(1676) Gazdasági bevándorlók

Tibor bá’ online

 

~q191Minden jel arra mutat, hogy most már naponta,  ezres nagyságrendben érkező „menekültek”, valójában gazdasági bevándorlók. A tegnapi hírek szerint az egyik „menekülttől” a társai elraboltak 400.000 forintot. Az önkéntes balliberális (tehát fiatal zsidó) segítők angolul érintkeznek a „menekültekkel”, akik különben rendkívül jól öltözöttek, birtokolnak mobil telefont, laptop-ot. Én inkább úgy ítélném meg a helyzetet, hogy a különben rendkívül jól informált bevándorlók saját hazájukban a felső középosztályhoz tartozó, kellő anyagiakkal rendelkező emberek, akik rádöbbentek arra, hogy hazájukban nulla jövő vár rájuk, tehát át kell menteni magukat Európába. És mert pénzük bőven van, a „segítésük” hatalmas üzletnek bizonyul, tehát virágzik. A Földközi-tengeren történő átutazás fejenként 1500-2000 Euróba kerül, amit zokszó nélkül kifizetnek. Marad még pénzük a szárazföldi fuvarra is. Buszokkal, kamionokkal, sőt magán gépkocsikkal is cipelik őket, mert megéri.

Európának először is azt kellene megérteni, hogy ez a siserehad nem terror elől menekültek gyülekezete, de mert a közel-keleti helyzet átláthatatlan, a terrorra hivatkoznak, pláne, hogy a liberális Európa ezt méltányolja.

Tulajdonképpen ezt úgy kellene felfogni, mint a világ összeomlásának első megnyilvánulását, amit tűzzel-vassal meg kell(ene) akadályozni. Végül is az egész harmadik világ nem lepheti el Európát. Ha beengedjük őket, előbb vagy utóbb ellenünk fognak fordulni, mert már most is túl sokan vagyunk. És ez nem az én kitalálásom, mert a balliberális források is minimum 60 millió potenciális „menekültről” írnak. Különben úgy tűnik, már az előbbre látó balliberálisok is változtatják a véleményüket. Ha nem így lenne, akkor aligha jelennének meg negatív hírek az újságokban, mint például rablások, bűnözések a menekült táborokban. Ugyanakkor Anglia, Franciaország is kezd észbe kapni.

Teljesen mindegy, hogy Orbán a kerítés megépítése mellé politikai húzásként állt, vagy valóban aggódik a nemzetért. Ebben a pillanatban csak örülni lehet, hogy nem a mai (különben impotens) ellenzék van hatalmon, mert akkor rövid időn belül elveszítenénk a hazánkat. Az pedig komikus, hogy a balliberális társaság nem vette észre (vagy nem akarta észrevenni), hogy a társadalom hatalmas többsége helyesli a kerítés felállítását. Ezzel a rezsicsökkentés után Orbánnak sikerült egy újabb népszerűségi jó pontot szerezni.

Tudom, hogy nem írtam semmi újat, de ez most egy lehetőség, hogy a témát kivesézzük.

___________________________________________________
___________________________________________________
__________________________

 

 

137 gondolat erről: „(1676) Gazdasági bevándorlók

  1. Én azt gondolom, hogy balliberális oldal, a Soros féle emberkék és a Helsinki féle bizottságok is tisztában vannak a veszélyekkel, különben nem olyan bagatell ellenérveket tudnának csak hozni, hogy Görögország és Szerbia nem biztonságos ország, vagy hogy a bevándorlókban lehetőség van. Csak azt nem értem, hogy miért jó nekik az, hogy a nyilvánvaló rosszat rászabadítják Európára? Esetleg az USA áll a háttérben?

    Egyébként az eredetileg a sokkal későbbre ígért, de augusztus 31-ig elvileg megépülő kerítés pozitív, de sajnos addig is rengetegen érkeznek még majd be. Ha a mostani 1 500 fő/nap tendenciával számolunk, akkor is 45 000 fő.

  2. „Teljesen mindegy, hogy Orbán a kerítés megépítése mellé politikai húzásként állt, vagy valóban aggódik a nemzetért. Ebben a pillanatban csak örülni lehet, hogy nem a mai (különben impotens) ellenzék van hatalmon, mert akkor rövid időn belül elveszítenénk a hazánkat.”

    Egyetértek az idézetben említett gondolattal, de egy apró kiegészítést tennék.

    TELJESEN MINDEGY, hogy melyik van hatalmon, mert céljaik azonosak.
    A céljuk a magyar nemzet teljes megsemmisítése.
    Az egyik brutálisan agresszíven, a másik alattomban teszi.
    Ha a gyurcsótány féle garnitúra volna hatalmon, TALÁN a nemzet utolsó életösztöne, egy radikális ellenkezés formájában jutna kifejezésre.
    A jelenlegi orbánísta tesze-toszának tűnő hatalom álságosan a nemzeti álcát használva, a velejét rohasztja a nemzet tartásának. Ez úgy tűnik sokkal hatásosabb, mert a „zemberek” gondolkodáshoz való hajlamát bágyasztja. Hiszen nincs erőteljes agresszív magyarellenesség a felszínen. Sőt a magyarok naponta hallhatják a hatalom médiáján keresztül az orbán féle ótvaros, nemzetinek álcázott hazugságaik ezreit.
    A valósággal csak azok találkoznak intenzíven, akiket éppen a „fiatalok” ütnek-vernek, gyilkolnak ezer forintért, vagy a végrehajtó lakoltat ki. Avagy kórházba kellene mennie.
    Az eredmény : a halott ember már NEM SZÓLhat a saját érdekében. Ez egyben a végső céljuk is.

    Egyébként a kerítés egy nagy nulla az ország megmaradása szempontjából, ha nem őrzik hazafias erők. Valakiknek üzlet, közpénzből. Semmi más.
    Mint ahogyan pintér maffiozó u.n. „rend”őrsége is kizárólag a háttérhatalom „nemzetközi” céljait szogálja és védi, de soha a MAGYAR NEMZETÉT. Tehát,láthatjuk, most is, napjainkban, hiába vannak a határon rendőrök, semmiféle eredményük nincs az ügy eredményes megoldása szempontjából. Az idő múlik, a törvényhozóknak nevezett gombnyomogatók meg szabadságra mentek. Mert, nekik az a fontos, nem a haza sorsa.

    Aki, ezt nem képes a helyén értékelni, annak valóban csak orbánban=gyurcsótányban, és „nemzetköziekben” lehet bíznia.
    De biztos, hogy a bizalma hiábavaló.
    Megy a lecsóba.
    Lassan, biztosan.

  3. Én el tudnám képzelni, hogy ezek az életerős emberek segítenének lepusztított országunkat rendberakni, építeni, a kihalt falvakat újjáéleszteni, hogy gazdálkodnának, állatokat tartanának, ha az akarat és a készség meg lenne bennük. De okostelefonnal és tablettel a kezükben ezek inkább továbbállnak, mert sejtik, az ilyen max. 60-80 ezres közmunka bérszint csak rabszolga perspektíva lehet a számukra.

  4. „Tulajdonképpen ezt úgy kellene felfogni, mint a világ összeomlásának első megnyilvánulását, amit tűzzel-vassal meg kell(ene) akadályozni.”

    Tökéletes összegzés, teljes az egyetértés közöttünk.

    Nem ok nélkül jönnek és nagyon is jól átgondolt céllal küldik őket ide. Elsőkörben „legyengíteni”, fokozni a társadalmi feszültséget, iszlám ellenes hangulat felszítása, amire reakcióként fokozódik a fehérek elleni gyűlölet. Aztán, amikor a nukleáris adok-kapok lezajlott, nem elég, hogy fos gyenge állapotban van hazánk (és a legtöbb európai ország) szinte minden téren, még itt lesz egy nagy idegen tömeg, ami nem hogy 72 óráig vagy jó esetben egy hétig nyugton marad, hanem 24 órán belül „zombifikálódik”, ráadásul jó eséllyel nagy létszámú bandákba verődve. Ámen.
    HEMP esetén a fentiek fokozottan érvényesek, azaz ha elmegy az elektromos ellátórendszer a pí-be és 1 perc után nincs se Rendőrség, se 112, se semmi.

    De már önmagában is veszélyes az egész… majd ha egy vidéki nagyvárosban fejeket kezdenek levágni az IS tagjai, na akkor szabadul el a pánik és a pokol. Mert nem csak az a pár narancs sárga ruhás vágott felvételű lefejezés volt ám eddig, hanem ezrével végeznek ki az IS tagok embereket: késes fejlevágások, vagy csak torokátvágások, gépkarabélyos tömeges kivégzések (100-200 fő egyszerre), nem egy hanem 3-4 fejlövéssel (sok nem marad a fejből, még ha 7,62-es is), ketrecben égetés, ketrecben medencébe fullsztás (szelfi kamera álvánnyal), folyóba lövés „futószalagon”, durván 10 másodpercenként egy áldozattal, akik sokszor a véren csúsznak el és a fejlövés e miatt nem tökéletes.

    A legtöbb embernek fogalma sincs arról, mi zajlik a világban. És ennek csúnyán – sajnos! – meg fogják fizetni az árát. Mi magyarok is, miközben Svájc 360.000 darab atombunker körül jár, folyamatos a feltöltés és valszeg bevezetik a KÖTELEZŐ 10kg/fő kaja csomagot stratégiai tartalékként az otthonokban. Közben a haderejük elsődleges védelmi doktrínája a hordák megállítása, azaz halomra ölése, s nem egy szomszédos ország elleni védekezés. Ezen nem ártana elgondolkodni sokaknak, mert Svájc egy tökéletes „szeizmográf” és qurvául kezd kilengeni a cerka a papíron; előrengés egyelőre.

    Röviden: Tibor bá’ fentebb idézett mondata tökéletes összegzése a helyzetnek.

  5. Erről van szó. Ruházatukat, felszerelésüket, pénzüket tekintve ezek itt úgy bruttó fél milla alatt nem is vállalnának munkát, afölött is csak irodait. Amúgy csak követelnék az „ellátást”, egyre erőszakosabban. De nyilván először Németországban próbálnak szerencsét. Amelyik beszél is angolul és értelmes szakmája is van, az meg úgysem itt fog munkát keresni, hanem nyugaton. Valamint a ballib oldal abba sem gondol bele, hogy aki képzett szakember, az miért embercsempészekkel indul útnak, illegálisan ? Egy papírokkal rendelkező mérnök, orvos, stb lazán le tudott eddig is telepedni nyugaton, nem csak Európában, hanem Észak-Amerikában is. Szóval vagy az van, hogy behazudja, hogy fogorvos, vagy lehet részt vett valami öldöklésben korábban. Úgyhogy ez a „majd itt termelik nekünk a gdp-t” egy nagy hamis lózung, több sebből vérzik.

    Orbán meg a kerítéssel semmit nem fog elérni. Csehek, szlovákok, már a hadsereggel készülnek a határ őrzésére. Orbán előbb felfüggesztette a dublini egyezményt, de a 2 nappal ezelőtti híradóból kiderült, a csehek is indítottak vissza hozzánk menekülteket. Tehát hazudott, mint mindig. Vagy itt van Martonfa és Sormás, ahová új menekülttáborokat akar telepíteni, miközben az eddigiek bezárásról beszélt. Úgy, hogy a falvakat meg se kérdezte. Mintha Észak-Koreában lennénk.

    Amúgy nem tudom, a mintakerítés átadásánál figyeltétek-e hende elszólását, vagy lehet pintér volt, azt mondták, aza cél, hogy a menekültek ne illegálisan érkezzenek, hanem legálisan. Tehát nem arról, hogy egyáltalán ne jöjjenek. Szerintem ezzel a kerítéssel orbánc csak az agyhalott fidesz szavazókat szedálta le és külföldre üzent. Pedig az úniós szabályozásokban is találhatna olyan kiskapukat, hogy a menekülteknek ne érje meg idejönni.

  6. 5:

    Nem függesztettük fel a dublini egyezményt, csak valami kiszivárgott a sajtóba, amit nem erősítettek meg.
    Ebben a témában és a kerítés témában nagyon jó volt nézni a heti sajtótájékoztatókat, mert Lázár és asszem Giró-Szász nagyon jó válaszokat adtak a sokszor keményen odakérdező újságírók kérdéseire, és eloszlatja az ilyen téves információkat. Persze sok témában mismásoltak, de a bevándorlás és kerítést témájában következetesen jó magyarázatot adtak mindenre, javasol ezen sajtó tájékoztatók figyelemmel követését a továbbiakban, a nyári szünet után.
    A bolgár kerítés hatékony volt annyira, hogy mifelénk terelte a menekülthullámot, a mi kerítésünknek is csak annyi a célja, hogy továbbterelje őket. Persze ezután is Európában kötnek majd ki, de nem nálunk lesznek regisztrálva, ezért ellenzi a kerítést a többi ország annak ellenére, hogy a bevándorlás-kérdésben kb. ugyanaz az álláspontjuk, mint nekünk.
    Ha Románia felé fognak kerülni, és a románok sem regisztrálják őket, akkor nem tudom mit fogunk tenni, mert a magyar-román EU-n belüli határra már tényleg nem húzhatunk kerítést, egyetlen megoldás az lenne, ha csak annyira foglalkoznánk velük, hogy útbaigazítjuk őket Ausztria és Németország felé, de nem regisztráljuk őket.

  7. 4.Igazat kell adjak,
    Ez az újkori „gazdassági” bevándorlás nem az.
    Liberálisék úgy találták az európai nemzetállamok lebontása túl lassú folyamat,úgylehet nem is fog menni.
    A német a cseh a lengyel… mind ragaszkodik a saját népéhez.
    Erre fel találták ki ezt az újkori népvándorlást.
    A feladat egy-két nemzedék alatt eltolni EU demográfiai helyzetét.
    A mulatt fiatalok aki több identitással rendelkeznek, nem képesek oly erősen ragaszkodni a régmúlthoz,a történelemhez, könnyen megvehető és befolyésolható a szavazások alkalmával.
    Jellemzően fiatal, harcolni képes,tehát hadrafogható férfiakat látni a hírekben.Nők,gyermekek szinte hiányoznak.
    Ez nem népvándorlás,
    ez tervezett betelepítés.
    Nem jártam utána, de hírek arról szólnak,induláskor komoly pénzt kapnak kézhez és kioktatást mit hogyan intézzenek,tehát mindez szervezetten folyik.
    Nem úgy van, hogy ez egy spontán folyamat lenne,
    Afganisztán Szíria és Afrika egy részének fiatal férfi lakossága egy akarattal útra kelt.

  8. A kerítés.

    Annak sok értelme nincsen, csak egy politikai show.
    Írtam már, hiba volt a Határőrség megszüntetése, és még nagyobb hiba, hogy nem állítják vissza. Ki őrzi a határt? Talán a trafipaxra kiképzett tapasztalatlan rendőr, aki, ha a lepke elf.ngja magát, rögtön menekül.

    A Határőrség katonai alakulat volt. Őrszolgálatot látott el. A fegyverhasználat kötelező volt, ha támadás érte, vagy valaki illegálisan akarta átlépni a határt.

    A Határőrséget nem véletlen nem akarja senki sem visszaállítani. Felügyeletét a hadsereg és a belügyminiszter látja el elméletileg, de a Határőrség Országos Parancsnoka önálló döntési jogkörrel rendelkezett. Azt ne is említsem, hogy az országon belül is voltak laktanyáik és un. „belterületi” rendészeti feladatokat is elláttak.
    (v.ö: Csendőrség)

  9. Sajnos be kell látni a tényt: fizikailag és mentálisan annyira elkényelmesedtünk, és annyi idegen vallással meg ideológiával mérgezték már az immunrendszerünket, hogy képtelenek vagyunk ellenállni egy ilyen nagyságú ‘menekült’hullámnak.
    Okoskodhatunk háttérhatalomról és irányított megszállásról, de mire megyünk vele, ha képtelenek vagyunk TENNI bármit is! Sokan talán még a felháborodásig sem jutnak el, amiért életerős négerek elözönlik az országot… mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

  10. Az nem igaz, hogy gyerekek nem jönnek, júniusig 3800 egyedül érkező (!!!) gyereket regisztráltak; külön probléma, hogy sokuk felnőtt kisérő nélkül jön. Sok el is tűnik utána nem sokkal, azt sem tudni, hová lesznek. Most nézem, a 168 óra azt írja, a (világszerte) menekülők több mint fele gyerek. Rettenetes. 🙁 http://www.168ora.hu/globusz/menekultek-tobb-mint-fele-gyerek-136975.html

  11. Ajjaj, kezd bedurvulni a helyzet, ahogy az várható volt. A kuruc főoldalán áll, hogy fegyverkeznek a délvidéki gazdák, mert félnek a tömegével érkező betolakodóktól, és mert – ahogy mondják – a most érkezők már agresszívabbak a többinél. A kontinenshódítók közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan… Erre nálunk is volt már precedens.

  12. Jelentem, hogy a münchen pályaudvar is tele van négerrel meg mindenféle bevándorlófeju idegennel. Borzalmas. Érdekes egyébként, hogy a balkáni feju (=cigány) bevándolról tényleg koszvadtak, lepattantak, míg ezek a niggerek tisztának látszanak és jól öltözöttnek. Fülessel hallgatnak a mobiltelóról zenét, nem idegesek, nem tunnek elveszettnek. Mi a sz_rt keresnek ezek itt?

  13. 12:

    Tegnapelőtt voltam Münchenben. Több magyart láttam, mint négert. 😀 😀

  14. Nekem is úgy tűnik, hogy a szírek gyakran pereputtyostul jönnek, asszonnyal, gyerekkel. Viszont a négerek egyedül. Fiatalok, jó kondiban vannak, jól öltözöttek, fel vannak szerelve telekommunikációs eszközökkel, ellátva pénzzel. Jó kérdés, hogy ilyenkor mit csinálnak a titkosszolgálatok, mert mintha mindenki csak ülne kezével a seggében és bambán bámul ki a fejéből. Legmagasabb fokú nemzetbiztonságot veszélyeztető helyzet van és csak egy tyúkhálós kerítés építésén maszatolnak hetek óta. Ez normális ilyen helyzetben?!

  15. 14.
    Pugacsov elvtárs,
    Nagyon meglepődnék, ha a ‘titkosszolgálatok’ már nem régóta foglalkoznának a dologgal. 🙂 🙂

  16. Őrület! A hozzászólások jó része olyan elrugaszkodott alapfeltételezésekből indul ki, hogy az hajmeresztő!
    Teljesen irreális, hogy minden politikai hatalommal rendelkező személy vagy szervezet valamiféle világelit lelkes és odaadó hive, aki gonosz terveket forral nemzete ellen. Legrosszabb esetben is legfeljebb erős külső befolyásolás alatt állnak, aminek részben megpróbálnak megfelelni, részben ellenállni afféle politikusi ravaszkodásokkal.
    Ez alól Viktor sem kivétel, ez az ő hazája is, ha itt pokol lesz, akkor neki is pokolban kell élnie, még ha egy magasabb bugyrában is.
    Szerintem Viktor próbálja megállítani a bevándorlóhullámot, de ugyanakkor többé-kevésbé PC-nek is kell maradnia az Unióban, ahonnan kapja a kemény bírálatokat. Egyébként a médiát egyértelműen arra használja fel, hogy a bevándorlásellenes politikájának támogatást szerezzen a teljes lakosság köréből, így legitimizálva törekvéseit.
    A nyugati híreket hallva úgy tűnik, ott is keményedik a vélemény a bevándorlással szemben, néha úgy érzem, Viktort használják faltörőkosnak az ellentmondásos helyzetekben, aztán szép lassan ők is ráállnak erre a sínre, persze anélkül, hogy ezt nagyon deklarálnák. Addig viszont Viktort pofozóbabának használják, majd a dolog lassan elhal, a következő kényes ügyig…

  17. 3.lászló, te normális vagy????
    a bevándorlótól várod el , hogy ” ezek az életerős emberek segítenének lepusztított országunkat rendberakni, építeni, a kihalt falvakat újjáéleszteni, hogy gazdálkodnának, állatokat tartanának, ha az akarat és a készség meg lenne bennük”?????
    miért nem teszik ezt saját országukban, ha, vélemlnyed szerint annyira munkaszeretők volának?
    akkor mostn hadd mutassam be nektek az itteni-izraeli -valóságot: anno a 2000-es évek eleje óta kábé 8 éven keresztül az afrikai országolkból, de főleg szudánból, az egyiptom-izraeli, egy árva dróthálókeritésből álló határon keresztül lassanként beszivárgott hozzánk egy durván 180 ezres menekülttömeg. 2008-ban a parlament, látva , hogy ennek nem lesz jó vége, hozott egy határozatot:2009 januárjától a határkerités mindkét oldalán, egyiptomi hozzájárulással, 80 méteres sávon aknamezőt telepitettünk!
    elöre szarok magasról minden idióta ballib, agymosott, öngyilkosjelölt és megvezetett fehér idióta fejére, aki most szvettépően felhördül, és leirom mégegyszer:izrael, egyiptommal eggyüttmüködve, a többszázkilométeres határ egész hosszában akanasávot létesitett.
    kitáblázta nyolcszáz afrikai nyelven, az iréstudatlanok számára halálfejes óriástáblákkal a dolgok mibenlétét, a többi a kedves menekült urak dolga, ugy bizony ám.
    és lett bizony látszatja és haszna a dolognak:az akár egy macska súlyától is felrobbanó aknák egycsapásra elvágták a beszivárgók utját, azóta senki még arrafele sem mer puslantani.
    nézzük a már meglévöket: valahogy természetszerúen tulnyomó többségük tel-avivban, méghozzá az irdatlan central bus terminal környékén talált otthonra, hogyn igy fejezzem ki magam. otthon alatt értem a volt közparkokat, igen, a VOLT parkokat. miközben a környékről mindenki oly iramban költözött el, mintha tüzvész elől menekülne. panaszolták, persze, a tarthatatlan állapotokat, melyeket a bevándorlók idéztek elő, de hasztalan.most azokban az utcákban normális ember este 8 után nem járhat, amennyiben FEHÉR az illető, megismétlem: ha FEHÉR az az ember , vagyis az , aki anno befogadta öket, de most bizony agyonverik . és történik mindez a saját országodban, saját városodban, mem egészen 2 km.-re a belvárostól.!!!!
    mi kell ennél világosabb hogy rádöbbenjetek ti is, mi vár rátok ha a valamikor befogadott szinesek t9bbségbe kerülnek. ti is ezt akarjátok???
    és még valamit befejezésként: ha önvédelemről van szó, tudtátok-e, hogy a titanic mentőcsónakjai nem vettek fel menekülteket a vizből.?
    nem vettek fel éspedig azért, mert ha mentési szándékkal megállt a csónak, tucatnyi kéz kapaszkodott az evezőkre, a csónakperemre, fölborulással fenyegetve a bennülőket. látva és okulva, a csónakok nem vettek fől senkit.igazuk volt vagy sem, mindenki döntse el maga.

  18. @17: Köszönöm Bálint! Optimista véleményemnek adok hangot akkor, amikor bátorkodom remélni, hogy az európai politikusok is látják, illetve felfogják ésszel azt, amit te leírtál. Azaz a tömeges, eltéro kultúrájú emberek bevándorlásának katasztrófális következményeit.

    @13: Persze, rengeteg magyar is van itt, de én konkrétan az állomásra hegyeztem ki a sztorit. A magyarok még mindig jobban beillenek az itteni profilba, mint ezek. Este tíz és tizenegy köszött voltam a pályaudvaron, és brutális kép fogadott. Mintha nem is Németországban lettem volna. Két hete koradélután voltam ugyanezen a pályaudvaron, és feleennyire sem volt elszomorító az összkép. Gondolom esténként rosszabb a helyzet. Oké, a pályaudvar sosem volt egy Bel Air, de azért ilyen mennyiségu kaffertől már nekem is feláll a szőr a hátamon…

  19. 19: Értsd már meg, a helyzet jelenlegi törvények szerinti lekezelésén, és a törvényi háttér megváltoztatására való törekvésen kívül a kormánynak csak az az alternatívája lenne, hogy vicsorogva szembefordulni az Únióval, elutasítani minden közös alapelvet, és mindenki magáért alapon folytatni. Ezt egy tagállam sem vállalja. Most bárki lenne kormányon, nem lenne irígylésre méltó döntési helyzetben.
    Azt a törekvést meg megértem, hogy ne engedjünk be senkit szűrés nélkül, még tranzitra sem! Ha minden bevándorlójelölt a kijelölt határátlépőkön jöhet csak be, máris kapásból visszaküldhető lesz jó része, máris nem kell annyi menekülttábor. A kerítést gőzerővel építeni kell, mert ha sokan be is jönnek addig, ha nem épülne, akkor meg utána jönne még több! Azért azt ne várd, hogy kapásból fegyveres erőket vezényelnek ki tűzparanccsal, az a jelen politikai helyzetben öngyilkosság lenne az országnak.
    Tudom, a malmok lassan őrölnek, de nekünk teljes erőből nyomni kell, hogy gyorsuljon, és minden szalonképesnek tekinthető trükkel lassítani a bevándorlást.

  20. 20. A kerítés olyan szintű, amilyenek falun vannak a veteményeskertek között. Az nem megy át rajta, aki nem akar. Egy olcsó vadvédelmi kerítés is komolyabb ennél. De értelek én, orbánc egy ravasz kettős ügynök, aki csak trükkből bedobja a köztudatba az újabb táborok építését, közben minden erejével küzd a nyugati imperialisták ellen. A provokáló tekintetű néger bandák közelében elhaladva, mikor a jeges hideg futkos az ember hátán, majd akkor is ez jut eszembe, hogy milyen nemzeti és ravasz a mi kormányunk. 😀
    Szerintem eleknek van igaza, de majd elválik hamarosan. Akkor már úgyis mindegy lesz, ha fel vagyunk töltve „zombifikálódó” tömegekkel.

  21. Lehet hogy az egésznek az a célja (persze csak feltételezés) , hogy majd monduk fél év múlva csinálnak európában egy terrormerényletsorozatot és a „bevándorló terroristákra fogják”, és majd USA letámadja az országukat(pl. iránt vagy mittudomén…), persze az olajért.
    Nem hinném hogy ez lenne mögötte, de sosem tudni.

  22. 21: Próbálj meg egy kicsit praktikusan gondolkodni.
    Te mit tennél ebben a helyzetben Orbán helyében? A táborok létesítése nem elkerülhető, mert a beözönlő bevándorlókkal addig is valamit kezdeni kell, amíg jogalap lesz a visszaküldéshez, továbbengedéshez. Különben ott lesznek tömegesen minden külvárosban, búvóhelyen anélkül, hogy bármiféle regisztrálás történne. Egy részük így is továbbáll…
    Most vagy ezt csinálod, bízva benne, hogy a kerítés felépülése után megszűnik a roham, vagy tűzparanccsal küldesz oda fegyveres embereket, hogy példát statuáljanak, aminek híre megy, és ez állítja meg a rohamot.
    Van egyéb ötleted?

  23. 21: A kerítés meg olyan, amilyen, a bátortalanabbakat, nőket, gyerekeket ez is visszarettentheti. Ha meg kiderül, hogy nem elég hatékony, akkor lesz mit módosítani, javítani. Itt valószínűleg gazdasági szempontok szerint döntöttek, mekkora beruházás vélhetően mekkora eredményt hoz, hányadára csökkenti a bejövőket. Aztán az eredmény ismeretében lehet korrigálni, ha kell.

  24. 1. Vasgerinc

    ” Csak azt nem értem, hogy miért jó nekik az, hogy a nyilvánvaló rosszat rászabadítják Európára? ”

    Te nem olvastál arról, hogy mi volt már 100 évvel ezelőtt a terve a Páneurópa mozgalom kiötlőjének?

    Nem olvastad, hogy mit mondott Sarkozy 2012-ben?
    “A cél a faji keresztezés kihívásával való szembenézés. A fajkeveredés az a kihívás, amellyel szembe kell néznünk a XXI. században.”
    „Ez nem választás, ez kötelesség. Ez parancs. Nem tehetünk másképp. Azt kockáztatjuk, hogy súlyos problémákkal találjuk szembe magunkat.”
    „Ha az önkéntesség nem kielégítő a Köztársaság számára, akkor az állam még keményebb eszközökhöz fog nyúlni.”

    És azt, amit Egészségügyi Világszervezet főtitkára G. Brock Chisholm mondott egy konferencián több száz gyerekorvos előtt? „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.

    Van még bőven példa a fentieken kívül is. Egyáltalán nem tagadják, miért is tennék, amikor értelmes emberek egyszerűen el sem hiszik amit a fülükkel hallanak és szemükkel látnak. Azt hiszik, hogy ez csupán egy összeesküvés elmélet.

    Úgynevezett liberális weblapokon azt terjesztik, hogy Ausztriában milyen szépen bánnak a menekültekkel. Lakásokban, panziókban helyezik el őket, munkát keresnek nekik, gyerekeket uszodába járatják és nyelvet tanítanak az egész családnak.

    Ezt egy Münchenből hazaérkezett hozzászóló meséli – „feszültséget kelt bajorok közt az, hogy a menekültek olyan “csomagot” kapnak, amiről egy átlag helybéli nem is álmodhat, ezek közül a helyiek között a legnagyobb feszültséget az kelti, hogy München belvárosában biztosítanak lakást menekülteknek — azt a környéket egy átlagbajor nem engedheti meg magának, annyira drága. A felháborodás hatására nemrég megpróbálták a menekülteket továbbköltöztetni a külterületekre, emiatt nagy ramazuri volt: fára mászós tiltakozás tört ki, amit csak komoly rendőri kivonulással sikerült valahogy kezelni (35-40 rendőrautó)”

    Ha azt gondolnád, hogy amit írtam a Kalergi doktrinával kapcsolatban az csak összeesküvés-elmélet, akkor magyarázd meg nekem, hogy mi ez a nagy ajnározás és a No-Go zónák tagadása?

    Azt meg nem is értem, hogy nem érted, hogy miért jó ez Amerikának…. 😀

  25. Curix

    Látom írod, hogy tegnapelőtt voltál Münchenben. Te nem tudom mit láttál ott és miről hallottál, de megadom a linket, ha érdekel, ahol a menekültek dédelgetéséről beszéltek.

  26. @25:
    Hogy rohadjanak meg, ott ahol vannak (politikusok (is)). Pár napja kaptunk egy flyert arról, hogy a közvetlen közelünkben is megnyílik egy ilyen befogadóállomás menekültek részére (Asylbewerber). Pikk-pakk 250 menekültet zsuppolnak be, de novemberre bovítik a kapacitást 450-re. Szuper! Egy kis erdosáv meg az ‘ojjektum’ köré húzott kerítés választ el majd a harmadik világtól. Remélem lesz valami ramazuri belole. Érdekes módon arról nem hallottam, hogy Grünwaldban nyílna ilyen befogadó állomás… De Solln-ban sem tudok róla.
    Sajnos itt vannak a Siemens elhagyott épületei, amit így rövidtávon továbbhasznosítnaak (Hofmannstrasse, Obersendling)

    Mellesleg a 3-szobás lakás albérleti díja rezsivel, de villanyszámla nélkül 1300 Euró körül mozog a házunkban. Egy fizetésbol nem olyan laza a dolog. Eddig legalább a környék rendben volt, kevés fehér proli, még kevesebb kaffer, nulla török, kevés cigány. Na ezzel az ‘átmeneti’ szállással hoztak egy kis színt a környékre…

  27. Kyra,

    “A cél a faji keresztezés kihívásával való szembenézés. A fajkeveredés az a kihívás, amellyel szembe kell néznünk a XXI. században.”
    „Ez nem választás, ez kötelesség. Ez parancs. Nem tehetünk másképp. Azt kockáztatjuk, hogy súlyos problémákkal találjuk szembe magunkat.”
    „Ha az önkéntesség nem kielégítő a Köztársaság számára, akkor az állam még keményebb eszközökhöz fog nyúlni.”

    Ez a pár sor szerinted hogyan értelmezendő?
    Mert szerintem ebbe a szövegbe bármit bele lehet magyarázni.

    Kötelesség szembenézni a fajkeveredéssel, és legyőzni – vagy pont ellenkezőleg? Ez így engem a „Királynőt megölni nem kell félnetek…” többértelmű szövegre emlékeztet.

  28. Na jó, a jövő majd megmutatja, milyen irányba fognak haladni a dolgok. Én azt jósolom, hogy hosszabb-rövidebb tétovázás után az EU is rájön, hogy mi az érdeke, és támogatni fogja a bevándorlás erős korlátozását és kontrollálását. Legfeljebb addigra már meg leszünk jól rakodva bevándorlókkal.
    Miért gondoljátok, hogy az európai vezetők hülyék? Szerintem egyszerűen nem tudják hirtelen átlépni a bürokratikus szabályzókat és elveket, de ez szerintem csak ideiglenes bénaság, amit fel kell hogy váltson valami határozott intézkedéscsomag.
    Nem hiszem el, hogy európai emberek képesek lennének szándékosan szétverni azt a kultúrát, amiben éltek, amiben gyökereznek, amiben otthon érzik magukat, és helyette káoszt, bizonytalan életfeltételeket, a félelem világát akarják.
    A kívülről történő rosszindulatú manipulálást viszont lehetségesnek tartom, hiszen gazdasági háború folyik tömbök között.

  29. 30. hubab

    Egy korabbi hozzaszolasodra reagalva… Szerintem a problema kezeles teljes mertekben megvalosithato lenne a jelenlegi keretek kozott is.

    Eloszor is az allamhatar lezarasa muszaki zarral, amit ha kell ki kell egesziteni aknazarral majd ahogy Balint irta kiirni 60 fele nyelven, hogy bajod leszen ha ralepsz. Ezek utan megnyitni legalis atkeloket megerositve felfegyverzett orseggel, akik lazongas eseten eloszor nem halalos eszkozokre kapnak engedelyt, ha az nem hoz eredmenyt tuzparancs a helyi vezeto altal kiadva. A legalisan belepoket taborokba terelni de nem ilyen kis 200 fos kuksziluk vackokrol beszelek hanem nagy taborokrol, rendesen tobbszoros keritessel, kutyas orokkel, ortornyokkal. Ezekben lehetnenek azok akik igazoltan menekultek, nem pedig szerencsevadaszok. Azokat mar a hatarrol vissza kell forditani. Akinek nincs papirja de menekultnek definialja magat, azokat masik taborba es addig terrorgyanus szemelykent kezelni oket amig az ellenkezoje be nem bizonyosodik.

    Persze ez most utopisztikusan es biztos kisse diktatorikusan hangzik de ha valoban meg akarnak oldani a szituaciot ez hamar es konnyen kivitelezheto lenne tobbnemzeti osszefogassal. Ahogy mondani szokas, kemeny idok kemeny donteseket kivannak. Itt mar nincs lehetoseg demokratat jatszani, meg a humanizmusrol papolni vagy megyunk a lecsoba rovidtavon.

    Persze a legegyszerubb az lenne ha mar a csonakokat nem engednek kikotni, csak akkor egybol fasizmus lenne kialtva, ha mashonnan nem, hat az USA reszerol..

    Amugy kerdezem hogy a Hatarorseg visszaallitasanak milyen jogi akadalyai vannak?

  30. 31 Kisvacak: A kormány nyilván ódzkodik a drasztikus lépésektől, amelyek kiverik a biztosítékot az EU-ban. Viszont úgy néz ki, hogy a kerítésre ha morognak is, tudomásul veszik, és a módszert a bolgárok már tesztelték, és állítólag töredékére esett a határátlépők száma Törökországból. Ez gyakorlati eredmény, nem száz százalékos, de elviselhetővé szelidítheti a problémát.
    Nehéz nagyon drasztikusan fellépni, amíg az olaszok beengedik a tengeri menekülőket.
    Azért azt látom, hogy Viktor mindig egy lépéssel tovább megy a határnál, ő az örök feketebárány, de kettővel már ő sem mer. Bízom benne, ha az EU szigorít, akkor ő is mer még egy lépéssel eléjük menni. Sokkal többre nincs módja, ha EU tag akar maradni az ország.
    32: Egyetértek, ezt a pirulát nem szabad bevennünk!

  31. Szerintem a problémát jobban át kellene látni, mielőtt ítélkezünk. Ha olyan jó anyagi helyzetben vannak eme bevándorlók, miért nem mennek biztosra? Miért bízzák az életüket, gyermekeik életét és a vagyonuk egy részét azokra a vadidegenekre akik hasznot húznak belőlük. Az egész annyira logikátlan, hogy szembemegy minden valódi természetes életösztönnel. Azt a pénzt amit egyénenként csempészek kezébe nyomnak, összefogással egységes „mentőakcióra” is fordíthatnák, és jobb körülmények közt mehetnének biztosra. Ha valóban jól-szituált menekülőkről van szó. És a befogadóknak is más lenne a hozzáállása.

  32. A megtervezett migráció csak ujabb konspirációs agyalása a nyugatinak,hogy a világon minden a legnagyobb rendben és a bevándorlók nem az éhezés, a háború ,az erőforráshiány miatt menekülnek a nyugat álltal kifosztott és felturt gazdasági gyarmatokról a nyugati kánaánba ,hanem ki tudja miféle-kiféle sátáni hatalom utasitására ,hogy keveredjenek velük .Tehát nincs min filozni,nincs bűntudat,takarodjon a bevándorló.
    Érdekes,hogy itt pont azok adnak ezen aggodásnak hangot,akik pont a jobb anyagi megélhetésért vándoroltak ki otthonukból egy amúgy is nagyon élhető életszinvonalról.Na,mit gondolsz ,akinek nincs vesztenivalója,az hova fog menni,főleg hogy nem is majom,hanem intelligens és érző és életerős lény ,aki gondolkozott a saját sorsán !?

  33. Az még senkinek sem jutott eszébe, hogy a pénzt a „menekültek” csak kölcsönkapják, abból a célból, hogy egyszer majd kérjenek tőlük valamit? Néhány milliárd USD-vel milliós tömeget lehet mozgatni, akik később csak ugrásra várnak.

    A beazonosíthatatlan, papírok nélküli menekülteket azonnal vissza kellene küldeni. Pl. ujjlenyomatot sem érdemes venni tőlük, mert képesek teljesen ledörzsölni a bőrt az ujjukról. Az egyedüli megoldás az íriszszkennerrel történő azonosítás lehetne.

    Működik az agymosoda: http://erdely.atlatszo.hu/2015/08/04/lemond-magyar-allampolgarsagarol-igy-tiltakozik-az-epulo-kerites-ellen-egy-erdelyi-lany/

  34. Van igazságod, de egyúttal neked is felmerülhet a kérdés, akarsz-e részesülni az ipari civilizáció áldásaiból, vagy elfogadnád a világ átlagos életszínvonalát, aminek még mi is jóval felette állunk? Szar kérdések ezek egy lelkiismeretes embernek, olyan tükröt tart elénk, amibe nem szívesen nézünk…
    De eljött az igazság pillanata, dönteni kell – azaz, úgyis döntenek helyettünk…

  35. 35. Teljesen mindegy miért jönnek ide, helyzet van és kész. Miféle bűntudat? A büdös életben nem volt gyarmatunk. A jelenlegi mocsok únióba is bele lettünk kényszerítve.
    Ez nem évtizedek alatti beözönlés, mint Nyugat-Európa vagy Ausztrália esetében, ez hetek, hónapok alatt indult be.
    Annyira meg nem kell felmagasztalnod őket, mert ha ez a drótháló itt valamennyire visszatartja őket, juthat nektek is oda bőven a kongói farkakból.

  36. 35.kalotaszegi: valahogyan lájkolnom kéne a hozzászólásodat 🙂

    Persze semmi sem fekete-fehér egyszerűségű. Talán csak a Pugacsov 🙂

  37. 39,Értem,csakhogy Magyarország is a Nyugatnak köszönheti ,hogy kétszer annyit fogyaszthat a lakosság ,és jóval nagyobb luxusban élhet,mint amennyit önmaga megteremteni lenne képes , ezt valahogy elfelejted.Közvetetten te is élvezője vagy a nyugat világrablásának,mert a német ,francia,olasz,holland ,és a főrém, az Usa nem a sajátjából mond le a te javadra,hanem a harmadik világ kizsákmányolásából fedezi ezt is ,ami világviszonylatban nagyon magasnak számitó életszinvonal.Lehet a falra mászni , de a mostani átlagos Unios életszinvonal ,amire sokan nyafognak ,nem a mi szorgalmas és becsületes munkánk eredménye ,mert egyszerűen lehetetlen ezt a fogyasztói és pazarló életmodot a saját Unios erőforrás és nyersanyagkészletből fedezni.
    A bevándorlási hullám a harmadik világ lázadása a nyugat ellen.

    Romániába bárki jöhet,nem ütközik ellenállásba,de itt csak a valóságot kapja .Nincsenek szépen elrendezett befogadó táborok ,nincs személyzet erre ,nincs pénz , nincs önkéntes. Nem is lesz.Ha az uniótól kapunk anyagi támogatást ,azt lenyulják már a legfelső körökben és a bevándorlot megeszi elevenen a tetű.A munkaerő jól jönne,mert borzasztó hiányban szenved az ország ,( az élete teljében levő generáció spanyolországban,olaszországba ment szerencsét probálni )de a felkinálható havi fizetés nem fogja meghaladni a törvényes alapbért egy banival sem -2oo euro .A tanultakat sem várják fényes igéretek – egy sebész havi fizetése 5oo-55o Euro. Viszont az ország kiváló minőségű termöföldjeinek háromnegyede parlagon hever,kiadjuk szivesen a kongoi nagyfarkuaknak felesben ( ez azt jelenti,hogy a termés fele a tulajé,a másik fele ,azé aki megdolgozza)ha nem akarnak éhendögleni,mert itt a szociális segélyezés pont havi 27 euro .Egy liter benzin 1,2 Euro 🙂

  38. 41:
    Csont! Mi az, hogy kellene. Én lájkolom. És melegen ajánlom Curix figyelmébe, aki szerint Magyarországon nyomorgunk. Miközben többet fogyasztunk (+pazarlunk) mint amennyit megtermelünk. És aki a régen volt napi zsíros kenyeremre azt válaszolta, hogy félrebeszélek.

  39. 41: Pontosan az a helyzet, amit írsz. Háríthatunk azzal, hogy mi nem gyarmatosítottunk, ahogy egy átlagos angol állampolgár is háríthat, hogy ő soha nem bántott egy bennszülöttet sem, csak szorgalmasan dolgozott a szülővárosában a gyárban, ki sem tette a lábát az országból… De azzal tisztában kell lennünk, hogy Európában igen régóta újraelosztás van, ahol a gazdaság lecsorog még a legszegényebbekig is, ami persze szintén igazságtalan, és amin mi fel is vagyunk háborodva… Mi is a rablók hátországa, vagy inkább baromfiudvara vagyunk.
    De jó is a boldog tudatlanság, ahol élni lehet az erkölcsösség biztos tudatában… 🙂
    Viszont miért kellene abba belenyugodnunk, hogy egy jelenlegi igazságtalanságot esetleg egy másik, sokkal rosszabb, főleg számunkra rosszabb igazságtalanság váltsa fel. Mert abban biztos vagyok, hogy ami jönne, az minden lenne, csak nem igazságosság.
    Azért ez is szempont, amit jogos mérlegelni…

  40. Mvm9

    Tulajdonképpen igazad is lehet, mert így kiemelve abból a szövegkörnyezetből – védekezésnek tűnhet. Viszont ha az lenne, akkor nem itt tartanának a franciák, hogy igyekeznek titkolni a No-Go zónákat, a németek meg lakásokat osztanak Münchenben, az osztrákok meg befizetik őket úszóleckékre.

    Hubab

    „Miért gondoljátok, hogy az európai vezetők hülyék? ” Nem hülyék teljesen…. 😀 , de aki szétbombázza az USA kérésére Líbiát, aztán amikor amerikai zászlók alatt futó hajókkal hurcolásszák át a fekete fiúkat a Földközi tengeren, akkor azon aggódnak, hogy miként lehetne a nem létező líbiai kormány engedélyét kérni, hogy visszafordíthassuk a hajókat… A lebombázáshoz elfelejtettek engedélyt kérni.

    Most hülyék vagy aljasak szerinted. Nincs harmadik út, de egyik eset sem segít rajtunk.

  41. 45:
    Kyra! Neked külön érzéked van arra, hogy az Internetről összeszed a szemetet, és belinkeld ide. Ez a Truth Soldier pont ilyen. Őszintén, neked nem tűnik fel, hogy mekkora marhaság azt állítani, hogy Stonhenge-et 1954-ben építették? Ez tényleg a hülyeség csúcsa.

  42. 46: Ez már valóban fájdalmas… 🙁
    Kyra nagyon emlékeztet egyik ismerősömre, aki viszont meggyőződéssel állítja, hogy a föld a szíriuszi űrlények befolyása alatt áll, aki a földfelszín alatt többszáz kilométerre lévő bázisaikon élnek, de van a felszínen is városuk, és azt csinálnak itt velünk, amit akarnak. És mindig netes információkra hivatkozik bizonyítékként. Szóval a rögeszmék el tudnak hatalmasodni… 🙂

  43. 41. De gondolom akkor magadat is a fejlett nyugathoz sorolod. És erkölcsösség ide, vagy oda, ha néger hordák fogják fosztogatni a falvaitokat, nem hiszem, hogy népszerű lennél a helyiek körében annak hangoztatásával, hogy milyen igazuk van.
    Egyébként is az egyénnek legfeljebb annyi választási lehetősége van, hogy marad és harcol vagy menekül. Ami nálunk fejlett nyugatiaknál erkölcstelen, de négeréknél erkölcsös.
    Amúgy azzal egyetértek, hogy a jelenlegi únióba történő gazdasági kivándorlás erkölcstelen. Menekülni, amikor még nincs is rá különösebb ok és a szart meghagyni az egyre fogyatkozó itthon maradóknak.

    40. A mosógépszerelő ezt választékosabban fogalmazta meg(prehisztorikus lelkületű), de a te meghatározásod is találó. A faéket nyugodtan rugdalhatod, nem fog visszatámadni, pláne, hogy nagytiszteletű és megbecsült tagja vagy a fórumnak.

  44. Én a fotókat és a térképet néztem, valamint a Google-fordítót… 😀

    Persze, amiről Te, Hubab nem tudsz, az nincs is, ezek a videók meg természetesen csak szemfényvesztés, kamu…

    Nézegess itt körül, ezek az emberek nem az egyszerű szavazókból állnak, hanem azok megvezetőiből, akik számára már nem szórakozás egy egyszerű kerti party.

  45. 49:
    OK. Akkor máskor csak olyasmit linkelj be, amit tökéletesen értesz és egyet is értesz vele. Ne kelljen mindent nekem kiszűrni. 🙁

  46. Ezeknek a fiataloknkak és gyerekeknek az elkábítása és a fejük levagdosása, hasuk felhasítása is remek szórakozása volt ezeknek a vadállatoknak, míg az FBI ki nem szabadította őket.

    Nézd csak meg, Hubab, micsoda légből kapott marhaság…

    Kik teszik ezt, melyik réteg, arról is van egy vallomás egy FBI-ügynöktől, de itt abbahagyom. Higgy amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha megvalósítják a „Nostradamus jóslatot” itt először Attila király földjén.

  47. 48
    Inkább a vadnyugathoz,Pugacsov elvtárs , a vadnyugathoz. Románia az Unió legellentmondásosabb állama, mig az Internet, a mobiltelefonhálozata a második legfejlettebb az Euban és a nagyvárosai intenziven probálják majmolni a nyugati életstilust sok sok felvett hitel formájában , vidéken az idő nem moccant . A falusi lakosság ( kb 6o% ) a hagyományos meseterségekből jut némi pénzhez de mellette a megélhetéshez nélkülözhetetlen a háztáji fölművelés és állattartás ,(ez kézi kapával és igavonó állatokkal történik a 8 orai munkahelyi ottlét után) ,fával tűzel ,és nincs angolvécéje . Havasalföldön még az álltalad is jól ismert kerti budi sincs ,két y alakú rudra keresztben ráakasztanak egy harmadikat,arra kapaszkodnak fel és már mehet is az anyag a földre,egyenesen rá a rengeteg földgáz és kőolajtartalékra , a mesés aranyra . Szerinted ez a Nyugat?!
    A mentalitásról :
    1990 – ben ( fekete március )a marosvásásrhelyi román magyar vérengzéskor pár óra alatt harmic román falu lakossága egyesült és vonult be a városközpontba kaszával ,fejszével,villával magyart lincselni,mint Dózsa idejében és fordiva jöttek a székelyek Kovásznábol , Hargitából,szekerekkel,teherkocsikkal románt őlni.Hajszálon mulott ,hogy nem lett belőle egy borzalmas vérfűrdő.
    Na,mit gondolsz ,mi történne azzal a vadidegen csűrhével ,aki csak úgy fosztogatni és gyilkolászni kezdene ebben a térségben ?!

    Mi erdélyiek a harmadik lehetőséget választottuk -amit szándékosan kihagytál-megtanultunk együtt élni az elkerülhetetlennel ,együtt létezni idegenekkel és megmaradni annak,aminek anyánk szült. Persze,hogy ez sikerüljön jobban kell hidj a fajtádban ,mint az Istenben.Akinek ez nem megy ,az jobb ha máris Kyra összeesküvéselméleteiben kezd el hinni.
    🙂

  48. 52.kalotaszegi

    „Na,mit gondolsz ,mi történne azzal a vadidegen csűrhével ,aki csak úgy fosztogatni és gyilkolászni kezdene ebben a térségben ?!”
    ha négerek, semmi nem fog történni velük!!!
    veled viszont az fog megtörténni kedves kalotaszegi, ha néger ellenféllel hoz össze a sors, hogy megesznek téged reggelire. téged és egész falvadat!!!
    fizikai téren a néger messze-messze-messze veri a fehér embert, ez tény, és nemhiába van annyi néger játékosa minden sportcsapatnak.
    a néger ember egyesiti magában a párduc fürgeségét a gorilla erejével, és megspékelve valami eszméletlen kegyetlenséggel.
    soha senki rossz hirét alaptalanul nem terjesztettem, ez nem én vagyok
    de voltam dél-afrikában és hidd el, tudom miről beszélek.

  49. 52. Kalotaszegi

    Ugyan, nem kell összeesküvés elméletekben hinni. Hinni Istenben kell, az összeesküvés pedig van, csak ismerni kell és nem rácsodálkozni, hogy miért is nem tudnak megoldani ilyen egyszerű problémát. Miért is sírnak a túlnépesedés miatt, aztán meg az óriási népességcsökkenés miatt – de színes felvonulásokon népszerűsítik a melegeket és meg is tesznek mindent, hogy ne szülessen sok fehér gyermek, megkönnyítve a fogamzásgátlást, abortuszt. Ugyanakkor eszük ágában sincs ingyen osztogatni a fogamzásgátlót Afrikában és ösztönözni segélyekkel a kisebb gyerekszámot.

    Aki nem látja az összefüggéseket még mindig, az olvassa el Drábik János cikkét „Coudenhove-Kalergi terve kevert lakosságú Európára”

    Jó lesz ez a terv nekünk, magyaroknak. Nézzétek csak meg a kóbor, korcs kutyákat. Sokkal egészségesebbek, mint a fajtatiszta, pedigrés ősi fajok. Mindent kibírnak és túlélnek, befogadó gazdáikat akkor is hűségesen szolgálják, ha naponta verik és éheztetik őket.

    Aztán amikor letisztulnak itt a dolgok, rend lesz (!), akkor be lehet vetni azt a bizonyos paktumot, ami már 2004-ben megköttetett.

    Ne higgyetek Kyrának, csak figyeljetek és aki túléli, csak emlékezzen rá, mit mondtam.

  50. 53:
    Bálint! Most az egyszer tévedsz. Nyilvánvalóan a furfangos biboldokhoz vagy szokva, és ehhez méred a négereket. Én nem féltem a székelyeket, amit -sajnos- az anyaországiakról nem tudok elmondani. Itt a Tv-ben úgy mutatnak be egy kisatírozott és letakart hullát, hogy „figyelem, megrázó képek következnek.” 12 évesen én cipeltem át a hullákat a másik utcába. Úgy tűnik, hogy 92 évesen is rám vár ez a feladat.

  51. 53. Bálint, neked jó hozzászólásaid szoktak lenni, most is teljesen egyet kell veled értenem. Ezekkel nagy tömegben fehér ember nem tud együtt élni, legyen bármilyen tökös is. Fizikálisan valóban verhetetlenek. Az egyetlen dolog, ahol meg lehet szorítani őket, azok az intellektuális képességeik, magyarul elég nagy sötétség van a fejükben belül is. Borzasztó agresszivitás lapul bennük és gyűlölik a fehér embert. Akinek van egy kis sütnivalója, ezen elgondolkodhat. Nem állítom, hogy nincsenek rendes, becsületes, sőt okos dísznégerek is, mint amilyeneket nyomat a média, de nagy tömegben nem ez jellemzi őket sajnos.
    Ismerem én is a székelyeket, de ez a gombóc nekik is a torkukon fog akadni. Együttélést én kizárnám.

  52. 53,Kezd óvodásszintűvé vállni ez a vita. Lehet az első utjukba eső közösségben kárt tesznek ,de az lesz az utolsó nap számukra ,mert a 14 -es vaddisznólővedék azért még a medvét is megállitja .És onnantól kezdve négerre fog vadászni a térség minden vadásza.És orrvadásza. 🙂
    Volt itt már tatárjárás ,törökjárás ,de azért még itt vagyunk .

  53. 56: Nem a bejövők szellemi képessége itt a kulcskérdés, hanem a szervezettsége, egységes akarata, összetartása.
    Elszigetelt egyéneknek, csoportoknak nincs hosszútávú életbenmaradási esélye olyan környezetben, ahol mindenki egységesen rájuk feni a fogát.

  54. Kyra, minden nép szaporodási rátáját a saját kulturája határozza meg,hiába dobsz tonnaszámra óvszert és fogamzásgátlót ,ha annak a népnek a hite szerint ez bűn és minimum hat gyerek elégiti ki a család fogalmát. Ahogy a nyugatit sem kényszeritheted szaporodásra ha számára a kényelem ,a karrier , a szórakozás, az elsödleges szempont az életében.
    Nincs olyan hatalom a Földön,aminek ebbe beleszolása lehetne.
    A másik dolog ,ha a Keleteuropai országokból a 9o es években milliószámra vándoroltak ki az emberek nyugatra mindenféle háttérhatalmi kényszerités nélkül,miért ne történhetne ugyanez a sokkal rosszabb helyzetből menekülő harmadik világ lakóival ??!

  55. 59. Kalotaszegi

    „Kyra, minden nép szaporodási rátáját a saját kulturája határozza meg,hiába dobsz tonnaszámra óvszert és fogamzásgátlót ,ha annak a népnek a hite szerint ez bűn és minimum hat gyerek elégiti ki a család fogalmát. Ahogy a nyugatit sem kényszeritheted szaporodásra ha számára a kényelem ,a karrier , a szórakozás, az elsödleges szempont az életében.
    Nincs olyan hatalom a Földön,aminek ebbe beleszolása lehetne.”

    Van olyan hatalom: a média és a liberális elvű iskolák. Az emberek szépen a televíziók elé lettek terelve, ahol az összes csatorna önti rájuk ugyanazt a mocskot. Agymosott robotokká téve őket. Ezt az életformát népszerűsítik és ez felel meg azoknak, akik számára mi nem emberek vagyunk, hanem fogyasztók, méghozzá nagyon előnytelen tulajdonsággal rendelkezünk: nemzettudattal. Nézz csak magadra… 😀

    A „nemes faj” szigorúan el fog különülni, már most is elkülönül a vallása és egyéb szerencsés tulajdonságai miatt, az őket kiszolgáló keverék népség meg örül majd, ha nyalogathatja a gazdái kezét.

    „…miért ne történhetne ugyanez a sokkal rosszabb helyzetből menekülő harmadik világ lakóival”

    Történhetne, de nem ez történik. Azok az emberek nem tömegével, hanem lassan szivárogtak be nyugatra keletről, munkát keresve és legtöbben beilleszkedtek, gyerekeik már talán nem is tudják a szülők nyelvét beszélni, hazájuknak érzik azt az országot, ahol megtelepedtek. Viszont ezek a jól öltözött és jól táplált, sportos külsejű és katona korú fiatal férfiak tömegesen jönnek zsebükben euró ezrekkel és mindenféle kütyüvel, GPS-el, telefonnal, amerikai zászló alatt közlekedő hajókkal.

    Ki adta nekik a pénzt ehhez, hogy több százezren, talán millióan megjárják ezt az utat Afrikából Európába? Az akinek van pénze. Csak úgy odaajándékozta? Ugyan már. Akinek van pénze, annak nem azért van, mert ennyire jóságos. Nagy céljai vannak és abban biztos lehetsz, hogy eljön a pillanat, amikor ezek a fiúk megfizetik neki az adósságot. És sokan vannak, jó sok töltényt halmozzatok fel, mert el fog fogyni.

  56. A posztra: Nehéz eldönteni, hogy mondjuk egy mérnök, akinek szétlőtték a munkaadó gyárát, és a család vagyonát (pl. házát) könnyen mobilizálható arany gyűrűkbe, láncokba és készpénzbe fektetve elhúz a famíliával egy kilátástalanná vált környékről, az gazdasági bevándorló, vagy menekült…
    Nagy vagyon-e, ha van telefonja, meg laptopja, meg 400 000 Ft-ja valakinek, de speciel háza nincs?

    Az épülő kerítésünk meg azért röhej, mert valójában nem véd attól, hogy a menekülők az ország területére lépjenek, hiszen aki a kerítésig elér az már Mo-on van… Ha nekiáll mondjuk átmászni, aláásni, vagy átvágni a kerítést, és közben elfogják, az ugyanúgy Mo-on elfogott menekült lesz, mintha kerítés nélkül jött volna be…

  57. 62:
    Az afrikai és közel-keleti százmilliókra nem az jellemző, hogy arannyal rendelkező mérnökök.

    A kerítés azért nem röhej, mert első lépésnek kitűnő. Ki lehet egészíteni mozgás érzékelővel, járőrökkel, kutyákkal, gáz- és gumilövedékekkel, stb.

    Hogy az a 2 méteres sáv Magyarországnak számít-e, megállapodás kérdése. Nem lehet „bejutásnak” minősíteni a gyakorlatban.

  58. 63: A posztban még épp te írod, hogy „hazájukban a felső középosztályhoz tartozó, kellő anyagiakkal rendelkező emberek” akikről szó van…
    A 2 méteres sáv meg pont arra jó, hogy jogilag már Mo-on vannak, bejutottak. Hacsak át nem adjuk azt a 2 m-t Szerbiának, de asszam kevés olyan magyar van aki elfogadná az ország területe egy részének önkéntes feladását.
    A kerítés építésének módja egyébként is igazán magyarosra sikerült: az állam telibe szarja a saját maga által hozott természet- és örökségvédelmi (régészeti) szabályokat, és kendácsolnak valamit, ami a hangoztatott céljára alkalmatlan, de a részletekkel kevésbé törődő tömegek számára népszerű intézkedés.

  59. 62 Avatar

    Légysz ne rőhőgtessél már!!

    „A posztra: Nehéz eldönteni, hogy mondjuk egy mérnök, akinek szétlőtték a munkaadó gyárát, és a család vagyonát (pl. házát) könnyen mobilizálható arany gyűrűkbe, láncokba és készpénzbe fektetve elhúz a famíliával egy kilátástalanná vált környékről, az gazdasági bevándorló, vagy menekült…
    Nagy vagyon-e, ha van telefonja, meg laptopja, meg 400 000 Ft-ja valakinek, de speciel háza nincs?””

    Egy szétbombázott gyár — ott — és a család vagyonát gyűrúkbe fekteti… ebben a szétbombázott gyárú országban ki vesz házat főldet?? még talán a Bankba tett pénzéhez sem fér hozzá … nemhogy elad valamit ,,, kinek???
    Te vennél i9lyen helyen ingatlant??

  60. 55 tibor bá és 57 kalotaszegi
    de nagylegények vagytok, drága jó barátaim. akkor szerintetek a székely,a szegény székely valami szuperman, aki jobban bánik a löfegyverekkel, mint a délafrikai farmerek? az állig felfegyverzett dél-afrikai farmerek, akik zsenge gyermekkoruk óta fegyver van a kezükben és mégis a négerek mészárolják üket?na ne má, kedves kalotaszegi.
    EGY néger szemberohan a mezőn a fehér farmerrel. a néger gyors cikk-cakkban szalad, képtelenség eltalálni!!! leirom m;gegyszer: a néger képes oly gyorsan cikk-cakkban rohanni feléd, hogy nem tudod eltalálni!
    és a néger tudatában van ennek. a végén, nagynehezen, vakszerencsének köszönhetően a fehér lelövi a támadót.az utolsó 3 méteren belül. de mi lett volna , ha 3-4 néger rohant volna felém?-kkérdezi a szegény fehér ember, aki ezt elmesélte nekem anno dél-akrikában.
    nos, kedves kalotaszegi, két dolgot a beirásomban nem vettél figyelembe:
    1, csakis a négerektől óvtalak benneteket, akkor ne gyere nekem azzal, hogy kihevertétek a tatárt, törököt, jó?
    2. ÉN voltam dél-afrikában, láttam mire képes fizikailag a néger, és TUDOM MIRÖL BESZÉLEK.
    soha tulzást, felvágást az én hszlásaimban nem találtatok, ha valamihez hozzászólok, tapasztalatból beszélek.
    n.b.
    ha van erdőség a környéketeken, és ne adj isten, néger bevándorlók vetödnek odafelétek, akkor kedves kalotaszegi, fölöttetek megkondult a lélekharang. a 14-es vaddisznüpuskáitokkal eggyütt. ugyanis erdő a néger számára olyan, mint tenger a cápának.
    na , oda k9vessétek öket, kedves kalotaszegi komám.

  61. 67,
    Kihagytad a felsorolásból,hogy a négerek vére molekuláris sav ,mint Ridley Scott alienjének és akkor is megöl ha véletlenül sikerül három méterről eltalálnod ,mert a vére rádfröcsköl és szétmar. 🙂
    Mi is szeretjük a mitoszokat,nálunk a székely legény csak akkor válik férfivá ha megbirkozik egy medvével és maga alá gyűri puszta kézzel.
    Nyilvánvaló ,hogy a néger teljes lelkéből és erejével kűzd Dél Afrikában a fehér ellen,elvégre a saját ősi földjért teszi,a honáért,amit elraboltak tőle a fehérek. A székely is ezért állhatatos.
    Ezek a kemény népcsoportok nem mennek sehova , nekik egyetlen céljuk van ,visszaszerezni ,ami az ővék,nem a nyugaton kukázni és bevegyülni,mert ezt helyben is megtehetnék.
    Aki migrációra kényszerül vagy ezt választja ,az gazdasági okokból teszi, vagy a puszta túlélésért – de kicsorbult identitással ,szétfoszló kulturával,félelemmel tele érkezik az új világba és fogalma sincs mi vár rá.

  62. 67, balint, „képtelenség eltalálni!!!”

    Attól függ, mivel lősz. A négerek egymást kiválóan tudják irtani a sorozatlövő AK-47-es kalasnyikovval. Talán nekünk is beválna…

  63. 68.kalotaszegi
    na hagyjuk ezt, jó.
    azonkivül minden jó, ha a vége jó, kivánom neked tiszta szivemből hogy sohase kelljen élesben megtanulnod, ki is az a néger ha harcról van szó.
    69, kedves observer, EGYIK néger eltalálja a MÁSIK NÉGERT, mert az ő reflexeik elképzelhetetlenül gyorsak a fehér emberhez képest.
    ha netán van fölösleges 100$, és valaha is elvetüdsz dél-afrikába mint turista, a kruger national parkban majd bemutatják neked, hogy a néger suhanc 300 m. távolságról elugrik a rálött nyomjelző golyó elől!!!!! na ezt csinálja utána bármily fehér ember. ott a parkban ez meg napi turisztikai látványosság egyike.
    és még csak annyit: a golyó a 300 m. távolságot kb. 0,20-21 mp. alatt repüli be, azaz nem egészen fél másodpercen mulik néger barátunk épsége.
    lenne még példám a néger ember fürgeségét illetően, de elég a témából. mert nem arról van nost szó, hogy miként harcol a néger, hanem hogy mi a francot keres egyáltalán európában. ez a topic témája ha nem tévedek.

  64. Olyan sokan jönnek, hogy nem lesz nehéz őket eltalálni. Ezeket a fotókat Macedóniában készítették Augusztus 6-án, azaz egy héten belül itt lesznek. Nézzétek csak meg mi vár ránk.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3187058/Thousands-migrants-race-catch-trains-Europe-Desperate-families-head-Macedonia-hoping-cross-Hungary-country-completes-109-mile-long-fence-borders.html

    Őket mindenféle regisztráció nélkül átengedték a görögök, a mi rendőreink meg fogdossák őket össze, mert a ruhaszárító kötél szerű kerítést máris átvágták. Közben az osztrákok is fogdossák össze és küldik ide vissza őket.

    Jó lesz, ha elkezdünk csomagolni.

  65. Kyra, a világot nem értelmezheted a saját izlésed szerint, egy szerencsétlen ha látja mekkora pazarlás megy végbe nyugaton, mig ő éhezik- nincs mit csodálkozni ha ez a vége . Hiszen csak a szemetből akar.

    „Az élelmiszer-kidobás nagy részéért a háztartások felelősek, nem a termelők.” Fel van tüntetve lejebb az Eu és M.o élelmiszer hulladéka is.

    http://www.eselytazetelnek.hu/page.php?aid=mennyit_is_dobunk_ki&path=miert_fontos#.VcTKSfntluA

  66. Nagyon nem értem, ha egy európai polgárnak nincs rendben a papírja, azonnal fordítják vissza a határról, bármely országban. Most mindenféle fajta, papír nélküli emberek csak úgy sétafikálnak országhatárokon keresztül. Hogyan lehetséges ez?
    A magyarországi regisztráció teljesen visszaütős, hiszen a célországból simán visszatoloncolhatják hozzánk, a nem kívánatos személyeket.
    Ezeket az AZONOSÍTATHATLAN embereket úgy toborozzák, az utazásukat pénzelik VALAKIK. Mint Kyra írja nem emberbaráti jóságból. Egyetlen ország államvédelmi hatósága sem akar utánajárni. MIÉRT? Kik ezek a „jóságos” VALAKIK?
    Feltűnő és visszataszító módon ezek az AZONOSÍTATHATLAN emberek sokkal bőkezűbb szociális ellátást kapnak, mint az ország saját rászoruló állampolgárai. Nincs költségkeret, nincs, jaj kedveském kifogyott a havi segélykeret, van minden azonnal, vagy igen hamarosan.
    A sajtó teljesen félrevezeti az állampolgárokat a hamis híradásokkal, a problémák elhallgatásával. Illúziót kelt.
    Több országban is kialakultak olyan térségek, ahol a bevándorlók saját kultúrájuk, törvényeik szerint élnek. A helyi polgárok, de még a rendőrség sem tud bemenni az úgynevezett NO GO zónákba.
    Óriási a veszély, a valóság feltárását ráadásul rasszista gyűlölet keltésnek bélyegezheti a hatóság, könnyen börtönben találhatja magát az igazi, hazáját szerető és féltő hazafi.

  67. Valóban óriási a veszély, a megszokott, relative nyugodt európai életnek ezzel vége van. Látható, hogy a hatóságok részéről SEMMILYEN hathatós intézkedés nem történik, hogy ezt a söpredéket eltávolítsa innen. Sőt, nekem úgy tűnik, hogy még bátorítják is őket az itt maradáshoz.

    Miért nem toloncolja ki a magyar kormány a biztonságos országból érkezett, mobiltelefonáló, láthatóan pénzzel ellátott, papírral nem rendelkező csürhét, ha a polgárok túlnyomó többsége ezt szeretné?? Van valamilyen oka, hogy még itt vannak, és nem fordítják őket vissza; és ha igen, miért nem tudunk erről?

  68. 74. Mvm9

    „Valóban óriási a veszély, a megszokott, relative nyugodt európai életnek ezzel vége van.”

    A nyugodt európai életnek azzal lett vége, hogy a korrupt vezetők behódoltak au USA nyomásának és a menekültügy csak egy tünet…

    A menekülteket azért tolja az USA Európára, hogy fellazítsa még jobban, és ne tudjon ellenállni az amerikai gazdasági és politikai nyomásnak.
    Aki a menekültekben látja az ellenséget, az az elé tett pofozózsákot pofozza, és nem ismeri fel a valódi problémát.

    Addig hiába emelünk kerítéseket, meg toloncolunk, ameddig az USA az ISIS-t használva egymás után gerjeszti a menekültek újabb és újabb hullámait. Akármennyire ki lettek forgatva emberi mivoltukbók ezek a szerencsétlenek, nem ők az ellenségeink, hanem akik szervezik őket.

    Fiatal, életerős férfiak.
    Táborba kell őket zárni, és katonát kell belőlük nevelni, és visszaküldeni őket oda ahonnan jöttek, hogy harcoljanak ki maguknak saját Európát, és űzzék el az őket kihasználó háttérerőket.

  69. 74
    Egyetlen megoldás lenne, ha a nép összefogna és hatalmas tömegbe verödve fejezné ki akaratát a kormány felé,mert ilyen helyzetben a vezetőség keze meg van kötve a nemzetközi emberi jogok miatt ,de a nép akarata ezt felülirhatja és létrehozhat egy ultranacionalista kormányt,statáriumot hirdethet és a bevándorlás kérdése letudva. 🙂
    Egy szó,mint száz ; a bevándorlás megállitására nem létezik demokratikus megoldás – az integráció egy vicc,végül az interetnikai konfrontáció marad .Aki jobban összetart,az mindig a másik felett lesz,de a helyzet sohasem lesz rozsás.
    Tibor bá nagyon szépen összefoglalta pár szóban – a világ összeomlásának első megnyilvánulása.

  70. 76. kalotaszegi,

    „Egyetlen megoldás lenne, ha a nép összefogna és hatalmas tömegbe verödve fejezné ki akaratát a kormány felé,mert ilyen helyzetben a vezetőség keze meg van kötve a nemzetközi emberi jogok miatt ,de a nép akarata ezt felülirhatja és létrehozhat egy ultranacionalista kormányt,statáriumot hirdethet és a bevándorlás kérdése letudva.”

    Látom ezt te is viccnek szántad. 🙂 Még sohasem hallottam olyat, hogy a ‘nép akarata’ felülírt volna bármit, már maga a kifejezés is abszurd. A nép spontán módon tömegbe sem szokott verődni, csak akkor ha azt valaki megszervezi… de 1000+1 példa van a tudatlan és felheccelt tömegek titkolt célból való felhasználására (48, 19, 56, 89… de térben és időben végtelen a sor).
    Abban is egészen biztos lehetsz, hogy ultranacionalista kormány sem fog létrejönni, de még nacionalista sem – már hogy ha a hazája sorsáért aggódó és cselekedni is képes kormányra gondolsz –, bár az mondjuk simán hazaszerető is lehetne. Ha egyáltalán lenne ilyen, de nincs; mert nem européer, nem legitim, nem demokratikus, csupán a saját közössége érdekeit védő magyar kormány csak egy pária, persona non grata a ‘nemzetközi közösség’ szemében; és így nem is létezhet.

    De mindezek ellenére, az azért már túlzás, hogy heteken, sőt hónapokon keresztül a magyar kormány meg az összes strómanja, a gittrágáson és a pofázáson kívül SEMMIT sem tett. Annak ellenére, hogy már jó előre tudhatta, hogy ez az állapot be fog következni. Gondolom vannak hírszerzők, meg jó sok pénzért foglalkoztatott elemzők, akik réges-régen a kormány asztalára tettek egy jelentést. Ebben az szerepel, hogy: Fiúk, fél éven belül át fognak zavarni Magyarországon 3 millió fiatal, szaporodóképes afrikait meg arabot, akik menekülteknek fogják hazudni magukat, és akinek egy része itt is próbál maradni. Mit tegyünk? És mit tett a kormány? Semmit.

  71. 77. Igen, a „semmi” nagyjából fedi a valóságot. Még az únión belül is röhejes ez a csirkeháló, hiszen meg lehet nézni milyen kerítéseket emeltek az olaszok, spanyolok, vagy most a csatorna alagútnál az angolok. Videók vannak róla, ahogy azokat a kerítéseket is megrohamozza az áradat, néha átjutnak rajta, néha fennakadnak. Utána ordítanak, mint a fába szorult féreg, de a tűzoltóság úgyis lehozza őket. Közben kapnak párat hálából a fejükre husánggal.
    Itt gyakorlatilag altatás folyik és a punijó részéről sincs semmiféle közös elhatározás, mintha nem is az adott országokat képviselnék a saját kormányaik. Próbálna ennyi mexikói bejutni az államok területére ilyen rövid idő alatt, halomra lőnék őket, mint a kutyákat. Persze nincs itt semmi összeesküvés. 🙂

  72. 77 & 78:
    Azért nem vagytok teljesen igazságosak, bár lamentálásotokkal én magam is osztozom, de kihagytok valamit a számításból. Nálunk nincs tradíciója a „rendőri túlkapásnak” nálunk a rendvédelemnél nem lehet megszervezni a „halomra lőnék őket, mint a kutyákat.” Amerikában ha hiányzik a hátsó rendszámtábla, a rendőr megállítja a kocsit, és egy perc múlva fejbe lövi a kormány mögött ülő vezetőt. Bemegy az őrsre és ír egy jelentést, hogy veszélyeztetve érezte magát. Ilyesmi évente 300-400 alkalommal történik. Átszámítva ez nálunk évi kb. 10 lelőtt állampolgárt jelentene. Nos ragaszkodtok még a halomra lövéshez?

  73. Tibor bá’,
    Nem ragaszkodom senkinek a halomra lövéséhez, csak szeretnék tisztán látni, hogy hogyan kezeli a helyzetet a kormány. Például azt szeretném megtudni, hogy ha iratok nélkül érkezik egy néger vagy egy paki, és nem óhajt továbbállni, akkor mi történik vele? A) Idegenrendészeti eljárás lefolytatása után ki fogják toloncolni, mivel csak biztonságos államból érkezhetett; B) Megkérik szépen, hogy fogadja el az ingyenes vonatjegyet meg némi appanázst, és fáradjon el egy befogadóközpontig. Aztán, ha nincs kedve ott maradni, akkor fel is szívódhat; C) A kormány szívesen látja a ‘menekülteket’, esetleg meg is állapodott brüsszellel x százezer idegen letelepítéséről, az itt lakók tudta és beleeggyezése nélkül.

    Amerikában, a vezetőt lepuffantó rendőr azért szerintem relatíve ritka. Nem ismerek semmilyen statisztikát, de nem lennék meglepve, ha nagyságrendileg ennyi rendőrt puffanthatnak le az autóvezetők is. Az USA-beli rendőri intézkedésről egyetlen, pozitív tapasztalatom van: Éjszaka, tök üres autópályán 90 mph helyett 140-el mentem, mert el kellett érnem a gépemet. Hátulról levillog a rendőr, elkéri az útlevelem, és utána MEGKÉR, hogy vegyem figyelembe, hogy ebben az országban az adott helyen csak 90-el lehet menni. Ezután jó utat kíván, és elmegy… (De lehet, hogy csak azért nem puffantott le, mert az arcom elég fehér volt.)

  74. Nem kell itt hírszerzőket alkalmazni, mert már rég pontosan tudták, hogy ez be fog következni, nagyjából azt is, hogy mikor. Teljesen hülyének nézik az európai állampolgárokat és lehet, hogy azok is vagyunk. A fehér ember csak akkor lázad fel, ha valaki aki „X” Alapítványnak hívja magát háttérből megszervezi, hozza a szükséges pénzt, néhány mesterlövészt rendel hozzá, ha nagyobb felfordulást akar. Ilyenkor bármi marhaságot be lehet vetni, akár azt is, hogy „internetadó”. Ha nincs ilyen szervező, mert nincs célja egyenlőre, akkor nem lesz forradalom még akkor sem, ha a hidegre való tekintettel mindenkit köteleznek majd, hogy helyezzen el a lakásában néhány nigériai fiút. Mi lesz ezekkel, akik soha nem láttak havat és nem éreztek mínusz 20 fokot, egyszer csak fázni kezdenek? Nem fognak a sátorban maradni az egészen biztos, majd tüzet gyújtanak és úgy melegszenek, ahogy „megjósolta” Nostradamus.

    Szépen kitervelték ezt nekünk Brüsszellel és az egyes országok hazaáruló kormányaival egyetemben. Nagyon jól tudták, hogy megindul az áradat és amikor már itt voltak, akkor is tiltakoztak a kerítés ellen. Persze az is csak parasztvakítás. Be kell engednünk nem csak százezreket, hanem milliókat és úgy kell tennie a kormányoknak, mintha az egész az ő akaratuk és beleegyezésük nélkül történne, hogy tovább altathassák a választóikat.

    2009-ben már Obama is beszélt arról, hogy mi vár Európára, de a mainstream média olyan szépen elhallgatja ezeket a részeket a beszédeiből. Wesley Clark, a NATO volt európai főparancsnoka nem csak azt mondta el, hogy az ISIS-t ők hozták létre a Hezbollah ellen a „barátaikkal”, de azt is kijelentette, hogy nincs helye Európában etnikailag tiszta országoknak.

    Ami meg a lepuffantást illeti, ha ezek az emberek belakják Európát és a mi hazánkat is, természetesen, akkor itt is lesz lepuffantás szó nélkül. Nógrádi György elmondta egy interjúban, hogy bár nem verik dobra, de a franciáknál, hollandoknál, németeknél és angoloknál a bűncselekmények 90 százalékát olyanok követik el, akik több generációval ezelőtt vándoroltak be Európába. Külön kis világokban élnek, segélyen, külön törvényekkel és piszokul gyűlölik a fehéreket.

    A Hollandok eddig hozzánk menekültek a városaikból. Kis elhagyott falvakban vettek ingatlanokat. Most innen hova mennek? Persze, velünk együtt.

  75. Még valamire szeretném felhívni a figyelmeteket, aztán én itt abba is hagyom, mert ez a tehetetlenség depresszióssá tesz.

    A szerencsétlen keresztényeket 2000 éve készítik alázatosságra és áldozatiságra, mint bárányt és mint olyan embert, akit ha megdobnak kővel, dobjon vissza kenyérrel. A másik két ábrahámi vallást (zsidót és iszlámot) meg arra, hogy akár csecsemőt is gyilkolhatnak, az nem bűn, ha felnőtt korában ellenség lesz. (Torat Ha’Melech)

    Most aztán kitalálták, hogy nem az iszlám és a zsidó egymás ellensége, hanem a keresztény… Mi meg bambán nézünk és észre sem vesszük, hogy mekkora hülyét csinálnak belőlünk.

    Nem tudták legyőzni a kereszténységet, pedig az lehetne az egyetlen kiút ebből a pokolból, amivé tették a földet, hát most az élére állnak. Magyaroknál egymás után jöttek a zsidó származású érsekek, a pápa is zsidó volt, most meg már a katolikus egyetemen is holokausztot tanítanak. A keresztények meg csak udvariasan vigyorognak és tessékelik be a határon a gyilkosaikat.

    Az iszlám majd kiirtja a keresztényt, a maradék Kalergi óta vágyott keverék faj meg jó lesz az elitnek rabszolgának.

    Imádkozzatok a gyerekeitekért, mert most adták el a jövőjüket. Még Ferenc pápa is rájött erre, pedig neki az Új Világrend oszlopos vezetőjének kellene lenni. A Bolíviában elhangzott beszéde óta féltem is őt, mert a pápák ilyenkor szoktak hirtelen elhunyni szívrohamban…

    Itt van a beszéde a Greenpeace honlapján, érdemes elolvasni. Ilyeneket mond:

    „A föld, egész népek és emberek tömegei rettenetes büntetésben élnek. És mindez a fájdalom, halál és rombolás Szent Vazul szavaival élve a „gonosz ürülékétől” bűzlik. A pénz mértéktelen hajszolása az uralkodó nézet. A közjó szolgálata elfelejtődött. Amikor a tőke bálvánnyá válik, és ez vezérli az emberek döntéseit, amikor a pénz iránti mohó vágy uralkodik, az rombolja a társadalmat, megbélyegzi és rabszolgává teszi a férfiakat és nőket, rombolja a testvériséget, egymás ellen fordítja az embereket, és ahogy világosan látjuk, veszélybe sodorja közös otthonunkat.”

    http://greenpeace.blog.hu/2015/07/28/ferenc_papa_teljes_boliviai_beszede_most_eloszor_magyarul

  76. 72. Kalotaszegi

    Van az interneten egy gyönyörű kép Erdélyről és Károly hercegről, aki rajong azért a tájért és azokért az emberekért. A hegyek közt kézzel kaszálnak. Károly szerint az az egyetlen életmód, amivel képesek lennénk még megmenteni a világunkat, ahogy az emberek ott Erdélyben élnek.

    Hát ne tudd meg micsoda gúnyban volt része az idiótizmus csúcspontjaként tisztelt 444. című internetes újságban. Földet túró, lóval közlekedő előembereknek nevezték az erélyieket és a hozzászólóik igen jóízűen vidámkodtak ezen. Mit vársz a világtól, amikor a magyar ember a saját fajtáját leelőemberezi?

  77. Nem várok semmit,nekem elég ha jól vagyok a község hét falvának a lakóival. 🙂 Károly herceg pedig valamivel többet tud a világról,mint a netes forumokon röhicskélő kis konzumidióta porontyok. 🙂

  78. Kyra.
    „Mit vársz a világtól, amikor a magyar ember a saját fajtáját leelőemberezi?” Ez így, szó szerint nem igaz. Nem csak a zöldikéző 444-esek írnak ilyeneket; pl. a Besenyő Pista karakter is erről szól.

  79. 83, 84: Nagyon szép, hogy Károly ezt mondta, csak éppen utána hazarepült, ahol eszébe se jut olyan életmódot folytatni, mint az erdélyi földművesek, mert azért a királyi luxus, ami neki persze kijár, az sokkal kényelmesebb…

  80. 86, A sok magyar milliomos közül is sokan röpködnek hetente és élnek királyi luxusban ,oszt mégis Károly herceg adományozott 3oo ezer eurot ,hogy helyrepofozzuk a Bánffy kastélyt …

  81. 86. Avatar

    „Nagyon szép, hogy Károly ezt mondta…”

    A helyzet az, hogy Károly évtizedek óta biokertészkedik.
    Jó… Nem kell hasraesni, mert ez valóban az elit próbálkozása, hogy kifelé emberi arcot mutassanak.
    Meg ugye ők is tisztában vannak vele, hogy az évezredes módszerekkel előállított ennivaló egészségesebb mint az ipari hulladék, amit a modern élelmiszeripar elénk szór.

  82. 85 Mvm9

    „Besenyő Pista karakter…”

    Már a Kádár korszakban elkezdődött a magyarfikázás…
    Akkoriban én is jókat röhögtem a rádiókabarékon, meg a szilveszteri műsorokon, de visszahallgatva a gyomrom forog, hogy mekkora energiával ócsároltak mindent ami magyar.

  83. Attila, hibádzik a gondolatmeneted. Ez nem jópofizás ,mert a nyugati társadalom magasról leszarja az erdélyi életmódot ( sokan nem is tudják ,hogy létezik ilyesmi a high tech univerzumon kivül) , viszont a népvándorlás megfékezése témával igazi babérokat arathatott volna a betojt társadalom elött.
    Ha az elit célja a népességcsökkentés, a gyógsszergyártóké a betegségek fenntartása,a bankoké a nép folytonos nyúzása és hitelbe verése,az Exxonmobil a fosszilisek égetésének megkerülhetetlensége -ugyan miért biztatná önfenntartó életmódra és egészséges élelmiszerek fogyasztására a társadalmat az elit?!
    Nemrég Sir Attenborough egyenesen és nyilvánosan kijelentette ,hogy a modern civilizáció a bolygó rákfenéje, gondolom Károly herceg nem csak tőle kap információt ,hanem minden információ a rendelkezésére áll a világon és bolygonk állapotáról.
    Amit mondott ,az a valóság.
    Hogy ez a nyugati polgárnak nem nagyon tetszik és inkább összeesküvés elméletekben ringatja magát -megértem ,de elöbb utobb azzal találja szembe magát ,hogy a környezete teljesen élhetetlen és továbbá ,hogy mindenféle idegen nyüzsög körülötte,mert úgy akarnak élni ,ahogy ö.

  84. 88: Biokertészkedik, mi? Járkál ki a veteményesbe kapálni, meg kihúzogatni a gazokat? 😉
    Tisztában vagyok vele, hogy vannak bio termelést folytató birtokai, de ettől még akkora a fenséges ökológiai lábnyoma, hogy az összes itt fórumozó együtt se produkál olyat. Szóval kissé álságos, mikor a fenntartható életmódról értekezik.

  85. 90. kalotaszegi

    „ugyan miért biztatná önfenntartó életmódra és egészséges élelmiszerek fogyasztására a társadalmat az elit?!”

    Hogy egy kis hitelt nyerjen az erre fogékonyak előtt… Hogy legyen egy réteg, amelyik bízik benne, és ezeket könnyebb legyen befolyásolni, vezetni és megvezetni.
    Ez csupán azt jelenti, hogy az önfenntartó életforma elég veszélyes ideológia, és „királyi” szinten kell vele foglalkozni.

    Ahhoz nem kell szuper informáltnak lenni, hogy rájöjjünk, hogy a modern civilizáció a világ rákfenéje.
    Ez világos.
    A nagy kérdés hogy sugárkezeléssel, kemoterápiával, vagy amputálással akarják gyógyítani.

    A nagy probléma sajnos az, hogy pont azok akarják a rákfenét gyógyítani, akik okozzák.
    Ezért nem lehet bízni abban, hogy velünk őszintén osztják meg a rendelkezésre álló információkat.

  86. Attila
    Nincs ilyen réteg a nyugaton,és ha lesz is, az annyira vékony lesz ,hogy nem alakulhat meg belőle a Parasztgazdálkodási Birodalom , ahol Károly herceg és a többi sötét nagyúr gyakorolhatná , kiélhetné világuralkódoi vágyait 🙂

    ”Ez csupán azt jelenti, hogy az önfenntartó életforma elég veszélyes ideológia, és “királyi” szinten kell vele foglalkozni.”

    Semmilyen törvény nem tiltja ,hogy bárki ne folytathatna rendhagyó paraszti életmódot és gazdálkodást .Legalábbis Romániában (EU) 🙂 nem tiltja a törvény,hogy úgy élj ,mint a nagyapád ,nem kényszerit senki a modern metropoliszi életre, a versengésszerű fogyasztásra és a hitelfelvevésre. 🙂 Ha nem híszed ,költözz ide . 🙂

    ”A nagy probléma sajnos az, hogy pont azok akarják a rákfenét gyógyítani, akik okozzák.”

    A fentiek függvényében gondolkozz ezen még egy kicsit 🙂

    ”Ezért nem lehet bízni abban, hogy velünk őszintén osztják meg a rendelkezésre álló információkat.”

    Csak a móka kedvéért tételezd fel ,hogy igazad mondanak . Hogy igaz a globális klimaváltozás,amely világszintű terméskieséshez vezet ,hogy a fosszilis energia a végét járja ,ami a húsipart és az ipari mezőgazdaságot a padlóra küldi ,ami potolhatatlan a városi létezéshez és a modern élethez ,hogy hamarosan összeömlik a világkereskedelem és csak az marad számodra ,amit helyben elő tudsz termeteni a környezetedből,és máris rájössz arra is,hogy miért nem törödnek a legfelső körök a bevándorlási hullámmal.Mert a nyugati civilizációnak már harangoztak.
    Károly erről beszélt.

  87. 94:
    SAJNOS – a fosszilis energia nagyon messze van a végétől. Ezzel a szemben a globális felmelegedés piszkos ütemben gyorsul. Ezzel kell szembenézni. A nyugati civilizációnak valóban harangoztak, de áltatod magad, ha azt hiszed, hogy „nagyapáink életformájának” az átvételével meg lehet úszni a dolgot. Legfeljebb kapsz néhány extra évet, ha meg tudod magad védeni.

  88. 91. Avatar

    Igazad van, ez az egyetlen szépséghibája a Károly sztorinak. A papája valami olyasmit mondott, hogy “Abban az esetben, amennyiben reinkarnálódom, szeretnék egy halálos vírusként visszatérni, annak érdekében, hogy hozzájáruljak a túlnépesedés problémájának megoldásához.”

    Sokan beszéltek arról, hogy mennyi embert kellene elpusztítani, persze egyikük sem saját magára és a családjára gondolt.

    Henry Kissinger csak annyit mondott: “A világ népességét muszáj lesz 50 százalékkal csökkenteni.” Ted Turner pedig ezt: “A teljes lakosság 250-300 millió ember, jelenlegi szinten 95 százalékos csökkentés lenne ideális.”

    Azért a 95 % nem kevés… 😀

    És ezeknek a kezében vagyunk mi emberek.

  89. 96: Bármilyen fájdalmas is, de nagyjából igaz, amit mondanak. A világ mai gigantikus népessége nem más, mint a globális tőke működése folytán felpumpált tömeg, amely soha nem jöhetett volna létre a modern technika és orvostudomány áldásai nélkül. Következésképpen ennek összeomlása fenntarthatatlanná teszi ezt a népességet. Az időnk elfogyott, nincs már elegendő idő a lakosság békés úton történő lecsökkentésére, mert ehhez nemzedékek kellenének.
    Innen nézve már csak az lehet a kérdés, hogy ki lesz az a szerencsés, aki a túlélésre szánt népességbe fog tartozni. Na, ez az a kérdés, amit demokratikusan nem lehet megoldani, mert mindenki csak azt az elképzelést tudná támogatni, amelyben saját maga és családja is ide tartozna, ez meg abszurdum.
    Ha ez a privilégium nem az elité lenne, akkor is apokaliptikus fejleményekbe torkollana a helyzet.

  90. 97. Hubab

    Ha valami csoda folytán nekem kellene rendet tenni a Földön, akkor lelkifurdalás nélkül elpusztítanám azt a kb. 300 családot akiknek a kezében a pénzhatalom összpontosul.

    Ekkor kiderülne, hogy nincs túlnépesedés, elférünk a Földön és még az életünk is szebb lenne szerényebb életkörülmények között.

  91. 98:
    Szóval te a nyakló nélküli szaporodásnak vagy a híve. Nincs ezzel semmi más baj, „csak” az, hogy a Föld méretei végesek. Csámcsogj egy kicsit ezen a kifejezésen, hogy VÉGES. Talán eszed be fog jutni valami.

  92. Ha békén hagyják a népességet, nem kísérletezgetnek vele mindenféle szerekkel és ellenszerekkel, óriási mezőgazdasági gépekkel kasza helyett és permetszerekkel, gyomirtókkal, műtrágyákkal, kapa helyett, hamburger reklámokkal, fogyasztást erőltető technikákkal, és még sorolhatnám… nem ösztönöznék őket mindenféle logikátlan őrültségre (urbanizáció). Akkor annyi gyerek születne, amennyit el tudnának tartani és működne az evolúció. Azok a népek emelkednének fel és szaporodnának, amelyek az evolúció (vagy a Teremtő) szerint érdemesek rá, amelyek nem, azok nem gyűrhetnék le a mesterséges betelepítgetésekkel az életre érdemesebb népeket.

    Ehhez viszont azokat kellene kipusztítani, akik a bennünket akarnak kipusztítani. Ők az ellenségeink, nem az a sok szerencsétlen, aki épp most vánszorog a határ felé Szerbiában.

  93. 99. Tibor bá’

    Szerintem maga a természet hatékonyabban tudja szabályozni a szaporodást, mint az ember… Ha hagyjuk.

    És Kyrának igaza van.
    Nem a sokan vannak sokan, hanem a kevesek.
    Ugyanis azok a kevesek azok, akik a Föld forrásainak javarészét elpazarolják a privát jetjeikben, újabb hóbortok kieszelésével, a tervezett elévüléssel, meg a fogyasztói társadalom fenntartásával…

    A Föld a mainál 3-4-szer több embert is el tudna tartani, ha a forrásokat megfelelően használnánk.

  94. 98: Mikor az egércsaládnak sikerül besurranni a gabonatárolóba, boldog szaporodásba kezdenek. Létszámuk exponenciálisan nő, tehát x időközönként megduplázódik. Így telik generáció generáció után, és semmi előjele, hogy valaha is másként lesz. Aztán sok generáció, és duplázódási ciklus után a magtár félig kiürül. Egyes egerek vészjósló kijelentéseket tesznek, mások lehurrogják őket: Ősidők óta itt élünk, a nagyapám nagyapja sem emlékszik, mikor költöztünk ide, és eddig csak a magtár felét ettük meg. Rengeteg időnk van még!
    Aztán megszületik a következő generáció, duplája az előzőnek, és a gabona elkezd vészes ütemben fogyni, és már nem is lesz elég a következő generáció felneveléséhez.
    A mi magtárunk a fosszilis energiahordozók és ásványi kincsek, valamint a föld használható termőterületei. Mindegyik vészesen fogy. És ezen nem segít a jószándék.
    És Tibor bá’-t megerősítve, bármekkora is a föld,véges, és törvényszerű, hogy folyamatosan növekvő népességnél be fog következni, hogy a források elfogynak. Nekünk ráadásul csökkennek a forrásaink, tehát még hamarabb átbillenünk a holtponton.

  95. 97. hubab

    „A világ mai gigantikus népessége nem más, mint a globális tőke működése folytán felpumpált tömeg, amely soha nem jöhetett volna létre a modern technika és orvostudomány áldásai nélkül.”

    Az elmélet szépséghibája csak az, hogy a népesség ott csökken, ahol az orvostudomány meg a technika adott, és ott növekszik, ahol hiányzik.

    Annyi igazság azért van a dologban, hogy a fejlett világ „hatásai” miatt felborult a fejletlen világ minden egyesúlya és burjánzásnak indult… Valószínűleg a nyakló nélküli népirtásokra, a termőterületek elrablására meg hasonlókra lehet ez a természet válasza.

  96. 102. hubab

    „A mi magtárunk a fosszilis energiahordozók és ásványi kincsek, valamint a föld használható termőterületei.”

    De világosan kellene látni, hogy a 7 milliárd ember milyen arányban osztozik az elérhető energián.
    Kb 5% az amelyik több mint a felét éli fel, további 10-15% további negyedét…
    És a 80% osztozik a maradékon.

    Tehát NEM a tömegekkel és nagy számokkal van a gond, mert az elérhető energia és források fogyása NEM a népességgel arányos, hanem a vezető rétegek kapzsiságával.

    Pontosan ezért veszélyes a „SOKAN VAGYUNK” porhintés, mert megágyaz annak az elméletnek, hogy a TÖMEGEKET kell kiirtani…
    Pedig egy kis számú elit „átnevelése” is elég lehetne ahhoz, hogy a világ jobbra forduljon.

  97. Annyi logikátlan és értelmetlen dolgot művel az emberiséggel a népesség 1 százalékának egy százaléka, akik kezében a pénz van, hogy én hiszek abban, hogy a teljes világunk megváltozna, ha ők egyik percről a másikra kipusztulnának. Persze nem fognak elpusztulni, mert mi hiába vagyunk a ebben az órában 7 358 728 533-an és ők csak 7 ezren, nem győzhetjük le őket.

    Azért érdemes ezt a 2 perces videót megnézni, hogy lássuk milyen hálásak a menekültek az együttérzésért és a támogatásért….

    Ez egy történet Erdélyből.

    https://www.youtube.com/watch?v=UIFL-EGTgj0

    „Minden magyart meg kellene ölni!” – mondta a „hálás” fiatalember.

  98. 104:
    Te és Kyra olyan kártékonyak vagytok itt a blogon, mint Andi Vajna a magyar gazdaságban. Meg se próbáljátok megérteni, amit nektek írunk, csak fújjátok a magatokét. — Világosan kell látni, hogy minden egyes embernek napi 2000 kalóriára van szüksége (ezt kell „világosan látni”). Akármilyen gazdag valaki ennél többet nemigen tud enni. A Föld élelmiszer előállító képessége is VÉGES. Ha lelősz 300 oligarchát a megmaradt 7 milliárdnak fejenként semmivel se jut több rizs vagy búza.

    A Forbes-ban megjelent egy cikk: Új oligarcha családok születnek cím alatt. Rákosi kiirtotta a magyar oligarchákat, amint lehet az emberekből kitermelődnek az újak. Ezt próbálom veletek megértetni. Attila, ha te az I. világháborúban egy osztrák tizedes lettél volna a német hadseregben, akkor 1945-ben te lőtted volna magad fejbe a bunkerben. Belőled Kyra pedig kitűnő Ratkó lett volna, ha akkor ott vagy és Rákosinak megakad rajtad a szeme. A céltudatos erőszakosság mind a kettőtökben megvan.

  99. Magyarország lélekszáma évtizedek óta csökken.
    Magyarország népsűrűsége jóval kisebb, mint sok fejlődő országé.
    Szóval ne várjátok és ne támogassátok a sokat hangoztatott népességcsökkentést, és e miatt ne legyen lelkifurdalásotok!
    Ez egy csapda, folyamatos stresszelés, hogy az átlag magyarnak fenntarthatatlan az ökológiai lábnyoma, és hogy túl sokan vagyunk! Lófaszt.

  100. 95
    Igaza van Tibor bá,de a túlélés szempontjából,aki felvállja ezt a közösségi életformát a legjobbak az esélyei a hosszútávú túlélésre.Főleg Erdély vadabb hegyvidékein . A mócok, legalább annyira kemények ,mint a székelyek és nem sikerült soha egyetlen egy birodalomnak sem eltávolitania öket a hegyekből a történelem során .Ott élnek ősidök ota, életformájuk mit sem változott , sok helyen még a mai napig sincs villanyáram , itt még mindig a havasi kürtel kommunikálnak.
    1.400 méter magasságban még nagyon hosszú ideig elviselhető lesz a klima,és az egész térség dúsgazdag a megujuló erőforrásokban.

    A modern civilizáció bukásának biztos tudatában kár és vétek volna kihagyni ezt a lehetőséget,mert nincs más lehetőség.

    Minek Új Zélandra menekülni ,ha egy karnyújtásnyira sokkal többet kapsz?! 🙂

  101. 108:
    Ha fiatal lennék, már rég elmentem volna az Erdélyi hegyekbe, mert a túlélésre rendkívül alkalmas, de…. a lehető legfontosabb, hogy átgondoljátok, hogyan véditek meg magatokat.

  102. Tibor bá’ hogy vagy képes néha ilyen szűklátókörű lenni? Az igaz, hogy 2000 kalóriát eszik ő is, de neki Boeing repülővel viszik 10 000 kilométerről.

    És igen, ha nem képes a Föld annyiszor 2000 kalóriát az ember részére biztosítani, akkor nem lesz annyi ember! Szerinted az normális, hogy mindenféle hókusz-pókusszal növelik a termelést, pusztítják az élővilágot a termőföld humusz-rétegét, az erdőket, hogy minél több embert tudjanak etetni, erre egyre több ember van.

    Akkor aztán el kezdenek sírni a túlnépesedés miatt és rászabadítják a fehér keresztény európai népre az afrikai muzulmánt, hogy kiirtsák egymást?

    Tibor bá’ Az IQ-d 160, de a makacsságod, hogy csakis neked lehet igazad, sokat ront a pedigréden, már megbocsáss. Miért teszel úgy, mintha nem értenéd amiről szó van?

    Pontosan az a kártékony szemlélet amit te képviselsz, hogy etessünk egyre több embert még akkor is, ha belepusztul a Föld.

    Ráadásul ne emberszeretetből, hanem azért, hogy még több pénzt fialjon azoknak, akiknek már annyi van, hogy megszámolni sem tudják. Közben még a „menekültek” is kidobálják a jóságos pártfogóik által nekik hurcolt szendvicseket és a magyar hajléktalanok kukázzák ki.

  103. 110: Kyra, nem vagy következetes!
    Attól, hogy ezentúl nem fogják egyeseknek Boeinggel szállítani a kaját, az nem fogja megnövelni az élelmiszerforrásokat, attól úgyanúgy éhezés lesz, ha nagy a népesség.
    És azt senki nem mondta, hogy normális a népesség minden határon túli növelése, viszont ez már múlt idő, és azon hiába filózunk, hogy hogyan kellett volna… A helyzet adott, sokan lettünk, és igazad van, a természet majd ezt is megoldja.
    Az egyedüli dolog amin méltatlankodhatsz, hogy ez a megoldás konkrétan hogyan valósul meg, politikai manipulációkkal egyesek javára, mások kárára, vagy demokratikus úton kiderül, hogy kinek van szerencséje, és kinek nagyobb a tűrőképessége, egyfajta „Ki marad talpon?” a káosz közepette.
    Ismerve az emberi gyarlóságokat csak az első az esélyes, mert senki sem szeret demokratikusan éhenhalni, ha mód van valamilyen zászló alatt nagyobb esélyt kapni. Hát még, ha valaki az elithez tartozik!

  104. @Kyra, 105: Ezt az eremdéesz káeftés arcot nem kellett volna előszedd… :”-(

  105. 107: Kérdés, hogy mihez képest?
    Európában a nagy túlnépesedés már rég bekövetkezett,az előző két évszázad során a mostani csökkenés csak egy kis szépségtapasz a képen.
    Nézz utána, Magyarország népsűrűsége olyan 120 fő/km2 körül van, nagyjából az egész EU-nak megfelelően. Afrika népsűrűsége 23 fő, a sűrűbben lakott régióinál 35 fő, Észak-Amerikáé 13 fő, Latin-Amerikáé 23 fő. Persze vannak kisebb régiók, ahol ennél sokkal magasabb, de a fejlődő világ zöme még növekvő stádiumban van, messze elmaradva tőlünk.
    Depresszióról szó sincs, de azért a tényeket látni kell, mert különben olyanon döngetjük a mellünket, ami nem igaz…
    Akkor viszont elkeseredtem, mikor repülővel átutaztam Európa egy része felett, és ordító volt, hogy a területek túlnyomó többsége mezőgazdasági kultúra, vagy lakott település, a néhány természetvédelmi körzet kis foltja elenyészett a tájban… Itt az őstermészetet már rég kiirtottuk, vagy rezervátumba zártuk. A többi kontinensen azért ez még nem így van.

  106. 110:
    Ebben a témában mindeddig nem foglaltam állást, csak a szűk látókörű, ideológia diktálta butaságokat próbálom kiirtani, nem sok sikerrel. — Azt próbáltam megértetni veled és Attila (PV)-vel, hogy adott körülmények között ti ketten igen jól meglettetek volna a népnyúzó oligarchák között, csak nem volt hozzá szerencsétek, de az alkalmas egyéniséggel rendelkeztek. — Az IQ-umat pedig hagyd békén, mert állandóan vádolnak, hogy felvágok vele, miközben minden esetben mások emlegetik.

  107. 106, Tibor bá’

    ” Világosan kell látni, hogy minden egyes embernek napi 2000 kalóriára van szüksége (ezt kell “világosan látni”). Akármilyen gazdag valaki ennél többet nemigen tud enni…”

    Te is jól tudod, hogy nem csupán arról van szó amit a felső pár százalék megeszik.

    De nézzünk csak egy vékony szegmenset:

    Egy évben kb 14 millió utas veszi igénybe a tengeri hajózást, kizárólag szórakozásból. Átlagosan 1000 dollár egy nap. Ez ugye egy kisebb ország. Ez ugye 14 milliószor 1000 x 364 dollár …
    Ennek komoly része az utasok és az utasokéval általában megegyező számú személyzet étkeztetése. Az már 28 milliószor 365 reggeli, ebéd, vacsora, aminek a hajóra kerülése és előállítása őrületes költség, és a világ számára totális veszeség.
    Azt hiszem, nem túlzás azt feltételezni, hogy a világ legszegényebb országait bőségesen lehetne élelmezni a milliomosok kissebb részének szórakozási költségeiből.

    Szóval elég sovány érv az, hogy a gazdagok se tudnak többet enni…
    Egyébként többet esznek…
    Igaz, nem a leggazdagabbak, hanem az amerikai, európai tömegek…
    KB 2x 3x annyit, mint amennyi elegendő és egészséges lenne.
    Nem beszélve arról, hogy a megtermelt élelmiszer fele a szemétbe kerül, mielőtt az asztalra jutna…

    Szóval NEM kalóriát kell számítani, hanem PAZARLÁST !

  108. Ma a németeknél olvastam olyan hírt, hogy (Iraki miniszterre hivatkozva) ha nem bánnának jól a németek a menekültekkel, az USA könnyen dönthet úgy, hogy visszamegy rendet és demokráciát tenni, mint Ukrajnába.
    Rémhír lehet de nem tartom eleve kizárhatónak.

  109. 111 hubab

    „attól úgyanúgy éhezés lesz, ha nagy a népesség.”

    Nem attól van éhezés, hogy nagy a népesség, hanem egyrészt a pazarlástól, másrészt az egyenlőtlen elosztástól.

    Bangladésben nem azért van éhezés, mert nincs elég kaja, hanem mert a megtermelt élelmiszer 90%-át exportálják.
    És Afrikába se azért halnak éhen százezrével, mert nincs elég termőföld, hanem mert a használható termőföleken luxuscikkeket termelnek a fejlettebb országoknak, kávét, teát, kakaót, satöbbi…

  110. 106. Tibor bá’

    „Új oligarcha családok születnek…”

    Nem a gazdagokkal van a bajom, hanem az erkölcseikkel.

    Hajdan a „gazdagok” a nemesek egy társadalmi szerződés alapján alaposan nagyobb részt kaptak a megtermelt javakból.
    Cserébe háború esetén az első sorban védték az országot és a népet, amelyikből jól éltek, békeidőben pedig igyekeztek jól tartani a népet.

    Aztán megjelent egy új társaság, egy új ideológia, és lecserélték a regnáló elitet olyanra, aki csak a előnyöket tartotta meg, de a felelősséget mindig sikeresen áthárította a megmaradt elit tagjaira, vagy magára a népre.

    Szerintem igenis VAN szükség elitre és vezetésre, de nem mindegy, hogy milyenre. A mostaniak egyszerűen paraziták, és nem adnak semmit cserébe a pozícióikért.

  111. 118:
    Azt hiszem én hányom a borsót a falra.
    A vezető elit mindig gonosz volt, de ennek nem tudott korábban érvényt szerezni (hogy úgy mondjam) a mai viszonyok között ez már lehetséges. — Az emberi természet adott, és nem változik. Korábban nem tudott teljes mértékben kibontakozni a „gonoszsága” (ahogy te nevezed) most már tud. Nincs értelme siránkozni a múlton, mert nem jön vissza. A XIX. században olyanok voltak a viszonyok, hogy az oligarchák étvágyát a munkásmozgalmak ellenőrzés alatt tudták tartani, amit te egy ideálisabb világnak tartasz és láthatóan visszasírsz. De ez nem megy. Én pedig azt próbálom megértetni veletek, hogy minden egyes emberben benne van az, ami ellen te és Kyra lázongtok, de csak kevés van abban a helyzetben, hogy ezt kihasználja. Szóval teljesen kár verbálisan lázongani és mindenkibe belefojtani a szót, mert ezen nem lehet változtatni. Az emberiség adott, ezen belül van csak mozgástér. Illetve frászt van, ezért halunk ki.

    Azt a faszságot meg már abba kellene hagyni, hogy makacs vagyok, meg csak nekem lehet igazam, stb. Próbálom veletek megértetni a helyzetet, amire éppen, hogy ti nem vagytok fogkonyak. Ezért újra és újra megpróbálom más és másképp bemutatva a valóságot, hátha egyszer, valahogy megértitek.

  112. 119. Tibor bá’

    „hogy minden egyes emberben benne van az, ami ellen te és Kyra lázongtok, de csak kevés van abban a helyzetben, hogy ezt kihasználja.”

    Arra való az erkölcs és alapesetben a vallás, hogy az „állatot” az emberben kordában tartsa.

    Ezért a mostani totális válságból a kivezető út nem az, hogy „az ember már csak ilyen” törődjünk bele, hogy vezetőink halomra gyilkolnak bennünket, hanem hogy visszaállítsuk azokat az eszközöket, amik az „állatot” kordában tartották, és utat engedtek az ember pozitív oldalának.

    De vannak akik szivesebben elfogadják az ember kiirtását, mintsem beismerjék, hogy az erkölcs és a vallás elengedhetetlenül fontos szerepet játszott az ember fennmaradasában, ameddig egy szűk de annál erőszakosabb réteg ki nem gyomlálta.

    Ugyanis ha igazad lenne, akkor ki sem alakult volna a „jó” és a „rossz” koncepciója, hanem az emberek rezignáltan vennék tudomásul évezredek óta, hogy ők már csak ilyenek, és probléma nélkül harapnák át egymás torkát.

    De volt néhány „idióta idealista képzelgő” akik telebeszélték az emberiség fejét az odaadásról, önzetlenségről, meg szeretetről, meg lelkiismeretről, és ezzel igen megnehezítették a magasabb intelligenciával megáldott gonoszok dolgát abban, hogy a többiek vérét szívják. Mekora hülyeség, nem igaz?

    Azt a dogmát, hogy „az ember ilyen” az cáfolja, hogy egyáltalán LÉTEZIK az igazságosság fogalma, hogy az emberek harcolnak egy ideális élet megteremtéséért, és nem élnek azzal a tudattal, hogy „én is olyan gazember vagyok, mint azok, akik a véremet szívják, csak túl hülye ahhoz, hogy én is azt csináljam.

    A helyzet az, hogy a parazitizmus nem lehet univerzális, mert gazdaállat nélkül értelmezhetetlen.
    Az ember esetében egyszerűen erkölcsi döntés, hogy parazita normaszegő, vagy normakövető lesz… akkor is ha TUDJA, hogy normaszegéssel rövidtávon előbbre lehet, kevesebben választják a normaszegést…

    Lehet, hogy bennem is megvan ugyanaz az izé, ami benne volt azokban, akik kiirtották az ameriai kontinens lakóit, meg ledobták az atombombát, de én valahogy sikeresebben „nyomtam el magamban” mint azok…
    És erre valamennyire büszke vagyok, és nem azon kesergek, hogy ha nagyobb gazember lennék, most milyen sikeres lehetnék.

  113. 119. Tibor bá

    „A vezető elit mindig gonosz volt, de ennek nem tudott korábban érvényt szerezni (hogy úgy mondjam) a mai viszonyok között ez már lehetséges.”

    Tévedés.

    A régi „elitek” Istenkirályok voltak, és ugyanabban az erkölcsi rendszerben hittek, mint a népük, akik feleltt abszolút teljhatalommal uralkodtak.
    Olvass bele bármelyik Ószövetség előtti történelembe akár Egyiptomban, akár Mezopotámiában, akár Indiában…
    A „mai viszonyok” azt jelentik, hogy az új elit nem ugyanabban a rendszerben hisznek, hanem „kiválasztották” magukat, és egy külön ideológiai rendszert építettek ki maguknak, amiben az egyszerű nép inkább kihasználandó ellenség, mint üdvösségre vezetendő tömeg.

    A régi elitnek megfelelt a felállás, mert mindene megvolt, a tömeg pedig „csak” mérsékelten volt zsigerelve.
    A kívülről érkező parazitáknek kellett gazdaállat, ezért irtotta ki a hagyományos elitet és tette magát a helyébe, de a „mérsékelt” zsigerelés nem volt neki elég…

  114. 4:
    Jövőnk, mond mit szólsz ahhoz a hírhez, hogy a svajciak elkezdték befogadni az eritreaiakat?
    Örökös letelepedési engedélyeket adnak ki nekik, meg tsai.

    Leesett az állam és nézek mint borjú az új kapura…

  115. Kétségbevonhatatlan TÉNY, hogy azon kívül, hogy itt okoskodunk, SEMMILYEN befolyásunk nincs a dolgok menetére. Egyre nyilvánvalóbb, hogy az önmagát ‘politikai elit’-ként definiáló strómanok teljesen ellenérdekeltek a menekültkérdés nemzeti érdeknek megfelelő megoldásában. Ugyanakkor az átlagember és közösség önszerveződésre és önérdek-érvényesítésre alkalmatlan, és CSELEKVÉSKÉPTELEN. És ezt tudják azok is, akik a nyakunkra hozták ezt a fekete pestist. Sajnos végig fogjuk nézni a saját, szisztematikus elpusztításunkat, ámen.

  116. 113, hubab:

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gok_n%C3%A9ps%C5%B1r%C5%B1s%C3%A9g_szerinti_list%C3%A1ja#cite_note-megj-1

    2005-ös adatok, de érdekes végignézni.

    Néhány „nagyágyú”, ahol nagy a létszám (plusz mi):

    Banglades – 144 millió fő, 1002 fő/km2
    India – 1.2 milliárd fölött, 328 fő/km2
    Fülöp-szigetek – 87 M, 292 fő/km2
    Vietnam – 83 M, 253 fő/km2
    Pakisztán- 162 M, 202 fő/km2
    Nigéria – 130 M, 139 fő/km2
    Kína – 1.3 milliárd, 136 fő/km2,
    Indonézia – 242 M, 126 fő/km2
    Európai Unió – 456 M, 114 fő/km2
    Magyarország – 10 M, 108 fő/km2

    USA – 295 M, 30 fő/km2
    Oroszország – 143 M, 8 fő/km2

    Ezek 2005-ös adatok, az elmúlt 10 évben pedig nem nálunk nőtt a népesség.

    Szóval a Föld túlnépesedése nem a nyugati civilizáció „bűne”, pláne nem Magyarországé.
    Bár szerintem a Föld nincs túlnépesedve, a mai többszörösét is el tudná látni, csak hülyeségekre (pl. fegyverkezés, polgári repülés, eszméletlen élelmiszer-pazarlás) fordítjuk az erőforrásokat.

  117. 113, hubab

    Még egy link, az ábra nagyon szemléletes.

    Ha megnézed, a sárga csík (Európa) 1950 óta gyakorlatilag párhuzamosan fut, ami durván nő, az Ázsia és Afrika.

    http://www.agoraalapitvany.hu/index.php?pg=news_2_222

    Ezzel vitatkozni fogtok:

    „Téves képzet, hogy a rohamos népességnövekedés alapvetően globális éhínséggel fog járni a közeljövőben, mert bolygónknak 50 milliárd fő a becsült eltartó képessége a jelenlegi fogyasztási szinten, s a mezőgazdaságban bekövetkezett technológiai változások, a terméshozamok fokozása miatt az éhezés, jellemzően inkább egy-egy régiót érintő lokális probléma.”

  118. 125, Ezzel nem lehet vitatkozni ,mert akkora baromság ,hogy füle van.
    A mezőgazdasági művelhető területek ki vannak zsigerelve,csak nagyon költséges vegyszerezéssel és hibrid fajok állandó fejlesztésésvel lehet a hozamot szinten tartani . Azon kivül hogy ennek a folyamatnak erősen egésszégkárositó hatásai vannak az emberre nézve, a gyómirtok,vegyszerek,génmanipulált növények végzetes károkat okoznak a florában,faunában ,az ökoszisztémában .A méhek kipusztulófélben vannak,- bebizonyitották,hogy az egyik vegyszerféle megvakitja öket-ha eltünnek ,mi porozza majd be a növényeket .? Dronok??! A mesés terméshozam mind az olcsó és konvenciónális kőolajnak köszönhető,aminek azomban vagy öt éve elértük a kitermelési csúcsát,és más ,nehezen kitermelhető, nagyságrendekkel rosszabb EROEI vel rendelkező olajjal potoljuk,mint az olajhomok,hidraulikos repesztés , mélytengeri furások – ezek kitermelésének környezetkárositó hatása borzalmas . Lesz drága köolajunk pár évtizedre ,de mindent elpusztitunk magunk körül. A leg-leg optimistább előrejelzés szerint azomban harminc év mulva végzetes kőolahiánnyal találja szembe magát az emberiség, a legtöbb szakértő viszont úgy látja,hogy még ebben az évtizedben négy százalékos hiány lép fel a kereslet és kinálat között .(Sebaj,majd Kisfaludy előveszi a nullponti energia képletét és ellát kozmikus ingyenenergiával). Biógazdálkodással nem lehet hétmilliárd ember számára elöteremteni a betevöt,legfeljebb egymilliárdnak,de ez sem valószinű,mivel a globális éghajlatváltozás és extrém időjárás nagyban leronthatja az esélyeket .Még akkor is fennállt ennek a veszélye és éhinség jelentkezett ,amikor stabil volt az klima,a környezet makulátlan és alig voltunk a Földön kétmilliárdan. A biogazdálkodást mára a szerencsejátékhoz lehet hasonlitani.Többször vesztesz,mint nyersz.
    5o milliárd,mi ?!
    Legfeljebb csotány.

  119. 125:
    Az 50 milliárdos adat azoktól származik, akik még ma is tagadják a globális éghajlatváltozást. Ilyen bosszantóan hülye linkeket nektek kellene kiszűrni, és nem idebaszni, hogy mérgelődjünk rajta.

  120. 112. zapverho

    Őszintén szólva nem ismertem az előéletét, azt sem tudtam kicsoda ő, csak hihetőnek véltem, amit elmondott, mert valóban teljesen irracionálisan képesek ezek a sok szörnyűséget átélt fiatal férfiak viselkedni. Ezért van az, hogy én hiába tudom: ellen kellene állnunk annak, hogy egymásra uszíthassanak bennünket – mert ez a végcél – és hiába próbálok segíteni és empatikusan viselkedni, ők nem fogják venni a lapot.

  121. 124. gmarko

    Ebből pontosan lemérhető, hogy nem a túlnépesedés miatt aggódnak azok akik ránktolják az afrikaiakat és az arabokat. Ők pontosan tudják, hogy a Föld képes etetni ennyi embert Monsanto nélkül is, nekünk meg olyan statisztikát adnak be, amilyent csak akarnak. Magyarország is képes volt etetni az egész országot és még más országokat is. Most meg nem képes még saját magát sem.

    Mi történt? Elfogyott a termőtalaj? 😀

    Ha tévednék és a túlnépesedés miatt aggódnának, akkor milyen egyszerű lenne egy kis népességcsökkentés ott, ahol valóban nagy a népsűrűség. Bennünket, ezt a fehér „korcs” fajt valóban nagyon könnyű átverni.

    126. kalotaszegi

    Na, ugye, hogy nem csak a napi 2000 kalória amit az elit szemére lehet vetni. Nézzétek meg, hogy milyen repülőgépeket gyártanak nekik. Olyanok belülről, mint egy luxus óceánjáró. Maga a gép olyan hatalmas, hogy elképzelhetetlen mennyiségű üzemanyagot pocsékolhat el és éget el a magasban, miközben fogy a kőolaj, amelyet normális ütemben még évszázadokig használhatnánk a környezetromboló kitermelési módok nélkül.

    Csakhogy a naplopó, semmirekellő elitnek röpködni kell le-föl, mert nekik mindenütt ott kell lenni, de úgy, hogy hurcolásznak magukkal minden luxust a repülőn.

  122. gmarko:
    A bemutatott országok úgy Pakisztántól Bangladesig terjedő része, ami tényleg katasztrofális.
    A többi nem különbözik nagyon Magyarországétól, még Kína sem, kontinentális szinten pedig vastagon Európa a legsűrűbben lakott. Hogy az 50-es évek óta nem változott, az nem sokat jelent, a nagy növekedés az 1800-as és az 1900-as évek első felében volt. Nekem is mindkét szülőmnél 5-5 testvér volt, és nem tartoztak a nagycsaládosok közé!
    Hogy a többi kontinens lakossága dinamikusan növekszik? Most hozzák be lemaradásukat Európával szemben, csak sajnos nekik már nem jut a világ javaiból, ami Európának még jutott. De ha eljutnak ide, akkor Afrikában nem lesz se oroszlán, se elefánt, se zsiráf, csak az állatkertben. Mi az oroszlánjainkat már a kőkorszakban elintéztük. 🙁

  123. Már bocsánatot kérek, de miért kell a fejlödö??-fejlödö egy frászt- azaz a harmadik világnak nevezett országok tulnépesedésével az európai embernek foglalkozni.?
    Európai fehér társaim, tessék gondolkozni és nekem feleletet adni:
    Miért kell érdekeljen engem a felelötlen szaporodással járó éhinség, betegségek és nyomor????
    miért nincs éhinség a német, olasz, svéd vagy angol népnél, miért tört ki afrikában és nem máshol az aids, ebola, kolerajárvány, vagy akármilyen tömeges betegség?????
    az afrikai népek évszázadok óta látják maguk körül a fehér embert, aki kórházakat, iskolákat, utakat és vasutakat hozott létre, mint gyarmatositó ugyan, de mégis! És semmit, de semmit, abszolút semmit sem tanult töle?? miért megy tönkre és bezár a kórház, drága afrikai komáim, miután kiebrudaltátok a fehér embert? Miért kotyognak a sinek, miért siklanak ki lépten nyomon az afrikai vonatok? Mert a sinszegeket megette a rozsda, mert a vágányokra rá nem tennétek a rohadt kezeteket, mert az MUNKA!!! MUNKA amit csak a fehér ember uralma alatt, akkor is fogcsikorgatva végeztetek el, az ő parancsára. Aztán sikerült elüldözni őt, a vasutat meg ott egye a fene. A vasut áldásait is ott egye a fene, de akkor ugyanaz a fészkes fene egyen meg minden ilyen hozzátok hasonló rohadékot.
    engem és európai társaimat is a munkára, a munka szeretetére neveltek ezer esztendő alatt és ennek köszönhetően jött létre az a jólét amire most úgy gyültök tömegestöl mint légy az ürülékre.
    és 50 év munkában eltöltött énem legmélyéről üzenem nektek ismét: a fészkes fene egyen meg benneteket családostul és kölykestől mind ahányan vagytok!
    Európai fehér társaim, tessék gondolkozni és nekem erre feleletet adni:
    milyen joga van a rohadt négernek, muzulmánnak, bármilyen felelötlen, gyáva, lusta szinesbörünek, a szó legszorosabb értelmében az égvilágon semmire sem használható akárkinek, hogy miután fölzabálta afrikát, eszméletlenül fölszaporodva idecsödüljön az én nyakamra , méghozzá pereputtyostól???????
    éhezel, kedves afrikai kiskomám? Kértél anno a 60-as években és én adtam neked, te rohadék,vizfeltáró szakembereket és gépeket. Ök megmutatták neked, hogy Mindenütt van talajviz, kiskomám, még a sivatagban is, csak a kutakat kéne karbantartani, miután a fehér ember az ő gépeivel kifurja neked, de ez MUNKÁVAL jár, sajnos.
    Adtam agronómus oktatókat ,vetömagot , bármit, ami megfelelö MUNKA eredményeként zabálnivalót adott neked.
    De aztán rátok jütt rövid idön belül a free afrika örület, igaz, apuskám? Emlékszel? Fehér oktatóimat a szerencsésebbeket elüldözted, a szerencsétlenebbjét, aki a repterektől távolabb volt, vagy nem volt eég fürge, lemészároltad családostól , emlékszel?
    egelöbb is hagyjunk fel azzal a szokással, hogy minden évben világrabaszol egy kölyköt, mikor még a meglévöket sem vagy képes eltartani az UNRWA élelmiszeres zsákjai nélköl, amiket én, az európai, voltam elég hülye fentiek ellenére neked köldözgetni, nem véve figyelembe, hogy te erre rászoksz majd, azaz erre a felállásra:te inálod a gyerekeket, én meg küldözgetem a zsákokat. Nagy tlvedés volt részemről, bevallom.
    Eddig az éhezéseidrül, most nézzük a mésik lábadat, ahol az üldözések miatt szorit téged a cipő.
    Üldöznek téged, drága egykomám, őldöznek saját országodban? Nos, üldözd vissza!!!!!! családod van, méghozzá népes, erröl ugyancsak gondoskodtál, hát akkor légy férfi, apukám, és védd meg üket. Vagy csak a feleséged lába között vagy férfi???ne menekülj hozzám vonitva, hanem szerezz fegyvert a föld alól is, és HARCOLJ, fene a pofádat.
    .mi, fehérek is harcoltunk évszázadok óta országunkat, családunkat védve, és nem szaladtunk hozzád, igaz?
    erre tessenk nekem választ adni.

  124. Brüsszel szándékosan tönkreteszi a periféria-országok gazdaságát, a szakképzett munkaerőt felszívja, és a helyükre muzulmánokat meg niggereket telepít – egy lett EP-képviselő szerint.

    http://hidfo.ru/2015/08/brusszel-afrikai-bevandorlokkal-akarja-ujranepesiteni-az-europai-uniot/

    131.
    bálint,

    Maguktól nem jöttek volna. Azért indult meg a népvándorlás, mert a feketék pénzt kaptak, megszervezték az útjukat és azt hazudták nekik, hogy az EU szociális rendszere majd jól eltartja őket.

  125. 131. Bálint

    „fehérek is harcoltunk évszázadok óta országunkat, családunkat védve, és nem szaladtunk hozzád, igaz?”

    Nekem se szívem csücske a sötétebb populáció, de ebből az arroganciából visszább kellene venni.

    Afrikából évszázadokon keresztül erőszakkal hordozta el a fehér ember az életerős munkaképes lajosságot, majd gyarmatosította, és a kórházépítés mellett felszámolta a létező törzsi társadalmakat, amelyek évszézadokon keresztül önellátók voltak. Aztán a nyakukba telepített és fegyverzett diktátorokat, akik a fehér ember rendelkezésére bocsátották a természeti forrásokat és a termelésre alkalmas földterületeket. Afrika szinte minden diktátora a fehér embert szolgálta. Amelyik meg nem az pedig úgy járt… Mint például Kadhafi… Nem hogy a kőkorszakba bombázták vissza az egyébként afrikai szinten tűrhető országot, és a „fejlett” európai fehér ember nem csak azt a csatornarendszert bombázta porrá, ami a sivatagból hatalmas termőterületeket tett lehetővé, de azokat a cemetgyárakat is amelyek a csatornák újjáépítéséhez kellenének.

    Szóval a tiedhez hasonló felháborodással én azoknak a tökére lépnék és lökném őket hanyatt, akik mesterségesen szítják a háborúkat és gerjesztik a menekültáradatot.

  126. 133:
    Ez az a ritka eset Attila, amikor egyetértek veled. — És látod, miért volt ez lehetséges? Mert midig lesz olyan néger, cigány, de még zsidó is (Eichman), aki elárulja népét saját anyagi előnyéért. Mert benne van az emberi természetben.

  127. 132. Mvm9

    Az USA ledobta Európára a XXI. század atombombáját, jöhet a TTIP. Afrika, Ázsia után most mi fogjuk eltartani az amerikaiak esztelen fogyasztását. Szép életünk lesz.

    Valamiként azt kellene még megmutatni ezeknek a hazaárulóknak, akik a nyakunkra hozták a menekülteket, hogy tiltakozunk a TTIP ellen. Ausztrália már megtapasztalta mit jelent ez USA agresszív nyomulása miatt a saját gazdaságára. Hát nem röhej, hogy a Világbank adja azt a „bíróságot” amely a cégek és az államok peres ügyeiben dönt majd?

    És a mi Viktorunknak ez nagyon fog tetszeni. Egy őrült vezeti ezt az országot egyenesen neki a falnak.

    A tiltott határátlépés nem lesz bűncselekmény, csak ha elvágják a drótot. Arra meg majd azt mondják, Hogy nem mi voltunk, már el volt vágva… 😀

  128. 135.
    „Valamiként azt kellene még megmutatni ezeknek a hazaárulóknak, akik a nyakunkra hozták a menekülteket, hogy tiltakozunk a TTIP ellen.”

    Kyra,
    Pont ezt mondtam 123-ban én is: amíg nem TESZÜNK valami saját magunkért, addig nem fog megoldódni semmi sem. Sajnos, úgy tűnik, hogy még egy erőtlen tiltakozás is gondot okoz, ha fel kell állni a billentyűzet mellől.
    A TTIP legveszélyesebb oldala nem is a GMO-szarok Európára zúdítása, hanem az, hogy a globális cégek saját érdekeik szerint felülírhatják a nemzeti törvényeket. És ehhez a mindenkori magyar kormány is asszisztál, azt hiszem teljesen világosan lehet látni ezt a folyamatot. Ez számomra is kimeríti a hazaárulás fogalmát.

  129. Mvm9

    Igazad van ezzel a „felállással” kapcsolatban, de én felálltam volna és elmentem volna tüntetni, de nem szerveztek olyant, viszont egyike voltam annak a 2 millió aláírónak, akik tiltakoztak.

    Aztán mit értünk el? Tojtak a fejünkre, ez a vízfejű banda Brüsszelben csont nélkül megszavazta a folytatást és ne legyen kétségünk afelől, hogy a végén is megszavazzák a saját és a mi halálos ítéletünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük