(1601) Netanyahu megérdemli a zsidókat, azok pedig őt

Tibor bá’ online

 

~q137Az izraeli választások győzteséről, és a katasztrofális következményeiről szóló, Gideon Levy szerzőnek a Haaretz izraeli napilap március 18.-án megjelent cikkének magyar fordítása.

A választások befejezését követő exit polls eredményei alapján nyilvánvalóvá vált, hogy egy új zsidóságra van szükség. Nem egy újabb szavazást kell tartani új vezetők megválasztására, hanem egy másik zsidóságot kell megszavazni, de most azonnal, ugyanis az országnak sürgősen szüksége van rá, mert nem fog kibírni még négy évet Benjamin Netanyahuval, akiről tegnap este kiderült, hogy ő fogja kinevezni a következő kormányt.

Ha 6 év semmittevés, ha 6 év félelem, izgalom, gyűlölet, és kétségbeesés után ez a nemzet akarata, akkor valami nagyon nincs rendben. Miután az elmúlt hónapok során minden kiderült, és minden elhangzott és olvashatóvá vált, ha mindezek után a zsidó főnixnek sikerült feltámadni hamuiból és újra megválasztották, ha mindezek után a zsidó nép úgy döntött, hogy Netanyhaut újra választja, ha azt akarják, hogy még négy évig vezesse az országot, akkor valami javíthatatlanul megromlott.

_________________________________________________________

A poszt folytatását E-mailben küldöm el azoknak, akik évente legalább 5800 forint adománnyal hozzájárulnak a honlap fenntartásához. Útmutatás a donation/adomány lap alatt található. Az újonnan adakozók megkapják a visszamenő VIP fordításokat is.

______________________________________________________________
______________________________________________________________
___________________________________

15 gondolat erről: „(1601) Netanyahu megérdemli a zsidókat, azok pedig őt

  1. Na igen, de a Palesztinok és a Világ miért érdemelte ki ezt a patkány Netanyahut ???

  2. „zsidó nép úgy döntött, hogy Netanyhaut újra választja, ha azt akarják, hogy még négy évig vezesse az országot, akkor valami javíthatatlanul megromlott.”

    Valamelyik riportműsorban a budapesti izraeli nagykövet azt mondta, hogy amit Netanjahu a kampány során mondott, azt nem kell komolyan venni…

    Mondjuk, az érthető, hogy azok a zsidók akik azért mentek oda, hogy ne a többi néppel legyenek elvegyítve, nem akarnak palesztín államot.
    Az arabok folyamatos megalázása valamiféle felsőség érzéssel tölti el őket, és erről nem akarnak lemondani.
    Ezt szolgálja a folyamatos kardcsörtetés is.

  3. Ez frappánsan összecseng azzal a hírrel, miszerint Csemer Boglárka (Boggie) dalában módosításokat követel a kapcsolódó nagykövetség, mivel a dalt kísérő video háttérbe valahogy belekerült egy konkrét hivatkozás párszáz palesztin kisgyerekről, akik történetesen az ‘elfogadható veszteség’ kategóriába estek. Márhát ‘bizonyos források’ szerint elfogadható… (önmagában ezt az eurovíziós marhaságot nem kívánom méltatni.)
    http://alfahir.hu/tel_avivbol_cenzurazhatjak_a_magyar_eurovizios_dalt

  4. 2:
    Netanyhau (magyarosan Netanjhau) nem akar palesztin államot, de ezt most visszamondta. Akar, de az idő most erre nem alkalmas (vagyis soha). Eléggé ésszerűtlen, mert az egy államon belül a két nép egy rossz ötlet. A zsidóknak van 2 gyerekük átlagosan az araboknak 10. Az indulat, bosszú, stb. nagyon rossz tanácsadó. Arafat elég régen megmondta, mi az arab nők méheivel fogunk győzni.

    3:
    Elképesztő, hogy mit engednek meg maguknak, de igazuk van, mert a fellépésük SIKERES.

  5. Eddig itt a következő módokon lett leírva a neve:
    Netanyahu
    Netanyhau
    Netanjhau
    míg a magyar médiában Netanjahu néven fut.
    Melyik az igazi? 🙂

  6. „Az izraeli védelmi minisztérium bejelentése szerint három hónapon át, szerdától próbaüzemként fogják tesztelni a rendszert, aminek a lényege, hogy a Ciszjordániában dolgozó palesztinok munka után nem utazhatnak majd egy buszon izraeli állampolgárokkal hazafele.”
    http://444.hu/2015/05/20/a-palesztin-munkasok-tobbe-nem-utazhatnak-egy-buszon-az-izraeliekkel/

    Hehe. A Közel-kelet egyetlen demokráciája…
    Bár nem derült ki, hogy ezek a palesztinok milyen állampolgárok, de azért fura lenne nálunk, ha az esztergomi Suzukinál dolgozó szlovákok nem ülhetnének ugyan arra a buszra, amire a ‘magyar állampolgárok’. 🙂
    Persze, értem én hogy a palesztinok bizonyára büdösek, meg veszélyesek, meg terroristák – de persze azért a szar munkákat megcsinálni Izraelben, arra jók…
    Bár a 4-6-os villamoson nálunk is lehetne valami hasonlóval próbálkozni… ott is az a sok palesztin… 😉

  7. 7: Az USA jogvédő szervezeteit domináló zsidó aktivisták sokat tettek azért, hogy a buszokon, villamosokon Délen a négereknek ne legyen elkülönített helye. 🙂

  8. 7:
    Valahogy ebben a témában beléd bújt a kisördög és állandóan összemosol dolgokat. Azok a szlovákok magyar nemzetiségűek (de ha nem, akkor is értenek magyarul), és őseik pont abba a templomba jártak, mint a magyarországi munkásoké, éppen úgy disznót vágtak decemberben, húsvétkor locsolkodnak, az esküvőn a menyasszony ott is fehér ruhában jeleni meg, és a keresztelőkre ők is meghívják az egész rokonságot. Ismerik a Móricka vicceket és az Anyám tyúkját is. Ráadásul még egyetlen öngyilkos merénylőt se adtak a világnak. ha ezt nem érted, akkor én csak sajnálni tudlak, és ha a gyermeked lennék, nem érezném magam biztonságban.

    Ami pedig a 4-6 villamost illeti, ritkán veszem igénybe, inkább kocsival közlekedem pontosan azért, amit most megjegyzek. A kocsit az Árpád-híd pesti hídfőnél a parkolóban hagytuk, metróval mentünk tovább a színházba. Az előadás után a 4-6 villamossal mentünk a Nyugati felé, amikor egy cigány társaságból az egyik férfi vízipisztollyal hátulról célba vette a kopasz fejemet, majd az egész banda pofátlanul jóízűen röhögött rajtam.

  9. 9: „egyetlen öngyilkos merénylőt se adtak a világnak” Ennek az okait lehetne firtatni… milyen egyéb lehetőségei vannak a palesztinoknak, hogy felhívják magukra a világ figyelmét?
    „Azok a szlovákok magyar nemzetiségűek” / 🙂 / Vagy igen, vagy nem. Viszont nem nemzetiségről van szó, hanem állampolgárságról. Izraelben is élnek palesztinok, izraeli állampolgárként, őket így nem vegzálják (egyelőre). Abban természetesen igazad van, hogy hasonló kultúrkörről van szó szlovák-magyar viszonylatban /fura is lenne, ha nem így lenne/. Viszont a zsidó és az arab/palesztin kultúrkör is hasonló…

    Itt arról van szó /a hír lényege/, hogy egy magát demokratikusnak nevező állam az apartheid rendszerekre emlékeztető/jellemző intézkedést vezet be. Ezen kívül fizetnek az afrikai származású zsidóknak, hogy húzzanak vissza Afrikába, vagy /rossz nyelvek szerint/ sterilizálják a falasa nőket stb. Miközben a világ más országaiban a zsidók lelkesen küzdenek az egyenjogúságért, a multikultúráért stb., Izraelben dúl a tömény rasszizmus /persze nem annak hívják, hanem biztonsági intézkedéseknek/.

    „beléd bújt a kisördög” Nem, csak iszonyúan utálom a kettős mércét, illetve ha ‘ütik a nyulat bokrostul’. A kollektív megbélyegzés a történelem során soha nem vezetett jóra. Ha konkrétan valaki valamit elkövet, büntessék meg érte. De aki semmit nem csinált, csak rokona az illetőnek, vagy olyan a bőrszíne, vagy a vallása, vagy esetleg szintén szemüveges, neaggyisten kopasz 😉 , akkor azt is büntessük meg, biztos ami biztos alapon?

  10. 7, 10: http://444.hu/2015/05/20/izrael-mar-le-is-fujta-a-szegregalt-buszok-bevezeteset/

    „Szerdán indult volna a három hónapos próbaidőszak, ami alatt a Ciszjordániába hazatérő, Izraelben dolgozó palesztin munkások nem használhatták volna ugyanazokat a buszokat, amiket az izraeli állampolgárok.

    De még a nap folyamán léket kapott a terv, miután Benjamin Netanjahu miniszterelnök megegyezett a tervet propagáló Moshe Jáálon védelmi miniszterrel, hogy fel is függesztik a programot. Az ötletet külföldi civil szervezetek mellett nagyon hevesen kritizálták izraeli baloldali pártok és aktivisták is, apartheid-rendszer kiépítésével vádolva az izraeli kormányt.”

  11. Avatar,
    hát mégis demokrácia…
    De azért:
    „I did not say that all Palestinians are terrorists, but I am saying that all terrorists are Palestinians,” – Deputy Defense Minister Ben Dahan
    Szabadon fordítva: ‘Nem mondom, hogy minden palesztin terrorista, de minden terrorista palesztin.’
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/195642#.VVx7FEY3iUk

    Komoly áthallásom van a ‘Nyomorultak’ poszt kommentelőihez… 😉

  12. 12. Ha te szeretni akarod a „menekülteket”, akkor szeressed őket. Tudom demagógia, de biztos nagyon örülnél, ha a házad egy ilyen tábor mellett lenne és a gyerekeidet naponta érné inzultus. Az általánosítás és az előítélet teljesen normális reakció, a természetben is jelen van. Ha én a kutyámat rendszeresen elverem esernyővel, akkor általánosságban félni fog és azt is megharapja, aki ezt nem tudván esernyővel békésen közelít felé. Most akkor a kutya a hülye?
    Amúgy a véleményünk ellenére jelenleg is vígan áramlik be akárki a határokon és ez így fog menni a továbbiakban is, sőt egyre erősebben. Orbán pedig hiába beszél jól, csak üres fecsegés ez a részéről, mert rohad a narancs és ilyeneket kell pofáznia, de ismerjük mi már őt nagyon jól.
    Szerintem téged megsütött ez az erős májusi nap és átmentél higgadt megfigyelőből emberi jogvédőbe. Vigyázz, mert arra nagyon csúszós az út. 😀

  13. 90:
    Ha jól értem, szerinted a palesztin gyilkolhat, hogy felhívja magára a világ figyelmét. Én nem kérhetem, hogy ide ne engedjenek be idegent, mert féltem a nemzetem. Rendkívül érdekes, és eredeti elképzelésekkel rendelkező humanista vagy.

    Izrael idekeverése indokolatlanul bonyolítja a vitát.

    Kettős mérce? Csak nem arról beszélsz, amit a fenti, első bekezdésben felvázoltam?

    Kollektív megbélyegzés? A biológiában jóformán semmi se 100 százalékos, apró kivételek mindig vannak. Tehát kollektív semmit se lehet kijelenteni. Ne ítéld el kollektíven a HIV fertőzött nőket, nyugodtan dugd meg gumi nélkül, volt már olyan eset, hogy a pasi nem kaptam meg a HIV vírusokat. Ha egy cigány becsönget és vizet kér, nyugodtan enged be a lakásba, mert a kollektív megbélyegzés embertelen. De főleg, sose használd az eszed, hanem ismételgesd a szólamokat: „A kollektív megbélyegzés a történelem során soha nem vezetett jóra. A kollektív megbélyegzés a történelem során soha nem vezetett jóra. A kollektív megbélyegzés a történelem során soha nem vezetett jóra. A kollektív megbélyegzés a történelem során soha nem vezetett jóra.” Ismételd, amíg a gyermekeid nem azonosítanak a proszekturán bevert koponyával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük