(1631) Maszkulinizmus

Tibor bá’ online

 

~q191Az a nő, aki tisztában van nőiségével, az feminista. Az a férfi, aki tisztában van férfiúságával, az soviniszta disznó (pig). Maszkulinista nem létezik, pedig nagyon azok vagyunk. Megdöglünk a pináért, és vagyunk olyan barmok, hogy ezt nagydobra is verjük. A nők általában nem döglenek meg a faszért, de ha igen, akkor gondosan eltitkolják. Mi nem. Ha kell, ha nem, világgá kürtöljük. Ódákat írunk hozzájuk, slágerekben kötelezzük el magunkat, és van, aki szerelemféltésből még gyilkolni is képes egy nőért, vagy éppen egy nőt.

A nyakunkat törjük, hogy ágyba vigyünk egy többnyire közömbös nőt, aki aztán háromszor élvez el, míg mi egyszer, közben megbocsátóan néz rénk, amiért képtelenek vagyunk uralkodni ösztöneinken és persze alaposan kihasználja azokat.

Házasság előtt fűt-fát ígér, minimum ráutaló magatartással, amiből ímmel-ámmal teljesít egy keveset többnyire a gyermek világra jöttéig, amit fennhangon nekünk szült, de valójában magára hangolja, és ha válásra kerül a sor, akkor viszi magával a gyereket, na meg a lakást is.

Ha el akarod hagyni, kiveri a balhét, és foggal-körömmel mindent megtesz, semmitől se riad vissza, hogy elállj a szándékodtól. Ha neki nem felelsz már meg (rendszerint mert talált nálad egy nagyobb balekot) rideg és könyörtelen, a korábban elesett, gyámoltalan, segítségre szoruló nőből egy önérzetes haramia lesz.

Mindezek tetejébe szolidárisak is egymással. Mi nem. Figyeljétek meg, hogy fognak reagálni erre a posztra azok, akinek a felesége beleolvas a hozzászólásokba. 😀

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_____________________________________________

22 gondolat erről: „(1631) Maszkulinizmus

  1. A pálya – szex , mi a helyes női és férfi viselkedés – síkos és nehéz ,nem kicsit nagyon !
    Sokat segíthet az a magatartási szemlélet és gyakorlat ,
    ha követjük az arany középutat és elutasítjuk a szélsőségeket.
    Némelyik férfi „megdöglik egy pináért” más férfiak „gyógyíthatatlanul” szerelmesek egy (1) nőbe.
    Mindkét férfi variánst és a többi tucat szexuális ösztön típust is meghatározza a természettől kapott, evolúciós reagálási repertoárja.
    Ha ön és közveszélyes, aggályos az alaptermészetünk, mindenkinek van gyenge pontja,
    ha egy egy ismert szituációban hajlamosak vagyunk megbízhatatlanná válni,előnyös, ha módszeresen védekezünk.
    A szeretet a gyöngédség fogalma, okos és méltó gyakorlása, sajátságos módon valahogy kimaradt a – férfi nő szex – témát bedobó, szokás szerint provokatív,
    echte pinabubus írásból mintha ezek huszadrangú tényezők lennének.Természetesen nem azok.
    Nem én állapítom itt meg , hanem orvosbiológiai, szociálpszichológiai tény, ellenőrizhető adat, hogy a két Y kromoszómás férfiak általában született bűnözök.
    Némely embereket arra nevelik a szülői házban , hogy minél többet adjon a többi embernek, a társainak tisztelje becsülje azokat, másokat arra, hogy nézze le őket és minél többet vegyen el tőlük.
    Ez a nevelési attitüd, ami inkább példák semmint a prédikációk, szent beszédek útján hat, sokaknál ,azután végleges ,masszív, rejtett életvezetési stílusban nyilvánul meg.
    Akinek nem inge, ne vegye magára!

  2. Kivételesen, mert nem bírom megállni… 😀 ez nagyon jó volt Tibor bá’! Igazi mestermű a maga rövid, tömör, frappáns és igencsak életszerű mivoltában. 😀 zseniális.

    (1. Pszichológiai-pszichopatológiai tanulmányaim során én úgy értesültem, hogy a dupla Y nem hajlamosabb a bűnözésre, hanem „butább” és ezért kapják el könnyebben… de lehet, hogy azóta változott a tudomány álláspontja.)

  3. 4:
    A hozzászólásod primitívségéről már ne is beszéljünk!

  4. 🙂
    Tiborbá előre jelezte:
    „Figyeljétek meg, hogy fognak reagálni erre a posztra azok, akinek a felesége beleolvas a hozzászólásokba.”

    A hozzászólásokban következetesség hiánya is érezhető néha! 🙂

  5. 4:

    Apám te egy jó nagy papucs lehetsz 😀

    1,házasodni sose szabad az csak a nőcskéknek jó a férfinak nem
    2,azért mert kefélsz egy nőt nem kell meg biznod benne még ha a voltál olyan hülye és elvetted feleségűl sőt a feleség az a akibe abszulut nem szabad megbizni:D

  6. Mennyivel jobb a baktériumoknak, mint az ember, mert a baktériumoknak nem kell nő, azok osztódással szaporodnak, és bizonyára nincs nemi késztetésük sem . 🙂
    Akinek olyan szerencséje van, hogy már legalább 40 éve boldog házasságban él, az persze nem ilyen posztot fog írni.
    Hiszen a lét határozza meg a tudatot.

  7. 1:
    Ezt a hozzászólást olvasva rögtön beugrott egy jó kis zene a Balkan Fanatik együttestől, amit éppen tegnap nyomtak a TV-ben, tán a nemzetiségi nap ürügyén.
    Jól jellemzi bizonyos típusú férfiak attitűdjét a nőkhöz, ezért rezonál jól sok férfilélekben. Valószínűleg Apofis is ide tartozik. 🙂
    A totál kétségbeesés, ha nem szexelünk egy nővel, akkor ezenkívül mi a fenét lehet kezdeni vele?

  8. 8. Édesf@szom…. Tibor bá és a klubja megmondja a tutit…. Erdélyben a cigánysoron szoktak így beszélni a nőkről a kocsmában – ott is csak az oláh cigányok. Persze, lehet Magyarországon a kultúra elérte már azt a szintet 🙂

  9. 11:
    Egy hozzászólás vagy egyéb szöveg értékét nem az szabja meg, hogy elkerüli-e a (napjainkba szabadon használt) vulgáris szavakat, hanem van-e tartalmi mondanivalója. Az eddigi megnyilvánulásaid minden egyes mondatával nekimentél valakinek (beleértve az oláh cigányokat is), csak az nem derül ki, hogy miért, mert úgy különben mondataid konganak az ürességtől. De nekem van egy tippem. Amikor egy szarházi zsidó kimegy Németországba azt hiszi, most már leszarhatja azokat, akik közül kitántorgott. Aztán néhány év után rádöbben, hogy a szar visszahullik rá.

  10. 12:
    És ráadásul következetlen, a hozzászólások egymással élesen ellentétben álló véleményeket fogalmaznak meg, de ő sommásan „egy klub” alatt elintéz mindenkit. Gyanús, hogy el sem olvasta… 🙁

  11. Tibor bá’ szerintem a mai poszttal érted el írói munkásságod csúcspontját, nem mintha életed folyamán csak ilyen témájú cikkeket tettél volna le az asztalra. 😀 Rövid és tömör, de mégis benne van a lényeg! Az ilyen írásokat nevezik életszagúnak.

    Ez nem jópifozás akart lenni, sem pedig kritika, a poszt teljesen lefedi a nők 95%-ának gondolkodásmódját. A többi leszbikus, vagy nagy becsben tartandó drágakő. 🙂

    Ezt a saját, valamint a nagyon közeli barátok és a közvetlen környezetem általi tapasztalat „mondatja” velem.

  12. 12: ” De nekem van egy tippem. Amikor egy szarházi zsidó kimegy Németországba azt hiszi, most már leszarhatja azokat, akik közül kitántorgott. ”

    Nem jött be a tipped.

    13: „És ráadásul következetlen” az emigráns zsidók már csak ilyenek….

  13. Tibor bá’, látom a poszt elején a közös képeteket, vagyis /elvileg/ Éva is olvasta ezt az írást. Tisztelettel érdeklődöm, hogy nem rúgott-e érte farba? 😀

  14. 16:
    Éva azért van mellettem a képen, mert ő a lektor. Mielőtt megjelenne, minden posztomat elolvassa, elütéseket kiirtja, helyesírási hibákat javítja (ha van) és véleményezi a tartalmát. Olyan nem jelenik meg, amivel nem ért egyet. Éva a 14-Nándi alatt olvasható 5 százalékhoz tartozik. — Különben ezek a csodálatos nők a „Született nők” című könyvemből vannak átvéve, a könyv utószavának egy része így hangzik:
    Az én feleségem, Éva, valóban egy csodálatos nő. Igazi, megbízható, tökéletes társ, aki soha, egyetlen másodpercre se téveszt szerepet. Pontosan tudja, mindenkinél egy életre eldűl, hogy nőnek vagy férfinek születik. Éppen ezért öntudatra ébredésének első pillanatától kezdve a szó nemes értelmében nő akart lenni. „mindössze” meg kellett találnia azt a férfit, aki őt megérdemli. Remélem sikerült neki.

  15. „Megdöglünk a pináért, és vagyunk olyan barmok, hogy ezt nagydobra is verjük. A nők általában nem döglenek meg a faszért, de ha igen, akkor gondosan eltitkolják”.
    Na igen. Errol aztan lehetne filozofalni evekig. Az okori gorogoknek.volt egy mondaja, amiben a foszereplo ferfikent es nokent is elt, es megkerdeztek tole, hogy hogyan jobb a szex? O azt mondta, hogy nokent 7x jobb volt. Szerintem.persze emberfuggo is, ki mennyire szexcentrikus(vannak frigid nok es ferfiak, meg b.szos(es ezzel dicsekvo)ferfiak es (persze titkoban mindenkivel, de okosan elszeparalva)b.szos nok. De ugye ezt is megmagyaraztak: a ferfi altalaban nem valogat, a legtobb nonek viszont bejaratott ferfi kell(dolgoztam.kulfoldon, es egy 50 es.feka kollegam meselte, anno az 1980 as evekben mindig alkalmazta a primitiv trukkot: ket baratnojevel ment le a diszkoba karonfogva, es rogton akadt mindig no. Amikor egyedul ment 50-50%-ban.
    A nok egyszeru lenyek, csak erteni kell hozzajuk es uralni ojet, mint egy autot vezetes kozben.

  16. Nő létemre nagyon jól szórakoztam. A humortalan emberektől ments meg Uram minket!

  17. 19:
    Nem tudom más hogy van vele, de én a hozzászólásodat nem találtam humorosnak. Csak nem bennem van a hiba? 😀

  18. Nő létemre nagyon jól szórakoztam. =D Kösz az írást!

  19. Hol itt a probléma Tibor bá? 😀

    De a viccet félre téve.Nekem sikerült olyan családot kialakítanom 22 év alatt,hogy elmondhatom hogy nekem nincsenek barátaim,nekem családom van.Ugyanis a gyerek már felnővén ,(fogjuk rá) hárman együtt vagyunk,és mindenkinek meg van a maga feladata a családban,és össze tudunk fogni,amit meg is teszünk.Amit leírtál fent Tibor bá az sajnos így van,és ezért (is) nem tudnak egyes családok haladni előre.Ezért lesz a sok válás,a sok szét szórt gyerek.Meg hajléktalanság,és sorolhatnám…Amíg az ember rá nem jön hogy a család csak összefogással tud fejlődni,és haladni előre.Nem könnyű.De hajléktalannak sem.
    11!
    Kedves Józsué.Nagyon okos lehetsz ha még ezt az írást sem érted. 😮
    Kedves Jozsi77!
    Nem uralni kell,hanem megbeszélni mindent,és együtt megoldani mindent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük