(1455) OJK (ismétlés)

Tibor bá’ fordítása online

Egy antifeminista ámokfutása: mennyi az egy orgazmusra jutó költséged? (OJK)

~q400A fenébe minden másnap az összeomlással, beszéljük meg a kevésbé életbevágó dolgokat. Mibe kerül neked egy orgazmus? – Tette fel a kérdést egy amerikai hírportál. Én pedig az egész cikket átültettem magyarba, hogy szórakozzunk egyet. [A baloldali fénykép 9 éves.]

Szóval kétszer elvitted vacsorázni? Mennyibe került ez neked?
20.000 Forintba.
Ebben benne van a borravaló is?
Na jó, legyen 21.000 Forint.
Mozi?
Háromszor voltunk moziban.
Az 6.000 Forint.
Parkolás?
Az ingyen volt a plázában.
Benzin?
Az nem lehetett több 4.000 Forintnál, esetleg 5.000.
Akkor az összesen 32.000 Forint, és mi történt?
A haverom dugta meg.

Egy másik barátom a múltkoriban panaszkodott, milyen sokba kerül egy válás, és a bírói döntés egyáltalán nem tisztességes. Felvetettem neki, hogy talán az lenne tisztességes, ha kiszámolnánk, hogy a házasság alatt hányszor szeretkeztetek, és az bruttó mennyibe került. De hogy lehet ezt kiszámolni?

Nem hagyott nyugodni a téma. Tényleg tudni szerettem volna, hogy kizárólag gazdasági alapon, mennyibe kerül nekem a szex. Na, próbáljuk ki! Számold össze mennyit költöttél udvarlás alatt a nőre és ezt oszd el az orgazmusaid számával. Nézzünk egy gyakorlatias példát! Ha te egy hagyományos béta hím vagy, akkor egy nőre költesz legalább 3 nem mindennapi vacsorát, aminek darabja 20.000 Ft. A harmadik vacsora után felmehetsz a lakására, esetleg ő a tiédre, és másnap talán folytatjátok. Ez akkor (3 x 20.000) : 2 = 30.000, tehát a OJK ez esetben 30.000 Forint, ami hatszor több mint egy jó minőségű kurva ára.

A saját OJK értékemet 4 hónapon keresztül mértem. 25.000, 32.000, 35.000 és 36.000 Forintokat kaptam. Ez egy kicsit magasnak tűnik, de a nőim a városon kívül laktak, ami megdobta a költségeket. Átlagosan azt mondhatom, hogy egyetlen hónap alatt 4-5 új csajom volt, a régiekkel együtt összesen 6-9 nő. Ez nekem 400.000 Forintomba került, amire 50 orgazmus esett, vagyis 8000 Forint volt az átlagos OJK értékem. Bevallom, hogy kissé, szélsőségesen vagyok szexmániákus, de szerintem ez a 8000 Forintos OJK elfogadható.

Most nézzük, hogyan néz ez ki nős férfiak esetében? Jézusmária, nem érdemes számolni, mert abszolút nevetséges összeg jön ki. De ennél is rosszabb, hogy amíg én bombázókkal töltöm az időm, a nős barátaim női egyre öregebbek, és persze mindig ugyanazok, hacsak időnként nem válnak el.

Nézzünk egy kicsit körül. Tudok olyan pasiról, aki egy milliárd forint kompenzációt adott azért, mert megcsalta a feleségét, de olyan híresség, mint Tiger Woods 250 millió dollárt nyújt át a feleségének a válás után. Tételezzük fel, hogy Tiger száz nővel csalta meg a feleségét, darabonként 5-5 alkalommal. Még ebben a szélsőséges esetben is az OJK-ja egy nevetséges fél millió dollár, vagyis 120 millió Forint. Miért? Mert 25 évesen elkövette azt az őrültséget, hogy elvette feleségül a szomszéd csajt.

El nem tudom képzelni, hogy ezek a férfiak mi a fenének vesznek meg egy tehenet, amikor mindössze tejet akarnak inni. — Jól van, ellenkezhetsz, nem mindenki kapar össze ennyi pénzt az élete alatt. Akkor nézzük az átlagot!

Mondjuk, 15 év házasság után a pasi elválik, és havonta hatszor szeretkezett a feleségével (ami a barátaim elbeszéléséből ítélve egy kisebb csoda). Ez összesen 720 orgazmus 15 év alatt. Na most, mennyi lehet az OJK?

Az egyszerűség kedvéért tételezzük fel, hogy a vizsgált pasi felesége háztartásbeli, azaz nem jár munkába. Ezen kívül tételezzük azt is fel, hogy egy fillérrel se kerül többe, mint egy nevelőnő/szakács/szobalány. Nos, 15 év alatt vettek egy házat, és csinos összeget tettek félre öreg napjaikra. Ezt természetesen a váláskor megfelezik, és legalább 8 évre meg fognak ítélni nőtartást, évi 30.000 $ értékben. A ház valószínű értéke 400.000 $, míg a spórolt pénzük 200.000 $. Ez összesen 540.000 $. Mindezekből az derül ki, hogy az elvált pasi OJK-ja 750 $ (180.000 Ft) és egyetlen egy olyan nővel bújt az ágyba, aki évről évre egyre kevésbé vált vonzóvá és minimum 15 kilóval nyom többet, mint az esküvő után. Én viszont 18-25 év közötti, gyönyörű pipikkel szexelek átlagosan 35 $-os OJK mellett (ami mindössze 8400 Ft) mert, hogy messze lakunk egymástól.

A nyilvánosságra hozott kalkulációm után a feministák nekem estek. Szex, szerelem és pénz nem keverhetők össze! Nem-e? A végén a szex mindig pénzről szól. Ha nem így lenne, akkor nem létezne gyerektartás, nőtartás, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, költséges esküvő,  és amég sokkal költségesebb válás.

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________

15 gondolat erről: „(1455) OJK (ismétlés)

  1. Ezek alapján, szigorúan gazdasági alapon tekintve, sokkal kifizetődőbb és kiszámíthatóbb a professzionális szolgáltatás igénybevétele (magyarul: kurvázás). Ott azt kapod amit akarsz, válogathatsz, úgy ahogy akarod, akkor mikor kedved van, pontos, előre megbeszélt árak vannak, semmi rejtett költség. Mégis vagyunk egy páran akiknek ez nem jó. Tilóba hajtott fejjel húzzuk az igát egy kis pináért, a végén meg megcsalás, válás, gyerektartás, adósság, csőd és 2m föld.

  2. Mindezzel szemben áll az ember ösztönös igénye arra, hogy legyen egy meghitt családi közege, ahol megbízhat a másikban, gyermekeit nevelgetheti saját belátása szerint, szóval a meleg fészek érzete, sokak szerint csupán illúziója.
    És lám, vannak, akiknek sikerült ezt kialakítani, habár szemmel láthatóan egyre ritkábban, de akinek sikerül, az mégiscsak boldog ember.
    És persze sokak szeretnék ezt ötvözni a másik oldallal, legyen egy meghitt család, de azért legyen egy kis izgalmas változatosság is, úgy mellékesbe… 🙂
    De ennek az a kockázata, hogy pillanatok alatt összetörhet, és ott maradhat az ember a napi puszta igényeivel.

  3. 1 – 2:
    Egy leendő felesének nincs a homlokára írva, hogy célja a saját családjának ellátása, vagy gazdasági vállalkozást lát a házasságban. Erre nem is lehet rájönni éveken át. A férfi részére az egész szerencse kérdése. A nőnek nincs kockázata. Legrosszabb esetben megcsalja a férje, de sose fogja gazdaságilag lenullázni.

  4. A fogamzásgátlók megjelenése és a nők munkába állása indította el az emancipációt.
    Kevesebb szülés – ez a lényeg – több szabadságot hozott a nőknek.
    Ha a föld teljes lakosságát nézzük, akkor a női egyenjogúságot még korántsem minden nő élveztheti.
    A modern emancipált nőnek megnőtt a szabadsága , ma már sok mindenben dönthet.
    Azonban ennek a következménye lett a házasság, a család, a gyermek, a férfi leértékelődése.
    Hogy ez, most így jobb e, azt mindenki eldöntheti.
    Gondolom sokaknak jobb, vannak akiknek meg rosszabb.

  5. 1.Minato

    „Tilóba hajtott fejjel húzzuk az igát egy kis pináért, a végén meg megcsalás, válás, gyerektartás, adósság, csőd és 2m föld.”

    Ennyi eszetek van…

  6. Amíg legénykoromban csajoztam, sose költöttem ennyit senkire. Nem vittem drága éttermekbe senkit, nem is igényelték. Még az se volt jellemző, hogy én etettem volna őket rogyásig. Egy-egy giroszra meghívtam őket, de ezt se a szex árának fognám fel. Mindkettőnknek jólesett együtt tölteni az időt, hát együtt töltöttük – hol ezzel, hol azzal voltunk elfoglalva. Ezt nem lehet összehasonlítani egy prostituálttal.

    Aztán most, hogy házas vagyok, nem is tudom, hogyan lehetne kiszámolni a dolog költségét, de hülyeség is lenne. A házasság messze nem csak arról szól, hogy szexhez jutok x alkalommal. Ott vannak például a gyerekeim – a saját gyerekeim, akiket én nevelhetek – mégis hogyan lehetne ezt beárazni? Marhaság!

  7. 3 „A nőnek nincs kockázata” dehogynem, alkoholista lesz a férj, netán szerencsejáték-függő, esetleg agyonveri egy vasrúddal….

  8. A serdülő, és fiatal férfiaknak bizony igen nagy tortúrákon kell átmennie, mire beérik valami stabil megoldás.
    Nehéz ügy, mikor a tomboló hormonok, amelyek napról napra folyamatosan ostromolják, nehezen összeegyeztethetők valami megfontolt, türelmes várakozással az igazira, akit még nem is látsz.
    És bizony az első kalandok nem az életreszóló elkötelezettségről szólnak, hanem az ösztönökről, az első régvárt tapasztalatokról, abban a korban nagyon ritka az erkölcsi alapon történő megközelítés.
    És persze az ember akkor nem is gondol bele abba, ami egy nőnek sokkal tudatosabb dolog, hogy egy életet el lehet rontani egy félresikerült kapcsolattal, egy nem kívánt utód formájában.
    Aki pedig erős erkölcsi nevelést kapott, az vergődik a kettős szorításban, a nemi nyomor és a konzervatív elvárások között…
    Ezt a fiatalkori pokoljárást művészien írta le Füst Milán, tele saját életrajzi vonatkozásokkal az „Ez mind én voltam egykor” c. regényében.
    Katonakoromban a laktanya könyvtárában fedeztem fel, és akkor olvastam ilyen tisztán megfogalmazva azokat a problémákat, amelyek engem is nyomasztottak, és rájöttem, rokon lelkek vagyunk, telibe talált az időbeli távolság ellenére… 🙂
    https://konyvtar.dia.hu/xhtml/fust_milan/Fust_Milan-Ez_mind_en_voltam_egykor-Habi-Szadi_kuzdelmeinek_konyve.xhtml
    Utólag is irigylem Tibor bá’ ifjúkori könnyű áteséséért a tűzkeresztségen, a szexualitás ilyen könnyed megéléséért, de szerintem ez a nagyon ritka eset…

  9. Ez a cikk egy vicc, egy zsebhokizó, éretlen kamasz vicce. Valódi ámokfutás, Azonban sokan komolyan veszik. Ez viszont nem vicc.

    Persze, hogy marhaság! Annak bizonyítéka, hogy jólét van és van energiájuk butaságokat írogatni.
    Miért nem hokizik tovább, az sokkal olcsóbb is lehet?!
    Egy kis fehérjepótlás, max. 35 forint. Mivel azonban a karjával munkát is végez így az idő (2200 ft/óra bruttó)és a marokszorítás erősségének a függvényében 50-12.345 forintig terjedhet egy-egy recska, így ez is kérdéses.

    Szóval a görög „Marokbatosz”, az ír „Kézi”, a francia „Zsebzsötem”, a magyar „Marokmarcsa” stb. szerelme is lehet drága mulatság. De legalább mindig másmilyen és dúl benne a gondot nem okozó érzelemmentesség. Szóval gondtalan.

    És bizonyos forrásból azt is tudom, hogy bizonyos férfiak, életük bizonyos periódusaiban csak ezen az úton juthatnak bizonyos mennyiségű és minőségű orgazmushoz.
    A cikk azonban még így is sokkal realisztikusabb, mint a világpolitikai elemzések. Sajnos! Tényleg a végét járjuk.
    Kukába!

  10. Az világos ebből, hogy a szerzőnek komoly problémái vannak a kapcsolódással. Fogalma sincs róla, hogy egy emberi kapcsolat, azon belül egy párkapcsolat sokmindenről szól a pénzen és szexen túl is.

    Elég szomorú, az pedig különösen azzá teszi, hogy nincs egyedül, ez korunk látlelete.

  11. Intimitás nélkül is létezik szex , teherbíró emberi kapcsolat azonban nem.
    Vannak gyermekeik érdekeit és partnerüket házasságukat védelmező, életmódot folytató szülők.
    Számukra természetes , hogy saját mohó poligám hajlamaikat megfékezik, mert nekik megéri, hiszen a választott életmódjukért és szeretett gyermekeikért teszik ezt.
    Nekik a – mi – a legfontosabb, mások, szabadabbak, önzöbbek,nem haboznak másoknak ártani, ha ezzel érik el nagyszerű céljukat, az orgazmust.

  12. 10 – hubab:
    Ezt te honnan veszed: „Utólag is irigylem Tibor bá’ ifjúkori könnyű áteséséért a tűzkeresztségen, a szexualitás ilyen könnyed megéléséért, de szerintem ez a nagyon ritka eset…”

  13. 14 Tibor bá’
    Nekem ez jött le, sok ifjúkori kalandozásod leírása alapján, úgy tűnik hamar megismerted az alapokat már gyermekkori történeteid alapján, nem túl szégyenlős lányokat ismertél meg haveri kapcsolatok révén. 🙂
    Úgy tűnt, Te sem voltál túl gátlásos típus….
    Vagy arra gondoltál, hogy honnan veszem, hogy ez ritka eset? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük