(1512) Adtak a szarnak egy pofont

Tibor bá’ online

 

~q191U.S. and China Strike Historic Agreement on Climate Change

A mainstream média „történelmi” megállapodásról beszél, amikor hírül adják, hogy Amerika és Kína megegyeztek klímavédelmi célok és eszközök terén. És akkor a részletezett adatok. Kína megígérte, hogy 2030-ra(!) leállítja a CO2 kibocsátás növekedését. [Tehát 16 éven át annyit bocsát ki, amennyit nem szégyell]. Cserébe az USA megígérte, hogy 2025-re a CO2 kibocsátását 26-28 százalékkal a 2005-ös színt alá viszi. Magyarul a jelenlegi kibocsátás mértékét nem fogja tovább növelni jó 10 év múlva.

Ez lehet jobbra-balra kozmetikázni, dicsérni, méltatni, stb., de a tudósok szerint a katasztrófa csak akkor kerülhető el (ha még egyáltalán elkerülhető) amennyiben most azonnal beszüntetik a CO2 kibocsátást, ami természetesen elképzelhetetlen. Vagyis mindenki csak beszél-beszél, miközben a napnál is világosabb, hogy nekünk annyi.

Különben is…. 2030? Lehet, hogy addigra még azt is elfelejtjük, hogy közben volt egy III. világháború. Az ember nap mint nap arra döbben rá, hogy a politikusok az embereket tök hülyének képzelik. Csak tudnám, mi adja nekik ezt az ötletet!

______________________________________________________________
______________________________________________________________
_________________________________________

10 gondolat erről: „(1512) Adtak a szarnak egy pofont

  1. Hát az,hogy az emberek nagyrésze tényleg tök hülye. Lássuk csak,melyik nyugati és fejlett világban élő emberfia mondana le az ipari civilizáció nyújtotta kényelméről,ha már azért képes fellázadni ,ha pár centet többet kell fizeniet az áramért ,élelmiszerért ,egyebekért .Mi lenne ha bekvotánának mindent ,mint a kommunizmusban ?> Akkor lopnának és kijátszanák a rendszert. Nem a vezetökkel van a baj,hanem mindenkivel,úgy álltalában az összes emberrel,aki nem vadászó ,gyűjtögető életmodot folytat,mint az Amazonász menti törzsek vagy a kalahári beduinok. 😀

  2. 1:
    Ez egy önmagát gerjesztő helyzet. Senki se mond le a kényelemről, mert nem érne vele semmit, ugyanis mások úgyse mondanak le róla. Az Ember kollektív sorsa „meg van írva”.

  3. Megvannak a mérföldkövei annak, ahogyan egyre rosszabb utat választott az emberiség. Én az ipari forradalmat nem ítélném el, önmagában nem rossz irány, ha az ember a tudásával megváltoztatja a környezetét, az önmagában még nem borítékolná az önpusztítást, de olyanok vagyunk, mint az a gyermek, aki eljutott a csúzli megépítéséig, és aztán elcsábult a kilőtt ablakok gyönyörében 🙂

    Szerintem mérföd kő volt 1913 december 23 – a FED törvény elfogadása az USA-ban, ez mindjárt hozott 2 világháborút, aztán jött az új remény, a 60-as évek, és Kenedy (elnök és a család), de őket ugyanazok a féreg cionisták kiírtották, akik a FED törvényt is megalkották, aztán a 70-es évek olajválságát követő alkalmazkodási hajlandóság eltörlésének jelképe, amikor Reagen elnök leveteti a Fehér Ház tetejéről a napelemeket, aztán jött a rendszerváltásnevű művelet, amelyet követő rövid aranykorban megalkotta a GM az EV1 elektromos autóját 1996-ban, majd eltűntették nyomtalanul. Aztán félresiklásainkat díjazta a természet: 2008-ben kitermelési csúcsra érkezett a hagyományos kőolaj, és mi most egy újabb hidegháborút indítottunk, ahelyett, hogy a mérnökökre bíznánk, hogy a tudás és tapasztalatok birtokában máról holnapra kidobják a 30 % hatásfokú belsőégésű motorokat, és helyette kétszer hatékonyabb elektromos járművekkel tartsuk fenn a tényleg szükséges mobilitást, miközben leállítanánk azon áruk átlagosan 3500 km-es mozgatását, amiket a helyi emberek is meg tudnának termelni. Amíg a legagresszívebb emberállat, a cion-zsidó irányítja a technológiai civilizációt, addíg sosem fogjuk elfelejteni a fegyvereket és a monopol hatalmi törekvéseket. Azt szörnyű látni, hogy tudásunk mai állása szerint is képesek lennénk úgy megváltoztatni a környezetünket, hogy az fenntartható legyen, és ez a viszony a természettel folyamatosan javulhatna, de mégis el fogunk bukni az állati ösztönökkel vezérelt tőkés réteg miatt.

  4. Felépíthető egy olyan rendszer,amiből minden felesleges dolgot kiiktatsz.
    Nincs autó csak a társadalom legfontosabb céljaira :Rendfenntartók, áruszállítás, mentő.
    Tervezett elavulás betiltása.Rengeteg szegény veszi meg félévente a szétfoszló kínai műanyagcipőt 3000-ért.Félévente utaztatja- tengernyi kőolajat pazarolva- a megvásárolt bóvli szarokat a lerobbant anyagi helyzetű népesség, mert rá van szorulva.
    Az ipar leépíthető lenne legalább 2/3 részben ha minőségi árut gyártana.
    A felszabaduló munkástömeget a biotermelésbe kell irányítani, gépesítés nélküli gazdálkodás kell.

    A túlszaporodást meg kell szüntetni.Fix támogatás a családoknak.Ha több gyereket csinál,akkor többfelé oszlik a pénze.
    Járhatatlan az az út hogy egyes társadalmi csoportok ,-nálunk pl a havi 15000 családi pótlékért- már úgy érzik hogy megéri szülni.Jó lesz cigipénznek,a kölök meg majd cocciális alapon eszik az ovodában, iskolában.
    A fegyverkezésre fordított pénzt hőszigetelésre kell fordítani.
    Hazánkban is elpazarlunk évente vagy 400 milliárdot az operetthadseregünkre,amely úgyis képtelen lenne bármire éles helyzetben.
    Óriási tartalékok szabadulnának fel az élet átszervezésével.
    És hogy mit nyerne az átlagember az életszínvonala felére csökkenésével?
    Nagyon sokat.
    Elvesztegetjük az éveinket munkában robotolva.Nem is élünk igazán.
    Utálom ezt a rendszert, mert beteggé teszi az embereket,akik aztán lelki sivárságukat vásárlásban élik ki.
    Aki pedig a csóróbb kasztba született,az meg alkoholizmusban vegetálva irigykedik a jobb helyzetben levőre.
    A mai lehetőségeink, és tudásanyagunk lehetővé tenné hogy mindenki csak napi 4 órát dolgozzon és a többit kirándulásra,természetjárásra sportra, művészetekre fordítsa.
    De nem fog semmi sem változni, maximum a rossz irányba.
    Suvadjon meg az egész politikai elit 🙁

  5. 3:
    Az csak egy véletlen, hogy a világ elbaszását a zsidóság egy jól meghatározható része végezte és végzi mind a mai napig. Ha annak idején nem lett volna Mózes, akkor az emberiségben kifejlődött volna egy másik parazita réteg, mert ez benne van az Ember alaptulajdonságában. Szerintem a történteken nem lehetett volna változtatni például az időskála miatt. Nézzük csak! Az ipari forradalom elképesztően hasznosnak bizonyult, hiszen a korábbi manifaktúrákat folyamatosan kezdték helyettesíteni a gépek. Az első gőzgépeket, az első gőzmozdonyokat fával fűtötték, fa pedig volt elég. Nem lehetett előre látni, hogy a fa el fog fogyni. Aztán jött a szén. Nem lehetett előre látni, hogy Anglia örök ködbe fog burkolózni, mert ezek a folyamatok alattomos lassúsággal jönnek létre. És ezt lehet folytatni napestig. Az óceánokban végtelennek tűnő mennyiségű hal volt, a föld alatt soha ki nem fogyó mennyiségű kőolaj, és szén volt, de ez igaz a vasércre és minden másra is. De ugyanez volt a termőfölddel is. A műtrágya jó ötletnek tűnt, az is volt, de semmi se nőhet az égig. Csak az történt velünk is, mint a természetben az összes többi élőlénnyel. Az optimális körülmények fékezhetetlen szaporodást eredményez, amit az erőforrások (táplálék) elfogyása követ, majd a felesleges létszám drasztikus lecsökkenése. Hogy mi magunkkal rántjuk a teljes élővilág jelentős hányadát, nem tesz semmi. A Föld könnyedén rekuperál, lesz nekik rá ideje bőven.

    4:
    felsorakoztattál néhány egészen jó ötletet, amiket ki lehetne egészíteni sok-sok tucattal, de minek? Mindössze azt érnénk el vele (ha sikerülne keresztül vinni) hogy nem most pusztulunk ki, hanem 500, vagy 1000 év múlva. Tudom-tudom, nyerünk időt, hogy átköltözzünk egy üres bolygóra, és aztán?

  6. „Az ember nap mint nap arra döbben rá, hogy a politikusok az embereket tök hülyének képzelik. Csak tudnám, mi adja nekik ezt az ötletet!”

    Az adja az okot, hogy megtehetik! Fel vagyunk háborodva, de semmit nem teszünk ellene. Kivonulunk az internetadó miatt, miközben sokkal durvább dolgokat tett velünk a kormány de olyankor nem történik semmi. Egy jó barátom egyszer azt mondta: „Mi a mai magyarok gyengék vagyunk tele rosszindulattal. Ez a kettő dolog vezet egy ilyen országhoz, mint amiben most vagyunk. Több mind ezer éve áll ez az ország, ami nagyon ritka… és sajnos eljött az idő, hogy mi is eltűnjünk vagy beolvadjunk egy másik országba mint eddig majdnem minden birodalom.”

    Egy másik arab ismerős azt mondta mikor faggattuk: „Sok minden hazugság folyik a világban. Az arabok 90 százaléka sem olyan mint amilyennek beállítanak minket. De itt Magyarországon a hazugságok arányait nézve nem értem miért nem történik valami. 2006-os tüntetés? Egy vicc volt. Nálunk az ilyen politikusokat levadásszák. Nyilvánosan levágják a kezét amiért ennyit mer lopni. És ez nem barbárság. Ezt érdemlik…”

    Elnézést kicsit elmentem a klíma téma mellett, de az utolsó mondatairól ez jutott eszembe Tibor bá’.

  7. 6.
    Kíváncsi lennék, hol vágják le a politikusok és vezetők kezét a sok lopás miatt. Merthogy az arab országokban is jelen van az, hogy az ország jövedelmének jelentős részét a politikai és gazdasági elit ellopja, miközben széles néprétegeknek alig jut valami.
    Hogy megérdemelnék, az biztos, orbán is, meg az összes rabló tolvaj vezető. De ahol vagdosnak, ott is általában olyanok kezeit, akik 1-2 tyúkot loptak. Ugyanezeken a helyeken meg milliószámra csonkítják meg a nők nemi szervét valami idióta vallásos alapon. Úgyhogy én nem tekintenék etalonként ezekre a helyekre.

    „…sajnos eljött az idő, hogy mi is eltűnjünk vagy beolvadjunk egy másik országba..”

    Egyetértek! Az utóbbi napokban sok szó esett egy globális méretű konfliktus kitöréséről. Ha lesz ilyen(vagy akár csak Európára korlátozódó komolyabb háború) és utána még lesz Európa térkép, lesznek európai országok, szerintem azon már nem lesz Magyarország nevű hely.

  8. Ahogy elfogadjuk, hogy a természet részei vagyunk, el kell fogadjuk azt is, hogy ez természetes. Ahogy a halál is az.

  9. 8. tege

    „el kell fogadjuk azt is, hogy ez természetes”

    A pestis természetes, meg a rák is.
    Mégis küzdünk ellene.
    Sőt.
    Ha a kezed valami forróhoz és, automatikusan elhúzod, pedig „természetes” hogy fáj.

    Az is természetes, hogy a szúnyog megcsíp, mégis agyoncsapjuk, ha tudjuk.

    Tehát az ember VÉDEKEZIK bizonyos természetes folyamatok ellen… A halál ellen is, ahogy tud… például nem lép a busz elé, vagy nem eszi meg azt a szép piros pettyes kalapos gombát, akármilyen csinos…
    Attól, hogy a természet tele van természetes jelenségekkel, még VAN választásunk például egészséges élet, vagy természetes betegség között.

    Bizonyos fokig „természetes” felrobbantani az összes létező atomtöltetet egyszerre, mert nem mond ellent a természet törvényeinek, de (csaknem) ugyanolyan természetes NEM felrobbantani őket… és érdekes módon, VAN választás… Legalábbis egyesek számára.
    A többiek számára pedig van választás, hogy megpróbálják befolyásolni őket.

  10. Megdöbbentő szimuláció a földi szén-dioxid-kibocsátásról

    A NASA félelmetes szimulácója mutatja, hogyan kavarog a Föld felszínén keletkező szén-dioxid bolygónk légkörében.

    A NASA Globális Modellező és Adatasszimilációs Részlege (GMAO) számítógépes szimulációval vizsgálta, miként oszlik el a legkörben a természetes és mesterséges forrásokból kibocsátott széndioxid. A Nature Run névre hallgató szimuláció valós, mért légköri adatokból indul ki, és ezekre alkalmazza a földi atmoszféra finoman kalibrált matematikai modelljét.

    http://www.origo.hu/kornyezet/20141119-megdobbento-szimulacio-a-foldi-szen-dioxid-kibocsatasrol-nasa-gmao-klimavaltozas-globalis.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük