(1574-sz) Úgy tűnik az idősebb nők belevalóbban a huszonéveseknél

Tibor bá’ online

 

~q191Az elkerülhetetlen halál után jól esik a szintén elkerülhetetlen szex-szel foglalkozni. Legyen a mai szextéma „unisex” (ha van még, aki emlékszik a kifejezésre) vagyis egyaránt jó nők és férfiak részére. Nem is tudom, hölgyeim észrevettétek-e már, hogy mindig a másik csaj a fiatal. De ne sajnáld, hiszen az idősebb nők belevalóbbak. Ti pedig srácok, akik éjjel-nappal fiatal csajuk után rohantok, gondoljátok meg, nem biztos, hogy megéri.

A „legújabb” 😀 tanulmány annyira friss, hogy még egy kicsit (nem meleg) langyos is. E szerint lehetséges 😀 hogy az idősebb nők sokkal nagyobb valószínűséggel fekszenek le mindjárt az első éjszaka, mint a fiatal pipik (és ki akar lacafacázni heteken át?). Szóval engem nem lepett meg a bejelentés, és szerintem semmi „valószínűség”, olyan biztos, mit a holnapi napfelkelte. Igen, lefekszenek, mindjárt az első éjszaka. Az eredeti „tanulmány” 😀 rögvest felteszi a kérdést: de miért?

A válasszal egy kicsit még várni kell. A felmérésben 1400-en vettek részt (hol máshol, mint az USA-ban) az eredeti itt látható: férfiaknak. Ezek szerint a a megkérdezett huszonévesek 17 százaléka válaszolta lehetséges, amikor a kérdés „ha minden stimmel, az első este ágyba bújsz-e az új barátoddal?” Viszont erre a kérdésre a 40 felettieknek már 29 százaléka adott pozitív választ. Barátom! Micsoda pofára esés, hiszen azt hittük, hogy a fiatal csajok kérés nélkül dűlnek be az ágyba, miközben az idősebbeket nyaggatni kell. Ki mondta, hogy ezek a mai fiatalok? Álljon csak fel szépen! Na ugye.

A felmérők egy frászban voltak, elkezdték tehát faggatni a huszonéveseket. Szóval a balhé át van passzolva az ősökre. Ugyanis a huszonéves csajok többé-kevésbé a szülőknél laknak, és a szülők ugye….. Hát persze, a drága jó mama éjjel nappal faggat, a drága jó papa pedig leselkedik. Még jó, hogy egyáltalán ágyba mernek bújni, úgy a 126 mozi után. Bizony Öcsi. A valóság, és annak diszkók által tükrözött mása nincs összhangban.

Aztán meg a fiatal nők, bár nem éppen szüzek, de túl sokat még nem szexeltek, és – ez a legfontosabb – a nők nagy része nincs megelégedve a testével. Hitted volna? Mert én tudtam. Az idősebb nők visszasírják fiatalabb testüket. (Csak minket nem idegesít a sörhasunk.) Viszont összességében a fiatalabb nők jobban elégedetlenkednek. Amikor tehát egy fiatal csaj kéreti magát, tulajdonképpen nem a dugást ellenzi, hanem fél a kiábrándítástól. Az idősebb nő már belenyugodott, hogy a hamburger és chips megtette a hatását. (The Journal of General Psychology) De az igazi ok, hogy az idősebb nők már „otthon vannak” a szexben. Viszont Isadora Alman, szex-terapeuta szerint a 40 feletti nők jobban tudják, hogy mit akarnak. Aztán meg (szégyelljétek magatokat!) az idősebb nő orgazmust is akar nem csak szexet, mert a másik fajtából már kapott eleget. A fiatal nők elmennek egy pasival, mert el akarnak menni. Az idősebb nők viszont tudják, hogy a megfelelő szimpátia nélkül a szex nem ér egy fabatkát se. Tehát válogatósak, de ha már kiválogatták magukat, akkor nincs laca-facca. Finomabban fogalmazva, nem akar órákat kidobni az ablakon egy „esetleges” esetnél, olyat keres, ami „igen-igen-igen”.

Van még néhány dolog az ingujjban. Az idősebb nő és fiatal férfi többnyire csak fantázia, de azért akad, aki úgy gondolja, hogy „ez igen, menten kipróbálom és ha klassz, akkor jöhet belőle több is”. Viszont azzal a közismert ténnyel, hogy a férfiak főleg fiatalokra buknak, óvatosan kell bánni. A férfiak azokra buknak, akik könnyű prédának mutatkoznak. Szóval az idősebb nőnek nincs más dolga, mint könnyű prédának látszani, de hiszen akkor meg jön a boldogító beleegyezés az első alkalomkor.

És persze van legalább egy rejtett ok, az idősebb nők fiatal korában zajlott a híres szexuális forradalom (lefutó ága), ők fiatalabb korukban is „belevalóbbak” voltak. Ma már a forradalomból nem maradt semmi a szexen kívül, az pedig olyan, amilyen. Aztán meg, egy idősebb nő csak jól akarja magát érezni, eszébe se jut a házasság. Ezzel szemben a fiatalok – minden ellenkező látszat ellenére – azért mégiscsak gondolnak a házasságra, de minimum egy párkapcsolatra, és ugye annak nem tesz jót a gyors lefekvés. Aztán még itt van a sokat árulkodó tény, idősebb nők imádják a szexet. Vajon miért? Mert az utolsó partnere idős volt, kvázi 86 százalékuknak volt orgazmusuk, ezért feltételezik, hogy jó eséllyel megint lesz. (a csalódás nem rajtuk múlik, legalább is nem teljesen). És ne feledjük el, a 40 feletti nő már nem fél a teherbeesésétől, ami azért a tudat alatt mindig ott van, a fogamzásgátlók alkalmazásának ellenére is.

De azért ne higgyetek el mindent. A nők könnyen nem osztályozhatók. Van olyan fiatal, aki nem hezitál, és van olyan idősebb, aki férjet keres. Pusztán az életkor nem meghatározó, minden nő egyedi eset. Ezt azért írom le, mert ez lett volna az első ok, hogy hozzám vágják a számítógépüket (természetesen csak virtuálisan 😀 )

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
________________________________________

7 gondolat erről: „(1574-sz) Úgy tűnik az idősebb nők belevalóbban a huszonéveseknél

  1. Jókat nevetgéltem 😀 Jól indul a nap 😀

  2. Mikor katona voltam, egyszer elvittek minket Kecskemétre mg-i munkára, egy főtörzs kíséretében. A fazon az első nap megkereste a nyugdíjas klubot /akkor az 50 éves nők már nyugdíjba mentek/ és minden nap más nővel dugott. Mondjuk nekünk 18 évesen ez nem tűnt járható alternatívának, de ma már megfontolandó lenne… 😀
    ‘Mert ahogy öregszem, egyre több nő tetszik…’ 😉

  3. Színte minden mondat igaz. Az idősebb nők kevésbé kergetik az érzelmeket, szemedbe mondjàk hogy imádnak szexelni. 🙂

  4. Apám 70 környékén, még mindig nagyon csármos volt, állandóan azt mondta „hogyne, hogy neki legyen jó”. Nem értettem. Rendszerint azt válaszoltam neki, hogy „mit érdekel az téged, magaddal törődj!” — Anyámtól tudom, hogy a 70 körüli nagyapám ágyba parancsolta a nagyanyámat, aki ezekkel a szavakkal hárította el „Jani, úgyse sül el, csak erőlködsz itt rajtam”. — Elsül az, csak sokat kell érte dolgozni. 😀

  5. Van valami a dologban.
    A 40 körüli nők már nem gátlásosak az ágyban.Sok mindent megéltek már és meg tesznek olyasmit is amit egy átlag fiatal esetleg finnyásan elutasit.
    Volt rá példa hogy felfele váltottam 5 évvel.
    A fiatalabb sokkal szebb volt,de emberi értékei és elképesztő ragaszkodó természete miatt az idősebb nőnek volt nyert ügye.
    Nekem ma is ő az etalon mindenféle téren.
    4. Bár a szex nekem mellékes téma a bőség zavara effektus miatt,de ez a sokat kell dolgozni érte dolog csak az izmok elsatnyulása miatt alakul ki.
    Már amennyiben pl vérkeringési zavar nincs a szervben.

  6. 5:
    „Ismertem” egy fiatal nőt, aki rémülten vált el a férjétől néhány hónap után. U.i. a pasi fél óra után se élvezett el.
    Ismertem egy idősebb nőt, aki a férje tudtával tartott egy szeretőt, mert az orgazmusához minimum 20 perc kellett, amit a férj nem vállalt fel.
    Nagy a világ, sok ember van benne. 😀

  7. 5-re
    Nem lehet ott olyan nagy a bőség zavara, ha nincs mindenre pro és kontra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük