(1455) OJK

Tibor bá’ online

 

Egy antifeminista ámokfutása: mennyi az egy orgazmusra jutó költséged? (OJK)

~q400A fenébe a geddonnal minden másnap, beszéljük meg a kevésbé életbevágó dolgokat. Mibe kerül neked egy orgazmus? – Tette fel a kérdést egy amerikai hírportál. Én pedig az egész cikket átültettem magyarba, hogy szórakozzunk egyet.

Szóval kétszer elvitted vacsorázni? Mennyibe került ez neked?

20.000 Forintba.

Ebben benne van a borravaló is?

Na jó, legyen 21.000 Forint.

Mozi?

Háromszor voltunk moziban.

Az 6.000 Forint.

Parkolás?

Az ingyen volt a plázában.

Benzin?

Az nem lehetett több 4.000 Forintnál, esetleg 5.000.

Akkor az összesen 32.000 Forint, és mi történt?

A haverom dugta meg.

Egy másik barátom a múltkoriban panaszkodott, milyen sokba kerül egy válás, és a bírói döntés egyáltalán nem tisztességes. Felvetettem neki, hogy talán az lenne tisztességes, ha kiszámolnánk, hogy a házasság alatt hányszor szeretkeztetek, és az bruttó mennyibe került. De hogy lehet ezt kiszámolni?

Nem hagyott nyugodni a téma. Tényleg tudni szerettem volna, hogy kizárólag gazdasági alapon, mennyibe kerül nekem a szex. Na, próbáljuk ki! Számold össze mennyit költöttél udvarlás alatt a nőre és ezt oszd el az orgazmusaid számával. Nézzünk egy gyakorlatias példát! Ha te egy hagyományos béta hím vagy, akkor egy nőre költesz legalább 3 nem mindennapi vacsorát, aminek darabja 20.000 Ft. A harmadik vacsora után felmehetsz a lakására, esetleg ő a tiédre, és másnap talán folytatjátok. Ez akkor (3 x 20.000) : 2 = 30.000, tehát a OJK ez esetben 30.000 Forint, ami hatszor több mint egy jó minőségű kurva ára.

A saját OJK értékemet 4 hónapon keresztül mértem. 25.000, 32.000, 35.000 és 36.000 Forintokat kaptam. Ez egy kicsit magasnak tűnik, de a nőim a városon kívül laktak, ami megdobta a költségeket. Átlagosan azt mondhatom, hogy egyetlen hónap alatt 4-5 új csajom volt, a régiekkel együtt összesen 6-9 nő. Ez nekem 400.000 Forintomba került, amire 50 orgazmus esett, vagyis 8000 Forint volt az átlagos OJK értékem. Bevallom, hogy kissé, szélsőségesen vagyok szexmániákus, de szerintem ez a 8000 Forintos OJK elfogadható.

Most nézzük, hogyan néz ez ki nős férfiak esetében? Jézusmária, nem érdemes számolni, mert abszolút nevetséges összeg jön ki. De ennél is rosszabb, hogy amíg én bombázókkal töltöm az időm, a nős barátaim női egyre öregebbek, és persze mindig ugyanazok, hacsak időnként nem válnak el.

Nézzünk egy kicsit körül. Tudok olyan pasiról, aki egy milliárd forint kompenzációt adott azért, mert megcsalta a feleségét, de olyan híresség, mint Tiger Woods 250 millió dollárt nyújt át a feleségének a válás után. Tételezzük fel, hogy Tiger száz nővel csalta meg a feleségét, darabonként 5-5 alkalommal. Még ebben a szélsőséges esetben is az OJK-ja egy nevetséges fél millió dollár, vagyis 120 millió Forint. Miért? Mert 25 évesen elkövette azt az őrültséget, hogy elvette a szomszéd csajt feleségül.

El nem tudom képzelni, hogy ezek a férfiak mi a fenének vesznek meg egy tehenet, amikor mindössze tejet akarnak inni. — Jól van, ellenkezhetsz, nem mindenki kapar össze ennyi pénzt az élete alatt. Akkor nézzük az átlagot!

Mondjuk, 15 év házasság után a pasi elválik, és havonta hatszor szeretkezett a feleségével (ami a barátaim elbeszéléséből ítélve egy kisebb csoda). Ez összesen 720 orgazmus 15 év alatt. Na most, mennyi lehet az OJK?

Az egyszerűség kedvéért tételezzük fel, hogy a vizsgált pasi felesége háztartásbeli, azaz nem jár munkába. Ezen kívül tételezzük azt is fel, hogy egy fillérrel se kerül többe, mint egy nevelőnő/szakács/szobalány. Nos, 15 év alatt vettek egy házat, és csinos összeget tettek félre öreg napjaikra. Ezt természetesen a váláskor megfelezik, és legalább 8 évre meg fognak ítélni nőtartást, évi 30.000 $ értékben. A ház valószínű értéke 400.000 $, míg a spórolt pénzük 200.000 $. Ez összesen 540.000 $. Mindezekből az derül ki, hogy az elvált pasi OJK-ja 750 $ (180.000 Ft) és egyetlen egy olyan nővel bújt az ágyba, aki évről évre egyre kevésbé vált vonzóvá és minimum 15 kilóval nyom többet, mint az esküvő után. Én viszont 18-25 év közötti, gyönyörű pipikkel szexelek átlagosan 35 $-os OJK mellett (ami mindössze 8400 Ft) mert, hogy messze lakunk egymástól.

A nyilvánosságra hozott kalkulációm után a feministák nekem estek. Szex, szerelem és pénz nem keverhetők össze! Nem-e? A végén a szex mindig pénzről szól. Ha nem így lenne, akkor nem létezne gyerektartás, nőtartás, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, költséges esküvő, még sokkal költségesebb válás.

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

47 gondolat erről: „(1455) OJK

 1. Tibor bá’
  Feltételezted, hogy ehhez hozzá mer valaki szólni? 😀

 2. Lúzer ez a fazon, hogy 35 dollárt költ egy-egy kufircra. Én annak idején max. egy-két piát fizettem a csajoknak a táborokban és a táncházakban, ahol a vadászterületem volt, esetenként annyit se.

  A házasságomból meg aztán jóval több hasznom van, mint pusztán az, hogy van kivel ágyba bújni. Az érzelmi biztonság, hogy tudom, hogy szeretve vagyok, az intimitás, hogy van kihez szólni este, hogy csodálatos gyerekeim vannak, akiket együtt nevelhetek a csodálatos feleségemmel, ezek mind elérhetetlenek lennének házasság nélkül. Hogy úgy nézhetek magamra, mint komoly, értékes, családos emberre, szintén. Ha nagyon elfogult vagyok a szex irányában, akkor adok mondjuk 10% jelentőséget neki, vagyis a házasságomra fordított pénz 10%-át lehet elszámolni, mint OJK-t. Ez havi 21 000, osztva 6-al, az 3 500 HUF. Ezért csak az alja kurvát lehetne megkapni, aki a minimumot nyújtja, nem a maximumot.

  A másik: igaz, hogy éveken át ugyazat a nőt dugom, de megfigyelésem szerint a szex minősége az alkalmak számával nő, nem csökken. Ahogy összeszokunk, megtanuljuk, melyikünknek mi a jó, egyre jobb lesz. Egy új nővel lehetne elölről kezdeni, nem lenne ilyen jó.

  Hogy a válás drága? Nem kell elválni!

 3. 3: +1 –>ha komolyan vesszük 😀

  Sőt, mossa a gatyádat, ápol, ha beteg vagy, és igazi könnyeket hullajt, mikor elpatkolsz. /Mert ki fogja tovább eltartani? 😀 /

  Ebben a posztban inkább a poén a lényeg. 😉

 4. Szerintem ez egyáltalán nem poén és elég jól közelíti a valóságot. A kérdés ezek után az, hogy hol van az a pont (életkor, élethelyzet stb.), amikor érdemes házasodni?

 5. Szerintem aki dugásért nősül, az meg is érdemli a magas költséget.

  Fiatal koromban csóró voltam, szóval se vacsora, se pia, de mégsem volt gond… igaz általában tartós barátnőim voltak akik automatikusan beszálltak a költségekbe.

  De hát én is “full service”-t kívántam a lányoktól, azaz szerelmet, érzelmi megbízhatóságot, vacsorát, ebédet, amit ő főz, “gatyamosást”, jóízű beszélgetéseket, satöbbi. Nagyjából hasonlót is kínáltam cserébe. Amelyiknél a legkigyenesúlyozottabb volt a felállás, azt el is vettem feleségül.

 6. 5: “amikor érdemes házasodni”

  Szerintem akkor, amikor megért benned, hogy gyereket akarsz – ugyan ehhez a házasság nem kötelező feltétel, de egy szilárdabb elhatározást mutat a külvilágnak. Ami persze hosszabb távra semmit se jelent… 😀

 7. Kedveseim!
  A hormonaitok áldozatai vagytok.
  1) Amit megtaláltok a feleségeteikben annak hatalmas hányada megjátszás a kedvetekért.
  2) A gyerekvállalás nem csak a legrizikósabb vállalkozás (kiszámíthatatlan mi lesz belőle), de egyben a lehető legrosszabb költséghatékonysági kellem.

  Viszont elkerülöd a belső hormonális viharokat. Ezt el tudom fogadni, de a “logikus” magyarázatokat szíveskedjetek elkerülni, mert belőletek nem a logika, hanem a hormonok beszélnek.

 8. > tehát a OJK ez esetben 30.000 Forint, ami hatszor több mint egy jó minőségű kurva ára.

  Amerikában ötezer huf lenne egy minőségi kurva? Akkor az tényleg az álmok földje lehet… nincs itt valami elírás/más hiba?

 9. Mindenki “kurva” a maga módján…, csak a mértéke nem mindegy. (Szeretet kurva, lájk kurva, stb; és hosszasan sorolható tovább, csak a többség nem az útszélén álldogálva kurválkodik. Nemtől függetlenül mondom, hisz a mai EGÓ uralta, önbizalom hiányos, értékválságos világunkban már csak ez lesz a vége mindennek.)
  Ennyi…! 😛

 10. 8.
  1. Lófaszt se tudsz a feleségemről. Képzeld, vannak olyan emberek, férfiak és nők is, akik utálják a megjátszást, és ennek megfelelően nem ez az alapja a kapcsolatuknak. Mi ilyenek vagyunk. Hogy bizonyos dolgokat megteszünk, más dolgokról lemondunk egymásért, az nem megjátszás, hanem az emberi kapcsolat természetes velejárója.
  2. Aki anyagi befektetésként tekint a gyerekvállalásra, az legalább olyan nagy badarságot követ el, mint aki a szexért házasodik. A gyerek önmagában való érték, a gyerekeimmel együtt lenni öröm. Ez nem váltható át pénzbe.

  Amúgy lehet gyereket nevelni kevés, sok és nagyon sok pénzből is, nem ez fogja megadni a nevelés értékét.

 11. 11:

  Igazad van. Egyes feleségekről lófaszt se tudok, de ismerem az ide vonatkozó statisztikát. És tudod nagyon sok olyan férfit ismertem mit amilyen te vagy, imádta a világ legőszintébb feleségét. Aztán eltelt egy kis idő, és halálos ellenségekké váltak. —- Tudom, tudom, ez nem te vagy, mert te…. (nagyon meggyőző indokok) Ebben a cipőben is jártam. Ezerszer mondtam, hogy velem aztán nem, mert én….. meg hogy én a kezem tűzbe tenném…. stb. Ma már mosolyogok korábbi önmagamon.

 12. 8: Még valami: az életút, az életállapot választása valóban nem kizárólag logikai következtetés, hanem értékalapú döntés.

  Ha az lett volna a célom, hogy minél több pénz legyen a számlámon, amikor megdöglöm, akkor nyilvánvalóan egész sor döntésemet másként hoztam volna meg. Ha az lenne a célom, hogy a világon az összes nőt megdugjam, akkor is. Nekem ezzel szemben az a célom, hogy a lehető legjobban érezzem magam a bőrömben, úgy érezzem, hogy a helyemen vagyok, és hogy a lehető legtöbb értéket hozzam létre. Ezért élek úgy ahogy, ezért van feleségem és gyerekeim. A saját értékeim fényében ez a leglogikusabb választás, hiszen ettől érzem jól magam.

  Ha úgy élnék, ami a “hormonjaimnak” és az értékrendemnek nem felel meg, az logikátlan lenne, mert attól rosszul érezném magam.

 13. 12: Tudod, ha a feleségem mindig csak vidámkodna, minden szex a “legnagyszerűbb” lenne neki, akkor tényleg gyanús lenne, hogy színlel. De az a helyzet, hogy időnként jelzi, hogy rossz neki, ami van, hogy ez-az rosszul esett, vagy akár egy egész időszak szörnyű neki. A szex se mindig fenomenális. Ebből két dolog következik:
  -Lehet tenni azért, hogy jobb legyen
  -Amikor azt mondja, hogy jó neki, az hiteles

 14. 8: Teljes mértékben én is így gondolom, Tibor bá’. Sajnos a hormonok kurvára átvernek, ezért nehéz tisztán mérlegelni. Én úgy értelmezem a cikket, hogy az aki nem vagy csak később házasodik, annak mindig új és friss pinával van dolga. Márpedig ez a férfi legfőbb és talán egyetlen motivációja az életben (legalábbis mindent lehetséges erre visszavezetni). Rendben, legjobb fegyverünk a logika és a mérlegelés. Akkor modellezzünk:
  1. Szabad és független vagy. Dugod a legjobb csajokat, pénzed is van, időd is van egyéb értelmes dolgokra. Ellenben nem mindig stressz mentes a pinát hajkurászni, hullámvölgyeket kell megélned és nincs melletted egy szövetséges (jobb esetben nevezzük így).
  2. Megnősülsz. Elveszted a szabadságod egy részét, idővel még többet. Lassan igába hajt a nő, aki egyre többet akar és végül átveszi feletted az irányítást. Ha menet közben rájössz hogy mégsem ezt akartad, akkor nagy árat kell fizetned. A gyerek óriási rizikó és egy feneketlen kút, amibe az életed töltheted bele. Egészséges lesz-e, jó vagy egy senkiházi? Innentől felelősséggel vagy a családért és ha belerokkansz is hajtanod kell, nem ugrálhatsz. Ellenben: magas oxitocin szint, nyugodtabb élet (relatív).
  Valószínűleg a 2. pont előbb-utóbb eljön, de mikor a legoptimálisabb?

 15. 8. Tibor’bá

  Szerintem pont abból beszélnek a hormonok akinek mindig csak “azon” jár az esze…

  Az emberi életnek vannak más aspektusai is, mint egy jó kefélés feltételeinek a megteremtése. Lehet, nem mindenkinél…

  Amit te megjátszásnak tartasz, az egyszerűen az élet rendjének elfogadása.
  Kedves vagyok, mert kedvességet várok…
  Ez az emberi kultúra alapja.
  Megjátszom magam, hogy nem ütöm agyon az első velem szembejövőt, hogy elvegyem a pénzét, mert akarok egy iPhone-t?
  Hívhatod megjátszásnak, de ez inkább civilizáció…Aztán ez alap képességgé válik.

 16. 15: Ha neked ezt jelenti a házasság, akkor a “mikor”-ra a legjobb válasz a SOHA! Melegen ajánlom, hogy amíg nem változik meg a motivációd gyökeresen, addig ne házasodj, mert csőd lesz belőle.

 17. Visszatértve a hormonokra: azok arra hajtanának, hogy minden szembejövő csinosabb nőt megszerezzek. Hogy nem így teszek, hanem hűséges maradok, és az energiáimat a házasságom javítására fordítom, az tudatosság és munka a hormonok ellenében.

 18. 13-16:

  van, aki megérti, amit írok, van, aki nem. Ettől még tovább forog a világ. 😀

 19. 19: Ez a megszokott nagyképűség megnyilvánulása. Aki nem ért egyet veled, az nyilván nem ért meg. Hogy Te tévedsz, az elő nem fordulhat, Ó, szent Orákulum!

 20. 19. Tibor’bá

  Értjük mi, hogy milyen a világnézeted, de nem feltétlenül tartjuk mindenkire érvényesnek.

  És a világ forog a hűséges és a hűtlen házastársakkal együtt, és van ankinek a töke van a középpontban, van akinek más.

 21. Érdekes a dolognak a háttere, az a szemlélet, ahogy a nőkre, a nők szexualitáshoz való viszonyára és motivációira tekintünk – ebben vannak köztünk nagy különbségek.

  Én úgy látom – javíts ki, Tibor bá, ha tévedek – hogy a szerző gondolatmenete mögött az az explicite ki nem mondott meggyőződés áll, hogy a nő anyagi előnyök kedvéért fekszik le valakivel, ennek megfelelően anyagi juttatásokkal, pénzzel, kocsival, vacsorameghívással lehet megszerezni a beleegyezését.

  Ezt ki nem mondott tételt cáfolja is rögtön a dőltbetűs esetleírás, ami szerintem nagyon jellemző. A nő elfogadja a juttatásokat, de azzal fekszik le, aki neki tetszik.

  Én úgy látom – saját tapasztalatból is, és a történet is ezt támasztja alá – hogy a nők szexuális motivációi a férfiakéhoz hasonlóan, sőt még annál inkább is, szerteágazók.
  -Van, aki egyszerűen szereti a szexet
  -Van, aki azt hiszi, a szexszel vásárolhatja meg a szeretetet, elfogadást
  -Van, aki a kisebbségi komplexusát fedi el vele
  -Van, aki beindul egy vonzó férfitól
  -Van, aki gyereket akar
  -Van, aki anyagi biztonságra hajt
  -Van, aki pénzt, hatalmat, befolyást szerez vele

  Hogy kinek milyen a vonzó, az is soktényezős dolog, de vannak általános tényezők, amik mögött nyilván evolúciós előnyök állnak.
  -Széles váll, sportos testalkat
  -Intelligencia
  -Vagyon
  -Figyelmesség, kedvesség, EQ
  -Határozott, kezdeményező, férfias fellépés

  Az, hogy ezek tetszőleges kombinációja vonz valakit, még nem megjátszás vagy kurvulás, egyszerűen egy természetes és őszinte reakció.

 22. 20:

  Mivel lassan közszereplőnek számítok, el kell tűrnöm a tévedésből született pimaszkodást is. 😀

  Szóval el akarod venni a jogomat attól, hogy én döntsem el jól értelmezi-e valaki azt, amit írok vagy rosszul? Csaba 15. alatt például megértett, a többiek nem értettek meg pont a hormonjaik miatt. Úgy oda vagytok az aktuális pináért, hogy képtelenek vagytok tisztán látni. És előhoztok mindent, hogy bizonyítsátok az igazatokat. Na jó! Tudod te azt, hogy még az anyaszeretet is hormonális (oda-vissza)? Nyugodj meg, nem én vagyok a hunyó, de attól még az lehet rólam a véleményed, amit éppen a hormonjaid súgnak. 😀

 23. 23:

  Így igaz. Régebben volt egy poszt erről, hogy hányféle dolog miatt fekszik le egy nő. Én magam összeszedtem vagy százat. Pl: szokásból, félelemből, bosszúból, kíváncsiságból, unalomból…..

 24. 24: Én ugyan meg vagyok győződve róla, hogy értem a posztot, de nyitott vagyok a lehetősére, hogy tévedek. Mi az az állítás, amit szerinted félreértek, és hogyan?

  Én nem az aktuális pináért vagyok oda, hanem az emberért és az életállapotért, amiben vagyok. És van olyan tiszta a fejem, hogy lássam, mi következne belőle, ha a hormonjaim egy másik, vonzóbbnak tűnő pina után vinnének.

 25. Orgazmusra jutó költség? Milyen marhaság ez 😀
  A tegnapi is ingyen volt, haha 😀

 26. 24. Tibor’bá

  “Tudod te azt, hogy még az anyaszeretet is hormonális (oda-vissza)?”

  A tudomány mai állása szerint… ezt illik hozzátenni.
  Persze a tudomány elég gyerekcipős dolog a nyelv kialakulásához képest, és az őskorban még nem léteztek precíz meghatározások bonolult biokémiai folyamatok leírására… primitív módon csak anyaszeretetnek nevezték az anya és a gyereke közötti kötődést.
  Lehetne itt szőrszálat hasogatni, hogy azért a hormonok se egyformán működnek mindenkinél…
  Kiváncsi lennék mikorra lenne kész az a hormontérkép, amely alapján osztályozni lehetne a nőket, hogy melyik mire izgul be (széles váll, drága kocsi, kedves hazugságok, stb, stb…)

  Szóval amíg a tudomány nem tud precízebb meghatározásokat adni, addig maradok az ósdi fogalmaknál, hogy szeretet, meg önzetlenség, hűség.

 27. 27. Le lehet ezeket a költségeket szorítani. Nemi erőszak például. De ha már végképp nincs más, akkor is ott van a “szegény ember kézzel nőz” megoldás. 😀

 28. 29

  ..így van, hát válság van, vagy mi 😀 Nem lehet itt ezreket kidobálni orgazmusra.
  Sokkal érdekesebb a kérdés, ha úgy tesszük fel, hogy egy cigány orgazmusra hány purdé esik? 😀

 29. Nem is olyan régen nem igazán volt divat a szerelmi házasság /’suba subához, guba gubához’/ – hormonok kizárva 😀 .
  Ettől függetlenül a házasság intézménye viszonylag jól működött. /Legalábbis jobban, mint a jelenlegi ‘szerelmi’ házasságok – ez így tényleg Tibor bá’-t igazolja – a tudatnak kell uralkodni a hormonok felett (bár ez a szülők tudata volt 🙂 )/.

  Viszont Tibor bá’ az első házasságával és a gyerekeivel ráfaragott, ebből aztán leszűrte a tutit. Ami ennek ellentmond, az nem létezik, de ha mégis, akkor úgy se sokáig, de ha mégis, akkor olyan hülye vagy, hogy a hormonjaid uralkodnak az agyadon. 😉

  Ebben a témában egyáltalán nem érdemes vitatkozni vele. 😀

 30. 31: “tudatnak kell uralkodni a hormonok felett”

  Valójában ez emel ki minket az állatvilágból. Már akit.
  Ha csak a hormonok lennének olyanok lennénk mint a kan kutya és még a kerítést is megkefélnénk.

 31. 32: Adtál egy magas labdát, de ezt most kihagyom… 😉

 32. 15. Csaba

  Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget!

  Csak egy kicsit korrigálnék:

  “Ellenben nem mindig stressz mentes a pinát hajkurászni, hullámvölgyeket kell megélned”
  Ha már úgyis pénzbe kerül az orgazmus, van másik módja annak, ahol időközönként beiktatva feszültségmentesen megkaphatod amire vágysz (még ízlésesebb formában is alacsony OJK értékkel számolva). Tehát úgymond ez a gond is orvosolható.

  “és nincs melletted egy szövetséges (jobb esetben nevezzük így)”
  Ez viszont való igaz, amennyiben a jobbik esetről van szó.

 33. 32:
  Csak az a helyzet, hogy a hormonok és a tudat állandó versenyfutásban van az embernél, ez is egyedi emberi tulajdonság.
  Az állatvilágban nem jellemző ez az állandó futás az orgazmus után, a kankutya csak akkor indul be, ha éppen fogamzóképes szukával találkozik, de akkor nagyon. Az embernél meg ha esik, ha fúj… 🙂

 34. Nem értem, a feministák miért támadják ezt az okfejtést. Az én olvasatomban ez a feminizmus férfiváltozata. 🙂 A feministák maguk mögött akarják hagyni a hagyományos, kevés szabadsággal, cserébe sok biztonsággal járó szerepüket, hát tessék. Aztán nem tetszik, ha ez a másik oldalból ilyesmit vált ki.

 35. 37: Azért támadják, mert a gondolamenet pénzért kapható tárggyá fokozza le őket. Amúgy nem pártolom a feministákat, de ebben még igazuk is van, ha kikérik maguknak.

 36. 31:
  Minimum felelőtlen, de valójában nagy marha lennék, ha az én első házasságomból törvényszerűséget gyártanék. Már csak azért se, mert nem volt szabványos, két kultúra makacs ütközésére adott alkalmat. Van azonban az ismeretségi körömben több nagyon hasonló eset. Átmeneti peridusban vagyunk. vannak “régi vágású”, szülőket tisztelő felnőtt gyerekek, de vannak az anyagiakra rátépő, a szülőket, nagyszülőket kegyetlenül kizsigerelő felnőtt gyerekek is. A trend világos. A ma született gyermekek között az arány egészen biztos arra fog tolódni, amiről beszélek. Akinek már van gyereke, annak annyi, majd meglátja mi lesz. Akinek még nincs. Na ezeknek érdemes átgondolni azt, amiket írtam.

 37. 38:
  Ugyan már! A nők óvódáskortól kezdve figyelnek az anyagiakra. Csak a fiatal férfi olyan hülye, hogy megy a fasza után és elveszi a nőt egy szál bugyiban is. Ezen nincs mit szépíteni, ez tény.

 38. 39:

  Tibor bá te gyakorlatilag teljesen kiveszed a gyerek kérdésnél a nevelés milyenségét. Döntő befolyása van arra, hogy később milyen lesz a gyerek.
  Vagy úgy gondolod,hogy a most fiatal szülők már nem rendelkeznek azzal a tudással, amit át kéne ahhoz adni, hogy “rendes embert” faragjanak a gyermekből?

  Miért nem működnek a jelenlegi házasságok? Tud férfi és nő lemondások, szenvedés nélkül együtt élni?
  Szerinted mi lenne az ideális társadalmi berendezkedés család tekintetében, ha teljesen szabadjára engednéd a fantáziád? Vagy egyáltalán evolúciós okokból mire lennénk alkalmasak? Milyen lenne a férfi nő kapcsolat legideálisabb formája?
  Monogámia, poligámia? Alább rendelt e a nő vagy sem?
  És még nyilván ezer és egy kérdés.

 39. No, ti mind lúzerek vagytok. 🙂
  Engem a nők szoktak eltartani.

 40. 42:
  Végre megszólaltál. Már azt hittem belefulladtál egy trocsába. 😀

 41. 41:

  A gyerekeket a szülőknél sokkal nagyobb befolyással “neveli” a környezet.

  Persze hogy tud, az én jelenlegi házasságom példás, immáron 22 éve.

  Az ideális család, ha a nő otthon marad és nevel, ellát, összetart. De akkor nem keres pénzt, és ma az a legfontosabb. 🙁

 42. Elnézést, de nem tudom szó nélkül hagyni ezt a cikket. Szerintem szánalmas, hogy valaki ílyen szintre degradálja az emberi kapcsolatokat és megérdemli hogy egyedül haljon meg. Én immár két éve boldog kapcsolatban élek a barátommal, és szerettük egymást már akkor is amikor szexről még szó sem volt. Őszintén sajnálom azokat, akik egész életükben nem tapasztalták meg ezt az érzést. Viszont el is szomorít, hogy érzelmileg ilyen szegény emberek léteznek, és el sem tudom képzelni, hogy milyen szomorú életet élnek.

 43. 46:
  Kedves Henrietta!
  Az E-mail címedből következtetve úgy gondolom, hogy az idén voltál, vagy leszel 18 éves. Nyugodj meg, hogy akiknek az véleményével találkozhattál, azok mind úgy gondolkoztak mint te most. Ugyanis ők már rég elmúltak 18 évesek. Örülj amíg ilyen tiszta szívvel élhetsz e világban. Kívánom neked, hogy soha se csalódj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.