(1684) Egy eritreai „menekült” gyilkolt Svédországban

Tibor bá’ online

 

~q191Az anekdota szerint Albert Einstein és Niels Bohr az erdőben sétáltak és heves vitába keveredtek, aminek az lett ez eredménye, hogy eltévedve egyre sűrűbb erdőbe találták magukat. Einstein – kettőjük közül a praktikusabb – megkérdezte Bohrtól, mit tenne, ha a sűrűből előjönne egy medve. Hogy mit tennék? Rohannék visszafelé, mint egy őrült. Ugyan – így Einstein – egy medvénél nem tudsz gyorsabban futni. Ez igaz – válaszolta Bohr – de én nem is a medvénél akarok gyorsabban futni, hanem nálad.

Nem kell tehát kinevetni, ha vasrácsot javaslok lakóházad ablakaira, és a bejárati ajtóra is olyat, ami adott esetben felszerelhető. Nem azért, mert azokon nem lehet áthatolni, hanem azért, mert a szomszédnak nincsenek rácsai, akkor meg miért bajlódjanak a te rácsaiddal?

Remélhetőleg Orbán komolyan gondolja, amit a népvándorlás ellen készül tenni, de ne legyenek kétségeitek, sokan át fognak jutni, és ezek egy része nem fog tovább menni. Minek? Tőlünk nyugatabbra is „vadászni” kezdik őket. Ha itt garázdálkodhatnak, akkor nekik ez megfelel. Java részük fiatal férfi, és már valakik beléjük verték, hogy nekik „jogaik” vannak. Én és a felmenőim elég sokat tettünk és szenvedtünk ezért a hazáért, nekik ennyi vagy még több jogért csak egy kerítésen kell átmászni, és nálunk nincs is halálbüntetés. Ez utóbbi egészen biztos lovat ad alájuk. Fel kell tehát készülni rá, hogy nem csak tanyákat szállnak meg (mert ez már megtörtént), hanem be fognak törni családi házakba is (a panelok egyelőre biztonságban lesznek 😀 ) Készülj tehát fel rá, amíg nem történik baj.

Hogyan? Kerítés, rács, kutya, fegyver. Ez utóbbi necces, de nem lehetetlen. Ha van rács a nyílászáróidon, akkor egy gázpisztoly elégséges. Gondolom, nem kell magyaráznom, miért. Ha nem szarakodsz ráccsal, akkor komolyabb dologra lesz szükséged. Ismereteim szerint kizárólag a szerszámíj törvényes. Kicsit középkori, de hatásos. A többi majd a hozzászólásokban.

___________________________________________________
___________________________________________________
____________

200 gondolat erről: „(1684) Egy eritreai „menekült” gyilkolt Svédországban

  1. A polkorrekt beszédet abbahagyni sokkal többet ér, mint számszeríjjal lövöldözni. Ha még nem hülyült volna meg mindenki.

  2. A számszeríj valóban kiváló fegyver,nagyon hatásos vadászheggyel.Biztosra állitom 🙂
    Saját házi készitésű számszerijíam, akit érdekelnek műveim megtalálja Falushi Tajteck néven a youtubon 🙂

  3. 4 Kalotaszegi

    Megnéztem a videókat. Műszaki emberként (is) „emelem kalapom”. Szép munka, főleg ha a videón néhol látható eszközparkkal készült. Nem tűnik a környezet szerszámkészítő műhelynek.A könyvekre leadott lövés a hatásosságáról is gyorsan meggyőzött.

  4. „Remélhetőleg Orbán komolyan gondolja, amit a népvándorlás ellen készül tenni,…”

    Remélhetőleg, komolyan !

    Naiv, fehérruhás szűzleányok sem hiszik el egy szavát sem már. Ha normálisak. És léteznek egyáltalán.

    Komolyan tetszett gondolni ? Margit !!! Normális ???

    Csak a legutóbbi : Mégsem (bár igérték vagy másfél hónapon keresztül)lesz bűncselekmény az ILLEGÁLIS határátlépés. Csak akkor lesz az, ha elvágja a drótot az illegális határátlépö. És, persze tettenérik. Magyarul : ami ILLEGÁLIS, az NEM ILLEGÁLIS.

    Reménykedni persze szabad. A remény hal meg utoljára.
    Reménykedj a hóhérodban.

  5. Nem az izgatás miatt, de nem olyan vészesen nehéz fegyverhez jutni, csak itt valóban nem úgy működik, mint amerikában, hogy beszaladok a boltba puskát venni, és meg is kapom azonnal. Kb. fél év alatt lehet bárkinek, aki nem bűntetett előéletű, nem vak (háziorvosi vizsgálat), és lehetőleg nem őrült (pszichológiai alkalmassági vizsga).
    Vagy vadász lesz az ember, vagy pedig sportlövő. Én vadász lettem.

    Úgy tudom, hogy pl. lángszórót legálisan tarthat otthon az ember, ami azért vicces, mert azért az se egy lebecsülendő fegyver. 🙂

    A poszttal teljesen egyetértek, mert a bűnözők mindig a könnyebb zsákmányt választják, szóval érdemes készülni.

  6. Számszeríjjal megyünk majd vásárolni a Tescoba? Akármilyen apró és eldugható fegyvert is találunk ki helyette, egy lépéssel mindig hátrányban leszünk, mert ő előbb kitalálja mit fog tenni, míg mi gyanútlanul szedegetjük a zacskóba a krumplit…

  7. 8:
    Sikerült megdöntened a károgás országos rekordját. 😀

  8. Ausztriában a menekültek körében a titkosszolgálat adatgyűjtést folytat.
    A megszerzett információk alapján, Amerikából szervezik és pénzelik az embercsempész hálózatot.

    http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/

    8.
    Kyra, ezt mondom én is. Mit kezdesz a számszeríjjal, ha szembejön egy csapat agresszív nigger? Tudjuk, hogy miért küldték ezeket, nevén kell nevezni a dolgokat, és most kell kidobni az összeset, amíg nem késő.

  9. 7. Chani
    És ha se vadász se sportlövő nem akarok lenni, akkor honnan lehet fegyvert venni? Itthon feketén, vagy Ausztriában vagy Németországban pl. lehet? Aztán áthozom valahogy a határon. Egy pisztolyt könnyű eldugni, aztán a lőszert meg később meg lehet venni. 😉

  10. 10. Mit? Semmit. De egyedül élő nőként a számszeríjjal akkor sem megyek semmire, ha lesben állok a házam kapuja előtt. Károgok…. 😀

    Nekem is megakadt a szemem ezen a cikken, amit linkeltél.

    „Az osztrák rendőrség és a titkosszolgálat intenzíven hallgatják ki ezeket a bevándorlókat. Pl. a traiskircheni táborban erre a célra kb. 100 ember van a szolgálatoktól. A megszerzett információk alapján a szállításra kapott pénz nagy része Amerikából származik. A Direkt hírforrás szerint olyan amerikai szervezetekről van szó, amelyek felépítették, megszervezték és folyamatosan pénzelik azt a hálózatot, amelyik biztosítja a bevándorlók folyamatos szállítását Észak-Afrikából Európába.”

    Ide nem számszeríj kell, hanem egy jó nagy atombomba ezekre a szemetekre, akik ezt teszik velünk.

  11. 6:

    A kerítésnek épp az a célja, amit poszt ecsetel, vagyis hogy más irányba terelje a bevándorlókat. Ha egyszerűbb lesz Szlovénián, vagy mittudomén hol keresztül jutni, akkor inkább arra áramlanak majd. Már most átvágták a kerítést, ez viszont valszeg amiatt, van mert ezek még ebbe az irányba lettek elindítva, és akkor még nem tudták, hogy itt kerítés, meg bűncselekmény lesz. Állítólag épp a bulgáriai kerítés miatt terelődtek mifelénk a menekültek.
    Tehát remélhetőleg majd most a java részük elkerüli az országot, és máshol lépnek be az EU-ba, ahonnan errefelé biztosan nem fognak fordulni, nem itt lesznek regisztrálva, és nem ide fogják visszatoloncolni Németországból és Ausztriából.

    Első lépésnek ez szerintem jó, ne várjatok olyan radikális lépést, hogy csak úgy fegyverrel kint tartjuk őket, kitoloncoljuk őket, lelőjük őket, mert vonatkoznánk ránk idióta jogszabályok, amelyek nem fognak egyről a kettőre megváltozni. Már csak azért sem, mert az embercsempészek mellett (ha igaz) az európai liberálisokat és szocialistákat is valszeeg az USA pénzeli…

  12. Alakul a molekula, már az ATV is lehozza Toroczkai nyilatkozatait.

    Toroczkai: bűnözők lepték el Ásotthalom környékét

  13. A műszaki határzárról pedig idézném Tarjányi Pétert, mert maximálisam egyetértek vele. Bár aki volt katona, az tudja, hogy amit sok, sok milliárdért felhúznak a magyar-szerb határszakaszon, az nem műszaki határzár, hanem egy kerítésrendszer lesz november végére, és a kettő között óriási különbség van!

    Tarjányi:
    „Halkan mondom ez nem kerítés. Ez egy műszaki akadály…A határzár több elemből áll a katonai tankönyvek szerint. Ennek csak egy eleme a kerítés, a többi mozgást terelő vagy lassító „valami”, több funkcióval…Egy részt azzal, hogy pszichésen elrettentse, megfordítsa aki arra jár. Másrészt időt biztosítson a biztonsági embereknek a helyszínre érkezésre illetve „megvezesse” az érkezőket és a rendőrökhöz „terelje” őket. Nos, ez amit alább látunk a fényképen arra alkalmas, hogy jelenteni lehessen a miniszterelnöknek augusztus végével felépült a ZÁR…Ismét csak csendben jegyezném meg 1989 előtti határőr tudásommal, ha a szögesdrót Szerbiai része elé egy 80-90 cm-es árkot ásnak a katonai árokásó gépek, akkor a drót magassága már nem másfél méter hanem 230 cm…Jaaa! Ha Szerbia felől esetleg „durva” szántással /mi így hívtuk anno/ felszántják a területet, akkor 70-80 cm „föld rögöket” kapunk amin nem lehet megtámasztani a létrát, amivel most simán átmennek a drót felett…Ezt is csinálták a határon 89 előtt. Ez nem került akkor sem és most sem kerülne sok milliárd forintba…Így most tipikusan magyar zárunk lesz augusztus végére…”Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a mienk.” „

  14. 10:
    Ha szembe jön egy csapat nigger? Ha ügyes vagy, kiképzed magad, és kellő bátorsággal rendelkezel, nem csak a károgáshoz értesz, akkor a 10 tölténnyel betárazott, ismétlő nyílpuskával meg tudod őket állítani, ha nincs náluk lőfegyver. De…. A szembe jövő néger csapat nem lép ki a nagy semmiből. Először ennél sokkal gyengébb próbálkozásokkal fogunk találkozni, ahol a nyílpuska igen hatásos fegyver.

  15. Tibor bá’
    Persze, arra is meg fogom szépen kérni őket eritreaiul, hogy egy pillanatra álljanak meg, amíg egyenként megcélzom és lelövöm őket. Bálint írta, hogy cikk-cakkban futnak feléd, ezeket még puskával se egyszerű levadászni.
    Most sokkal kisebb erővel ki lehetne vágni innen ezt a hordát, később ha bevackolják magukat, és elszaporodnak, szart se fog érni a számszeríjad.

    De elsősorban a kormány tervére vagyok kiváncsi. Mit fog kezdeni ezzel a rengeteg négerrel, akit beenged az országba??

  16. 11. Marica

    Óva intelek az illegális fegyverektől. Egyrészt én nem mernék akárkitől vásárolni, mert mi van ha a rendőrség emberétől sikerült ilyet venni, és rögtön mehet az ember a börtönbe. Ha esetleg mégis sikerül venni „megbízható” embertől, akkor még mindig lehetnek problémák azzal, hogy esetleg valaki feljelent az ismeretségi körből, aki megtudja, hogy fegyvered van. Meg hol gyakorolsz az adott fegyverrel? Mert legalább alapszinten meg kéne vele ismerkedni. Egy pisztollyal messzemenően nehezebb célozni, mint egy puskával, igaz kis helyen is elfér. De pl. egy jó kis sörétesnél, rövid távon nincs jobb otthonvédelmi fegyver. Kis távon minimális célzással, állati nagy kárt tud okozni, és jó nagy hanggal, hogy az esetleg hordában támadók meneküljenek, ahogy a lábuk bírja.

    Én viszont nem csináltam titkot, hogy nekünk van, és bizony ha éles helyzet adódna (pl. éjszaka rádrontanak macsétával a házadban), akkor használnám is. Valószínűleg a helyi rosszfiúknál már a feltételezett pletyka is elég, nem kell, hogy valóságos legyen, idegen esetén, meg az orra alá dugni kiboztosítva.

  17. http://magyarhirlap.hu/cikk/32941/Elkerulhetetlen

    „Csak most már nem egymásnak estek a betolakodók, hanem megtámadtak egy rendőrőrsöt. Egy angol nyelvű görög lap beszámolója szerint: „Illegális bevándorlók hordái megrohamoztak egy rendőrállomást Koson, és megsebesítették a rendőrtiszteket.” A sziget polgármestere nyilatkozatot adott ki. Giorgosz Kiricisz elmondta: ha a helyzet tovább romlik, elkerülhetetlen lesz a vérontás. „Nincs többé rend és törvény a városban” – adta hírül Kiricisz. ” Vajon mi mikor jutunk el idáig….?

  18. 17: Pl. ezt tervezik: Kiskunhalason a volt Gábor Áron Tüzérlaktanyában most alakítják ki (nem, nem az ideiglenes sátortábort, mert az már áll) hanem egy kb. 2000 főt befogadni képes gyűjtő-, elosztó központot, migrációs hivatallal kiegészítve, most megy az őrök, migrációs-, és szociális ügyintézők toborzása a Munkaügyi Központokon keresztül. Kb. 300 embert vesznek föl, szóval kb. 1/2 év késéssel lépnek is valamit, csak hát ez is egy nyitott tábor lesz. Még jó, hogy a volt laktanya melletti területen épült meg a Tesco, Deichmann, stb.! 😛

  19. 20.
    Piton, de miért nem ezt teszik(?):

    1. A papírok nélkül, ‘lesmirglizett’ ujjakkal érkezőktől íriszminta vétel, kihallhatás a szolgálatok részéről, utána a zárt, őrzött táborban elkülönítés.
    2. Gyorsított eljárással kiutasítás Magyarországról

    Egyszerű, mint az 1×1.

  20. Egyébként lehet valamit tudni a svéd késelés hátteréről? Hogy mi váltotta ki a dolgot? Összeszólalkoztak, lopni akart, vagy csak simán gyilkolni az elkövető? Mert elég nagy a hallgatás-e téren, és pár helyen félig történő lefejezést írtak a késelés helyett.
    Mert azért a közvéleményt nem kicsit befolyásolná, ha kiderülne, hogy a lefejezős társaság már európán belül is nyilvánosan kivégez embereket csak úgy, aminek azért lenne következménye.

  21. Irreálisnak tartom ezt a hisztériát, hogy Viktor szándékosan el akarja árasztani az országot bevándorlókkal. Én úgy érzékelem, a kormány felfogta a helyzet veszélyét, és igyekszik megfelelő lépéseket tenni. Sőt, ő az egyetlen, aki felvállalva a kedvezőtlen reakciókat mer lépni, amit a többiek még nem, mert nem merik bevállalni a fekete bárány szerepét. Majd ha élesedik a helyzet, ők is lépnek hasonlókat…
    De az is biztos, hogy a kormány kénytelen betartani valamiféle fokozatosságot. Valószínűsítem, hogy a kerítés megépülése után ki lesz értékelve hatékonysága, és ha kell, újabb milliárdok kerülnek a projektbe, fokozva a visszatartó erőt. Ha igaz, amit mondanak, hogy a Bulgáriai kerítés hetedére csökkentette a határátlépők számát, akkor első lépésnek ez is megteszi. Az agyrém lenne, hogy tűzfegyverekkel fogadjuk az érkezőket, azzal tényleg elásnánk magunkat, és olyan pénzügyi büntető szankciókat kapnánk az EU-tól, hogy belezöldülnénk.
    Az EU-nak meg el kell jutni odáig, hogy miért ne védhetnénk határainkat ugyanúgy, ahogy az USA.

  22. Sajnos az egyéni fegyverkezés nem sokat ér. A saját cigányainkhoz hasonlóan az illegális migránsok is csapatban a legerősebbek. Csak szervezett erő, rendőrség és honvédség, vagy szükséghelyzetben a polgárokból alakult önvédelmi csoportok képesek hatékonyan megvédeni az országot az illegális bevándorlóktól.
    Jellemző a migránsokra, a gettó alakítás, vagyis a nagy csoportban történő együtt élés, ezzel és a nagymérvű agresszivitásukkal kiszorítják a helybelieket az elfoglalt területről.

  23. 2. Ügyes munka, ennyi erővel csinálhatnál tűzfegyvert is 😀
    Sajnos a számszeríj elsősorban vadászfegyver. Erős, pontos, csendes, viszont vészhelyzetben kicsi az esély, hogy ezzel bárkit is leterít az ember, előbb fogja a néger kettétörni a hátadon, pláne galeri esetén. Szóval adhat egy hamis biztonságérzetet. Ennél már egy kard, vagy lándzsa is alkalmasabb önvédelemre. Ismétlő tűzfegyvereknél egészen más a helyet, ezért is tiltják keményen a birtkolásukat.

    Én abban reménykedek, ami a 19. hozzászólásban van, hogy ezek az előemberek olyan szinten nem tudnak viselkedni, ami mielőbb kikényszeríti az állami szintű vérontást, mert más út nincs a távoltartásukra. Csakhát az a baj, hogy ezek mintha szándékosan az anarchiára játszanának.

  24. 28. Avatar

    Igazad van, nem szabad mindenkit egy kalap alá venni.
    Látni kel hogy vannak „igazi” menekültek, kalandorok, és azok, akiket a CIA embercsempészei küldenek.

    Szóval nem kellene átesni a ló tulsó oldalára se.
    A kerítés szerintem nem rossz megoldás, de a hisztit lejjebb kellene venni, és a figyelmet és az érzelmeket a kiváltó okok felé kell irányítani.

    Egyébként a kormány „barátságtalan” hozzáállása szerintem nem rosz taktika: Aki már bejutott, az ne érezze annyira jól magát, hogy ne akarjon továbbállni.
    Viszont a Magyar Gárdát (valami jól hangzó néven) jó lenne aktiválni a határon, hogy „segítsék” a rendőrök munkáját, amíg azok „felnőnek” a feladathoz.

  25. 28. Ez is valami megrendezett színdarab, mint a bombatámadott szír kisfiú, vagy a szegedi nőverés a sminkelt sérülésekkel. Olyan fekete-fehér ez a világ, hogy ezek a nyomorult libsi agymosók csak ilyen ügyeket tudnak véres rongyként mutogatni.

  26. 28:
    Ügyes propaganda. Kevés ember nem tudja, hogy a elszakadt ütőeret el kell kötni.

  27. Pár napja olvastam hogy egy férfi és egy nő bántalmazott három arabot már magyar területen, elvették a pénzüket stb. A rendőrség elfogta az elkövetőket, előzetesben vannak.
    Akkor most merjek én akár mérgesen ránézni egy arabra?
    Feltételezem hogy az államhatalom semmiféle egyéni akciókat nem fog eltűrni.
    Politikusaink jobban félhetnek az állampolgárok felfegyverzésétől /önvédelmi lehetőségeik kitágításától/ mint ettől a végeláthatatlan népvándorlástól. Sok történelmi problémát okozott az uralkodó elitnek ha a köznép védekezni tudott, pl 1956 vagy 1222.
    Tényleg csak azt tehetem hogy rácsot szerelek a faablakra??

  28. 31: Helyes, csak így tovább, jól csinálod!
    Természetesen te is tudod, hogy ez nem így van, hogy a menekültek nem mindegyike agresszív szándékú, beszervezett ember, hogy vannak tényleg segítőkész, jóindulatú, beilleszkedni kész tagok, családok kis gyerekekkel.
    De ez nem jó üzenet a helyzet kapcsán, ezeket nem szabad észrevenni, keresztül kell nézni az ilyen eseteken.
    Mert nem szabad, hogy a kormány ne érezze a szorítást, az elszántságot a közvélemény részéről, ami gyorsabb és hatékonyabb intézkedésekre serkenti. Nehogy már elégedetten hátradőljenek. Érezzék azt, hogy rájuk borítják az asztalt, ha nem dolgoznak gőzerővel a megoldáson…
    Szóval tudom, hogy alapjában jó szíved van, de ezt ügyesen eltitkolod az ügy, a köz érdekében! 🙂

  29. 34. Érted haragszom elvtárs, nem ellened. 😀
    Én irigylem az optimizmusod. Ami most van, az még csak a jéghegy csúcsa. Már a hazai cigányság is rövid időn belül megoldhatatlan helyzet elé állítaná az államot, a menekülthullámnak álcázott hadművelet viszont végképp beteszi az ajtót. Aztán még ott van a klíma és energiaválság, mint hab a tortára. Szóval adhatnál abból a jó anyagból, amit szívsz, ahogy mondani szokták. 😀

  30. CQC (=close quarters combat), röviden közelharc:
    1.zóna: gépkarabély 30 méterig (airsofttal 10-20 méterig lehet gyakorolni. Javallott a gázüzemű, az vissza is üt), azaz SPORTLÖVÉSZET, szituációs.
    2.zóna: kés (illetve BÁRMI, ami alkalmas: fürész, balta, kávés kanál stb.)
    3.zóna: ökölharc, kick-box, kravmaga vagy szisztéma
    4.zóna: birkózás
    + autogén tréning: cúnya videók

    Sportlövészet: rövid idő alatt beszerezhető egy 7,62-es AMD Subcompact vagy AK-47 tactical, előbbi 300e, utóbbi 290e, egy 7,62-es 150 Ft.
    (Sajnos az orosz Szaigákat, pl. „AKS-74U” Szaiga változatát jelenleg nem nagyon lehet rendelni)

  31. 24. bogozy

    Nincs teljesen igazad, mert szerintem az egyénnek igen is érdeke, ha nem kötelessége, hogy legyen fegyvere, amivel meg tudja magát (és szeretteit) védeni. Természetesen nem neked kell az országot megvédened, de ha az emberek többségének lenne fegyvere, akkor probléma esetén beszólnál pár szomszédnak, hogy gyerekek helyzet van, és elijesztenétek a betolakodókat, akik a környéketeken garázdálkodnának. Ha minden településen így menne, akkor nem lenne olyan nagy probléma.

    De jelenleg alig van valakinek otthon fegyvere, a késen kívül, és mindenki a köztudottan impotens rendőrségtől vár védelmet, meg a politikusainktól, akik kapzsi percemberek, és szarnak a többségre. Ha mi nem akarjuk megvédeni magunkat, akkor miért várjuk el ezt másoktól? Azért tartunk ott, ahol vagyunk, mert mindig mástól várunk mindent, és lusták vagyunk tenni az ügy érdekében.

  32. 23. hubab

    Volt egy törvény: illegális határátlépés bűncselekmény. Helyette hoztak egy olyant, hogy csak akkor bűncselekmény, ha elvágják a drótkerítést.

    Te ebből azt látod, hogy próbálnak ellenállni a menekült-áradatnak?

    Az amerikai nagykövet-asszony arra biztatja a magyar kormányt, hogy csak így tovább, regisztrálja szorgalmasan a menekülteket (Pedig szegények mindent megtesznek, hogy elkerüljék a regisztrációt.) Amikor az amerikai nagykövet kéri ezt, akkor egy magyar politikusnak minimum gyanakodni kellene….

    Ha egy kis eszük lenne, nem üldöznék és büntetnék azokat, akik szeretnék mielőbb átjuttatni az országon őket a másik határig regisztráció nélkül. Hadd menjenek oda, ahova akarnak. Ne korlátozzuk szegény menekülteket a jogaikba! Egy dologra kell vigyázni, nem szabad tőlük pénzt elfogadni, mert ha nem kérnek pénzt, hanem ingyen, stopposként szállítják, az nem bűncselekmény. Mi akkor is jól járnánk, ha összedobnánk az úti költséget, vagy a benzin költséget, viszont megszabadulnánk az eltartásuktól.

    Ezt kellene tenni, mielőtt még elfajulnak a dolgok. Szörnyű, ami azon a kis görög szigeten lezajlik.

    Még a kormány kezében van a megoldás, de már csak hetekig vagy még addig sem. Amikor az emberek veszik a kezükbe a tutyi-mutyi politikusok helyett, az már a vég lesz.

    Én a Szíriából érkező keresztény családokat minden további nélkül engedném letelepedni. Ők képesek lennének beilleszkedni, de a többiek soha. Velük még nagyon sok konfliktusa lesz a befogadóknak.

  33. 22. Chani

    Úgy látom még nem kaptál választ a svéd gyilkossal kapcsolatban. A svédek nem adták meg a menekült státuszt az eritreainak, ezért dühében támadt az 50 év körüli anyára és a fiára.

  34. 35: Remélem észrevetted, hogy az én szövegem is ellentmondásos. Én nem tagadom, hogy lehetnek a bevándorlók közt is jóravaló emberek, akik alkalmasak a beilleszkedésre, bizonyára vannak, lehet, nem is kevesen. De az tűrhetetlen, hogy ennek álcája alatt elözönlenek bennünket semmirekellő és bajkeverő alakok, tehát véletlenül sem gondolom, hogy az előzőek miatt tárva kell tartanunk a kapukat.
    És a tiedhez hasonló vélemények tömege arra jó, hogy kormányzati szinten is lássák, hogy az embereknek elegük van a passzivitásból, határozott lépéseket várnak.
    Mert én úgy érzem, a kormány most idegesen latolgatja a lehetőségeit az idő és a költségek szorításában, a közhangulat nyomása és az EU rosszallása közepette.

  35. 39. Kyra

    Az igen, kedves bájos cselekedet! Természetesen adjunk nekik mi menedékjogot, mert üldözik őket svédországban is, érthetetlen okokból.

  36. 38: Az illegális határátlépés akkor lett bűncselekményből szabálysértésre módosítva, amikor igen alacsony volt a határátlépők száma. A kormány az események hatására most visszaállítja a korábbi állapotot!
    Engem csak az zavar, hogy csak azokat a tényeket közlöd, amelyek a teóriádat igazolják, ami nem illik bele, azt meg elhallgatod. Pedig ez is ismert.
    Ez az én szememben hisztériakeltés, de ha politikai célja van a kormány noszogatására, akkor egyetértek vele, de nem mint valós helyzetértékeléssel.

  37. 42. hubab

    Bocsánat, én ezt most olvastam! Utánanézek, hogy talán nem vettem észre a régi dátumot?

    Meg is találtam: 2015. 08.10. hétfő http://alfahir.hu/hataratlepes_szabad_keritesatvagas_nem

    „Répássy Róbert az M1 aktuális csatorna Ma este című műsorában hétfőn kijelentette: a tárca támogatja a Fidesz-frakció arra vonatkozó felvetését, hogy legyen szabálysértés helyett bűncselekmény a műszaki határzár megrongálása.
    Határátlépés – szabad; kerítésrongálás – bűncselekmény

    Egy szempontot már megvizsgáltak – mondta Répássy Róbert -, azt, hogy visszaállítsák-e a tiltott határátlépés bűncselekménnyé nyilvánítását. Az államtitkár úgy gondolja – és úgy látja, a minisztérium véleménye is abba az irányba alakul -, hogy „elegendő szigorítás lesz a határzár megrongálásának a bűncselekménnyé nyilvánítása”.

    Most én vagyok hülye, vagy Répássy Róbert, vagy te tudsz valamit rosszul?

  38. 2.)

    kalotaszegi beszelhetnenk privatban? Kerlek Tibor ba add meg neki az elerhetosegemet ha o is jonak latja.

    10.)

    Tibor ba milyen ismetlo nyilpuskara gondoltal? tennel be rola linket?

    36.)

    En Jovonk kommentjenek a harmadik pontjaban javasolnam meg az eskrima-t is. Sok aga letezik, de a lenyeg abban all, hogy fegyveres harccal kezd es a vegen tanitjak a pusztakezes kuzdelmet.

  39. 46,
    A Szip.hu forumban megtalálsz Telvil név alatt ,a Számszeríj készités házilag topicban.

    Mvm9 – nagyon élvezem ,amikor ezt a cikk-cakkban futó rohamnégereket emlegetitek. Itt senki sem volt katona ? 🙂

  40. 45. igen, lemaradt részemről. Köszi, hogy megemlítetted.

    46. „nagyon élvezem ,amikor ezt a cikk-cakkban futó rohamnégereket emlegetitek. Itt senki sem volt katona ?”

    Ez tetszett. 🙂

  41. 36. Jövőnk

    A megtévesztés, átverés, furfang ezek értéktelen harci taktikák?
    Trójai faló.
    Gyereként azt gondoltam ki, ha lenne egy olyan por, aminek belégzése tüsszentési rohamot váltana ki, akkor csak ráfújnám a támadóra és mindjárt előnybe kerülnék.
    Valahol olvastam olyan eszközről, ami olyan frekvenciát állít elő, ami megzavarja az egyensúlyérzéket és intenzív hányást idéz elő. Mintha egy túszszabadító akciónál már használták volna. Sokunknak az ilyen megoldások jobban feküdnének.

  42. 46.
    Kalotaszegi,
    Én pl. voltam katona (rohamnégerekre nem emlékszem). AK-val, emberalakra 700 méter volt a szokásos lőtáv… de nyíllal még 5 méteres körön belül sem érezném biztonságban magam, főleg ha több irányból rohannak felém.

    Teljesen komolyan gondolja valaki, hogy nyílpuskával a kezében lófrál, és négerekre fog vadászni(?) – ez nem a Mad Max; a legtöbb embernek, aki nem gyilkolt, annyi lélekjelenléte sem lenne, hogy elsüsse. MOST kell megakadályozni, hogy egyre többen jöjjenek, mert most még nem kell lövöldözni, és még nem kell gyilkolni! Most még elég lenne a kormányt rákányszeríteni arra, hogy a nagy többség akaratának megfelelően CSELEKEDJEN. (Határzár, papírok nélkül pedig kitoloncolás.)

  43. Aki állat akar lenni legyen az, aki meg gyakorlati tapasztalatok nélkül túldimenzionál egy-egy dolgot tegyen úgy.
    Én -ha a helyzet úgy hozza- vszínű, de csak vszínű, hogy egy kegyetlen állat leszek. Miért hagynám, hogy megöljenek, de biztos, hogy nem akarok ölni és mindent mindig megteszek, hogy a helyzetet elkerüljem, lehet, hogy még saját halálom árán is. Nem morális szempontok szerint, hanem más információk miatt. Nem tudom, hogyan viselkedek mert nem tudhatom, hogy ez milyen helyzetben lesz. Az álságosok meg a fotelrambók is becsapják önmagukat. Lehet, hogy egy vallásos nebáncsvirág örjöngve habzó, véres szájjal fog kegyetlenkedni. Minden mérlegen lesz.
    A négerek is emberek, forgolódtam köztük mikor hajón dolgoztam. Verekedhetsz velük a személyzeti mosodában ha akarsz. Ütnek és üthetőek. Persze kevesebb „erkölcsi” gáttal rendelkeznek. Egy légiós haverom-ki afrikában szolgált- példája kiválóan tükrözi a mentalitásbeli különbséget. Egy európainak azt mondja , hogy maradjon ott addig marad míg ki nem szárad. Egy afrikai-ahogy hátat fordítanak neki- elfut.

    Olyan faszságokat írunk néha, hogy így meg úgy. Nagy lófaszt se tudják az emberek, hogy egy adott-számukra azidáig ismeretlen- helyzetben, hogyan fognak reagálni. Persze lehet ötletelni, de ez általában távol áll attól ami történik.
    Kb. ez olyan amikor este az ágyban lefolytatunk 200 verziót, hogy hogyan szólítsuk meg másnap a hőn áhított csajt. Aztán a remegő makogástól a túlkompenzált szószátyárkodásig minden benne van.
    Arról nem beszélve, hogy a csajnak mi jön be. Lehet, hogy az általunk lényűgözőnek tartott gondolattól heves hányás jön rá.
    Szóval a számszeríj is lehet jó és a uzi is lehet szar.
    Én veszek konzervet meg amit lehet megteszek, de! qrvára minden meggyőződés nélkül.
    Apósomnál mostanában diagnosztizáltak előrehaladott homárt. Már a diagnózis hallatán és a rák szótól halálfélelme lett- ami ugye természetes, pedig nem kéne- halálfélelme lett. Ezzel a hozzáállással jelentősen rontja saját esélyeit. Persze ezek nem olyan dolgok amit befolyásolhatónak gondolunk. De csakis az elfogadás segíthet, és igen az elfogadásban bizony benne van a halál lehetősége is.

    Szóval nem kell túlélőset játszanunk, hogy ezzel ne is ringassuk magunkat akármilyen illúzióba. Teszem a dolgomat, de már nem a túlélés reményében. Hogy Ezzel a hozzáállással rontanám az esélyeket, biztos, hogy nem. Annak próbálom felfogni ami. Minél jobban kívül maradsz valamiből annál tisztábban látod azt.
    na ki mondhatja itt, hogy nem szeretne túlélni:-)??? Na ugye:-)

  44. Ki hiszi még azt, hogy a Fidesz nem akar itt letelepíteni menekülteket???
    „A miniszter érdekesen válaszolt arra a kérdésre, hogy európai hozzáállást tükröz-e az a kampány, amelynek alapján úgy tűnik, hogy Magyarország egyáltalán nem kér a menekültekből, elmondta, hogy Magyarország a múltban mindig befogadott politikai vagy vallási okok miatt üldözötteket, és a jövőben is így jár el. Ám „otthon erről nem beszélünk hangosan”, mert az „veszélyezteti a fogadókészséget”- idézi az MTI az interjút. „Ami pedig az igazi menekülteket illeti, nincs szükség kvótákra: Magyarországon szívesen befogadjuk őket” – mondta Szijjártó Péter.”

    http://valasz.hu/itthon/szijjarto-a-nemet-sajtonak-otthon-errol-nem-beszelunk-hangosan-114418

  45. 50: A rohamnégerekre se, meg a lőtávra se emlékszel, mert kb 200m volt az. A 700m már mesterlövész távolság, s nem AK-val. A számszeríj jó lehet fedezékből használva,( kb 50m-ig pontos ) ha nem tudnak gyorsan lerohanni pl. Tibor Bá erkélyéről olyanok ellen akik épp a kutyákat próbálják leküzdeni.

  46. Dióhéjban a fent említettekhez: Tapasztalatom szerint az emberek kb. 75-80 %-ka képtelen logikusan cselekedni pánik, és vagy vészhelyzetben. Még alapvető mozdulatokra sem képesek, hiába beszélsz hozzá, nem képes befogadni. Kb. 10 % fogadja és végrehajtja az utasításokat, pl.: menj oda, ülj le, állj fel, stb. És a maradék 10 % az, aki tud közben gondolkozni, a legjobb megoldást megtalálja a lehető legrövidebb idő alatt. A legtöbb „Nagy Harcos” általában csak HANGEMBER, a veszély közeledtével meg sem lehet őket találni.
    Van fegyveres és nem fegyveres ember. A fegyveres tudja használni, fel van rá készülve, a nem fegyveres nem tudja. A lövészet és a fegyverhasználat (csak az emberre leadott lövés minősül annak, tárgyra, állatra leadott lövés nem fegyverhasználat) pszichikai alkalmasság, felkészülés és gyakorlat kérdése, vagyis sok-sok gyakorlás kell hozzá.
    Ne legyen rá szükség…

  47. 53.
    De, jól emlékszem 🙂
    Nógrádi lőtér, 9mm–50m; 7,62–400m,700m; 12,7mm–700m,1500m; 100mm(űrméret alatti pille)–1500m; 100mm–1500m. A kalasnyikov célzott (hatásos) lőtávolsága 800m. Célzótávcső nélkül a célt alig lehet látni, rövid sorozatot kell lőni.
    Az AK-47, illetve magyar klónja az AMD65, brutális erejű fegyver, ha muszáj, mert az életemről van szó, 1000x inkább ilyennel harcolnék, mint nyilakkal. Azonkívül, ha mindenki számszeríjjal lövöldözne, azt ugyanúgy betiltanák, mint a lőfegyvereket.
    De leginkább egyáltalán nem szeretnék lövöldözni.

  48. Macikától lehet bejönni (ami neccess) de kimenni Tibor bá’-tól? Tibeti masztif 😛 Ott nem garázdálkodik senki 🙂

  49. 51.”ha a helyzet úgy hozza- vszínű, de csak vszínű, hogy egy kegyetlen állat leszek.”
    Ha a helyzet úgy hozza, legtöbbször az életösztön erősebb minden „erkölcsi gátnál”, és illúzió azt hinni, hogy ilyen esetben bárki is megőrizheti a (nem létező) ártatlanságát, vagyis ne bántsuk az állatot, (ok nélkül) nem kegyetlen az.
    Amúgy meg „szégyen a futás, de hasznos”, az állat is ezzel él az esetek többségében.

  50. mvm 9
    jól írja, akkor kell cselekedni amikor még nem késő. Most még, határozott, kemény lépésekkel el lehet hárítani Magyarország elözönlését. Viszont, ha évekig várunk, és dajkáljuk a fiatal afrikai fiúkat, nagyon pórul járunk. Kiismerik magukat, rájönnek a gyengeségeinkre, csoportos erővel könnyen leküzdik a helybelieket.
    Szerintem az egyéni akciók kockázatosak, csoportokba szerveződve lehet állampolgári szinten megvédeni magunkat, ha a hivatalos rendvédelmiek nem bennünket akarnak „szolgálni és védeni” Persze ez azt jelenti, hogy egyénileg kell magunkat a lehetséges eszközökkel felfegyverezni.

  51. Mindenkinek
    Azért tévedtek nagyot, mert a „jövőt” nem folyamatában gondoljátok végig. Először egy vagy 2-3 menekült, valószínűleg 1-2 kisgyerekkel becsönget és kéreget. Ha nem kergeted el, véged van, mert rád fognak járni. Aztán nagyobb csoportok kéregetnek, mert lesznek, akik adnak, sőt betessékelik őket. Aztán jön az, hogy nem kéregetnek, hanem bemásznak, átmásznak és lopnak, de iparkodnak észrevétlenek lenni. Ez ellen a határozott fellépés kutyákkal hatásos. Egy darabig el fognak kerülni. Ha a közösség nem szerveződik, akkor jön az, hogy erőszakkal fognak rabolni, ahol tudnak. A vad kutyás helyeket még mindig el fogják kerülni. Ha a közösség még mindig nem szerveződik, akkor kell gondolnod az egyéni védekezésre. Első lépés, hogy a kutyákat megpróbálják ártalmatlanná tenni. Legegyszerűbb módja a mérgezés. Elkerülhető, ha megakadályozod, hogy a kutyád a kaput vagy az utcai kerítést meg tudja közelíteni. Most jön az, hogy a kutyák ellenére behatolnak. Ha ezt lőfegyver nélkül teszik, akkor az eredmény nem kétséges. Na most a kutyák. Ha normális őrző-védő kutyád van (nekünk az van) akkor a kutya téged figyel, hogyan reagálsz. Ha üvöltözni kezdesz, egyértelműen ellenséggel állsz szembe a kutyád támadni fog. A következő fázis, ha a kutyát megsemmisítik. Ekkor jön az egyéni védekezés. Ha a nyílászáróidra rácsok vannak felszerelve a behatolás nem egyszerű, de neme lehetetlen. Minden esetre eltart egy ideig. Ekkor jön be a képbe a nyílpuska. Nem kell neked AK-47-tel 700 méterre lövöldözni. 3 méterről a rácson át kell a támadót meglőnöd. Hol? Nem a mellkason, mert ha csontot ér azt túlélheti. Ha hason lövöd ott átszúrja a beleket. Azonnal nem hal meg, csak fájdalmai lesznek, de a halál garantált, mert az átszúrt belek hamarosan szepszist vált ki. Az a „menekült” nem fogja túlélni a kalandot. A rács miatt nem tudnak hozzád férni, lesz időd újra tölteni. Ha lőfegyverrel jönnek, akkor ott lesz az ideje, hogy imádkozz. Ha a rácsos ablakon bedobnak egy Molotov koktél, akkor is imádkozhatsz, de miért tennék? Nem harcoltok mint ellenségek egymással, ahol a legyőzés a cél. Hanem enni akarnak, és elvenni tőled azt, ami neked van, nem felégetni azt. — Még sose öltél? Nem vagy egyedül. Közelharcban ez hatalmas hátrány olyannal szemben, aki már évek óta harcedzett. De a rács ezt a hátrányt legyőzi, mert nem tud téged azonnal megsemmisíteni, de a szörnyű veszély egy perc alatt férfivé tud változtatni, felül fog kerekedni benned a családvédő ősi ösztön és meg fogod tudni húzni a ravaszt.

  52. 52. Camelia

    Még annyi eszük sincs, hogy a külföldi nyilatkozataikat itthon is el tudják olvasni. Nagyon átlátszó társaság. Nem mintha tudnék most hirtelen náluk jobbat, de azért nem kellene simogatni, bátorítani őket, hogy azt hihessék velünk bármit meg lehet etetni.

  53. Tibor bá’ igazad van, így is lesz, hiszen ahol már régóta tombol a multikulti, ott ez van. A börtönlakók 90 százaléka nem fehér európai, csak erről nem beszélnek, ha szűrés nélkül jönnének a hírek, tele lennének az újságok.

    Én maradok a paprika spray mellett, vagy elbújok a pincébe, mást nem tehetek, de ti férfiak csak készüljetek, főleg ha van akit magatokon kívül is nektek kell megvédeni.

  54. 60: Maximálisan egyetértek Tibor bátyám!
    Az AK, AKM, AMD -vel sem 700m kell lődözni, persze majd 1000m a hatásos lőtávolsága, de alap irányzékkal jó lesz az 25-50-100m -nek is. 😉

    Hogy milyen is, amikor már „hordák” vannak:

    Cataluña – Feldühödött utcákat ellepő szenegáliak „előadása” az alábbi linken.
    http://www.facebook.com/canariasidentitaria/videos/841763185937091/

  55. Kyra: A Fidesztől semmi jót nem lehet várni, csak a saját gazdagodásukkal törődnek, lopnak és hazudoznak, újfeudalista rabszolgaságot építenek. Meggyőződésem, hogy Vona az országunk utolsó reménysége. Ha nem kerül hatalomra 2018-ban, akkor végünk. Ha hatalomra kerül és kinyírják / kudarcot vall, akkor is. 🙁

  56. Érdekes irányba ment el ez a téma, szerintem ettől még igen messze vagyunk. Ha pedig erre sor fog kerülni, akkor Európának, mint fehér etnikum vége, ez teljesen biztos. A fehér „harcosok” majd a fekete-sárga hadurak vazallusaivá válnak és gyorsan beolvadnak. Azonban érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy miért éppen Mo.-on regisztrálják először ezeket a menekülteket, akiknek nem kis hányada paki, indiai, bangladesi – tehát simán a túlnépesedés elől menekülnek, semmiféle háború nincs – a többi afgán,szír, iraki és észak afrikait pedig az USA bombázta szét, majd utána ide osztják az észt. Ha Mo.-on lenne egy felelős kormány, akkor nem kerítést építene hanem ugyanazt csinálná, amit az összes balkáni ország eu-n kívül és belül: semmi regisztráció ha már egyszer bejutott, semmilyen ellátás, semmilyen tábor, menjenek a nyugat irányába, ahova vágynak. Persze ez a hozzáállás politikusainktól, jogászkáinktól nem várható, ők arra lettek kiképezve, hogy az őslakosságot halálra gyötörjék törvényeikkel. Nem tudom építkezett-e valaki a fórumon mostanában, de amit a hatóságok az embertől kérnek, az agyrém és sci-fi kategória – a menekülteknek pedig mindenhez alapból joga van. Az egyértelmű, hogy Ny-Európa rövidesen megy a süllyesztőbe – kelet meg az anarchiába. Szerintem itt mi a nyugathoz fogunk tartozni.

  57. Nippur

    Kétségtelen, ezt mondja Vona is. Az amerikai nagykövet meg dícséri a szorgalmas regisztrálást és még biztatja is a kormányt, hogy csak így tovább.

    Ebből aztán le lehet vonni a megfelelő következtetést, hogy mit kellene tenni és mit tesz a fidesz.

    67. Mvm9

    B’nai B’rith: én már megkezdtem az ellenállást. 😀 Nem kattintok az Origóra, Index-re 444-re és nem hallgatok Klub rádiót.

    64. Camelia

    Bárcsak igazad lenne, de nézd mit műveltek Görögországgal, ahol olyan párt jutott hatalomra, aki nem tetszett nekik és akit nem támogatott a görög pénzhatalmi elit. Addig (2018) úgyis elintéz bennünket ez a most szelídnek tűnő, de katona-korú férfiakból álló tömeg, vagy az atomháború, vagy a klíma. Bocs, hogy ilyen negatív vagyok, de épp most végeztem a napi sajtóval. 🙁

  58. Norvégiában is volt egy hasonló eset 2013-ban. Ott a nigger három emberrel végzett egy buszon, szintén kiutasítás miatti bosszúból. Csak azért nem volt több áldozat, mert ennyien voltak a buszon.
    https://kuruc.info/r/4/119936/

  59. 66:
    Orbánék mást már nem tudnak lopni csak azt, amit az EU-tól kapnak. Az EU pedig hagyja őket lopni, mert jutalomnak szánják. A magyarok pedig megérdemlik, mert Orbánék másodszor is megkapták a kétharmadot, amivel itt egyesek meg vannak elégedve. A rezsicsökkentést még olyanok is beszopták, akik idejárnak beírogatni és nem röstellik kioktatni minket a nagy megtakarításról. SZOMORÚ.

  60. 63. Piton

    Megnéztem a videót. Borzalmas volt látni a négerek akciózását, agresszivitását, jól láthatóan a helybeli férfiak, bár létszámfölényben voltak, nem verték le a nagydarab négert, az zavartalanul letámadhatta a helybeli kerékpárost. És még a magyarra mondják, hogy birka nép! A spanyol rendőrség is nagyon gyengéden lépett fel. Pedig az első agresszivitás kemény leverése hosszú időre elveszi a négerek kedvét.

  61. 64.
    „Vona az országunk utolsó reménysége”

    Óriási tévedésben vagy. Teljesen mindegy, hogy ki van „hatalmon”, mert csak látszólagos a szembenállásuk. Orbánt is, Vonát is olyan érdekcsoport irányítja, akinek az az érdeke, hogy összezavarják az embereket azzal, hogy azt mondják, amit hallani szeretnének.
    Mindketten ellenállónak mutatják be magukat, és mindkettőnek meg van a saját közönsége. De a valódi hatalmat nem ők gyakorolják, hanem az a hálózatba szerveződött csoport, aki a gazdasági–pénzügyi forrásokkal rendelkezik, és akinek teljesen mindegy, hogy éppen ki az aktuális miniszterelnök.

  62. 72. Mvm.
    Nagyon helyes érzékelése a mai magyar valóságnak. Vona nem tehetne semmi nagyot, rendkívülit, ha kormányra kerülne. A hadsereg, a rendőrség sosem kerülhetne igazán az irányítása alá. Ha meg sokat okoskodna, és a helybeli oligarchiák és a multik érdekeibe taposna, bizony könnyen agyonlőnék, vagy egy szervezett villámgyors magyarisztáni forradalom elsöpörné, hiába szerezne óriási szavazat többséget a választásokon. Thaiföldön például a törvényesen megválasztott (vörösinges) kormányzatot kétszer dobták ki a hatalomból, csekély létszámú tüntetések után.

  63. 72: Én jelen pillanatban nem úgy látom, hogy Vonát érdekcsoport irányítja; számomra ma azon kevés politikusok közé tartozik (pl. Morvai Krisztinával együtt), akik hitelesek, és szívvel-lélekkel a magyarság érdekeit képviselik. Ha majd csalódom bennük,nem ezt fogom mondani – de a Jobbik az egyetlen, akinek még hinni tudok. Persze lehet, hogy igazad van, és ha netán hatalomra jutnak, eltapossák őket. De azt nem tudom, mi okunk lenne arra, hogy bedrogozott birkákként, ellenállás nélkül hagyjuk, hogy végezzenek velünk. A kishítűség és negatív hozzáállás a magyarság legfőbb problémája, ezért sem tudunk soha semmilyen célért összefogni, és ezt használja ki az összes ellenségünk már évszázadok óta. Itt az ideje, hogy végre az asztalra csapjunk. És ehhez egy Vonára van szükség. 🙂

  64. 74:
    Egyetértek.
    Mvm9 & bogozy! Még ha igazatok is lenne, ezt az utolsó esélyt meg kell játszani.

  65. Tessék egy illusztráció arról, hogy igaza van Tibor bá’nak a 60. hozzászólásban:

    „Mintegy ezer fős, zömében férfiakból álló migráns csoport rohamozta meg a szerb-magyar határt Horgosnál. A feldühödött tömeg botokkal és kapákkal felfegyverkezve és Allah Akbar felkiáltással tört rá a hatósági szervekre – írja az Alo.

    Az incidensre azután került sor, hogy a határrendészek néhány kilométerre a határtól egy nagyobb csoportot tartóztattak fel, akik a forgalmat is veszélyeztetve haladtak Magyarország irányába.”

    forrás: http://www.delhir.info/delvidek/helyben-rolunk/44417-2015-08-15-11-52-13

  66. Az M1-en a déli hiradóban vérfagyasztó riport volt látható, ahogy a macedón-görög határon fürtökben lógnak a migránsok a vonaton, miután megrohamozták, és botokkal ütötték-verték egymást, hogy feljussanak. Mind erre jön. 🙁

  67. Tibor bá’,
    Rodolfó, a bűvész mondta anno: Figyeljék a kezeimet, mert csalok!
    Aki Vonában vagy Orbánban az utolsó esélyt látja, az most jól figyeljen arra, hogy: MIT FOGNAK EZEK TENNI. (Az nem érdekes, hogy mit nyilatkoznak.)

  68. 74:

    A dolog elméleti részével egyetértek, gyakorlatilag a Jobbik is impotens, érdemi változás nem várható a kormányzásuk alatt.

    Tapolca immár jobbikos város lett. Jobbikos polgármesterrel, jobbikos közgyűléssel és jobbikos országgyűlési képviselővel.
    Az eredmény egyelőre nulla. Ez az egész jobbikos bagázs még azt is képtelen volt megakadályozni, hogy a bukott fideszes polgármestert berakják a helyi kórház gazdasági igazgatói poziciójába, így most az a nyomorult ül ott vezető posztban, aki korábban hagyta lezülleszteni az egész intézményt.

    Ilyen az egész Jobbik. Hangzatos jelmondatok, de nincs mögöttük semmi.
    Szóval ha tőlük várjátok Magyarország megmentését, akkor ennyi erővel már most is dobhattok erre az országra két lapát földet…

  69. Néhány hete hévvel jöttem be kalászról, Békáson felszállt négy nagy magyar gyerek, akik úgy értelmezték a magyar vendégszeretetet, hogy belekötöttek egy vékony idegen srácba, na meg a nagy magyar virtust is, hogy négyen /legkisebb volt kb. 70kg, a legnagyobb marha legyen kb. 90kg, kopasz részeg… szokásos… / elkezdték zaklatni a 173cm magas, /legyen sportos és ne vékony/ srácot.
    Háttal ültem, az előzményeket nem láttam, csak a nagy ordibálásra veszekedésre, verekedésre fordultam hátra.
    A lényeg, a négy kötekedőt, ez a gyerek úgy elverte mint a szart.
    Folyt a vér rendesen, hév leáll ajtó kinyit, békás és csillaghegy között, a semmi közepén, a spanyol srác, gyakorlatilag lerúgta őket a hévről, ő is lesodródott és ott folytatódott a cirkusz, a talpfák melletti kövekkel.
    Hátra jött a vezető és próbálta leállítani a műsort, a spanyol srác visszaszállt, a négy okos pedig előre futott az első kocsiba. De miért jutott ez eszembe.
    A vadság nagyon sokat számít, volt benne akkora vadság, hogy nem hagyta magát, nem filmbéli, vagy tanult harcművészeti fogásokat láttál, amivel leszorítja, hárítja, stb. hanem ösztönös, rúgok, harapok, küzdelmet. Elég elgondolkodtató volt.

  70. Csak úgy eljátszok egy gondolattal :

    Gondoljunk csak bele…

    Hogyan is álltunk Európával a menekültáradat előtt?
    Egy velejéig rothadt, korrupt, kultúráját konzumidiotizmusra cserélt kiöregedő gyarmatbirodalomról van szó.
    Most már az USA lábtörlőjének is kevés…
    De megjelnik néhány néger a határon, és mindenki el van borzadva…

    Mitől is?

    Hogy ez a nagy rakás okos megmondóember meg pénzügyi zseni képtelen kezelni a pénzügyi válságot, a politikai válságot, és most a menekültválságot is…

    „Nekünk” bennszülötteknek nem sikerült évszázadok óta elmozdítani ezt a korrupt rabló társaságot a vezetésből…
    És most mi védjük meg a hatalmukat a beáramló sokkal kevésbé udvarias tömegtől?

    Nem-e lehetne-e esetleg elképzelni, hogy a meglevő vezetőink SOKKAL nagyobb veszélyt jelentenek számunkra, mint a beáramló menekültek?

    A lebutított „fehér” ember már nem képes forradalmat csinálni…
    De ezek a feketék lehet, hogy megteszik a szivességet, és elkergetik ezt a bagázst.
    És AKKOR a fehér ember megmutathatja a VALÓDI kutúrális és emberi fölényét… Ha van olyan még.

  71. Attila
    Szóval hagynád ,hogy a négerek kikaparják a forró gesztenyét a saját céljaid érdekében ,miközben a nyugati keresztény ember valódi kulturális értékéről és erkölcsi fölényéről papolsz ?
    Nevezd nevén a dolgokat,az álkeresztény magatartásod ugyanis nincs rejtve az Úr elött. 🙂 Három dolog jellemzi a nyugati keresztény kulturát megléte óta: Képmutatás,aljasság,egocentrikusság .Ezek lennének a fehér ember fölényei a szinesbőrűekkel,más kulturákkal szemben ?! Ezek.

    „És AKKOR a fehér ember megmutathatja a VALÓDI kutúrális és emberi fölényét… Ha van olyan még.”

    És mi lenne az,- ha lenne -ami más nép felé emelné,és nem csak egyenrangúvá tenné ?

  72. 81:
    Attila, te egy veszedelmes eretnek vagy, akit as középkorban máglyán égettek volna el.

    A Földön nincs tökéletes hely, Európa se az. Ennek ellenére azoknak, akik itt születtünk, nincs más választásunk. Neked viszont, mielőtt ötleteket adsz, néhány dolgot meg kellene tanulnod, amire ma már teljesen képtelen vagy, mert saját kiforrott (és rendkívül torz) elképzelésed teljes mértékben elhatalmasodott feletted.

    Például: Lövésed sincs a színes bőrűek lelkivilágáról. Próbáld megérteni (hogy én milyen naiv vagyok) születhetsz akármilyen hátrányosan, ha kellően motivált vagy, kimászhatsz belőle. Például: melegnek születtél, csinálsz magadból egy balett táncost, hegedűművészt, komikust, stb. a kutyát nem fogja érdekelni, hogy meleg vagy. De ha feketének születtél, feketének fogsz meg is halni. Ezt a tény egy életen át nem tudják elfelejteni, ezért ha tehetik megölnek pusztán azért, mert fehér vagy. Itt nincs mese! Vagy ők a „menekültek”, vagy mi. Hogy oly lelkesen együttműködnek, amíg kisebbségben vannak, ne tévesszen meg. Amint elég erősnek érzik magukat, neked, meg nekem annyi.

  73. 83. Kalotaszegi

    Ugye nem gondolod komolyan, hogy ez, ami most van vallásháború? Ezt szeretnék belénk sulykolni és nem volna szabad el is hinni. Ha vallásháború lenne, akkor az iszlám hívei nem a keresztényekhez menekülnének. A kereszténység – amin én manapság már egy életformát értek és nem a vallást – önmagát pusztította el ezzel a sok liberális mocsokkal, amit rákényszerít a társadalomra a pénzével a hatalmi elit. Ez a fiatal férfiakból álló tömeg csak az üresen hagyott nagy nihilt foglalja el, amit mi európaiak hagytunk nekik azzal, hogy bambán és tehetetlenül tűrtük a politikusaink kártékony tevékenységét.

    81. Attila

    Ha a fehér ember hagyja, hogy más kaparja ki számára a gesztenyét, akkor meglepetés éri, mert lenézi az ellenfelet, aki nem a menekült, hanem az aki ránk szabadította.

    Már olvasok olyasmit is, hogy ezek a szegény emberek azt hiszik, hogy ha más nem, itt majd béke vár rájuk, pedig ágyú tölteléknek hozták őket a tohonya, fegyver fogásra alkalmatlan, katonaság elől elbujdosó fehér európai helyett. Ukrajna óta nem bíznak abban, hogy szó nélkül beállunk katonának az oroszok ellen, ha élesben elkezdődik a háború itt is. Ukrajnában is úgy kellett összefogdosni őket, zsoldosokat fizetni, hogy harcoljanak.

  74. 81.
    Attila (PV), ezt nem gondolhatod egészen komolyan.

    Képzeljük el, ahogyan kéz a kézben csinál forradalmat a fehér ember a niggerekkel, ameddig el nem kergetik a gonosz rabló társaságot.
    Utána pedig a fehér ember megmutatja a feketéknek a kultúrális és emberi fölényét… (sic!).

    De tudod mit? Én is eljátszom egy gondolattal:

    Egymilliárd ember lódul meg délről északra, de ennek csak kis része jön Európába. Csak úgy százötven-millióan.
    Százötven-millió arab és fekete-afrikai néger árasztja el a kontinenst, és Európa tehetetlen. Semmilyen határ, kerítés, fal nem képes megállítani őket.
    Láthattuk, hogy 30-40 néger hogyan képes terrorizálni egy egész városrészt Spanyolországban, vagy elfoglalni a Csatorna-alagutat; képzeljük el, hogy mit tenne itt 150 millió.

    Kiváncsian várom a tervet, hogy hogyan fogja a fehér ember ezeknek megmutatni a kultúrális fölényét? (Gépfegyver, napalm, szőnyegbombázás kizárva ugyebár.)

  75. 85
    A filmecske a multat mutatta be,nem a jövőt , te fantáziálsz bele ezt azt 🙂
    Az öt nagy világvallás terjeszkedéséről van szó, és mindegy ,hogy háborúval,erőszakos téritéssel,vagy önkéntesen történik.Megtörténik. A vallások határozzák meg a kulturát,és a kulturák konfrontálodnak egymással ha kapcsolatba kerülek és aki összetartobb ,az marad fenn. .Persze ezt nem lehet szó szerint vallásháborúnak nevezni- hanem inkább terjeszkedésnek,ami generációk alatt zajlik ,de nem a megnevezésén van a lényeg 🙂
    A népvándorlás megállithatalan , és kissé elégtételt érzek magamban,hogy Parizsban alig hallani már francia beszédet a sok marokkoi makogásban,ez kiváltkép Trianon miatt esik jól,látni fogják francájnok milyen kellemes az etnikai sokszinűség.A török és egyéb iszlám németországi bevándorlást is üdvözlöm, mert a keleteuropai fehér keresztény becsületes munkásokat szépen lebüdöscigányoztak,máshol meg lebüdősoláhcigányozták 🙂
    Van egy olyan érzésem,hogy egyetlen keleteuropait sem érdekel a befeketülő nyugat sorsa,mert a nyugatot sem érdekelte Keleteuropa,csak lenézte,kihasználta.

  76. 87.
    Kalotaszegi, igazad van, a párizsiak tehetek Trianonról; nem Benes, Masaryk, vagy a Grand Orient de France, még csak nem is Wilson és a többi nemzetközi csirkefogó. Megérdemlik, amit kapnak.

  77. 87 & 88:

    Akik nem tudnák (ti tudjátok). Az oláhok szép lassan beszivárogtak Erdélybe, ahol őket a magyar földesurak (a nemesek) örömmel fogadták, mert dolgoztak a földjeiken. Aztán amikor már elég sokan voltak, akkor igényt tartottak Erdélyre, mert többségileg ők lakják. TRIANON. A magyar földesurak pedig elveszítették a birtokaikat. Aztán „hazafiságra” nevelték a csonka ország paraszt és munkás fiataljait, hogy nagy Magyarországot (az elveszett birtokaikat) visszaszerezzék. Ezen se a franciák (volt ellenség) se a németek (volt szövetséges) nem tanultak. És még most se tanulnak. A döntéshozók egyéni érdekei felülírják a közösség érdekeit, és ez nem csak nemzeti szinten igaz, de globálisan is az egész emberiségre. Ezért fogunk kipusztulni.

  78. „Parizsban alig hallani már francia beszédet a sok marokkoi makogásban,ez kiváltkép Trianon miatt esik jól,látni fogják francájnok milyen kellemes az etnikai sokszinűség.A török és egyéb iszlám németországi bevándorlást is üdvözlöm”

    Kíváncsi lennék, hogy milyen mélyen ül ez a típusú bosszúvágy, vagy kárörvendés… és hogy minden erdélyi magyar így érez e?

    Amúgy talán igazad van Tibor bá, a kisebbségben élők tényleg abúzusoktól szenvednek. A berakott idézet erre igen jó példa Kalotaszegi barátunktól.
    Ezekkel a „jókívánságokkal” csak annyi probléma van, hogy ha Németországban és/vagy Franciaországban baj lesz, akkor Európában lesz baj. A kettő már nem választható el egymástól.

    Szóval Kalotaszegi gondold újra, akarod e Párizs vagy Berlin letűnését, mert akkor rád is csúnya világ vár ott Romániában.

    88: +1

  79. 90.
    Egyék csak meg a főztjüket,mi jóétvágyat kivánunk hozzá .
    Párizs,London,Berlin már elesett, egy generáción belül a muszlimok minden nyugateuropai nagyvárosban többségben lesznek,és még nincs is belekalkulálva a mostani bevándorlási hullám.

    https://www.youtube.com/watch?v=1JLHQCscMVE

    Mig Romániában egyetlen mecset sem épült és nincs semmiféle céltudatos bevándorlás-legfeljebb néhány alkoholfüggővé vált arab egyetemista lézeng – a konstancai török kissebbség az egyedüli muzulmán kissebbség ,de ez ötszáz éve itt van és nem terjeszkedett semmit,továbbra is az összlakosságnak 0,1 %.

  80. Curix ,figyelemre méltó, ahogy kiragadod a sorokat a szövegkörnyezetből,mert változik a lényege.

    ”A török és egyéb iszlám németországi bevándorlást is üdvözlöm,-(tovább Curix,tovább 🙂 ) – mert a keleteuropai fehér keresztény becsületes munkásokat szépen lebüdöscigányozták,máshol meg lebüdősoláhcigányozták :)”
    Szerinted erre mi a normális reakció? Seggnyalás határok és kompromisszumok nélkül?! 🙂

  81. 91:
    A helyzet súlyosságát tekintve biztos igazad van és az említett városok esetében az iszlámosodás már elkerülhetetlen.
    Ez már nem csak a bevándorlásról szól. A népesség összetételének változásával Európa gazdasága is megváltozik, természetesen hátrányára, sőt extrém esetben össze is roppanhat.
    Erre gondoltam, hogy ezt nem tudja kikerülni Románia sem. Érintett lesz ebben, más kérdés, hogy a csau időkön edződött lakosság ettől nem fog pánikba esni.

    Arról azonban a fehér őslakos sem szeret beszélni, hogy mi bevándorlás nélkül is kinyírtuk magunkat. Egyszerűen nem hajlandóak a fehérek szaporodni, és mint ilyen nép kihalásra ítéltetett. Persze kapóra jön az, hogy most a bevándorlókon el lehet verni a port, ők a hibásak mindenért, pedig nem, mint ahogy Trianonért sem a párizsiak hibásak.

  82. 91. kalotaszegi

    És mi a helyzet azzal a csodamecsettel amiről nemrég írtak alá megállapodást Bukarestben?

  83. 94:
    Ez nem más, mint egy ügyes bestseller, aminek semmi köze a valósághoz.

  84. Jól belecsaptam a levesbe, azt látom…

    De még mindig azt hiszem, hogy az Afrikából beáramló hordákkal szemben több esélyünk van túlélés kérdésében, mint a saját elitjeinkkel szemben…

    Szerintem előbb a fő ellenséggel kellene leszámolni, aztán kisakkozni hogy mi lesz Európával.

    Végülis pont azt a szerepet akarjátok eljátszani, amit ránk osztottak a globális eliték… Vágjuk át MI egymás torkát a feketékkel, végezzük el MI a mocskos munkát, ők meg majd jönnek rendet rakni a VÉGÉN, amikor már 90% elvérzett…
    Azt hittem, többre lennénk képesek, mint a mesterségesen előidézett pavlovi reflexekre reagálni…

    Pontosan EZÉRT a reflexért tolják Európára az afrikai tömegeket…

  85. 84 Tibor bá’

    „Például: Lövésed sincs a színes bőrűek lelkivilágáról.”

    Tévedsz.
    Napi kontaktusban vagyok és voltam majdnem 30 éve első, másod és harmadgenerációs arabokkal, négerekkel és indiaiakkal/pakisztániakkal… Ismerem a beilleszkedett elitek gondolkodását és a beilleszkedni képtelen prolik sirámait is.
    A feleségem egy darabig dolgozott szociális központban, ahol a friss menekültekkel volt dolga, ami valóban testközelbe hozta a szinesek lelkivilágát…
    Ez valamivel több és precízebb információt ad, mint amit a Pilisben össze lehet szedni az utóbbi időben.

    Persze ez továbbra sem jelenti azt hogy különösebben vonzódnék hozzájuk, inkább azt, hogy egy mocskos sakkjátszmában akarják őket ellenünk felhasználni, és erre megy ki már évtizedek óta a gyűlöletkeltés – ideértve az erőszakos multikulti lenyomását az emberek torkán.
    Erre hozták létre az ISIS-t is a Holliwod szintű lefejezésekkel meg a többi PR szörnyűséggel.

  86. 99. Avatar

    A rohamozó illegális migránsokról szóló eredeti cikkben túlzások fordultak elő, de az alapinformáció, mely szerint illegális migránsok csoportja erőszakosan viselkedett a rendőrséggel szemben és a rendőrség megfutamodott teljesen igaz és helytálló.

    Volt alkalmam megfigyelni, élesben, hogy a törvényt megszegő emberek, sokkal agresszívebbek alapból, mint az átlag. Megdöbbentő volt látni Youtube-os videóban, hogy a teljesen szabálytalanul közlekedő autósokat a szabálytalankodásukban megakadályozó civilek mennyire felháborították, és milyen agresszivitást tanúsítottak, a tettleges erőszakig.
    Az illegális migránsoknál hasonló a helyzet, súlyosbítva, hogy ők egy olyan kultúrákból érkeznek, ahol az erőszak társadalmilag elfogadott.

  87. 99. Avatar

    Kicsit tájékozódj Index, Origo, Klub rádió és 444 ügyben, kik pénzelik és kiknek a szócsövei. Valahol már belinkelték a „Brit Média Befektetési Kft”-t álcaként használó társaságot, ami csak a megtévesztés miatt kapta a brit szócskát, mert csak egy szabadkőműves zsidó társaság a „B’nai B’rith (héber nyelven: a Szövetség Fiai) nevet viseli. Van weblapjuk. Szép emberek… Megyeri András Jonatán, a Bét Sálom zsinagóga vezetője a KFT. vezetője is.

    Az eredeti cikk itt jelent meg, innen vette át a DélHír:

    http://www.alo.rs/1-000-ocajnih-migranata-probilo-granicu/3496
    A videó megrázó a végén…

    Aztán horgosiak megerősítették:

    „Az ablakom alatt történt az eset” A délvidéki portál egy nevének elhallgatását kérő idősebb szemtanú is nyilatkozott, aki szintén megerősítette a történteket. A horgosi faluszélen élő hölgy elmondta, hogy először a kutyaugatásra, majd pedig az ordibálásra lett figyelmes valamivel éjfél előtt. Mint mondja, a falu központjától a nemrégiben újranyitott Horgos II. határátkelő melletti zöldhatár irányába tartott a tömeg. Saját bevallása szerint még sosem látott ekkora, együtt mozgó migránscsoportot, saját becslése szerint 2-3 százan lehettek.
    „Az eset szinte a házunk előtt történt, a fiammal együtt néztük végig, ahogy a tömeg ordibálva vonult a zöldhatár felé, közben fenyegetőző hangon ordibáltak, mintha tüntettek volna valami ellen, a csoportban lévő asszonyok pedig a nyelvüket pörgetve adtak ki valami rémisztő és furcsa hangot ” – meséli a történteket a DélHírnek az eset szemtanúja. Beszámolója szerint ekkor előbb egy fekete hatósági terepjáró érkezett a helyszínre, majd pedig egy rendőrségi autó. „A gépkocsiból egy rendőr kiszállt és valamit az égbe tartva mutatott a menekülteknek, sajnos nem láttam, mit, de erre még jobban feldühödött a tömeg és megindultak a rendőrök irányába, akik szinte az utolsó pillanatban ugrottak be az autókba, mielőtt elérte volna őket az ordító tömeg. Az eset után még sokáig hallottuk őket. A fiam csak ezután mert kimenni az utcára megnézni, hogy merre vonultak el. Sokáig azt sem fogtuk fel, hogy csak álom volt-e az, amit saját szemünkkel láttunk, de az valóban megtörtént”.

    Az igaz, hogy egy kicsit fel volt nagyítva, mert nem voltak ezren és a botokkal állítólag az őket már bántalmazó és pénzüket elrabló magyar (cigány) bűnözők elleni védekezésül használnak botokat és kapákat, nem ellenünk. Egyenlőre.

  88. 98:
    Ez nem bizonyít semmit. Az általam ismert férfiak egész életen át vannak napi kontaktusban nőkkel, beleértve saját feleségüket is, és fogalmuk sincs a nők lelki világáról. Különben te csak nagy hévvel cáfolsz bizonyíték nélkül. Add elő a te verziódat. Milyen a lelki világuk? Imádnak minket? Respektálnak minket? leutánoznak minket? Elfogadják a tényeket? Na gyerünk! Szóval milyenek?

    Rád és Kedves Lorándra ki kellene találni egy megfelelő jelzőt. Tökéletesen hátat fordítva a realitásnak egy nevetséges álmot kergettek. Ez a világ ilyen, talán egy kicsit lehet rajta változtatni, de sokkal okosabb alkalmazkodni a realitásokhoz.
    Kapcsolattal mindent el tudsz intézni, kapcsolat nélkül semmit.
    Rendőrségnél, ügyészségnél tehetsz feljelentést, de csak azt vizsgálják ki, amit akarnak.
    Sérelemmel elmehetsz a bírósághoz, de igazságot ne várj.
    Egy ügyvédet egy vagyonért megbízhatsz, de nem téged fog képviselni, hanem saját magát.
    Vizsgán mindegy mennyit tudsz, ha a csöcseidet nem tudod mutogatni (mondjuk, mert nincsenek) akkor örülj ha egyáltalán átengednek.
    AKI AKARJA FOLYTATHATJA A LISTÁT.

  89. 102. Tibor bá’

    „Add elő a te verziódat. Milyen a lelki világuk?”

    Tessék:
    Az első generációs afrikaiak többsége valóban pozitív, valóban a jobb élet reményében jön és hajlandó lenne dolgozni is.
    Sokan az ingyenkonyhákban hámozzák a krumplit, meg jótékonysági szervezeteknél, templomoknál kötnek ki, ingyen dolgoznak abban a reményben, hogy egyszer majd találnak „rendes” munkát. Amelyiknek sikerül, a gyerekét az olcsóbb privát iskolába járatja, megtanulja divatos nyelvi fordulatokat és követi a „mintát”…
    Amelyiknek nem sikerül, az lecsúszik a külvárosi negyedekbe és ugyanolyan bűnöző lesz belőle, mint helyi munkanélküliek egy részéből, vagy a sikertelen előző generációs társaságokból. Végülis ők is átveszik a kapitalista törvények legfontosabbikát amelyik az erősebb kutyával kapcsolatos és a sját szintjükön alkalmazzák.
    Az ugye már bizonyított, hogy amikor a bejövő migráns tömegeknek van munkája, akkor semmi baj nincs velük…
    A mostaninál SOKKAL nagyobb hullámok érkeztek Angliába, Franciaországba, Németországba, Hollandiába a másodi világháború utáni évtizedekben, és minimális problémát okoztak, a túlnyomó többség beilleszkedett és követte a helyi lakosság kultúráját.

    A probléma ott kezdődött, amikor már nem jutott mindegyiknek munka, és nem volt mibe beilleszkedni… Viszont a fehér ember viselkedése folyamatosan váltotta ki a fejletlenebb országokból a migrációt… Az emberek elindultak, de munka már nem volt… De valami hülye(??? vagy jól kitervelt???) ötlet alapján „kötelező” volt őket Eupában letelepíteni.
    A felszíni álságos multikultis vigyor mögött kialakult egy kőkemény rasszizmus, ami tovább radikalizálta a tömegeket, hogy amikor a cica belekakil a ventillátorba, akkor az alsóbb osztályok egymás torkát vágják át és ne azokét, akik ezt a helyzetet alakították ki számunkra.

  90. „Ismerős, hogy 1956 után Ausztriában, nyugaton, a magyar menekültek számára befogadó lágerek létesültek, ahol nem csak a nyelvet, de az együttélés szabályait is meg lehetett tanulni. Aki erre hajlandó, azt be lehet fogadni, aki erre nem, azt haza kell toloncolni!”

    http://www.hir24.hu/belfold/2015/08/15/bayer-zsoltrol-ugrott-el-bojte-atya/

    Böjte abban téved, hogy az iszlám elsősorban terjeszkedni akar Európában, a kereszténység rovására. /Mindig is ezt akarták, a történelmünk tanúsítja./ A keresztényekkel szerzett tapasztalatai így nem sokat érnek a moszlimok esetében.

  91. 104. Observer

    „…hogy az iszlám elsősorban terjeszkedni akar Európában, a kereszténység rovására.”

    Már ha lenne kereszténység.
    Ha lenne, akkor kevésbé tudna terjeszkedni, de Európában elsősorban a pénzben hisznek az emberek és nem keresztények…
    Nyugat Európában talán sosem voltak igazán azok…
    Az Iszlám egy „spirituális űrt” akar betölteni…

    Ami pedig a történelmet illeti…
    A Török birodalom szinte senkit nem térített meg az elfoglalt országrészen… Az adószedők sokkal hatékonyabbak voltak, mint a térítők…
    Mert miért is?
    Mert a török birodalom PONTOSAN ugyanaz a gazdaállat volt mint ma az USA… Ma az USA valódi döntéshozói az Európából elmenekült zsidóság leszármazottai, a Török birodalomé pedig a középkorban a Spanyolországból elüldözött szefárd zsidók voltak…

    NINCS új a nap alatt…

  92. 105. Attila (PV)

    „Már ha lenne kereszténység.”

    Európa most tagadta meg keresztény gyökereit, amikor nem engedte az EU-s alkotmányba beleírni, a kereszénységet…

  93. 105: „A Török birodalom szinte senkit nem térített meg az elfoglalt országrészen…”

    Mivel /vallási/ adófizetés fejében a keresztény és a zsidó vallást eltűrték. (Emellett lelkesen támogatták a reformációt, hogy megosszák az addig viszonylag egységes keresztényeket.)
    Viszont a rabszolgának elhajtott emberek, vagy kivégzésre várók egyetlen kiútja az áttérés volt. Ilyesmi videókat most is látni, hogy kivégzés előtt az IS gyilkosai megkérdik a delikvenst, hogy áttér-e…

    „Már ha lenne kereszténység.” Tök mindegy, hogy van, vagy nincs, a lényeg, hogy nem vagyunk /még/ muszlimok, így csak tévelygők vagyunk. A mi érdekünkben kötelességük Allah útjára vezetni bennünket…

  94. 107. Observer

    ” Tök mindegy, hogy van, vagy nincs, ”

    Tévedés…
    Annak idején hosszú órákat töltöttem a Hyde Park corneren iszlám hittérítőkkel vitázva… (hónapokon keresztül ez volt a szórakozásom) és ők mondták, hogy az iszlám (a judaizmussal ellentétben) tiszteli a keresztény hagyományokat és a keresztényeket. Jézust prófétaként tiszteli, és Máriának is különleges helye van.
    Az európai keresztényekkel pontosan az a baja az iszlámnak, hogy nem más mint egy felületes külsőség, ami az „istenteleséget” takarja, hogy a nőket kurvákként mutogatják, dívik a kábítószer, akamat meg a pénzimádat…

    Ezt megerősítette Franciaországban egy algériai muzulmán történész-író, akinek a könyveit illusztráltam.

    A helyzet az, hogy az átlag európai azt tudja az iszlámról, amit a zsidó média tudat vele, azt a vékony szegmenst, ami általában nem jellemző, hanem mesterségesen lett létrehozva, pontosan abból a célból, hogy a két nagy vallást összeugrassza, hogy a kisebb harmadik röhöghessen a markába…

  95. 108. Attila (PV),

    Nekünk egyáltalán nem érdekes, hogy a dzsihadisták mit gondolnak a keresztényekről. Tőlem Jézust is tisztelhetik; csak az a lényeg, hogy minél kevesebb tolja ide a képét.

  96. Ma a BBC Hardtalk c. műsorában a francia Calais polgármestere és egy angol politikus marakodott egymással az alagútnál kialakult áldatlan állapotokkal kapcsolatban. Tökéletes bizonysága volt az EU-s impotenciának. Szerencsétlen polgármester próbálta megértetni, hogy ennek a sok menekültnek visszatartását ne egy várostól várják az angolok, de még ez sem sikerült, az angol ezt nem akarta valahogy felfogni.

  97. 103:
    A „lelki világukról” volt szó. Nem arról, amit írtál, vagyis hogyan is cselekedtek. Leszólsz, hogyan is lehet bármit is megtudni a lelki világukról a Pilisi hegyekben. Miközben te az ismereteidet a Hyde parkból szerezted be. Attila! Talán nem mindenki tudja itt, hogy a londoni Hyde park corner egy kolosszális vicc. Ott néhány önjelölt 10-15 embernek iparkodik zöldségeket mondani. Semmi tömegbázis, nulla reprezentáció. Ha te ott leálltál bárkivel vitatkozni, az számodra első osztályú szegénységi bizonyítvány. 😉

  98. 108: „ők mondták, hogy az iszlám (a judaizmussal ellentétben) tiszteli a keresztény hagyományokat és a keresztényeket”

    Te még hiszel a mesékben? 🙂 Kérdezz közel-keleti keresztényeket, hogy mi is a valós szitu…

    Amíg gyengék, addig mézesmázosak /hitetlennek amúgy is szabad hazudni bármit/, ha erősek, követelik a „jogaikat”, ha többségbe kerülnek, akkor elvágják a nyakad, ha nem térsz át te is. Mohamed egész életében a hitetleneket irtotta és ezt kötelező örökségként hagyta a mohamedánokra. Ne felejtsd el, ők a 600-as években írt „törvények” szerint élnek – szellemileg megrekedtek a középkorban.

  99. 108:

    „Annak idején hosszú órákat töltöttem a Hyde Park corneren iszlám hittérítőkkel vitázva…”

    Azé’ fura perverzióid vannak na. 😀

    Úgy látszik azért valami eredménnyel jártak, mert a hozzászólásaid már nincsenek túl messze a térítő dumától. Nem kell ám hanyatt esni az iszlámtól. Maradjunk annyiban, hogy attól a vallástól is sokan szenvednek.

  100. A szüleim anno a repülőtéren dolgoztak, és így minden évben utaztunk külföldre többször is, és jó párszor voltunk az araboknál is. Elég sötét népség, a fehér embert látszólag tisztelik, de valójában a többség max. csak irigykedik, és megvágható hülyének néz, meg ha nem csadorban vagy, akkor könnyen kapható utcahölgynek (tisztelet a kevés kivételnek). A fanatikusok még plussz retardáltabbak, de az átlag se kutya, szóval inkább ne akarjuk őket európába, nem lenne jó vége.
    A vallásról meg kár vitázni, mind a muzulmán, mind a keresztény valláson belül is vannak elhajlások, akik ugyanazt a szent könyvet máshogy értelmezik.

  101. 114:
    Egyetértek. Na ezt hívják „lelki világnak” amiről Attila (PV) nem tud.

  102. 113 Curix

    „Azé’ fura perverzióid vannak na. ”

    Én inkább kiváncsiságnak hívom.
    A legtöbb ember elfogadja a médiában ráerőszakolt véleményt, és lassan a sajátjának érzi.

    Én vettem a fáradtságot és kérdeztem, vitáztam…
    Pontosan azért, mert voltak a kincstáritól eltérő tapasztalataim. Nem rövid túristautak, nem beállított TV riportok. Laktam, dolgoztam és szórakoztam együtt a legkülönfélébb nációkkal, és testközelből ismerem sokuk gondolkodását. És úgy találtam, hogy legtöbbjük ne esik bele a mesterséges ügyes PR trükkökkel felépített sztereotípiákba miszerint minden muszlim terrorista.

  103. 112. Observer

    „Kérdezz közel-keleti keresztényeket, hogy mi is a valós szitu…”

    Kérdeztem…
    És úgy tűnik, hogy a legdurvább történetekért ugyanazok felelősek, akik pénzt, paripát és fegyvert hagytak hátra az Iszlám Államnak… A holliwoodi szintű beállított kivégzési jelenetek, a profi szociális média kezelés, a kifejezetten érzelmekre ható, egyébként értelmetlen brutalitás, nem a a sötét, bunkó elmaradott bigott vallásos elmét mutatja, hanem egy cinikus, nyugati tipusú gondolkozást.

  104. 111. Tibor bá’

    „Talán nem mindenki tudja itt, hogy a londoni Hyde park corner egy kolosszális vicc.”

    Mert nem az… Látszik, hogy te is csak hírből hallottáll róla.
    Lehetne az „értelmes emberek vitafóruma” is.
    Az egész nem más, mit a „blog” ötlete élőben.
    Emberek vitáznak különböző dolgokról, vallásról, politikáról, életmódról, satöbbi, sok szempontból szólnak hozzá, szóval pont ugyanaz megy, mint a blogokon, csak pergősebb.
    Vannak akiket százak hallgatnak, vannak akik csak magukban beszélnek. Egy jobb vasárnap délután kikérdezheted a Jehva tanúitól a szcientológusig az összes furcsa vallás képviselőit, és ha van időd, meghallgathatod a királyság ellenesek véleményét is.

  105. 118:
    Azt már megtanulhattad volna, hogy csak akkor jár a szám, ha tudom miről beszélek. 10 hónapig laktam Londonban munka nélkül vagyis volt napi 16 órám ismerkedni az angol társadalommal. Jártam a Hyde Park Corneren is (de például beültem bírósági tárgyalásokra is), nem is egyszer és szemrevételeztem a jelenséget. Megismétlem, ami ott folyik az egy vicc. Ott kifejezetten „odd balls” alakok vannak, akik NEM, ismétlem NEM reprezentálják honfitársaik nézetét, érzéseit, felfogását, etc. mert nem is reprezentálhatják. Mint ahogy te se reprezentálod az átlag magyart.

  106. Azért azt vegyük bele a pakliba, hogy nem a nagy átlag arab ment tanulni/dolgozni angliába, így főleg az értelmesebb, nyitott egyedekkel sikerült találkoznod.

    Egyébként van egy indiai származású ismerősőm, aki az egyik barátom férje lett azóta, és itt élnek Magyarországon, na ő nem túl szép dolgokat mesélt az arabokról és pakikról, akikkel együtt volt kénytelen lakni Manchesterben, amikor kint volt diák pár évig. Szerinte koszosak, erőszakosak és néha teljesen kezelhetetlenek. A fele gyerekkorát Dél-Afrikában töltötte, szóval még összehasonlítási alapja van a négerekhez képest is, és neki azért hiszek, ebben a témában.

  107. 116

    Attila, Tulajdonképpen az a véleményed, hogy a muszlim és keresztény illetve a közelkeleti/afrikai és az európai népek kompatibilisek egymással?
    Azt gondolod, hogy jól megleszünk mi itt egymással Európában?

  108. 121:
    Már kifejtette. A nép igazi ellensége az oligarchák (ez igaz) de a nép mára már impotens, nem tudja magát megvédeni. Viszont az ideáramló muszlimok nem impotensek, azok majd jól kinyírják az oligarchákat és akkor nagy békében, jólétben, szeretetben fogunk élni együtt a muszlimokkal, akik nagyon jó emberek (Hyde parki megtapasztalás muszlim szónokokkal megejtett beszélgetésből) csak az oligarchák fondorlatos taktikája állít minket szembe velük. Pl. Ők szervezték meg a holliwood (máskor Holliwod, de sohasem Hollywood) szintű lefejezéseket, amire maguktól sose vetemedtek volna. stb. stb.

  109. 122.

    Csak a történelmet kéne kicsit tanulmányozni, és már ott is látszik, hogy míg néha az európai embereknél is van normavesztés, és esztelen gyilkolászás és kegyetlenkedés, addig az araboknál és a négerekenél ez a kultúra része, szinte hagyomány. Itt azt nem lehet kiverekedni, hogy a többszörösen visszaeső, akár gyerekgyilkost is, valamilyen viszonylag humánus módszerrel kivégezzék, ott vidám vasárnapi mulatság egy házaságtörő megkövezése. Mindkettő deviáns dolog, de attól még nem az a megoldás szerintem, hogy összeeresszük a két teljesen különböző kultúrát, mert tartok tőle, hogy nem egymás megreformálása lenne a vége, hanem az erőszakosabb győzelme.

  110. Az Iszlámot hordozó népek habitusát a média próbálja összemosni magával a vallással pedig ez 2 különböző dolog, nem beszélve arról, hogy hány féle muzulmán vallás létezik azon a hatalmas területen, ahol hódolnak neki. A nyugati fogyasztói tömegek meg bevesznek mindent amit a hasukba beszélnek.
    Aki valóban utazott már a közel-keleten, és nem csak levitték az utazási irodák valamelyik csillagos szállodába, és annak néhány km-es környékén mozgott, az tudja, hogy Törökországtól-Pakisztánig élnek a föld talán legbarátságosabb népei, pedig mi európaiak soha nem adtunk erre nekik okot. Aki ezt nem hiszi, de érdekli, csak olvasson el néhány útleírást, mind áradozik az ottani muszlim népek vendégszeretetéről, olyanról amit Európában sehol nem tapasztal az ember (talán még Erdélyben egy eldugott magyar faluban igen, bár ott is rengeteget rombolt az utóbbi 15 évben a magyar média). Az Iszlámnak, mint vallásnak ráadásul legalább annyi változata van, mint a kereszténységnek, és a nagy többség nem fundamentalista terrorista. A terrorizmust egyébként Izrael szította fel Gázában és Ciszjordániában, az ott lakó őshonos Palesztínokkal szemben akiktől elorozta a földjeiket, azok pedig kénytelenek voltak úgy reagálni, mint a sarokba szorított állat. Azt már nem tudom, miért kellett megrendezni az „arab tavaszt”, szétbombázni Irakot és Afganisztánt, de a rendezőknek nyilván volt fogalma arról hogy ebből menekülthullám és terrorizmus lesz. Kár lenne a terrorizmust az Iszlám számlájára írni, ezt csak egy fogalmatlan ember teszi.
    Mindennek ellenére ellenzek mindenféle afrikai és közel-keleti bevándorlást Mo.-ra, mert az megadja nekünk a kegyelemdöfést, azoknak is akik nem érdemesek rá.

  111. 124:
    A természethez nálunk közelebb álló népek valóban igen barátságosak az idegenekkel szemben, de ez az életben maradási taktika egy része. Új Guineában is barátságosan megvacsoráztatnak az előző nyugati látogatóból készült pörköltből. 😀

  112. Mindössze három alkalommal vettünk részt utazási irodás üdülésen, és ebből csak egy volt olyan, ami indokolt és jó is volt, így többet nem mentünk ilyenekre, hanem apukám ad hoc jelleggel szervezte az utunkat. Általában kibéreltünk egy autót, ami főleg az araboknál szó szerint filléres tétel volt, így mehettünk Dubajban Mercedesszel, miközben idehaza akkor még egész jónak számító Warthburgunk volt. 🙂
    A lényeg a lényeg, hogy valóban nem éltünk hetekig az őslakosokkal sehol sem, de azért nem csak a túristáknak szánt részt láttuk. Én nem azt mondtam, hogy az ottaniak mind vért isznak, és akit látnak lemészárolnak, hanem rettentő gyorsan lesznek agresszívek, és akkor már kezelhetetlenek. És mindezt úgy, hogy utána nincs bűntudatuk, mert ez ott természetes.

  113. A legfrissebb a Hídfőn:

    Ebolával fertőzött afrikai bevándorlót vizsgálnak egy kórházban Észak-Olaszországban. A helyi média szerint már Franciaországot is megjárta, két európai országba juthatott el a gyilkos kór.

  114. 128:
    Persze, mert most az a divat Nyugaton, hogy akit szakmai sérelem ér, az megy az IS-be.

  115. 129: azelőtt komcsinak mentek az unatkozó gazdag ifjak, még azelőtt valami eretnekmozgalomba… 🙂

  116. IS ceterum censeo:
    1. nem szélsőséges terror szervezet, de ebben szerintem nincs vita itt
    2. a videók valódiak és sokkal, de sokkal több készül, mint amit láttat a média
    3. a videók olyan profizmussal készülnek, hogy a legutóbbitól még nekem is leesett az állam; ahhoz képest a legjobb trailer is egy amatőr semmi.
    4. az IS (Amerika) tólja ránk az illegális bevándorló hordát, szépen becsempészve velük az embereiket
    5. mert a mezei IS tag nyilván azt hiszi, hogy az IS az, aminek láttatni akarják az amerikaiak

  117. 131: Én nem vitatom, hogy az IS az egyesült államok pénzén, fegyverein nőtt fel. Még azt is könnyen el tudom képzelni, hogy direkte ők alapították, a vezetői akár az ő titkosügynökeik. Na de ettől még ez a legszélsőségesebb terrorszervezet a világon.

    És ha a szervezet végső célja nem is az Iszlámból származik, a tagjaik túlnyomó része igen, és nem véletlen, hogy pont őket lehet ezekre a vérengzésekre könnyű szerrel rávenni. Az az oka, hogy már Mohamed is pontosan így viselkedett.

  118. 127. Feco

    Ez azért van, mert mindenféle kis vacak oltást már csak erőszakkal lehetett beadni az embereknek. Magyarországon meg már erőszakkal sem! Most aztán megszívja ez a sok fehér, keresztény és európai individuum…

  119. 134: Ez is megerősíti, hogy a kormány komolyan szándékozik megállítani a migránsok rohamát, és ennek a folyamatnak csak az időigény szab gátat. Ugyancsak igazolódott, hogy a jelenleg rohammunkában felállítandó kerítés csak az első lépés, mivel ezt lehet ilyen rövid idő alatt elkészíteni, ezt pedig követni fogja a korábban már beígért négy méter magas komolyabb létesítmény.
    Most már alakulatokat is vezényelnek a határra. Mondtam én, hogy ahogy nőni fog a nyomás, úgy fog nőni a reakció is. Persze ez sajnos mindig késéssel történik, de azt hisztériának tartom, hogy a kormány szándékosan asszisztál ahhoz, hogy a migránsok ellepjék az országot. Szerintem meg ők is félnek a következményektől, és megpróbálják a mindenkori elfogadható lépéseket megtenni.
    http://www.pressreader.com/belgium/the-wall-street-journal-europe/20150814/281629599001751/TextView
    A negyedik hasáb alja felé van a lényegi információ a tervekről.
    A kerítés engem nem zavar, eddig is csak a határátlépőkön mentem külföldre, zöldhatáron ezentúl sem szándékozom. Ha mindenki ezt tenné, nem lenne gond.

  120. 121. Curix

    „Azt gondolod, hogy jól megleszünk mi itt egymással Európában?”

    Szerinted a bevándorlók nélkül jól megleszünk itt egymással Európában?

    Európa a bevándorlók nélkül is egyre élhetetlenebb.
    Ez a bevándorló hiszti úgy kellett az eliteknek, mint egy falat kenyér, hogy elterelje a figyelmet azokról, akik valóban tervezik hogy átvágják a torkunkat.

    Az egész úgy működik, mint egy tökéletes varázslat.
    Mindenki úgy vetődik a menekült-válságra, mint gyönygytúk a takonyra, közben az USA telepíti MÁR NÁLUNK IS a tankjait, fegyvereit, és készíti elő a következő háborút, de mindenki kötelezően a menekülteltől retteg.
    Nem azt mondom, hogy nem fontos téma, de addig fogják csendben aláírni a halálos itéleteinket jelentő egyezményeket, amíg az elénk vetett gumicsontokon rágódunk.

    Tényleg működik a trükk hogy az „értelmes” emberek is a mesterséges problémákra ugranak, és a valódi veszélyekre nem figyelnek?

    Ha majd „önvédelemből” eldördül az első pár lövés, az USA már a saját hajóival, felfegyverezve fogja leszállítani a következő hullámot… persze szigorúan humanitárius okokból.

    Nem hittem volna hogy ennyire a megírt forgatókönyv szerint gondolkodik a többség…

  121. 137.

    Attila (PV), van igazsag abban amit mondasz de ez nem ok-okozati osszefugges szerintem. Attol meg nem lesz jobb az elet, ha beengedunk csomo nincstelent, akinek a angy resze ultraagressziv, konnyen fanatizalhato es oket nem dobbenti emg egy egy csonkolt test latvanya vagy egy kis ver.

    Ez nalam inkabb ahhoz hasonlo, mint ha kinyitnank az nemreg bedoglott hutot, had legyen benn hamarabb meleg, azaz az elkerulhetetlen felgyorsitasa.

  122. 138. Kisvacak.

    Szerintem fennáll az ok-okozati összefüggés…
    Ez a válság a hiper-organizált embercsempészekkel, a szétosztott utiköltségekkel, a teljesen feleslegesen szétbombázott országokkal együtt „csinálva” van…

    Ha bekapjuk a csalit akkor végünk. A globális elit tervét hajtjuk végre… betű szerint.
    Nekünk nem a 3 gyerekkel menekülő szír informatikus az ellenségünk, hanem azok, akik kibombázták az otthonából…
    Ha a szír családot IS ellenséggé tesszük, akkor tényleg nem kell megvárni amíg a klíma rosszabbra fordul.

  123. 137: Attila

    „Európa a bevándorlók nélkül is egyre élhetetlenebb.”

    Ez nem igaz. Ezt főleg mi ketten tudjuk csak igazán, hiszen te is és én is jóléti államban élünk.
    Abban a Landkreis-ben ahol én lakom hetente 20 bevándorló érkezik. Ez évi majd ezer bevándorló csak egy Landkreisben, ami jóval kisebb igazgatási körzet mint Magyarba egy megye.
    Ha te ezt rendben találod azzal én nem tudok vitatkozni.

    Én azt tudom jól, hogy ha az ember külföldön él, akkor hihetetlenül megnő a toleranciaszintje más nemzetek, kultúrák, kisebbségek iránt, de a jelenlegi menekültügy átlépte a józan ész határait.

    Szerinted az egyik probléma mondvacsinált a másik valós. Ezen sokat lehetne vitázni, mert biztos van abban is valami, amit te írsz, de az európai átlagnak a menekült a valós kérdés nem pedig az elit meg a tankjai.

  124. 139.

    Attila en ertem amit mondasz de szerintem most vagy elbeszelunk egymas mellett vagy total maskepp latjuk a dolgokat. Te szerinted ha jol ertem a menekultek jora valo emberek, akikben megvan meg az ero arra, hogy lerazzak rolunk is az oligarchizmus rabigajat, azaz kez a kezben fogjuk felszabaditani Europat.

    En viszont azt mondom, hogy ezek a menekultek sokkal inkabb veszelyt hordoznak mint lehetoseget. Mar csak azert is, mert ha tegyuk fel mindenki ugy gondolkodna mint te, akkor jonne a B terv ami pont a forditottja lenne, a mar beengedett millios menekulttomeg hergelese false flag akciokkal, gyilkossagokkal.

    En meglatasom szerint ez igy lenne, HA TENYLEG az oligarchizmus iranyitja az egeszet. Es ebben az esetben is az a jobb valasztas ha mar most nem engedunk az aradatnak.

    Amugy en is kulfoldon elek, mint tudjatok voltam Afganisztanban is, tudom milyenek es ismerem a habitusukat.

  125. Attila jól írta, csak szerintem félreértitek. Ugyanakkor Attila abban téved, hogy a felelősök ellen bármit is tehetnénk, így marad a tüneti kezelés: a bevándorlás ellenesség növekedése, ami viszont valóban az elit szándéknak felel meg.

    Európát most megfertőzik bevándorlókkal és felerősödő („jogos”) rasszizmussal. Ez bőven elég ahhoz, hogy veszélyes robbanó eleggyé váljon, de hogy egy összeomlás után triplázza a kibelezést az biztos.

  126. 139.
    „Ha bekapjuk a csalit akkor végünk. A globális elit tervét hajtjuk végre… betű szerint.”

    Attila (PV), ne bonyolítsd túl a dolgot; nem kell beengedni a négereket, és kész. Ez az itt lakók érdeke. Ha jól tudom a ‘globális elit’ a fajkeveredésben és a zűrzavar keltésében érdekelt (csak tegyük fel), nem pedig abban, hogy visszazavarjuk EZEKET… akkor meg hogyan hajtanánk végre a tervét ‘betű szerint'(?)
    Sajnos ezzel a tesze-tosza hozzáállással pont Orbán, meg a mögötte álló simlis alakok hajtják végre a ‘globális elit’ (bárki is legyen az) tervét.

    „Nekünk nem a 3 gyerekkel menekülő szír informatikus az ellenségünk, hanem azok, akik kibombázták az otthonából…”

    Attila, ezt az érzelmekre ható propagandát hívják demagógiának. Ugyebár tele van a város szír informatikussal, líbiai sebésszel és afgán atomfizikussal. Mindegyik hozta a kisgyerekeit és a kutyáját, és alig várják, hogy tegyenek valamit Európáért.

    Ezzel ellentétben én 90%-ban 20 és 30 közötti, katonakorú férfiakat látok hozzánk özönleni, köztük mutatóba akad azért néhány család is. Az itt élő emberek túlnyomó többségének nem hiányoznak ezek az alakok, nem akarnak együtt élni velük… még akkor sem, ha ‘informatikusok’.
    A felelősöket úgysem fogjuk megtalálni. Egy dolgot viszont megtehetünk a magunk erejéből is; nem hagyjuk elfoglalni az életterünket.

  127. 143. Mvm9

    ” nem kell beengedni a négereket, és kész. Ez az itt lakók érdeke. ”

    Ezzel egyetértek, de sajnos nem rajtunk fog múlni…
    Ha a Mosszad meg a CIA összefog, hogy bejöjjenek, akkor be fognak jönni.
    A kérdés az, hogy ha már itt vannak, akkor az ő terveik szerint ellenségként fogják elvégezni a mocskos munkát, vagy találunk más megoldást, mint a pavlovi zsigeri…

    A helyzet az, hogy a fél szír középosztály Európa felé tart, és valóban vannak köztük informatikusok és agysebészek is…
    De az is igaz, hogy jönnek a „küldöttek” is…
    És a szomorú valóság az, hogy akik küdlik őket elintézik, hogy ezek átjussanak, és a szír informatikus akadjon fenn a hálón a gyerekekkel…

    A magunk erejéből eddig sem sikerült semmit elintézni a globális hatalommal szemben…
    Most meg egyenesen nekik dolgozunk.

  128. 140. Curix

    ” Ezt főleg mi ketten tudjuk csak igazán, hiszen te is és én is jóléti államban élünk.”

    Ez így igaz, bár én egy arab negyed közepén levő pár utcás olasz „szigeten” lakom, és ezért az „élhetőséget” sokkal inkább testközelből látom.
    A németek még tartják magukat, mert ők lesznek Európa csendőrei (naja… ingyen adnak tengeralattjárókat Izraelnek).
    De a franciák már lecsúsztak.
    A parasztok folyamatosan útlezárnak, mert az orosz embargó miatt a a kelet-európai élelmiszer az ő piacaikra terül, és tízezrével mennek csődbe.
    Az életszínvonal rohamosan és látványosan csökken minden téren…
    Látod annyira lecsúsztak, hogy az USA meg tudta tiltani nekik a 2 hadihajó eladását az oroszoknak. Emiatt most elestek 125 vadászrepülő megrendeléstől Indiába.
    Folyamatosan karcsúsítják a szociális rendszert, egyre több a dolog és munka nélküli az utcán… és nem csak az arabok, de már a fehér franciák is…
    Menekültek nélkül is robbanna a helyzet… talán kicsit később. De maga Európa nem csak a jóléti államok…

  129. 141. Kisvacak

    „Es ebben az esetben is az a jobb valasztas ha mar most nem engedunk az aradatnak.”

    Ha biztos lehetnék abban, hogy fel tudjuk tartóztatni az áradatot, és is azt támogatnám.
    De inkább affelé hajlok, hogy kerítés ide vagy oda, az talán csak késleltetni tudja…
    A kerítésnem ezen az oldalán pedig azt dönthetjük el, hogy újabb ellenségek százezreit látjuk, vagy potenciális szövetségesek százezreit…

  130. 144.
    Attila (PV), az összeesküvés-gyakorlat szerint a ‘globális háttérhatalom’ rutinszerűen Megoszt és uralkodik. Na, most ezt a nagyon valószínű tényt is figyelembe véve, szerinted mekkora az esélye annak, hogy összefogjunk a négerekkel, és ezzel keresztülhúzzuk az elit számításait?

  131. 147. Mvm9

    „szerinted mekkora az esélye annak, hogy összefogjunk a négerekkel, és ezzel keresztülhúzzuk az elit számításait??”

    Ezt nem tudom kiszámítani.

    De ha aktívan támogatjuk az elit számításait, akkor tuti hamarabb dobjuk be a törülközőt és teremtjük meg az elit számára az alkalmas szituációt a totális kontrol megteremtésére.

  132. 148.
    Attila (PV), EZEKET nem azért küldték ide, hogy összefogjanak bárkivel is.
    Ki tudja, hogy miket ígértek nekik… talán a házadat, földedet vagy a családodat. Van egy olyan érzésem, hogy az ingyen útért és a logisztikai segítségért cserébe, valahol van egy Virág elvtárs, aki majd kérni fog egyszer tőlük valamit. Olyan dolgot, aami nekünk, őslakosoknak nagyon fog fájni.

    Csak egy megoldás létezik: nem szabad beengedni Magyarországra őket! Minden eszközt fel kell erre használni; tripla kerítést, határvadász ezredeket, agresszió esetén tűzparanccsal. Sokan nem fogták még fel, hogy nincs semmilyen alternatíva, ha itt regisztráljuk a feketéket, akkor itt is maradnak a nyakunkon.

  133. 150. Mvm9

    ” EZEKET nem azért küldték ide, hogy összefogjanak bárkivel is.”

    EZEKET nem…
    De AZOKAT, akik családdal, jönnek, akinek valóban szétbombázták az életét, azok ÉLNI akarnak…

    Szerintem a terroristák kiszűrhetők, és ők a kissebb csoport.

    Aztán ahogy az erőviszonyokat elnézem, a németek, franciák, olaszok akkor is ideküldhetik őket, ha nem itt regisztrálnak…
    Tudod… csak azokat az EU-sszabályokat tartják be ami nekik jó… eddig is így volt.
    Amikor több millió paír nélküli vagy papíros menekült kóvályog Európában, akkor szerinted kit fog érdekelni, hogy kit, hol regisztráltak?

  134. 151:

    Attila ma néztem unatkozós órámban egy doku filmet részben klímamenekültekről szólt, konkrétan Bangladesról. Onnan igen sok millió ember fog rövid időn belül megindulni az élhetetlen terület miatt.
    Ők is élni akarnak majd. Mégis hol?
    Sokat keringett a neten egy video Merkelről és egy bevándorló kislányról. Világossá tette még az egyébként igen visszafogott Merkel is, hogy Németország sem tud a végletekig felvenni menekülteket.

    Elképesztő egyébként, hogy a németek körében milyen népszerű lett Orbán a kerítés miatt, ami azért is fura mert a német média igyekszik a történetet úgy tálalni, hogy az a gonosz Orbán… de ezt most nem kajálják be a kis náci növendékek. A bevádorlás ott is egy sarkalatos pont. Sokan azonos véleményen vannak. Elég volt belőlük….

    Németországban nem látom azt a fajta lecsúszást, amiről írsz. Én mondjuk nem olyan gettós negyedben lakom mint te, hanem németek közt.
    Franciaország helyzete valóban kétségbeejtőbbnek tűnik, mint a németeké.
    Sokat mondó jel, hogy egy balos francia kormány után egy szélsőjobbos sincs teljesen kizárva… Az még egy érdekes fordulat lehet… (menekültügyben is)

  135. 152. Curix

    „Ők is élni akarnak majd. Mégis hol?”

    Hát ez a jó kérdés…
    Melyik erősebb? az élethez való jog, vagy a helyhez ?

    Ha a „mégis hol?” kérdésre mindenütt az „ide ne!” válasz jön, akkor mi a következő lépés ?
    Tűzparancs a határon?
    Ha elfogadjuk, akkor a következő körben ránk fogják alkalmazni…
    Ugyanis mi vagyunk az a középosztály, amelyik a legtöbbet fogyasztja a világ forrásaiból…
    Pontosan EZÉRT akarja az elit lecserélni az európai fehér embert feketére… Szaporább, egészségesebb, a fizikai munkát jobban bírja (Amerikát is ők építették fel), és nincsennek nagy igényei, legalábbis nem tudja érvényesíteni…

  136. 152. Curix

    „Sokat mondó jel, hogy egy balos francia kormány után egy szélsőjobbos sincs teljesen kizárva…”

    Benne van a pakliban.
    Megválasztják a Front Nacional-t, elvégeztetik velük a mocskos munkát, helyreteszik az arabokat, aztán szörnyűlködve megbuktatják a kormányt, pár embert börtönbe csuknak, és virágozhat tovább a demokrácia.

  137. Hát Szervusztok!
    Tegnap délben elment az Internetem, most reggel tudtam csak megcsinálni. Ezt a helyzetet használta ki Attila, de alaposan. Különben nem bánom, mert így mások kénytelenek voltak átvenni az én szerepemet.
    Curix! Veled nagyon meg vagyok elégedve. Végre hajlandó vagy reálisan gondolkodni.
    Attila! Persze én is értem, amit hirdetsz és lenne is benne ráció, ha nem középkori emberekről lenne szó, akik annyira közel vannak a természethez, hogy a mindennapi gyilkolás egyáltalán nem idegen nekik. De figyeld meg a magyar cigányságot. Legfontosabb neki a családja, vagyis 6-8 gyerek. Mondom LEGFONTOSABB, akikért ölni is képes, és egyáltalán nem érdeklik, hogy az jogos vagy sem, mert a természet parancsa az utód megvédése a társadalom ellenében is. Na, ilyenekből akarsz te milliókat beengedni és megkérni őket szépen, hogy segítsenek megkeresni és kitekerni a nyakát néhány oligarchának. Meg fogják tenni, de nekik oligarcha és középosztály egyre megy. Ugyanis ők nem így szelektálnak, hanem fehér vagy nem fehér.

  138. 154. Attila

    Ha csak érzelemből írnék, akkor azt mondanám engem nem érdekel Franciaország, rohadtul megérdemlik, hogy eltűnjenek a süllyesztőben. Az eszemmel viszont tudom, hogy a jelenlegi relativ stabil Európához hozzátartozik Franciaország is. Ha ott baj van, akkor Európával van baj, azt meg nem akarom.
    A jobbos kormány biztos, hogy fordulat lesz ott is.

    153:
    Elnézve a történelmet azt kell mondanom, hogy a helyhez való jog bizony erősebb volt mindig, mint az élet tisztelete. Nem lesz ez másképp eztán se. Ebben legyél biztos.

    Nézd a te bajod az, hogy elbeszélgettél néhány menekülttel és szimpatikusnak találtad őket. Ezzel nincs is gond, emberek ők is és bizony tuti biztos, hogy van köztük olyan, akit adott esetben meg tudunk kedvelni, szimpatikusnak találjuk… stb.
    A baj ott kezdődik, mikor te ebből a tapasztalatodból azt gondolod, hogy ők nem is olyan rosszak, együtt fognak tudni élni velünk… Ez pedig téves elképzelés.
    Most olvasom Jani cikkét, amiben az áll, hogy a 15 gyerekes szír férfi…. 15 gyerekes!!!! A gyerekének 8 gyereke…
    Attila megy a fejszámolás? ha mindegyik gyerek még 8-at szül, az két generáción belül 120 gyerek!!!!!!!! amíg a francia szül 3-at. Felfogod te, hogy mit támogatsz, mikor véded a menekülteket???
    Ki vagy akadva a buzilokátoros telefon miatt meg hasonló 100-ad rangú faszságoktól miközben elmész olyan dolgok mellett, amik igen súlyos következménnyel járnak igen rövid időn belül.

  139. Attila (PV)

    Viccen kivul erdekel de komolyan, hogy megis te hogyan gyozned meg ezeket a bevandorlokat arrol, hogy velunk tartsanak joban rosszban es mondjuk ne a vallasuk egyik papjanak szavanak engedelmeskedjenek. Egyszeruen hihetetlenul eros a vallasi kotodesuk meg a nyitott, nyugatias szemleletueknel is, ami altal rovid ido alatt barki fanatizalhato kozolluk, de ha megsem, akkor a tobbi siman megoli a csaladjaval egyutt.

  140. 158. Kisvacak

    A helyzet az, hogy ők is emberek. Ők is élni akarnak.
    És ami fontos, NEM Ószövetségi alapokon.
    Viszont nagyon nehéz úgy vitázni, hogy a partnereim többsége csak a zsidó médián keresztül tálalt képet ismerik, és azt ismételgetik.
    A mesterségesen radikalizált muzulmánokat kifejezetten azért tenyésztették ki, hogy a képünkbe tolják, és belerángassanak a nagy muzulmán-keresztény háborúba, amiből majd a zsidók kerülnek ki győztesen.
    Ha ezt a konfliktust Ószövetségi alapokon vívjuk meg, akkor elvesztünk.
    Ha sikerül embernek maradni és Újszöveségi alapon vívni, akkor megmenekülhetünk.

    És még egyszer… A muzulmánoknak nem a kereszténységgel van a baja, hanem az istentelenséggel… Ezért az ateisták szeretik összemosni.

  141. „A helyzet az, hogy ők is emberek. Ők is élni akarnak.”

    Sok sikert hozzá… Európán kívül.

    Igaza van Tibor bának. Úgy nyomod a sületlenségeidet, mint akit felhúztak vagy hipnotizáltak és a legrosszabb az, hogy még meg is vagy győződve az igazadról.

    „A muzulmánoknak nem a kereszténységgel van a baja, hanem az istentelenséggel…”

    Leírtad a lényeget Attila és még ezek után sem fogod fel miért néz rád mindenki kerek szemmel, amikor hirdeted hogy milyen cuki fiúk ezek a menekültek.

    Ha nem érted akkor felvilágosítalak 2 mondatban.
    Tágabb értelembe véve Európa az én hazám NEM a négereké!!! Érted?
    Ha egy szutykos bevándorló idetéved akkor fogadja el azt, amilyen ÉN vagyok és a KULTÚRÁM. Ha ebben istentelenség van, akkor azt!!!
    Én ugyan ezt teszem Németországban. Igazodok az őshonosokhoz.
    Szóval ha idetéved egy bevándorló ne mondja már meg nekem, hogy hogyan kellene élni, mindezt az én adóforintjaimból finanszírozva.
    Ezeknek az embereknek eszük ágában sincs az európai kultúrát átvenni, hanem Franciaországból és Németországból csinálnak Afganisztánt és Szíriát. Ez pedig európa vége.
    Ha te ezt nem látod akkor szimplán vak vagy.
    Lököd itt az idióta zsidómédiás szöveget és a lényeg mellett elmész.

  142. Attila, te fosod a szót a szomszédod égő háza mellett, hogy miért keletkezett a tűz, ahelyett hogy segítenél oltani. Meg egyébként is a termeszek megették már a gerendákat, úgysem kár érte.
    Rendben van, harcolsz a gonosz háttérhatalom ellen, de mégis mivel, szófosással? Ugyanezt csinálja a cionista sajtó is, szimpátiát ébreszt a „menekültek” iránt.

  143. 161. Curix

    „Ha egy szutykos bevándorló idetéved akkor fogadja el azt, amilyen ÉN vagyok és a KULTÚRÁM. ”

    Igen nehéz azt a KULTÚRÁT tiszteletben tartani, amelyiknek évszázadok óta része a szutykos bevándorló hazájának porrá bombázása…
    Sajnos Európának igen sok sara van abban, hogy a szutykos bevándorló otthona egyre élhetetlenebb…
    Mert gondolom, semmi problémád a szutykos bevándorló olcsó földjén termelt élelmiszerrel, nyersanyaggal, amin az európai KULTÚRA hízik, ugye? Mikor verted az asztalt, a Bundestagban, hogy az afrikai paraszt a kávéültetvényen annyi bért kapjon, mint német kollégája?

    Itt azért kellene egy kis határt húzni, hogy valóban a KULTÚRÁHOZ ragaszkodunk, vagy a rablással megteremtett életszínvonal elvesztése miatt aggódunk.

  144. (A szófosás úgy általában mindannyiunkra jellemző, mert mindent tudunk a háttérhatalom mesterkedéseiről, DE senki sem mozdította meg, még a kisujját sem, ugyebár. Az ehhez hasonló ‘jól megmondjuk’ fórumok úgy működnek, mint egy irányítható szelep.)

    161–162.

    +1

    163.

    Attila (PV), pontosan tudod te is, hogy NEM az európai kultúra nevében bombázták szét a nem nato-kompatibilis arab rezsimeket. Miért kellene nekem ezt a felelősséget a nyakamba venni?

  145. 163:

    Ne haragudj Attila, de én feladtam. Nyomasd tovább.
    Sőt légyszi fogadj be menekülteket is magadhoz. Ha a buzi tornatanár nem tette meg, akkor majd az elrendezi a fiadat.

    Egész elképesztő tárházad van hamis érvekből.

  146. 162, Pugacsov elvtárs

    ” Ugyanezt csinálja a cionista sajtó is, szimpátiát ébreszt a “menekültek” iránt.”

    Nem csak.

    Egyrészt idegeli az embereket a PR dumával, de a következő bekezdésben profi filmes beállítású lefejezésket mutat…
    Hogy MEGOSSZA a népet, és olyan álvitákban őröljék fel egymást amik a lényegről elterelik a figyelmet.

    A multikultinak mindig is az volt a célja, hogy kemény időkben egymás ellen lehessen fordítani a népeket, hogy azok ne a valódi ellenségeikkel vegyék fel a harcot.

  147. 165

    Sajnos Attila érvei nem nevezhetők hamisnak, mindnek kőkeményen van alapja.
    Persze egy tényt sokféleképpen hangsúlyozva elő lehet adni, de a tény maga attól nem lesz valótlan.

  148. 164. Mvm9

    ” Miért kellene nekem ezt a felelősséget a nyakamba venni?”

    Te nem NATO kompatibilis rezsimben élsz ?

  149. 168. Attila (PV)

    „Te nem NATO kompatibilis rezsimben élsz ?”

    A nato-t ugyanúgy nem hívtuk ide, mint a ruszkikat.
    És talán Tatán sem látnánk szívesen Abrams-ezredet.

    Attila, az érveid gyenge lábakon állnak, DE meg tudsz győzni, ha mondasz egy megvalósítható és életszerű TERVET, nem pedig állandóan cionistasajtózol.

  150. Attila (PV) es elfmage.

    Kerdesem meg mindig ugyan az. Mivel veszed ra ezt a konnyen fanatizalhato, brutalitastol nem visszariado tomeget, hogy mellenk alljon adott esetben es mondjuk ne higgye el, amit az aktualis imamok a mecsetekben eloadnak? Es hogy ne uljenek fel a hatterhatalom mesterkedesenek?

    SZEMELYES tapasztalataim vannak veluk, fel evet Afganisztanban toltottem. Sajat terepukon teljesen maskepp allnak am az emberhez, mint amikor befogadasra varnak. Ok ilyenek, ezert nem itelem el oket, de nem kellenek nekunk ilyen mennyisegben semmikepp sem!

    A muszlimok es a feketek java resze lenezi a feher embert es semmilyen sorskozosseget nem erez(ne) velunk. Amelyik igen azt pedig a tobbi fanatikus altali felelem is a nyajhoz csatolja.

    Vegezetul pedig egy idezet a Koranbol:

    Korán 98.6:

    „Bizony azok, akik nem hisznek (az iszlám vallásban, a Koránban és Mohamed prófétában) az Írás/Könyv népei (a zsidók és a keresztények) és az al-mushrikun (többistenhívők, pogányok, bálványimádók, Allah egyistenségében nem hívők) közül, a pokol tüzében fognak lakozni. Ők a teremtmények leghitványabbjai.”

  151. Nekem is egy kérdésem lenne még Attila.

    Ha láttál még agymosó ballib sajtót és médiát, hát Németországban az van. A magyarországi társai csak kezdő kispályások kinti társaikhoz képest.

    A bevándorlást olyan pozitív színben tüntetik be, hogy szinte elkerülhetetlen a német jólét fenntartásához.

    A kérdésem az, hogy miért ellenzi ezt mégis a német nép? Miért szorul mégis ökölbe a kezük, mikor meghallják, hogy újabb menekülttábort nyitnak?

    Lehet, hogy a németek megértettek valamit, amit te nem akarsz???

  152. Valaki írta a minap… a felkészüléssel kellene foglalkozni. 🙂 bocs az OFFolásért, de tényleg: game over lesz, de lesznek túlélők, akik felkészülnek, jó időben, jó helyen vannak és nem egymaguk. Szóval… nem kéne erre koncentrálni? 😉

  153. 172:

    Igazad van.
    Akkor én most vissza is megyek Németországba. 😀

  154. 172. Jovonk

    Masik cikk alatti kommentszekcioban pont ezert erdeklodom 🙂

  155. 172:
    Én meg válaszoltam a „valakinek” hogy nekilátok. Már kész, holnap 02:00h-tól olvasható.

    159:
    Attila, a mai posztot olvasd el. 2003-ban írtam. Hol volt akkor még a menekült áradat. Hol volt akkor még az engem befolyásoló cionista propaganda. Ami külön sértés, hogy engem is irányítanak. Ugye nem várod el tőlem, hogy ebben a témában tőled tanuljam meg a tutit? Mert ha igen, akkor elkéstél minimum 12 évet. — Különben meg lesz a jutalmad. te leszel az első, aki meg fog közölünk dögleni. Ilyen
    mentalitással nincs jogod élni.

  156. Curix… 😀
    ha nem vicc volt, illetve amúgy is… vigyázz magadra!

    Kisvacak, tudom. De ez qurva bonyolult és ehhez komoly szinergia kellene, ami nincs.

  157. Tibor bá’… ezt komolyan írtad Attilának? „Ilyen mentalitással nincs jogos élni.”

  158. 176. Tibor bá’

    „Ilyen mentalitással nincs jogod élni.”

    Gondolod?
    Ha csak a „fogat-fogért” mentalitású embereknek lenne szabad élnie, már 2500 éve átvágták volna egymás torkát.
    A sok hülye idióta szentimentális hülye hordta a hátán a világot akik fel tudták magukat áldozni az opportunistákért…
    Akik rabszolgaként dolgoztak, akik úgy gyógyították a betegeket, hogy tudták, hogy ők is belehalhatnak a járványba, a hátvédnek hátramaradt katonák, akik tudták, hogy társaikért fognak meghalni…
    Persze… egyik se a hála miatt csinálta…
    A túlélők meg később magukénak tulajdonították a túlélést.

    Úgy hogy, ha tetszik, ha nem, szükséged van az idiótákra, akik „statisztikailag” majd helyetted halnak meg, met ha csak a 150-es IQ-sok sakkoznák ki az életben maradást, akkor neked is jobban fel kellene körni a cipőfűzőt…

  159. Attila (PV)

    Az az érdekes, hogy a világ másik részén élő népekről vitatkozunk, hogy ki mennyire ismeri őket, és ebben ki a profibb. Közben a saját népünktől is eltávolodtunk, alig ismerünk pár embert, mindenki a saját bajával van elfoglalva.

    Jó pár évvel ezelőtt részt vettem egy aláírásgyűjtésben, hogy népszavazást írjanak ki, arról, hogy a politikusoknak kötelező legyen elszámolni a juttatásukról, hogy mégis mire költik. Az utcán álldogálva elég sok emberrel sikerült legalább pár mondat erejéig beszédbe elegyedni. Tiszta börleszk volt. Mindenki mást látott a dologba, ez emberek nem kis hányada félt aláírni, mert hogy biztos felkerül majd egy listára, mint a régi szép időkben és jön érte a fekete kocsi, egy része közölte, hogy komcsik vagyunk, a másik része lenácizott, de a legszebb az volt, mikor egy zsírdisznó jellegű képviselő a drága öltönyében, kezében az aktatáskájával kiselőadást tartott nekünk a Keletinél, hogy milyen rohadt nehéz megélni a 250.000 nettós fizujából, és még mi akarjuk őket kötelezni, hogy a plussz pénzüket mire költik, és ez felháborító. Elég gyorsan kellett onnan menekülnie, mert akik megálltak aláírni, azok majdnem meglincselték.
    Az igazán siralmas az a mérhetetlen tudatlanság volt. Az emberek többsége azt sem tudta, hogy épp milyen párt van hatalmon, vagy ki a miniszterelnök, de hangosan szidta az általa utált pártot. Akkor ott eléggé elkeseredtünk, hogy ezeknek szavazati joga van. De azt kell mondanom, hogy van ennél rosszabb. Olyan bevándorlókkal akartok összefogni, akik még ennél a szintnél is sötétebbek, és ráadásként nem fogunk velük egy oldalon állni, hacsak nem jön közbe egy ufo támadás, mert hát azért mégis csak egy faj vagyunk jeligére, bár még ebben sem vagyok egészen biztos.

  160. 181 Chani

    „Az az érdekes, hogy a világ másik részén élő népekről vitatkozunk, ”

    Nem érdekes, hanem szomorú.
    Ami még szomorúbb, hogy a többség nem is saját érveit használja, hanem előregyártott „instant” érvrendszereket, amit már vagy 20 éve plántálnak az agyába.

    Már sokszor mondogattam, hogy nem tudom, hogy mit is védünk valójában… ezt a hamburger és netfüggő kultúrát?
    Ami kihalásba kergeti az egész bioszférát?
    Most néhány éhes néger miatt ennyire felértékelődött a hotdog meg a buzilokátoros iPhone, a szívbarát margarin, az antidespresszánson élés, a génpiszkálás meg a többi hogy egyesek milliókat iranának ki ezek védelmében?

  161. 178:
    Aki nem képes magát megvédeni, az életképtelen, a természeti törvények szerint nincs joga élni. Ne mond, hogy ezt nem érted!

    180:
    El kell ismernem, hogy mester vagy a tények kiforgatásában. És persze el akarod hitetni (kikkel?) hogy 2500 éve pusztán idealista hülyék miatt nem haltunk ki. Légy erős! Minden élőlény így tesz. Két mag kerül egy lyukba, kikel két paprika, mindegyik iparkodik elnyomni a másikat. A hím oroszlán miután megölte elődjét, elpusztítja az összes kölyköt, akit nem ő nemzett. A főorvos nem engedi operálni a fiatal sebészt, mert paraszolvenciából fakad a jólét. Láttad hogyan harcolt Schiffer András, amikor kiütötték a főtitkári posztból és most gyilkolja a társ-elnököt, hogy ő legyen az egyedüli. Az atléta titokban ajzószert szed, hogy ő győzzön. Úgy tudjuk, hogy Széchenyi a 60.000 forintot azért ajánlotta fel az Akadémia megteremtésére, mert meg akart dugni egy nőt, akinek ezzel tudott imponálni. A felhozott példáidban meg kellene keresni a valós motivációt. Meglepődnél.

  162. Attila, te egy álomvilágban élsz. A menekültek többsége nem azért jön ide, mert odahaza éhen halnának, hanem a hotdogért, a buzilokátoros iPhonért és egyéb technológiáért, mert elhitte, hogy neki is jár ez. Úgy ahogy elhittük, hogy mindenkinek új autó, új lakás, meg éttermi zabálás jár. Szóval pont rosszakkal akarsz összefogni.
    Afrikában alig maradt értelmes népcsoport, azok is tesznek a népvándorlásra. Pl. egy busman nem fog európába jönni, mert neki ott meg van mindene, ami neki kell.
    Akik idejönnek azok ugyan ilyen sáskák, mint mi. Csak az a különbség, hogy mi már kezdünk rájönni, hogy ez így tarthatatlan, és nekünk is vissza kéne vennünk az igényekből, nekik viszont csak most horgadt fel. Ők a maradékot fogják elvenni tőlünk, nem pedig együtt megküzdeni a problémákkal, ezt értsd már meg.

  163. 179. elfmage

    Kerlek ne demagogizalj, inkabb ird le a meglatasaidat.

  164. 182.

    Attila (PV)

    Joparszor megkertelek en (is) arra, hogy akkor fejtsd ki szerinted ez emgis hogyan mukodhetne a valosagban. Erre eddig nem voltal hajlando.

    Azt pedig igenis kikerem magamnak, hogy azt mered allitani, instant ervrendszerem van. Eltem koztuk a sajat orszagukban dolgoztam veluk. Talalkoztam mernokkel, kulfoldon vegzett orvossal, falusi szegennyel, rendor es katonai parancsnokokkal, kisebb es nagyobb helyi vezetokkel (torzsi es allami). Targyaltam veluk es probaltunk szot erteni. Es te ezek utan azt mondod, hogy kapott valaszokkal dolgozom?

  165. 183 de ezt értem, csak meredeknek tartom, hogy kétségbe vonod Attila élethez való jogát. Amúgy egy beteg gyerek – nem a sajátom esetére értem – se tudja megvédeni magát. Megvédeném. Meghalnék érte. Én ezért hökkentem meg és kérdeztem meg, amit.

    Én, ha anno francia katona lettem volna és elvezényelnek Ruandában a szállodától, akkor a gépkarabélyomat a pk-ra szegeztem volna és hátráltam volna a tutszik felé. Amíg lőszerem lett volna lőttem volna a hutukra. És ezt KURVA komolyan gondolom és mondom.

  166. 186:

    Mit írjak?
    Hogy győzöl meg egy arabot?

    Ha ti vagytok sokan akkor fülét farkát behúzza, ha már ők is többen vannak akkor meg majd a demonstrálás hogy ők a valaki, ha pedig többen vannak mint ti akkor az isten irgalmazzon mert ők nem fognak.

    Hitetlennek hazudni nem bűn, tehát ha érdekei úgy kívánják akkor elhiteti veled hogy megért és ő humánus, de ez csak addig amíg neki ez bolt.

    Szóval hogy győzöd meg? Sehogy.

    Vér fog folyni?
    Igen, mert előbb utóbb eljön az a pillanat amikor már erősnek érzik magukat az erőszak alkalmazáshoz.

    Mi ebben a demagógia?

  167. 189.

    De akkor megis miert az ellenkezojet vallod? Hogy fogadjuk be es legyunk tarsak a kozos ellenseg ellen? Mert ertem en, hogy elmeletileg jo lenne, de gyakorlatilag. Ez egy szep eszme maximum.

    Nem veletlenul pont oket hozza a „nepvandorlas”.

  168. 188:
    Állandóan felületesen olvasod a szövegem. Ezt írtam: „természeti törvények szerint nincs joga élni.” Én nem vonom késégbe az élethez való jogát. A természeti törvények rendezik így. Aki nem tudja magát megvédeni (nevetséges ideológiák miatt) az elpusztul.

  169. Curix 1994, 100 nap, 1 millió megölt tutszi.
    Nincs bajom a hutukkal, nem általánosítok. Minden embert a tettei alapján ítélek meg, nem a bőrszíne stb. alapján.
    1994-ben lett volna bajom, azokkal, akik öldöstek.
    Csodálkozom, hogy nem értetted, mire céloztam, természetesen 1994-re.

  170. @140 Curix:
    Münchenbe meg idénre valami 120ezret várnak (remélem nem tárt karokkal). Ez az a számi, amit nyilvánosan be mernek vallani. De már ez is a lakosság 8-9 százaléka. Gyakorlatilag minden tizedik ember menekült lesz Münchenven az év végére. Minden szipi-szupi, énekeljük együtt, hátha attól jobb lesz (The Lego Movie…)
    Már most csapatokban mászkálnak az utcán a fekák, de egyelore csak mászkálnak. Mi lesz, ha többen lesznek? Közbiztonság (érzet) rulez…

  171. 194:
    Vasgyuszi
    Itt van tőlem 50 km-re München, de nem vagyok rá kíváncsi. Január óta egyszer voltam ott, de csak mert költözött egy haver és segítettem.
    A számot szerintem elértetted, ha tényleg ennyi menekült érkezne Münchenbe, akkor az már 1-2 év múlva is lakhatatlan hely lenne.
    Tudtommal (2015-ben) egész Bayern vesz fel 60-80 ezer menekültet, ami több, mint duplája a tavalyinak.

  172. Én akár merre járok mindenhol csak jó erőteljében lévő 20-30 férfi menekülteket látok- na néha elvétve egy-egy család- hol vannak a nők, a nővérek, anyák? Mind otthagyták az ellenségnek őket?

  173. 196. remenyke

    Koltoi kerdes kovetkezik…Vajon miert nott meg a svedeknel haromszorosara a nemi eroszakok szama az elmult 30 evben? Segitek, nem hiszem hogy a sved ferfiak tesztoszterontermelese nott volna meg ilyen szignifikanssan.

  174. 197:
    Akkor kérdem mi van az otthon maradt nőkkel?
    Vajon miért jöttek ide a férfiak?

  175. Kezdődik:

    Könnygázzal és riasztófegyverrel lőtt a rendőrség a migránsokra Macedóniában

  176. Egy menekült szájából, valós tények. Jó lenne ha a nagy pártolók is olvasnák ezt a riportot. A sorok között ott van a lényeg.

    Ásotthalomnál átszökött, Mi elkaptuk egy interjúra
    Fadi harmincas fiatal, szír ortodox keresztény. Koktélbárja a frontvonalba került, több rakétatalálat után hátrahagyta muszlim barátnőjét, és kerülőutakon elindult Európába. Budapesten készítettünk vele interjút a Kelet Hangja Műhely (Orientalista.hu) közvetítésével, részben személyesen, később elektronikus úton. Kirajzolódott egy különleges szerelem és egy filmbe illő meneküléstörténet. Az út az arab térség keresztényei közül az ISIS európai gettójába vezetett. Kiderül, hogy lehet keresni a menekült-bizniszen, és az is, hogy az embercsempészeknek fontos a hírnevük.
    Mikor megérkeztem a körúti teraszra, a négyes-hatos folyamatosan öntötte ki magából a fiatalokat. Fadi ekkor derülten is megjegyezte, hogy számára nemcsak kikapcsolódás, hanem szakmai érdeklődés, hogy itt ül, ugyanis Damaszkusz keresztények lakta negyedében egy koktélbár tulajdonosa, üzletvezetője volt. Egészen addig, amíg az ezer méteren belül húzódó front miatt be kellett zárnia.
    „Mikor a harmadik rakétatalálat után nekikezdtem a hely újjáépítésének, elfogyott a klub tőkéje. Beláttam, hogy értelmetlen üzemeltetni egy veszteséges mulatóhelyet a tűzvonalban” – mutatott rá, majd hozzátette, hogy mivel hazájában a vendéglátásnak befellegzett, egy korábbi osztálytársa felajánlására Európába jött dolgozni a szakmában.
    Terroristák elől terroristák közé
    – Hogyan látod, miért fajulhattak el ennyire az események?
    – 2011. március 15-én ellenzéki csoportok tüntetéseket szerveztek a Facebookon. Eleinte a tiltakozássorozatot szimpatikusnak tartotta sok szíriai. Később kiderült, hogy az események mögött külföldi csoportok és szélsőségesek érdekszövetsége áll. Másoknak ez nem esett le. Így az elszabadult indulatokat nem tudta idejében kezelni a rendszer, melynek kisebb-nagyobb hibáit sokan elismertük, de hibajavítást nem úgy képzeltük el, hogy elpusztítjuk a szülőföldünket.
    – Mikor lett számodra tarthatatlan helyzet?
    – Mint mondtam, a koktélbárom többszöri elpusztítása után léptem le. Egy több tízezres keresztény negyedben laktam. A szomszédos peremkerületben, Dzsobarban az al-Kaida szíriai szárnya, a Nuszra Front rendezkedett be, manapság pedig az ISIS. Innen előszeretettel lövöldöztek a városrészünkre, mindenféle katonai célpont nélkül, alighanem felekezeti megfontolásból.
    – Mindig ilyen feszült volt a helyzet a muszlimok és a keresztények között?
    – Ilyet nem tapasztaltam. Szíriában állami és egyházi iskolák is vannak. Egy állami iskolába jártam, ahova többségében környékbeliek, tehát keresztények iratkoztak be, de muszlimok is, a tanári kar úgyszintén vegyes volt. Előfordult verekedés, ahogy a fiatalok között jobb helyen mindenhol, de nem felekezeti okokból. Keresztény és muszlim barátaim is voltak, vannak. Mi több, noha ezt a szülők némi fenntartással kezelik, a kedvesem muszlim. Őt három nappal Valentin-nap előtt hagytam ott Damaszkuszban, hogy a búcsú ne legyen annyira fájdalmas.
    – Tehát elindultál egy háborús zónából, egyedül, papírok nélkül…
    – A szír-libanoni határt legálisan léptem át, útlevéllel, Bejrútból repülővel mentem Ankarába, innen indultam délnek, vissza, a szír határ fele, a törökországi Mersinbe. Ezt az utat szárazföldön, Szírián belül, a terroristák által ellenőrzött területeken „nyaktörőbb” megtenni.
    – Úgy tudom, hogy mégsem sikerült kicselezned teljesen a terroristákat…
    – Mersinben a keresztmedálos nyakláncomat állandóan az ingem alatt hordtam. Itt szembesültem azzal, hogy a menekültek nagy része nem politikai, etnikai vagy vallási okokból hagyta el hazáját, ellenkezőleg, különféle szélsőséges és terrorszervezetek tagjai, szimpatizánsai. Ez kiderült nemcsak a ruhaviseletükből, a szakállukból, a fejkendőkből, hanem a kihangosított okostelefonokon hallgatott indulókból, zenékből is. Én azt hittem, hogy javarészt keresztényekkel, mérsékelt szunnitákkal, alavitákkal fogok találkozni, de nem. A szélsőségesek családtagjai, asszonyai Európa felé veszik az irányt, a fanatikusok, a harcos férfiak idemennek, aztán úgymond haza.
    Embercsempészet és becsület
    – Milyen a hétköznapi élet Mersinben?
    – Egy turistaparadicsom volt, most menekültek átutazó központja. A szállások árai az egekbe szöktek, a putrikat is olyan áron adják ki, mint régen a többcsillagos szállodákat. A menekültektől az egyszerű boltokban is többet kérnek, mint a helyiektől. A turisztikai irodák a menekültek kiszolgálására álltak át, ezek a terrorizmusellenes banktörvényeket is könnyedén kijátsszák. Készpénzbefizetés esetén kaphatunk egy cetlire firkált biztonsági kódot, később az összeget – a kezelési költségek levonása után, akár Berlinben is átvehetjük – az iroda illetékes partnerénél. Ez a módszer oda-vissza működhet. A legrosszabbul egyébként, éppen utazásom elején, Törökországban jártam, kiraboltak, telefonom, laptopom ellopták. Az utca teli van szír koldusokkal, saját szememmel láttam, ahogy a rendőrök egy csecsemős édesanyát rugdosnak éppen.
    – Meddig maradtál Törökországban, hogy kerültél az Európai Unió területére?
    – Két hónapig. Többféle lehetőség állt előttem. Mehettem volna rozoga hajókon Olaszországba vagy teherszállítón, egy koporsóba rejtve Görögországba. Sikerült aztán találnom egy embercsempész brigádot, amely autóval elvitt a török-görög határig. Innen egy 100-150 fős menekültekből álló csoporttal gyalog indultunk el, hogy átkeljünk a Maritsa folyón. Orestias volt az első görög város, amit megláttam. Napokig gyalogoltunk, éheztünk. Mindez 2000 euróba került. Miközben bujkáltunk a határőrök elől, olyan éhesek és szomjasak voltunk, hogy lerohantunk egy dinnyeföldet, a gyümölcsöt a földhöz vágtuk, hogy felbontsuk, és onnan ettük ki a húsát. Egyébként a mi csoportunkban is jellemezően szélsőségesek voltak, szíriaiak, irakiak, szomálik, leszámítva egy afgán családot meg két kurd srácot, senkiben nem bíztam.
    – Milyen kapcsolatod alakult ki az embercsempészekkel?
    – Az embercsempészek meglepően becsületesek, saját hírnevük fontosabb, mint a pillanatnyi hasznuk, hosszabb távra rendezkedtek be. Jellemzően egy-egy határszakra szakosodnak, ha tovább akartam utazni, egymásnak passzoltak át, hálózatok alakultak ki. Törökországban vettem egy SIM-kártyát, kedvezményes roaming-hívásokhoz, a kártyaegyenleget a csempészek töltötték fel, náluk tudtam azt befizetni, némi jutalék ellenében. Macedóniában a mobilomat az egyik alcsempész ellopta, de a főnökük bocsánatkérés után azt visszaszolgáltatta, a beosztott pedig megkapta a büntetését. A telefonom létfontosságú volt, így tudtam kommunikálni a szíriai családommal és az európai kapcsolataimmal. Mikor Bécsbe akartam eljutni, a határőrség már Ásotthalomban lefülelte a csoportot. Egyedül nekem sikerült Budapestig eljutnom. Itt az előre befizetett összegből a nem teljesített szakaszért a különbözetet kézhez kaptam, kártalanítottak.
    Menekülttáborban
    – Menjünk vissza Görögországig, mint az első általad érintett EU-tagállam mekkora változást jelentett számodra?
    – A görög rendőrök elkaptak, és mint illegális bevándorlót, bevágtak egy speciális, menekülteknek fenntartott intézmény egyik cellájába. Görögországi barátom, aki a százezres, szíriai görög kisebbség tagjaként évekkel korábban tért meg óhazájába, ügyvédet fogadott, kezességet vállalt, nagy költségek árán, egy hét után kihozott. Úgy tapasztaltam, hogy Athén támogatást kap az uniótól a menekültek ideiglenes befogadására, több száz euróról írtunk alá átvetéli ívet, de ennek a töredéket kaptuk kézhez.
    Görögország és Szíriai hagyományosan baráti kapcsolatokat ápolt, de a háború után a menekültáradatot a gazdasági krízisbe került görögök nehezen viselik el, ráadásul megemelkedett bűnözés. Athénban az elmúlt néhány évben olyan gettó alakult ki, ahol az ISIS-t és más iszlamista terrorszervezeteket graffitik éltetnek. Ezek miatt a görögök előítélettel kezelik a szíreket.
    Három hónapig maradhattam itt legálisan, ennyi türelmi időszakot kaptam, mikor ez az idő letelt, megint bebörtönöztek, majd hosszabbítottak. 300 euróért egy olasz személyit szereztem, majd egy fapados járattal akartam eljutni Athénból Budapestre, de a repülőtéren elkaptak. Nem engedtek el, viszont ámulatomra az okmányt visszakaptam. Majd még kétszer tettem hiábavaló kísérletet, néhány hét eltéréssel arra, hogy innen szálljak fel repülőre. Utazhattam volna még a tengeren, ahogy korábban is, de ezzel a lehetőséggel nem éltem.
    – Miután kizártad a vizet és a levegőt, maradt a szárazföld…
    – 2000 euróért, három hét alatt eljuttattak Macedónián, Szerbián keresztül Belgrádig, az utat nagyrészt gyalog tettem meg, a lakott településeket elkerültük, általában az erdőn keresztül, éjszaka közlekedtünk, napközben a fák között aludtunk. Kukoricát loptunk, patakvizet ittunk. Macedóniában felüdülést jelentett, amikor egy házon belül aludtunk, matracokon. Ekkor találkoztam újra azzal az afgán családdal, akiket még Törökországban ismertem meg. Eközben a csempészek autókkal közlekedtek a párhuzamos közutakon, időként leváltották egymást, minket azonban nem akartak fuvarozni, a lebukást elkerülve.
    A kereszt védelmében
    – Egészen a szerb-magyar határig sikerült eljutnod?
    – Nem. Egy napon az embercsempészek magunkra hagytak, azzal a be nem váltott ígérettel, hogy rövidesen buszokkal térnek vissza és azzal szállítanak minket Belgrádba. Másfél óra múlva a szerb rendőrség megjelent a semmi közepén, a sötétben. Elképzelésem szerint hőkamerákat, éjjellátó szemüvegeket használhattak. Ütlegeltek mindenkit gumibottal, leszámítva az afgán családot. Én ekkor reflexszerűen, magam elé emeltem a keresztmedálos nyakláncomat. Ebben a pillanatban minden megváltozott. Hallottam, hogy a szerbek történelmi okokból gyűlölik a muszlimokat, de ezt ekkor tapasztaltam meg testközelből. Mindenkit megkérdeztek, hogy ki muszlim, ki keresztény. Nem hazudott senki, én is megvallottam a hitem. Erre különszedtek a rendőrök, kenőcsöt hoztak a lábfájásomra, vizet a szomjamra, megajándékoztak Sárkányölő Szent György papírból készült ikonjával, és egy vonatjeggyel, majd elengedtek.
    Ekkor választanom kellett egy szír ellenzéki és egy kurd útitársam közül, akikkel útközben barátkoztam össze, ők a köztem és a szerbek között kialakuló párbeszédből azt látták, hogy bennfentes vagyok errefele, ezért közvetítésemet kérték. Én meg azt kértem a rendőröktől, hogy hadd jöjjenek mindketten velem, de hatóságok azt felelték, hogy csak egyikőjüket engedik el. Ennek tudatában hoztam meg a gyors, de nehéz döntésemet. Az egyenruhások megadtak egy címet egy belgrádi menekültközpontban, és egy palesztin származású férfi telefonszámát, ez a kapcsolat juttatott Magyarországra, a zöld határon keresztül, 1600 euróért.
    – Mit keresel még mindig itt?
    – Ugyan menekültcsoportunkat Ásotthalomnál lefülelte a hatóság, de nekem sikerült kicsúszni az ellenőrzésből, eljutnom Budapestre. Innen vonattal akartam elutazni Svédországba, Malmőbe. De a német határőrség elkapott. Kívánságomra visszakerültem Magyarországra, mint az első, általam, bevallottan érintett EU-tagállamba, ahol menedékjogot igényelhetek. Vámosszabadi felé a rendőröknek elárultuk, hogy mi nyugatra akarunk szökni, végül azt sikerült elérnünk, hogy ujjlenyomatot ne vegyenek le tőlünk, hivatalos iratokat ne kelljen kitöltenünk, ne kerüljünk uniós nyilvántartásba. Hiszen ehhez úgyis késő este volt, így reggel akadálytalanul kiléphetünk a nyitott ajtókon.
    – Milyen érzés Magyarországon, milyen itt illegális bevándorlóként?
    – Budapestre Szent István ünnepén, augusztus 20-án érkeztem, az égből tűzijáték hullott, katartikus élmény volt, megkönnyeztem. Nem értem azonban, hogy egy keresztény kontinens miért nem tesz különbséget a menekültek között, aközött, hogy üldözöttek vagy üldözők, miért nem rekeszti ki az iszlamista szélsőségeseket.
    – Mit gondolsz, Európa hogyan léphetne fel az Iszlám Állam ellen?
    – Úgy, hogy nem finanszírozza a terrorszervezeteket, a többit meg bízza az iraki és a szír hadseregre. Miért nem lép fel az Európai Unió az illegális olaj-, műkincs-, szervkereskedelemmel szemben? Miért nem lép fel a HR-erőforrás és a fegyverek áramlásával szemben? Miért nem gyakorol nyomást térségbeli szövetségeseire, Katarra, Szaúd-Arábiára, Izraelre, hogy a Nuszra Front és az ISIS ne jusson utánpótláshoz?
    „Álmok” földje
    Fadi kalandos útja legvégén, több hónapos budapesti tartózkodás után, az egyik közösségi taxi-szolgáltatáson keresztül eljutott álmai földjére, Svédországba, amit meg is bánt. Munkába még nem léphet, az elmondása szerint időközben megszigorodott szabályok miatt. Otthona egy befogadó állomás, ahol a bevándoroltak egy része drogkereskedelemből és szociális támogatásokból él. Fadi továbbra is a vendéglátásban akar elhelyezkedni, az éjszakai élete miatt legendás Budapest emiatt is hiányzik neki.
    Orientalista.hu – Csé (alfahir.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük