(1685) Megint szex

Tibor bá’ online

~q088Kénytelen vagyok, mert különben az INDEX megelőz. Már többször is észrevettem, hogy az INDEX is onnan veszi a nyugatról származó értesüléseit, ahonnan én. Ha nem sietek, leelőz. Különben egy ideje nosztalgiázik, de én előbb kezdtem a „vissza a múltban” sorozatot. Mondjam ezt, hogy tőlem vették át, ők százan, én meg egyedül? Nem mondom.

Na, most a legújabb szex-hír. Arról van szó, hogy egy friss nőnél a férfi hamarabb elélvez (na, ezt mindenki tudta) és több spermium van az ondójában. Ez viszont új. 😀 . Kérdés, hogy miért… És itt kezdődik az érdekesség, na meg a kísérlet leírásában, mert az se mindennapi.

Paul Joseph és Laura Sirot a Woosteri Egyetemen összeálltak, hogy a férfi termékenységgel kapcsolatos néhány hiányosságot tisztázzanak. Valahogy összeszedtek 21 heteroszexuális férfit, és felkérték őket, hogy 15 napon keresztül verjék ki a farkukat (ejakuáljanak egy kémcsőbe), de nem akárhogy. Közbe nézegessenek 7 pornóképet. Na, most a képek. Ezek között hat képen ugyanaz a nő volt látható, de különböző pózokban. A hetedik képen egy tök új csajszi volt látható. Amikor a kísérlet végén ezt az új nőt nézték, a pasik gyorsabban élveztek el, és többet lövelltek ki. Ráadásul az ondóban jóval több volt a vidáman fickándozó spermium.

Állítólag ezt az eredményt fel lehet használni termékenységi problémáknál. Éspedig? Próbálják, de nincs gyerek. Ekkor a feleség elküldi a férjet kivizsgálás végett. A történet ugyanaz. Uram, menjen ki a vécébe és hozza be nekem az ondóját ebben a kémcsőbe. Hogy könnyebben menjen a dolog a vécén falon van egy bombázó megfelelő pózba. Néhány nap és kiderül, hogy a pasinak elégséges spermiuma van. Na, igen, ha kiveri, de a halálra unt feleség esetében? A verdikt, ha a férjnek van, akkor a feleség a hunyó, ami nem igaz. Szegény feleségnek mindössze annyi a hibája, hogy egy ideje már uncsi.

U.i. Ha az INDEX lehozza, mérjétek össze a kettőt, aztán lájkoljatok- 😀

___________________________________________________
___________________________________________________
__________________

14 gondolat erről: „(1685) Megint szex

 1. Röviden összefoglalva a hűség akár meddőséget is okozhat 😀 .
  Ez a cikk a vallási és társadalmi szokásokat kérdőjelezi meg 🙂 .

 2. 1: „Ez a cikk a vallási és társadalmi szokásokat kérdőjelezi meg ” Tibor bánál? Hihetetlen… 🙂

 3. 2:
  Te állandóan meg akarod ölni a hírnököt, mert nem neked tetsző üzenetet hoz. — Saját véleményt nem fűztem hozzá, de szerintem valami sántít. Én már 23 éve vagyok hűséges. Nálam illett volna már rég teljesen elapadni ennek a hűség mérő nedvnek, de ezt egyáltalán nem tapasztalom. 😀

 4. 3. Tibor bá’

  „Nálam illett volna már rég teljesen elapadni ennek a hűség mérő nedvnek”

  A spermákat is megszámoltad?
  Mert azt hiszem a cikk a spermaszámról szól, meg az életképes ondóról, nem csupán a nedű távozásáról…

 5. 4:
  Hát persze. Libasorba állítottam őket, majd rájuk kiáltottam, jobbra igazodj! Féllábúak egy lépés hátra. Aztán számoltam. 50 milliónál belefáradtam. 😀

 6. 3: Isten őrizz! De a hírnök maga is válogat ám, hogy milyen hírekket szeret hozni… 🙂

 7. tibor bá
  kedves öreg barátom, te beteg vagy.
  a topic témáját nézve, és tudva a te életkorodat- lipótmező bezárása bizony tévedés volt.
  úristen, hát még ha az ember belegondol hányan vagytok még szabadon……
  szmájlit nem tudok előhozni, gondolj akárhányra, mind a tied….

 8. 6:
  Bizony, bizony, amire van fizetőképes kereslet. 😀

  7:
  Az természetesen elképzelhető, hogy bajok vannak az elmémmel. Ugyanis önmagát senki se tudja diagnosztizálni elmeügyileg. Viszont, amit írok, azt még a többség megérti. Én viszont a te írásodat nem egészen értem. 🙁 Szóval miért is akarnál bezárni a nem létező Lipótba?

 9. 8: „Szóval miért is akarnál bezárni a nem létező Lipótba?”

  Mert szexmániásabb vagy, mint egy zsidó! 🙂

 10. 9:
  A szexmánia mindössze azt jelenti, hogy életkorom ellenére a tesztoszteron termelésem megüti a mai 30 évesekét. A zsidók különben nem szexmániásak, csak felszabadultabbak.

 11. 10: de nem a jó értelemben. Tisztelet a kivételnek. A zsidó eretnekek mániája: hogy lehet a szexet IS rombolásra használni.

 12. A kutatás azon alapszik, hogy pornóképekre maszturbálnak. Mivel a pornóképre maszturbálás az igazi nővel való szextől olyan messze esik, mint Makó Jeruzsálemtől, a levont következtetés igen gyenge lábakon áll.

 13. Egy érdekes folyománya mégis van az eredménynek: az, hogy az életképes spermák száma függ attól, hogy mi van a férfi fejében. Ebből következőleg autogén vagy más tréninggel, párkapcsolati terápiával a termékenység fokozható lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük