával élve, amikor egy törzsnek van háború-istene, aminek árnyékában fiatal férfiak nőnek fel azzal a tudattal, hogy nekik majd harcolni kell, és ha mártír halált halnak, akkor egyenesen a Mennyországba jutnak, akkor láthatóan kölcsönösen egymást erősítő, roppant hatékony memek működnek. Ha a rivális törzsnek egy békességes istene van, aki azt parancsolja, „ha megütnek tartsd oda a másik arcodat is”, akkor ezek valószínűleg el fognak vérezni.”

    Ez nem piszkálta senki ingerküszöbét, pedig én azt gondoltam, Tibor bá — többek közt –ezért vette elő a több éves cikket.
    De többeknek csak az volt fontos, lássa már be mindenki, hogy amit nem tudunk arra csakis a csoda lehet magyarázat. Aztán duzzognak ha Dawkins sem veszi felnőttszámba őket.

  10. 8. elek

    „Miért lett ez Európa felelőssége ?”

    Ez nem Európa felelőssége, hanem egy mocskos háború, amit az USA vív Európa ellen.
    És az egyik, fegyver a pénz meg a kb 70 000 amerikai katona mellett a véleményterror.
    De ezt már ők sem gondolják komolyan. Ahogy nálunk is kiszelektálta magát az SZDSZ, azzal együtt hogy a kezében volt a magyar média, Európában sincs másképp.

    Ha Európa vezetőinek időben megjön az esze és összefognak Oroszországgal, esetleg Kínával is, akkor el lehet kerülni a szélesebb háborút.

    Ha nem, akkor a bevándolrók polgárháborúkat robbantanak ki, amiben a nemzeti karhatalom a saját polgárait fogja lövetni.

  11. 9. Observer

    ” Vagy bárhova, csak ki Németországból. Ez pedig szét fogja szaggatni az EU-t…”

    Ezt szeretné az USA… Mint a KGST… csak unilaterális függés, miközben az országok szinte nem is tárgyalnak egymással.

  12. 9: Nekem is megütötte a fülemet tegnap, hogy a németek kijelentették, „Dublin3 újra érvényben van”. Ezek komolyan gondolják, hogy bármi közösségi megállapodást ők fognak ki-be kapcsolgatni???

  13. Most kell kilépni az EU nevű gittegyletből meg a NATO- ból.
    Nem képesek garantálni a kontinens védelmét párezer gumicsónakostól- majd Oroszországot meg Kínát lenyomják, mi?
    Hadgyakorlatoznak orrba- szájba az orosz határok mentén, de a Földközi- tengert nem képesek ellenőrizni.
    Sz@rházi gittegylet.
    Vlagyimirovics helyében már rég elzártam volna az olajat meg gázt, hadd omoljon össze ez az operett- szövetség.

  14. Off:
    14: „Most kell kilépni az EU nevű gittegyletből meg a NATO- ból.
    Nem képesek garantálni a kontinens védelmét” – És ha kilépünk? Az 5000 fős magyar hadsereg szerinted mit tud garantálni?

    On: A német karhatalom is németekből áll. Nem fogják a saját fajtájukat lőni, miközben teljesen világos számukra, hogy az élősdödőkkel van a baj. Érik már ez a gyümölcs, a németek egy ponton le fogják dobni a libsi rabigát és ki fognak állni magukért.

  15. 5: Egy amerikai korábbi republikánus tanácsadó is azt mondja, hogy az USA-nak annyiban mindenképp más volt a helyzete az ottani bevándorláskor, hogy azonos vallású és hasonló kultúrájú embereket kellett befogadnia egy bevándorlókból épített országnak, míg Európában szó sincs ilyesmiről.

    http://index.hu/index2/#bloghu/spiler/2015/11/11/igy_meltatja_orbant_reagan_tanacsadoja

    Az eredeti cikk linkje is megtalálható a cikkben.

    9: Ráadásul tagadják, hogy valaha is hatályon kívül helyezték volna a Dublini egyezményt. Mindenesetre a szerb határon megépülő kerítés előtti időből hozzánk is joggal küldhetnek vissza menekülteket(?), és szerintem az még képesek is lennénk lenyelni, de szerencsére a bürokrácia olyan lassú és tehetetlen ebben, hogy simán össze is fog omlani az érkezők száma miatt.
    Azt nem tudja valaki, hogy jogilag mi a helyzet a hozzánk visszaküldöttekkel abban az értelemben, hogy milyen jog alapján dől el, hogy kapnak-e nálunk menedékjogot? Ha már a németek eldöntötték, hogy igen, felülbírálhatjuk őket?

    11:

    „Ha nem, akkor a bevándolrók polgárháborúkat robbantanak ki, amiben a nemzeti karhatalom a saját polgárait fogja lövetni.”

    Csak nem. Ettől még azért elég messze vagyunk, erre láttunk példát Párizsból.

    14: A gond inkább az, hogy nem is akarják ellenőrizni és megvédeni. Az oroszoknak meg az a bajuk, hogy elzárják a csapokat, akkor azzal ő bukik a legnagyobbat, amíg nem talál új, ilyen jó piacot.

  16. 16: Szerintem olyan nincs, hogy valakinek pozitívan elbírálják a menekültkérelmét, aztán visszaküldik hozzánk. Ha Dublin értelmében visszaküldik, az azt jelenti, hogy nekünk kell elbírálni, nem nekik.

  17. 15: „németek egy ponton le fogják dobni a libsi rabigát”

    Hát nem tudom, errefelé elég sok a német nyaranta, elég söpredék formájuk van, tisztelet a kivételnek. Ha ezek ledobnak valamit, az inkább néhány ‘feles’ lesz… esetleg némi fűvel, hogy jobb legyen a közérzetük.
    Ezek az agyontetovált, pirszinges, buzifrizurás fiatalok már nem állnák meg a helyüket a Hitlerjugendben. 🙂

    16: „jogilag mi a helyzet a hozzánk visszaküldöttekkel”
    Nem lesz egyszerű azt bizonyítania a németeknek, hogy hol lépte át a schengeni határt egy migráns. Amit biztosan tudhatnak, hogy hozzájuk mikor érkezett, ebből lehet visszakövetkeztetni, illetve abból, hogy mit mond a migráns. Bizonyíték az lenne, ha meglenne a magyarországi dokumentum a regisztrációról – de feltehetően nem lesz meg. Szerintem a magyar fél innentől kezdve a végtelenségig húzhatja az időt, követelhet újabb bizonyítékot a németektől.
    Igazából a fene se tudja mi lesz, majd menet közben kiderül.

  18. 15:

    Vicces, mert a röszkei balhé kapcsán láttam egy- asszem,amerikai- videót, ahol arról beszéltek, hogy az országnak 70.000 (!!!) fős hadserege maradt a 200.000- es szovjet időkből…
    És, hogy ez az ország méretéhez képest igen jelentős.
    Remélem a migránsok is osztják egymást közt megfelé, rendesen 😀

    Eddig is mi magunk oldottuk meg a folyamatot nem?
    Afrikai országoknak a mienknél sokkal kisebb hadserege van- Gripenek nélkül- és mégis kordában tartják a milliós számú sivatagi cigányaikat.
    Mert most egyelőre csak tőlük kell (fizikailag) védeni az országot.

    14:
    Kína megvan?
    2007 óta áramszüneteik vannak (Olduvai- elmélet, megint, ugye)
    Az elég hatalmas piac.

  19. 18: Ne nézd le a proli söpredéket. Előbb fognak ők molotov-koktélt, mint a szociológiaszakos hipsztermajmok.

  20. Nyugi fiúk, lányok!
    Lesz még rosszabb, ez csak a kezdet!

    A „honfoglalás” mindig ilyen…, és nem a szírek szarják össze a kertet, a síneket, az utcákat, stb., azok annál kultúremberibbek egy fokkal. Na de a kedves afganisztáni pastuk, stb. (mert ugye olyan náció, hogy afgán nem nagyon létezik, még ha itt Európában erről a többség úgy hiszi, hogy de van…) azok akárhol, akár az ablakon keresztül ki a szabadba is ürítenek…, mert hát mit van mit tenni, nem ismerik az WC -t. Nem véletlenül voltak idehaza is hatalmas balhék a szírek és „afgánok” között…, és ez még nem vallási irányú balhé, szimplán kulturális. A vallási az a szír szunnita, alavita (síita), keresztény és más muszlim nációk között is volt. De a szír vs. afgán balhék, hát…! Van őrzött szállón melózó ismerős, mesélt dolgokat…! Az afganisztáni „menekültek” az igazi legalja, és nagyon balhésak, egyből felmér, hogy…! Létszik, hogy ott több száz éve „háború” van, de az utóbbi 40 év is megtette a hatását.
    A szír – afgán balhék fő okai a fiatal szír gyerkőc lányok vegzálása volt, mert ezek az „afgánok” állandóan dugni akarnak
    fűvel, fával, csak lyuk legyen…, a kor nem számít. Nem mondom, hogy az egyedül lévő fiatal arab férfiakra ez nem jellemző, de azok nem annyira erőszakosak, mint az afgánok. Persze európai mércével barbár mind…, és a kultúremberek (hozzájuk képest mindenképp) nagy hátrányból indulunk. Mert ezek hamarabb elvágják a torkod, na jó, jól megvernek ha ellenállsz, mint ahogyan mi csak feleszmélnénk. Hiába, a viszonylagos jólét elkényelmesít!

    Meglátásom szerint lesznek még itt „érdekes” dolgok.

  21. 13:
    Az még hagyján, hogy ki-be kapcsolják a törvényeket, de ráadásul a tartalmát is változtatják. Tegnap találtam a Spiegel-ben egy cikket:
    http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlingskrise-deutschland-wendet-dublin-verfahren-an-a-1062156.html

    Ebben megdöbbentő mondatra akadtam:

    Das Dublin-Verfahren werde aktuell für alle Herkunftsländer und alle Mitgliedstaaten – außer Griechenland – angewendet, teilten das Bundesinnenministerium und das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (Bamf) am Dienstag in Berlin mit.

    Magyarul: A Dublin eljárást alkalmazni fogjuk ténylegesen minden származási ország és tagállam – kivéve Görögország – esetében, közölte a Szövetségi belügyminisztérium és a Migrációért és Menekültekért felelős Szövetségi Hivatal.
    Ez még azt a törvényadta jogunkat is elvenné, hogy ne mi fogadjuk vissza a migránsokat, akik Görögországban léptek be Európába.

  22. Feszült éjszakák sorozata Calais-nál
    http://www.youtube.com/watch?v=F7TrlSJX3Cc

    Egyre növekszik a nyomás Angela Merkel német kancelláron – az utóbbi időben két minisztere is szembement a vezető nyitott kapuk politikájával. Egyikük, a belügyminiszter elrendelte, hogy ne kapjon minden szíriai menekült automatikusan menedékjogot.
    Thomas de Maiziere csupán átmeneti menedékjogot adna a szíriaiaknak, olyan feltétellel, hogy családtagjaikat se hozhassák maguk után Németországba.

  23. 22: Ez a magyar portálokon is megjelent.
    Igazából azt az egyet nem értem, hogy miért van Görögország ilyen kivételezett helyzetben? Miért szabad nekik azt, amit a többi országnak nem?
    OK, válság meg miegymás van, de ki a fene hibás azért, mert túlköltekezték magukat?

    Egyébként hogy képzelik, hogy azt a falatot, ami úgy tűnik, a gazdag Németország torkán megakadt, majd le lehet nyomni a sokkal szegényebb tagállamok torkán? Arról nem beszélve, hogy Merkel sütötte el a startpisztolyt, aztán ha próbáltuk megállítani a migránsokat, akkor embertelenek voltunk, ha engedtük őket tovább menni, akkor meg megszegtük a dublini egyezményt. Tipikus ha van sapka / ha nincs sapka szituáció volt.

  24. 22:
    Egyszerű:
    mi is ki- be kapcsolgatjuk majd a nekünk tetsző törvényeket.
    Ha nem lesz egységes álláspont meg cselekvés pár héten belül, akkor saját hatáskörben kell mindent intézni.
    Nehogymár az MNB számlájára rakott virtuális sok darab nulla miatt bármilyen kötelezettségünk is legyen ezzel a gittegylettel szemben.

  25. 24:

    Ha mi ki-be kapcsolgatnánk a törvényeket, akkor nem csak a hazai, de a nemzetközi liberális és/vagy baloldal is nekünk ugrik, a CDU meg meg sem érzi ezt, már csak azért sem, mert ez a lépés bár logikátlan és arcátlan, valamelyest németpártibb, mint az eddigi intézkedéseik.
    Az viszont tényleg nonszensz, hogy egy ilyen egyezményt úgy alkalmazzanak, hogy egyszer alkalmazzuk, máskor nem és amikor alkalmazzuk, akkor csak bizonyos országokra vonatkoztatva alkalmazzuk. Nagyon nem értek a joghoz, de ezt szerintem sz@rrá lehet zúzni jogilag.

  26. Viktor mostanában sok jópontot szerzett nálam.
    Ma reggel hallottam a TV-ben a nyilatkozatát, ahol kifejtette, azt a nem éppen PC dolgot, hogy az únió vezető államai akkor állíthatnák le a migrációs folyamatot, amikor csak akarnák, hiszen erre képes volt néhány görög komphajó kapitánya is, szóval hogy minden ürügy mellett érdekeltek a folyamat fenntartásában.
    Az sem semmi, hogy már most felajánlotta Magyarország hozzájárulását a migráció megfékezéséhez szükséges költségekhez a Visegrádiakkal együtt, sőt létszámot is felajánlott.
    Bátran csinálja, nagy politikai tőkét tud felhalmozni ezzel, mert minden érintett kénytelen látni a felmutatott példát, és azt, hogy nem csak a más szerszámával akarja verni a csalánt, ahogy az nyugaton szokásos.
    Az idő szerintem neki dolgozik…

  27. Itt egy no megeroszakolásáról és idegen nyelven társalgó elkövetokrol beszélenk, de nagyon lábujjhegyen tipeg a policáj, nehogy kiejtsék a szájukon, hogy menekültek voltak az eroszakolók… b_szódjon meg a pol-korrektség, már megbocsássatok!
    http://www.schwaebische.de/region_artikel,-Frau-in-der-Innenstadt-von-Ellwangen-vergewaltigt-_arid,10327905_toid,290.html

    Itt meg 3000 menekült elszállásolásáról van szó a kisvárosban.

    http://rtlnext.rtl.de/cms/ueberfuellte-fluechtlingsaufnahmestelle-so-stellt-sich-ellwangen-der-notsituation-2521332.html
    Ez a tudósítás is baromira polkorrekt, szó sincs kertbeszarásról meg lopásokról…

  28. A menekülteket az ufók irányítják: http://index.hu/video/2015/11/12/2015_1111_ufo/
    Ha már mást nem tudunk tenni úgysem, hát kínunkban legalább röhögjünk, míg arcunkra fagy a vigyor.
    1,3,4: A gazda szabadon távozhatott az ítélet után a bíróságról, tolmácsolva a hatalom üzenetét a büdös magyarjának(magyarságnak), hogy addig szökj meg, míg megteheted. Ez itt már nem a te országod.

  29. Már a pincében lévő hordókat is őrizni kell.
    Még bemegy valaki, mérget tesz bele, másvalaki megissza és Te vagy a felelős.

    (Merkelt a pártja leváltaná. Kérdés sikerül-e ezen a héten.)

  30. 27:
    „Viktor mostanában sok jópontot szerzett nálam.Ma reggel hallottam a TV-ben a nyilatkozatát,…”
    Én nem sokat adnék egy szélkakas szavára.
    Emlékeztetésképpen, 2011-ben ezt mondta és még mindig ehhez tartja magát.
    „Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok” – kommentálta a miniszterelnök.

    Hatalommániás, féltékeny egoista.
    Z.

  31. A német lakosságnak egészen addig jó (tisztelet a kivételnek), amíg csendben ki tudják szívni más országok erőforrásait, kihasználva a gazdasági erőfölényüket, amíg gondolkozás nélkül támogathatnak külföldi „békemissziókat”, és amíg a fegyvergyáraik szépen profitálnak a háborúkból valahol, biztos távolságban. De amikor visszahullik a szar, akkor a keresztény „értékek” hirtelen milyen fontossá válnak.

    Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, ezt a németek pontosan tudják, és sokan szóvá is merik tenni. A videó témája a német fegyverexport:

  32. A problémánk globális! – Ken Jebsen beszéde Plauen városában

    Egy kiváló szónoklat a mai világ helyzetéről. (Nemcsak a németeket érinti!).
    A problémáink globálisak! Ami ma hiányzik a társadalomból az a nagyobb őszinteség. Új gazdasági rendszerre van szűkségünk, aminek csak egy új társadalmi szerződés lehet az alapja. A feltétel nélküli alapjövedelem a problémák egyik kulcsa.
    Plauen 60 ezres város Szászország tartományban, ahol hetek óta minden vasárnap tüntetéseket tartanak.
    „Wir sind Deutschland – Nur gemeinsam sind wir stark“ , azaz „Mi Németország vagyunk, csak együtt vagyunk erősek” jelszóval több ezren olyan civil polgárok tüntetnek, akik eddig politikailag nem kötelezték el magukat. A rendezvények célja, hogy a polgárok az ország problémáiról egymással beszélgessenek. A szociális problémákról, a NATO tagságról, a menekültekről, a TTIP-ről.
    Ken Jebsen független újságíró és rendszerkritikus, akinek a neve jól ismert Németországban. A fellépése miatt érdekes módon a „baloldaltól“ több kritikát kapott, mert a hivatalos baloldal azt terjeszti, hogy Plauenben a neonácik tüntetnek. De hallgassátok meg a beszédet és döntsétek el, hogy kik a nácik és kik a fasiszták!

  33. A fagyállós gazda, egy dolgot elrontott. Mivel a fagyállóról köztudott, hogy az ember életének kioltására alkalmas folyadék, így neki ezt fel kellett volna tüntetnie az összes palackján. A veszélyes, halált okozó szerek tárolására alkalmazott módszert kellett volna alkalmaznia a jogszabályok szerint. Tehát, ha minden meggyboros palackját ezzel a címkével látja el, és azt, amiben valóban fagyálló van, a saját maga által ismert külön jelzéssel látja el, például helyesírási hibát vét annak címkéjén, amit csak ő tud, és abból isznak a tolvajok, akkor felmentik. Így nem. Mivel nem támadtak rá, hogy erőszakkal szerezzék meg tőle a meggybort.

  34. 35: „egy dolgot elrontott”

    El. Azt, hogy elmondta, miért volt fagyálló az üvegekben. Úgy egyébként senkinek semmi köze, hogy melyik üvegemben mit tartok. Ha fagyállót a borosüvegben, akkor azt. Ha nincs felcímkézve és valaki iszik belőle, akkor max. gondatlan veszélyeztetés, vagy ilyesmi, semmiképp nem szándékos emberölés.

    Másodfokon sztem nem áll meg a 8 év – honnan tudhatta volna, hogy újra betörnek hozzá, honnan tudhatta volna, hogy isznak a fagyállóból, honnan tudhatta volna, hogy valami drogra isznak, ami felerősíti a hatást stb. Nem jós az az ember.

  35. Vasgerinc, nosza, hozz létre egy csoportot a fagyállós csávóért a facebookon, kb. 5 percig tart, de máris nagyot tennél az ügy érdekében!
    Ja, hogy arra vársz, hogy valaki más kezdje már el, és te csak arctalanul beállj a sorba, mert fosol felelősséget vállalni?
    Én kérek elnézést.
    Akkor reméld tovább, hogy majd valaki csinál valamit.
    Ezért tart ott az ország, ahol.

  36. 35. Ennek nagyon rossz üzenete van a törvénytisztelő állampolgárok irányába. Egy magát nemzetinek mondó, migránsokkal kuruckodó kormány ilyet nem engedhet meg. Bíróságok függetlensége ide, vagy oda, az ilyen bíróknak a nyakára kell lépni. Illetve kellene, ha lenne nemzeti kormány. A Jobbiknak most kéne ütni a vasat, míg meleg és tüntetéseket szervezni, nem pedig lapítani, mint szar a gazban. Ez ennél csak rosszabb lesz.

  37. bocs a hosszú posztért , de vajon a lenti irás igaz lehet ?

    Mert a fősodratú média ezt sem közli:

    Az Egyesült Államokban elképzelhetetlen szintekre fokozódik a szegénység, és a középosztály fokozatosan eltűnik. Katasztrofális probléma a munkanélküliség, a kormánytól való függőség nagyobb, mint valaha.
    A Prisonplanet összeállítása szerint a tömegek nyomorban élnek, és az amerikai gazdasági csoda már csak idealizált emlékként létezik. Az alábbi 21 tény mutatja, milyen robbanásszerűen növekszik a szegénység abban az országban, amit a nyugati jólét mintaországaként szokás emlegetni.
    1. Az amerikai népszámlálási hivatal adatai szerint közel 48 millió amerikai él a szegénységi küszöb alatt.
    2. Ugyanezen hivatal adatai szerint minden ötödik amerikai gyermek túlélése az élelmiszerjegyektől függ. Ez az állítás 2007-ben még csak minden hetedik gyermekre vonatkozott.
    3. Kathryn Edin és Lucas Schaefer “$2.00 a Day: Living on Almost Nothing in America” (Két dollár egy nap: megélni a semmiből Amerikában) c. összeállítása szerint az Egyesült Államokban közel másfél millió olyan háztartás van, melynek napi bevétele nem haladja meg a két dollárt. 1996 óta az ilyen háztartások száma a duplájára nőtt.
    4. 48 millió amerikai az élelmiszerbankok segítségével marad életben. Az ételosztásokon a sorbaállás reggel 6-kor kezdődik: az emberek akár dulakodás árán is ételhez jutnak, mielőtt elfogy a készlet.
    5. Az Egyesült Államokban az utóbbi 6 év során 60%-kal nőtt az otthontalan gyermekek száma.
    6. 1,6 millió amerikai gyermek tölti az éjszakákat hajléktalanszállókon.
    7. A New York-i rendőrség több mint 80 szállást hozott létre az otthontalanok számára. A hajléktalanság már a nagyobb járványokhoz hasonló sebességgel terjed.
    8. Az állami iskolák diákjainak több mint fele él olyan szegénységben, hogy az iskolai büfében ételt venni nem tud.
    9. Az amerikai gyermekek 65%-a él olyan háztartásban, ami valamilyen formában kormányzati támogatásban részesül.
    10. Az amerikai gyermekek egyharmada él olyan családban, melynek havi bevétele az átlagfizetés 60%-ánál alacsonyabb.
    11. Az UNICEF gyermekjóléti rangsorolásán az Egyesült Államok 29-ből a 26. helyet foglalja el. Ez azt jelenti, hogy az egész nyugati világban az amerikai gyermekek vannak majdnem a legrosszabb helyzetben.
    12. 2000 óta az Egyesült Államok legszegényebb területein élők száma megduplázódott.
    13. Az afroamerikai gyermekek 45%-a koncentrált szegénységben él.
    14. Az amerikai gyermekek 40,9%-át extrém szegénységben élő, egyedülálló szülő neveli.
    15. A 25 éves amerikaiak 48,8%-a még a szüleivel él.
    16. Az amerikai alkalmazottak mindössze 51%-a él a szegénységi küszöböt meghaladó összegből.
    17. 7,9 millió munkaképes amerikai hivatalosan is munkanélküli, 94,7 millió pedig valamilyen meghatározott indokból nem dolgozik. Jelenleg 102,6 millió amerikai állampolgár nem vesz részt a gazdasági javak előteremtésében.
    18. Az Egyesült Államokban, ha valakinek saját háza van, azt automatikusan a középosztályhoz sorolják. Az utóbbi 8 év során a saját ingatlant tulajdonló amerikaiak száma drasztikusan csökkent.
    19. Az amerikaiak 70%-a úgy gondolja, hogy az adósság a megélhetés szükséges velejárója.
    20. Az amerikaiak 25%-a él olyan háztartásban, ami nem tudja legális úton előteremteni a létfenntartáshoz szükséges pénzösszeget.
    21. Az amerikai családok 0,1%-ának annyi megtakarítása van, mint a társadalom 90%-ának együttvéve
    ——————–
    forrás :hidfo.ru

  38. A poszt tartalma sajnos igaz, bár nem általánosítható, mert Németország szerte azért még nem ennyire rossz a helyzet.
    elég szomorú azonban, hogy ez akár egyetlen városban is megtörténhet.
    Magukat a németeket nehéz hibáztatni, mi magyarok sem mutatnánk több ellenállást, ha ez Magyarországon történne, a németek meg ugye történelmi okokból is szar helyzetben vannak.
    Az azonban szerintem még kevesekben tudatosodott, hogy Németországnak már csak múltja van.

  39. 32. Zwerd

    „“Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok” – kommentálta a miniszterelnök.”

    Viszont most, úgy tűnik, összhangban van az, amit mond és amit csinál.
    Megépítette a kerítést, és szépen összekovácsolta a V4-et… És kimondja azt az igazságot, amit nyugati gazdáink még gondolni se nagyon mernek…
    Most olvasom, egy svájci ujságban is őt éltetik.

  40. 37:
    Nyugi, holnap ez lesz a poszt témája.

    41:
    Lehet, hogy Orbán felfelé bukik. 😀 Az EU-nak lehet a fő nemtudommilye. 😀

  41. 34. Megnéztem a videót, de a szónok kissé naiv… Mindenki maga szerencséjének kovácsa!Ma lelkesen tapsolnak, holnap könyökölnek a munkahelyen… Azért sok mindennel egyetértettem,pl: Nincs és nem is lehet már mindenkinek munkája!!! Feltétel-nélküli Alapjövedelem a megoldás! És persze igazságos elosztás! (Amennyire csak lehet! Min.bér-max. bér?)

  42. 32.
    Igen az. Most ilyen kell, ha folytatni akarjuk a légzést.

    KARÁCSONYKOR LEGYEN MINDENKI ÉSZNÉL ÉS KÉSZEN! Ne csak a beiglivel foglalkozzatok!

  43. 44:
    Miért, mi van karácsonykor? A Jézuska elhozza Mohamedkét?

  44. 42. Tibor bá’

    ‘Lehet, hogy Orbán felfelé bukik. ? Az EU-nak lehet a fő nemtudommilye. ? ”

    Nem hiszem hogy a kitenyésztett brüsszelita elit osztag valaha is befogadná.
    Inkább növekvő befolyásával a a második vonal embereire fog hatást gyakorolni, akik viszont satuba foghatják a háttérhatalom meg a tömegek közé szorult politkusréteget.

    Nem a király a fontos, hanem a királycsináló…
    És ő az akit általában nem is ismer a többség.

  45. Német-svájci-osztrák blogok az egekbe dicsérnek minket…

    Láttam már olyat, hogy a német-osztrák-svájci országok zászlaja mellé tettek be minket negyediknek.

    Jó lenne erről többet is írni, mert az ami a facebookon van, teljesen más, mint amit a média lead.

    Nyugaton az emberek 80-90%-a azonnal kerítést húzna, és egyetlen bevándorlót sem engedne be! És SENKI politikus nincs a talpán, aki be merné vállalni, hogy teljesíti a népakaratot!

    Erre jön az Orbán, a keleti vadember, és meglépi, amit meg kell!

    Soha ilyen jó megítélésünk nem volt a nyugati _közember_ szemében, valószínűleg még 1989-et is felülmúlja, ami most van!

    Én olvasok sok német fórumot, de mások nem. Nyilván az index.hu erről így nem fog hírt adni…

    Nyugat-Európaiakban, különösen a német anyanyelvűekben, a történelmi rokonság dacára is mindig volt egyfajta taszítás velünk szemben. Vadak vagyunk, idegenek, úgy beszélünk mint a klingonok a star trekben, és általában véve zavaróan hasonlítunk a törökökre. A kollektív nyugat-európai pszichológiájában mi barbár ázsiaiak vagyunk.

    Na, most látszik ez oszlani. Persze, inkább a félelem miatt.

    Ami most történik, a kerítéssel… valami olyasmi, mint Eger vagy Nándorfehérvár volt. 500 év után Európa újra tapsol nekünk.

  46. Réd, a munka nemesít. Az ún. „alapjövedelem” annyit érne csak el, hogy a dolgozó emberektől még több pénzt veszel el, és a cigóknak meg a lumpeneknek adod.

    A munka nemesít, az alapjövedelem egy degenerált lumpen-réteg kialakulásához vezet majd. Egyébként többé-kevésbé „alapjövedelem”-szerű dolog most is van, ugyanis aki elég cigó, és elég agresszíven lép fel az önkormányzatnál, számos jogcímen kaphat ma is mindenféle segélyeket.

    A régi római császárságban is volt egy ugyanilyen lumpen réteg. Ők munka nélkül, pusztán római állampolgárságuk jogán kaptak egy minimális összeget, ami az éhenhalás elkerülésére, valamint cirkuszok látogatására épp elég volt.

    Emlékszel? „Kenyeret és cirkuszt”. Hát, ez kell a népnek. Ez az alapjövedelem.

    Aki az „alapjövedelem” kérdését komolyan fel meri vetni, az a társadalom megsemmisítésén dolgozik – és, figyeljük meg, hogy ezek bizony zsidók.

  47. 37:

    Alapvető probléma, hogy nem vagyok fészbukon. Második vonala, hogy nem is akarok lenni…

  48. Kedves Vasgerinc, örülök, hogy megláttad hozzászólásom lényegét, és önigazolást találtál arra, hogy továbbra se tegyél semmit.
    Nem kötekedni akarok, csak a rideg tényekre mutatok rá.

  49. 50:

    Hozzád hasonlóan én sem szó szerint értettem a hozzászólásomat, lényege, hogy nincs lehetőségem ilyet megszervezni, arra viszont van, hogy támogassak egy ilyet.
    Éppen ezért az egész inkább csak kötekedésnek tűnik.

  50. 51:
    Igen, lehet hogy annak tűnik, sajnálom, hogy pont rajtad csapódik le a véleményem, nem személyes.
    Itt csupán arról van szó, hogy van egy ügy, ami mellé odaállna egy ember, de nem teszi meg ezért, azért, vagy amazért.
    A kifogások keresése egy nagyon elterjedt jelenség, és roppant bosszantó.
    Erre szerettem volna csupán felhívni mindenki figyelmét, a te szerepedet köszönöm, mert így formába is tudtam önteni.
    További szép napokat!

  51. 45.
    Igen. Kb.
    Az Eu. egységesedik a menekültüggyel kapcsolatban és épülnek(épülni fognak) a kerítések, fokozódik a védelem, kezdnek ráébredni a baj nagyságára mint a médiából is kivehető.
    A konspiráción kívüli vezetők(tehát majdnem mindenki) önérdeke miatt felrúgja a hivatali piramis szerkezetét, a nemzetek kicsit önjáróbbá válnak, halványul a kialakult formalitás. Eszmélnek. A bejuttatott sejteket beindítják, később már sokkal nehezebb lesz, lenne az araboknak.
    Az amerikaiak(Szaud és USA) által pénzelt beszivárgott arab katonák terrorista merényleteket fognak végrehajtani, valószínű No.-ban vagy ki tudja hol s mit.
    Amerika szeretné elkerülni az oroszokkal való egyenes konfrontációt, nem szeretnének atommal és egyebekkel játszadozni még egy darabig.

    Eu megrendítése (Amerika belesodródásának ideiglenes elhalasztása érdekében) nem lesz folytatható ezen az úton. Szerintem az Oroszok megelőző csapást fognak mérni az USA-ra valamikor jövőre, vagy azután.
    Persze ezt nem mind Karácsonykor. De ha én egy arab vezető lennék, ezt az időpontot választanám valami kirobbantására.
    Mindenki lekvár ezekben a napokban, ráadásul a „mocskos”, hitetlen keresztények egyik legfőbb ünnepe. Húsvétig meg sok mindent lehet tenni.
    Még mindenki káoszos kicsit, kapkodnak ide-oda, de ez a dolgok törvénye szerint csak ideiglenes míg fel nem veszik a ritmust és nem tudnak érdemben cselekedni.
    Minden azon múlik mennyien vannak már bent és mit is akarnak pontosan csinálni az Eu. destabilizálása érdekében.

  52. 52:

    Értem mit akarsz mondani, de itt nem arról van szó, hogy kifogásokat keresnék, hogy miért nem állok ki az ügy mellett, éppen azt mondom, hogy kiállnék mellette, csak arra nincs LEHETŐSÉGEM, hogy én szervezzem ezt meg.

  53. Nem lesz itt addig semmi szervezett terror esemény amíg
    1: be nem zárják európa kapuit és tudatosul bennük hogy nincs utánpótlás a fajtájukból. Ha ezt hamarabb meglépik egyértelműen jön a határzár.
    2: úgy nem érzik hogy már elegen vannak bent és ha szükséges érdemben tudnak gondot okozni.
    Ha minden így megy tovább ez még simán lehet 6-12 hónap is véleményem szerint. Viszont előbb utóbb ki fog pattanni a dolog ez nem vitás.

  54. 48. „Egyébként többé-kevésbé “alapjövedelem”-szerű dolog most is van,” Na látod, akkor miért is vagy annyira ellene? Felhívom figyelmedet, hogy alapjövedelem esetén SEMMI egyéb juttatás nem jár!!!
    „A munka nemesít!” IGEN, AZ ALKOTÓ MUNKA ÉS NEM A MÁSNAK VÉGZETT RABSZOLGA ROBOT!
    A régi rómaiaknál is a rabszolgák dolgoztak!
    Az, hogy „elegánsan” lezsidóztál, azon csak röhögök, de hogy képtelen vagy felfogni, hogy NINCS és NEM LESZ mindenkinek munkalehetősége az bosszantó! Ennyi telik?
    Pl. Vezető-nélküli metró, bérletárusító automata és sorolhatnám, de úgysem értenéd…
    Mindenkit átképezünk,ha már a gépek végzik a munkáját?Celebeknek,mi?
    Nézz körül Finnország, Svájc, Ciprus háza táján is!
    Olvass a témáról többet!
    http://www.google.hu/search?rlz=1C1SKPH_enHU600HU600&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=bevezetett+Alapj%C3%B6vedelem

  55. 56:
    Én nem érzékelem, hogy lezsidóztak volna, de azt az állítást hülyeségnek tartom, hogy az alapjövedelemmel a zsidók állnak elő. Nyilvánvaló, hogy a teljes foglalkoztatás nem érhető el. Munkanélküli segéllyel való hülyéskedés helyett jobb az alapjövedelem. Aki ezt nem fogadja el, az nem goj, hanem csökönyösen régi gondolkodású.

  56. 56:

    Ha az FNA helyettesítené a mostani szociális juttatásokat, az hogyan szolgálná azt, hogy önálló alkotó munkává válnak a másnak végzett munka?
    Illetve látható, hogy van egy elég vastag réteg, aki csak utazik a szociális rendszeren, esze ágában sincs se másnak, se magának dolgozni. Egy komolyabb összegő FNA-val ez a réteg csak nőne.
    Ahogy helyettesítik egyre több helyen az embert a robotok, úgy jönnek létre a technológiának köszönhetően új munkák. Aki eddig bérletet árusított, az most mobilt szerel össze. A munkanélküliség egyáltalán nem magas, és nem csak Magyarországon, és van egy rakás munka, amit nem éri meg robotizálni, pedig bizonyos szalagmunkáknál tényleg kvázi robotmunkát végeznek emberek.

  57. kb 35 ember halt meg most, ma ejjel Parizsban tobb imerenylet miatt. Pedig a Franciak meg be is fogadjak oket!

  58. 58. „Ha az FNA helyettesítené a mostani szociális juttatásokat, az hogyan szolgálná azt, hogy önálló alkotó munkává válnak a másnak végzett munka?”
    Ennyire nem vagyok világos? A megjegyzés a „munkanemesítblabla”-nak szól!
    A”vastag réteg” nem kapna az Alapjövedelmen felül semmit!Ha annyi elég neki,ám legyen!Ha meg bűnőzéssel akarja kiegészíteni luxusra, akkor megvonás és vasszigor! A börtön nem büntetés végrehajtásra való, hanem társadalmi önvédelemre!Ez vonatkozik- a tévedést elkerülendő megfelelő biztosítékok kidolgozása után,-a halálbüntetésre is! De mindez most lényegtelen, a lényeg:Párizs!

  59. 44: Párizst elnézve úgy tűnik, hogy nem kell karácsonyig várni…

  60. 53.-ra Az amerikaiak(Szaud és USA) által pénzelt beszivárgott arab katonák terrorista merényleteket fognak végrehajtani, valószínű No.-ban vagy ki tudja hol s mit.

    Ez most profetikus modon jott be neked, csak az orszagot tevesztetted el. Kivancsi leszek Arma velemenyere, feltuno a szammisztika jelentosegre ujra, 11/13 Pentek 13 es lam itt vannak a rettegett arab terroristak. A hatterhatalom dorzsoli a kezet. Lehet kemenyiteni es melyiteni a francia allamot is azonnal, kijarasi tilalom, lezart hatarok, katonak ravezenylese a polgari lakossagra, gyulekezesi szabadsag megnyirbalasa stb. Az senkiben nem merul fel, hogy ha ket-harom civil embernel lett volna onvedelmi fegyver, megakadalyozhato lett volna 150+ ember szisztematikus lemeszarlasa…

  61. Observer-A veszélyes anyagok tárolására vonatkozó jogszabályok MINDENKIRE érvényesek, mint ahogyan a lőfegyver tárolását is jogszabályok írják elő a te otthonodban is. Nem csak azért mert akkor, ha baj történik, azonnal a megfelelő orvosi beavatkozást lehessen megtenni, hanem azért is, hogy félreértés nélkül lehessen jogi úton eljárni egy baleset esetén.

    A párizsi terrortámadásra Merkel nem tudom hogy fog reagálni, de ha politikai pályáját folytatni szeretné, akkor igen gyorsan lépnie kell. Szerintem egyértelmű (és eddig is az volt), hogy Merkel jóságos nagynénit szeretne játszani Németország második világháborús bűnei miatt. Viszont a mostani generációnak semmi köze ahhoz a német meggyőződéshez. Nem lehet esetleg, hogy „szabadkőműves”? Kicsit unalmas már ez a velejéig korrupt liberális kapitalista életfelfogás, ami egyenes út Európa kivéreztetése felé.

  62. 63:
    Az önvédelmi fegyver témája megér egy misét. Először is egy rakás embernek van. Például félkarú, hülye, elhízott POLGÁRMESTEREKNEK. Ilyen esetben egészen biztos nem merné és nem tudná használni. Aki merné és tudná, az a politikai elit számára nem megbízható. Hát ez van.

  63. 123 halott, tobb szaz sebesult.
    Franciaorszag volt az egyetlen Europaban, aki Sziriaban bombazott, igy talan a merénylet szinte varhato volt….
    Itt most minden leallt. Muzeumok, uzletek, éttermek bezarva, hatarok bezarva. Nevetséges, meddig???

  64. 64: „A veszélyes anyagok tárolására vonatkozó jogszabályok MINDENKIRE érvényesek”

    Szerintem csak ott érvényesek gyakorlatilag, ahol valakinek joga van ellenőrizni ezt. Nálam, otthon, amíg nem történik baleset, ehhez senkinek semmi köze.

    De ha tudsz ide linkelni egy jogszabályt, azt megköszönöm – nem árt okosodni a témában.

    OFF
    Tibor bá, szürkék lettek a betűk fekete helyett, így nehezebb olvasni.
    ON

  65. Observer. A jogszabályok magyaroszág teljes területére érvényesek függetlenül attól hogy az magánterület e vagy sem. Ha te úgy gondolod hogy az alapvető jogszabályok és törvények rád az otthonodon belül nem érvényesek, potenciálisan veszélyes vagy. Mivel én kötelezően kapok évente jogi továbbképzést lehet hogy nem írogatok faszságokat mint te

  66. 68: Légyszi, linkeld be az idevonatkozó jogszabályt – ennyit kértem, nem a véleményedet.

    „A jogszabályok Magyaroszág teljes területére érvényesek” Te meg ezt értelmezed rosszul – persze, hogy érvényesek, csak éppen konkrét dolgokhoz és helyszínekhez kötődnek pl. előírják, hogy a fagyállót – foglalkozáskörében – hogyan tárolja egy autószervíz, vagy egy iskola a kémia szertár vegyszereit, vagy milyen szabályokat kell betartani a közúti közlekedésben.
    Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi írja elő /melyik jogszabály/ az OTTHONI!!! veszélyes anyag tárolásra vonatkozó szabályokat. Ha van egy korrekt jogszabály, ami egyértelműen tényleg kitér erre, akkor elnézést kérek a faszságokért.
    LÁSSUK HÁT!

    (Bocs, Magyarország nagybetű, így azt javítottam az idézetben.)

  67. 69:
    Dannak igaza van, én is olvastam a jogszabályt, de nem tudom neked megadni, mert nem emlékszem hol olvastam. — Fogalmam sincs miért lett egyszerre minden világos szürke
    de ha HTML kódban a szöveged elé és után teszed ezt: font color=black, ami elé és után kiteszed ezeket <>, majd befejezed ezzel: /font, amit szintén ezek <> közé zársz, akkor fekete lesz.

  68. 70.

    Nem tudom Tibor bá milyen bővítményt használsz a szövegek színezéséhez, gondolom valamilyen vizuális editort. Mindenesetre a „kapcsolódó cikkek” alatt, a kommentek előtt, a HTML forráskódban van egy ilyen:

    font color=”gray”

    Ezen komment előtt: !– end relatedposts —

    Ez a rész (font color=”gray” ) közrefogja az egész kommentszekciót. Tehát ezt kéne deaktiválnod, ahol színezni szoktad a kódot.

  69. 63-65. A fegyvertől sokan félnek, mint a tűztől-elsősorban mindig a hatalom.Nekik és a hozzájuk közelállóknak lehet,van. Volt olyan ismerősöm aki nem volt katona-alkalmatlanság címén-de legálisan volt fegyvere a 70-es évek elején. Ha normális(!) emberek hordhatnának fegyvert sok vérengzést megakadályozhattak volna! Akár a párizsi koncerten is!Tibor bá,lássuk azt a misét(posztot)!

  70. 70: „Dannak igaza van, én is olvastam a jogszabályt”

    Én elhiszem, hogy igazatok van, épp ezért kértem tőle, hogy linkelje be a jogszabályt, sosem árt tanulni. Erre kaptam egy lebaszást, linket viszont nem.
    Innentől kezdve nekem viszont gyanús a dolog – eleve csak olyan jogszabályt érdemes hozni, amit be lehet tartatni. Hogy Mari néni Lickóvadamoson a maradék háztartási sósavat az uborkás vagy a kölnis üvegben tárolja – ki a fenét érdekelné? És főleg ki ellenőrizné, ráadásul rendszeresen.

    De bassza kutya, most átmegyek a jogszabály keresőre… 🙂

  71. 71:
    A HTML kódok nem egységesek. Az alkalmazott sablon szerkesztésében másképp van megadva. Az első érdekesség, hogy én nem csináltam semmit, és mégis ilyen lett. Minden esetre dolgozok rajta.

  72. 74. Igen, csak a kimenetet látom, hogy a 154. sorban van a lezáratlan font elem, ami miatt szürke, azt nem látom, hogy a PHP fájljaid hogyan állnak össze. Jó keresgélést. 😀

  73. Observer,
    Mintha akkor hozták volna ezt a jogszabályt, amikor volt egy időszak, mikor többen meghaltak, mert az üvegre nem írták rá az új tartalmat, ami méreg volt és abból ittak.
    Nekem szerencsém volt kétszer is. Egyszer ecetet ittam, mert nem a saját üvegében volt, máskor pálinkát egy focimeccsen vizes palackból.
    Nem akarlak a keresésben félrevezetni, én az 1980-90 környékére teszem a törvény megszületését.

  74. 76, 77: Kedvesek vagytok, de igazából ‘Dan’-nak kell(ene) bizonyítani az állítását, azzal, hogy a fitogtatott jogismeretét felhasználva, belinkeli azt a jogszabályt, ami szerinte ide vonatkozik.

    Ezt nem tette meg, tehát innentől kezdve ő sem tényt közölt, csak a véleményét. Ami így viszont visszahullt ő rá, vádaskodik bizonyíték nélkül.

    Hargi, ez a törvény nem szól a háztatásokról – aki gyárt, vagy forgalmaz vegyi készítményt, annak megfelelően jelölni kell a készítményeit. Ez a lényege – ha minden igaz. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy otthon miben tartom a fagyállót.

    Az teljesen más dolog, hogy józan paraszti ésszel célszerű felcímkézve, gyerektől elzárva tartani minden veszélyes anyagot. De aki nem komplett hülye, az ezt mindenféle jogszabály nélkül is tudja – és a gyerekei, illetve a saját érdekében be is tartja.

  75. 74.

    Tibor bá, míg nem találod meg az említett részt, a style.css fájlod végére beteheted ezt a kódot, hogy fekete legyen a kommentszekció:

    .commentlist {
    color: black;
    }

  76. 61:

    Nekem második olvasatra is az jön le, hogy az alapjövedelem témához írtad, mintha az ezt eredményezné. Nem mintha olyan fontos lenne…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük