(1417) Az Ördög Nóra szindróma

Tibor bá’ online

 

~q383Jóval a rendszerváltás után tudtuk meg a politikusainktól, hogy a hála nem politikai kategória. Naiv mondat, valójában a hála egyszerűen kiment a divatból és nem csak a politika terén, de mindenhonnan, még a családi berkekből is, mert a legújabb generáció tagjainak nagy része a szülőket, nagyszülőket is elsősorban fejhető teheneknek tekintik, és ki a fene gondol arra, hogy hálás legyen egy tehénnek?

Így aztán borítékolható volt, hogy előbb vagy utóbb valamelyik legyártott celeb is kimutatja a foga fehérét, nem csak – sokak által non plusz ultrának tartott – egyéb testrészeit. Szóval a magyar közélet (bármit is jelentsen az) hangosan zeng Ördög Nóra átigazolásáról az őt felépítő RTL klubtól a cinikusan vigyorgó TV2-hőz. Az RTL meg van sértődve (jogosan) a TV2 pedig magyarázkodik. Én meg az egészet leszarnám, ha nem lenne benne egy rakás tanulság, aminek észlelése alkalmasabbá tesz mindenkit a létező valóság (nem megélésére) hanem átvészelésére.

A TV2 engem arra a nőre emlékeztet, aki hatalmas erőbedobással (nevezzük így a csöcsöket, meg, ami a női lábak között található) mindent megtesz, hogy egy kétgyerekes családapát leválassza feleségéről, átlovagoltasson magára. Miközben tökéletesen megfeledkezik arról, hogy az a férfi, aki képes otthagyni a családját egy ropogósnak vélt pina miatt, azt néhány évvel később egy még ropogósabb pina sikeresen tovább csábíthat.

Az RTL zúgolódásának jogosságát nem maga az átállás adja, hanem annak módja. Ugyanis a terhessége miatt pillanatnyilag inaktív Ördög Nóra számára az RTL egy nappal korában még hatalmas promóciós műsor dobott be, tovább növelve a nézők megdumálását, hogy micsoda egy bomba nő a 33 éves műsorvezető, aki nálam sikeresen megutáltatta magát a betelefonáltatásra buzdító gusztustalan rámenőségével.

Ami pedig a hősnőt illeti, tette semmi más mint halál precíz, érzelmektől abszolút mente kalkuláció. Ő az első patkány, amelyik elhagyja a süllyedő hajót, amikor a hullámok még el se érték a fedélzetet. A férje helyében igen komolyan átgondolnám a helyzetemet és áttekinteném, hogy a család vagyontárgyai kinek a nevén vannak.

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________

47 gondolat erről: „(1417) Az Ördög Nóra szindróma

  1. Hát a lojalitás bizony kihaló félben van világunkban, sőt lassan szitokszó lesz belőle. Pénz beszél, kutya ugat. Tegyük hozzá sokszor az is hibás ebben, aki a lojalitást elvárná, de saját részről nem tesz semmit annak kialakulásáért, fennmaradásáért. Hiszen a lojalitás is el tud múlni, valami értéket kell látni lojalitásunk célpontjában ahhoz, hogy megmaradjon.

  2. Nyilván meg tudná indokolni, hogy mit miért tesz.
    Tibor bá, te azonban pár poszttal ezelőtt azt írtad, hogy ma sem érted a nőket. Pont erről van szó itt is. 🙂

  3. Ő már az n+1-edik, aki az egyik csatornához a másikhoz igazol… Talán többen mentek az RTL-től a TV2-höz, de pl. Majka és Tóth Gabi épp a másik irányba vándorolt, miután a TV2-n megalapozták az ismertségüket.
    Az RTL meg hülye, ha úgy indított promó kampányt Nórikának, hogy nem volt vele lefixált szerződésük. Gondolom magasabb fizuval csábították át, de kétlem, hogy hosszú távon jól jár az átszerződéssel, mert a TV2-nek mostanában nincsenek igazán sikeres műsorai, és annyira nem egy nagy extra ez a csaj, hogy egyedül fellendítse az adót, az RTL meg ne tudná pótolni.

  4. 3 :
    Egy senkiházi kis zsidó kurva, akit az egyik zsidó (RTL) megtanított késsel és villával enni. (Bár lehet, nem is tanulta meg, csak úgy fényképezik, hogyne látszódjék.) A másik zsidó (TV2) pedig lecsap az első kezéről. Zsidóknál ez folyamatosan így történik. Tibor bá is tudja ezt. Sőt, én tőle tudom… 🙂
    Tibor bá’: Virág elvtárs! Miért kell mindenből zsidó témát gyártani? Ha tőlem tanultad, ha nem, fogd magad egy kicsit vissza!

  5. „Ami pedig a hősnőt illeti, tette semmi más mint halál precíz, érzelmektől abszolút mente kalkuláció.”

    Ezt az igen eros verdiktet azert talan arnyalhatja az a nem eppen elhanyagaolhato teny, hogy elodeit (es nala joval tehetsegesebb es muveltebb koponyakrol beszelek, mint peldaul Kudlik Julia, Tamasi Eszter, Endrei Judit, Kertesz Zsuzsa stb) a barmilyen TV vezetese egy bizonyos kor folott szemrebbenes nelkul huzott le a media pocegodrebe. Csak azert, mert valtozott a koncepcio es mar nem volt rajuk szukseg.

    Tehat ha a hosnonek van egy csepp esze (marpedig ugy lasztik hogy azert annyi van) akkor pontosan tudja, hogy neki most kell a legjobbat kihoznia adottsagaibol, mert hiaba lesz 40 akarhany evesen tobb tapasztalata mindenkinel, ha mar a „kulcsiny” nem lesz kepernyore valo.

    Tibor ba’:
    a 4 szamu hulladekot nem lehetene eltavolitani? Hozzaadott (plane tenyeken alapulo) erteke nincs, csak a hangulatot kelti es a beszelgetes fonalat viheti felre egy erdekes tarsadalmi jelensegrol szolo bejegyzesednel.

  6. Lojalitás a kereskedelmi média meg a multik felé? Hiszen az önmegvalósítást hirdetik felső fokon 🙂
    Szegény otthagyott kétgyerekes családapa vagy anya = RTL , na ne má
    Szerintem meg Ö.N. egy extravagáns, belevaló nő, a többit messze lepipálja.
    5.+1

  7. Szegény Ö.N. az RTL-nél nem tanulhatott olyan fogalmakról, mint erkölcs, lojalitás stb. 🙂 Nincs mit számonkérni rajta.
    Viszont ezt a világot /sajnos/ a pénz mozgatja, mindenki /főleg ha fiatal/ oda megy dolgozni, ahol többet ígérnek. És teljesen igazuk van! A munkaadók sem lojálisak a dolgozóikhoz, ha úgy alakul.

    Mondjuk, még a szart is ki fogják perelni belőle, de ez más tészta. Havi 2 millából csak rakott félre valamicskét… Persze Lézer Jani is pártfogásába veheti, akkor nem lesz gond … 🙂

    5: a 4-esből én új dolgokat tudtam meg… 😀 Pl. hogy Virág elvtárs valamiért nem kedvel benneteket. 😉

  8. Mondják, üzletben nincs barátság… Lojalitás meg még úgy sem.
    Egy kereskedelmi TV-nél lojalitásról beszélni valóban olyan mint a kóser szalonna…
    Ha valamit a pénz tart össze, akkor azt tudomásul kell venni…

    Nem mondom, hogy ez így jó, de legalább ne pont ott kérjük számon, ahol a legnagyobb erőbedobással irtják a hagyományos értékeket.

    Nekem valahogy a Jobbik ötlete lenne szimpatikus, lerombolni az RTL-t, felszántani és sóval beszórni a helyét… Nem azon merengeni, hogy dolgozói a társaság erkölcsi normái szerint viszonyulnak hozzá.

  9. 7:
    Ettol a tuloktol nem ez az elso ilyen primitiv megnyilvanulas, ugyhogy nem kell a puder 😉

  10. Uraim! A hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy nem elég figyelmesen olvastátok el a posztot.

  11. Most mit vagytok úgy oda hogy Virág elvtárs kimondta a az igazat.Igaz nem ebben a formában kellett volna.. 😀
    Maradnak ott épen elegen.Ha nem,akkor majd kerítenek oda akárkit..Bárkiből sztárt csinál a média no istenem..Meg mit féltitek azt az RTL klubbot?Ő félt bárkit is?
    Szóval mi lesz most?Istenem..
    10!
    Tehát Te nem magáról a személyről akartál szólni TIborbá,hanem a jelenségről,a viselkedésről,erről a magatartás formáról..

  12. 11.melike00:
    „Most mit vagytok úgy oda hogy Virág elvtárs kimondta a az igazat.”

    Ok. Akkor most ebbol az allitasbol probalj meg kerlek akar egyetlen szot is tenyekkel alatamasztani:

    „Egy senkiházi kis zsidó kurva”

    Amennyiben ez nem sikerulne, mondhatom hogy te is pont olyan szemellenzos tulok vagy mint a fenti gondolat szerzoje?

  13. 11. Tibor’bá,

    Arra célzol, hogy Nóra volt az első, aki felismerte, hogy már lapátolják a sót?

    Az RTL találatot kapott, de nem fog elsüllyedni.
    A globális médiahatalom zászlóshajóját nem fogják hagyni.
    Ha kell lecserélik a vezetőséget „alkalmasabb” egyedekre, de az RTL brand nem szűnhet meg.

    A média a hatalmi ágazatok nemhivatalos része.
    Hatalmas erőkkel képes politikát, gazdaságot és viselkedéseket manipulálni, ráadásul nem tartozik felelősséggel tetteiért. Elsőosztályú eszköz a globális elit kezében, és nem hagyja veszni.

    És persze nem lenne szabad komolyan venni az RTL meg a TV2 közöti rivalizálást…
    Nem az a lényeg, hogy pepszi vagy koka, hanem hogy kóla legyen és pénzt adjál érte…
    Lehet hogy az országban van alacsony szinten egy mesteréges verseny, de valahol ezek egy tőről fakadnak.

  14. 10: Tibor ba’
    „Naiv mondat, valójában a hála egyszerűen kiment a divatból…”

    Errol a mondatodrol eszembe jutott meg pl. Veiszer Alinda (Zarora). Ha valaki, akkor mondjuk o pont egy a munkaadojahoz lojalis, annak a vegtelensegig halas valaki es milyen jol is jart vele.

    Igaz, a ket karakter nem egy kategoria, lehet Alinda neve nem vonz annyi olvasot, de ha idod engedi, nezz utanna, hatha o is megihlet teged egy posz erejeig.

  15. Ördög Nóra nem tett hűségesküt az RTL-nek ellenben pl. Horthy Miklóssal, aki kétszer is hűséget esküdött a királynak, IV. Károlynak, majd miután a fegyveres különítményei által felügyelt parlamenti szavazáson kormányzóvá választatta magát, az országba visszatérni szándékozó királynak többszöri felszólításra se volt hajlandó átadni a hatalmat, végül fegyveren is szembeszállt vele, a királyt elfogatta és száműztette, a hatalmat pedig megtartotta magának.

    Orbán Viktor pedig 1990-ben, 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban és 2010-ben (minden parlamenti ciklus elején), azaz 6-szor is felesküdött az 1949-es (1989-ben jelentősen módosított) alkotmányra, hogy aztán a 2011-ben az új Alaptörvény preambulumaként szereplő Nemzeti Hitvallásba azt tetesse bele „Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt”, amit aztán meg is szavazott képmutató, akarom mondani képviselő társaival együtt (akik szintén felesküdtek az alkotmányra legalább egyszer, 2010-ben)…

    Hát ennyit értek régen, és ennyit érnek most is az esküdözések. (És akkor a házastársak egymásnak tett hűségesküinek megszegését szóba se hoztam…)
    Persze a fentiek igazi államférfiak, nem lehet egy egyszerű műsorvezetőnőt hozzájuk mérni lojalitás és erkölcs tekintetében…

  16. 13:
    Pontosan. Most kapkodott érte a TV2. Ha mennie kell (bármi történhet) akkor már neki kell pitizni. Mecsoda különbség.

    14:
    Rendben.

    15:
    Különböző hatalmi létrafokon más és más „praktikus. 🙂

  17. 12. Hochstein

    A helyzet az, hogy az RTL-ről van egy kialakult, és sokakban nagyon negatív kép.
    A fene tudja miért ( 😉 ) az is terjed, hogy elsősorban zsidók azok, akik a politikáját meghatározzák, és zsidó a szereplőinek jelentős része. (Hogy genetikusan vagy „csak” ideológiailag, az lehet egy külön vita tárgya is.)
    Továbbá erkölcsileg konzervatívabb nézőpontból le szokták kurvázni azokat akik morálisan megkérdőjelezhető módszerekkel igyekeznek plusz pénzekhez jutni.

    Ezek így együtt alkalmasak erősebb indulatok kiváltásra és kifejezésére…

    Azt hiszem, a tulokkal együtt beleférnek Tibor’bá mesterien provokatív vitafolyamába.

    Én általában visszafogottabb vagyok ez alkati kérdés, de mondjuk úgy hogy nyitott vagyok mások szinesebb megfogalmazásaira és tolerálom az enyémtől eltérő kifejezésmódot.

  18. Kedves Tibor bá! Sok írásodat olvastam, amiből azt szűrtem le, amit egyébként én szintén igaznak tartok, hogy a kozmopolita zsidók azok, akiknek nem nagyon vannak erkölcsi és morális gátjaik. Ők azok, akik kihasználnak mindenkit, akit csak lehet.
    Ők azok, akik fellazítják a társadalmakat, szétverik a társadalmak védekező képességét hagyományos és normális értékrendjét. Én ezt a viselkedést nem tudom elfogadni, ezért kritizálom .

    Melike, köszönöm, a megértést.
    Hochstein, veled nem állok szóba !

  19. 12!
    Hochi ne érts félre..Kicsit ironizáltam,nem kell mindjárt megsértődni 😉
    17!
    Hogy én nem tudok ilyen szépen fogalmazni.. Muszáj leszek már tanulni tőled .. 🙂

  20. 19. melike00

    A kurvaanyázás is lehet vélemény, akár jogos is, akkor is ha sokan nem szeretjük a stílust.
    De az elegáns, diplomatikus körülírás sem „igazabb” vélemény csupán mert jobban illeszkedik egy elvárásrendszerbe.

    Nézetem szerint az érzelmek néha erősítik, néha pedig tompítják a kifejezőkészséget…

    Virág elvtárs tömören kifejezte az RTL-dolgozóról kialakult véleményét.
    Hochstein meg letulkozta ezért.
    Ebben most kvittek.

    Ezek után kiváncsian várom, hogy lehet-e, lesz-e próbálkozás az RTL munkásságát és Ördög Nórával való szakítását zsidózás-mentesen méltatni. Mindenesetre nagy bravúr lenne.

  21. 17.Attila:
    „…morálisan megkérdőjelezhető módszerekkel…”
    Egesz pontosan mit ertesz ezalatt?

    20.Attila:
    Bingo!

    „Ezek után kiváncsian várom, hogy lehet-e, lesz-e próbálkozás az RTL munkásságát és Ördög Nórával való szakítását zsidózás-mentesen méltatni. ”

    No pontosan ezert kertem meg Tibor ba’-t hogy tavolitsa el a 4est a tuloktol.

  22. 20 :
    Ha már írsz rólam, akkor helyesen írjál!
    Ezt írod: „Virág elvtárs tömören kifejezte az RTL-dolgozóról kialakult véleményét.
    Hochstein meg letulkozta ezért.
    Ebben most kvittek.”

    Én nem csak az RTL-t, mind a három „szereplőt (ezt a nőt és két TV-t is) a helyére tettem!
    Továbbá egyáltalán nem vagyok kvitt a Hochstein nevű szerencsétlennel!!! Nekem ő semmilyen szempontból nem partner. Átnézek rajta, mint a levegőn!
    Úgy, hogy Attila, kérem az észrevételemet figyelembe venni.
    Köszönöm.

  23. Tudomásom szerint Nórika mórahalmi parasztlányka, tehát nem áll a zsidózás.

  24. 23 :
    „Tudomásom szerint Nórika mórahalmi parasztlányka, tehát nem áll a zsidózás.”

    A parasztlányka mire vonatkozott? A foglalkozására, vagy a szülei foglalkozására, esetleg a kis „hölgy” lelki beállítottságára? Egyik sem zárja ki, hogy zsidó legyen, – mert bizony az. (De attól még lehetne normális ember is, de mégsem az.)

  25. 21. Hochstein

    A „lojalitás hiánya” bizonyos körökben a morálisan megkérdőjelezhető kategóriát súrolja.
    Átmenni a konkurrenciához miután nagyot profitáltunk valahol.

    Nyilván „rendszeren belül” a pénz templomában, az RTL környékén moralitás fel sem merül, mert ez a létezését kérdőjelezné meg, és csak kirivó esetek érnek el némi szemöldökráncolást.
    Ez most valami olyasmi.

  26. 24. Virág elvtárs

    A tulkozás meg a zsidó kurvázás (szerintem) egy hasonló színvonalat jelentenek, és erre értettem, hogy kvittek vagytok, érzelmi motívumaitokat is kifejezitek a vitában.

    Én ezt nem itéletképpen mondom, csak leszögezem.

    Világosan értem, hogy ebben a kérdésben álláspontotok ellentétesek, és nem kívánom összemosni őket.
    Mint már írtam, én az RTL meg a hasonló képződmények létezése ellen vagyok, mert kultúrálisan egy ferő, és szivesen szállítanám a sót is a behintéshez.

  27. 18:
    A leszűréseddel nincs semmi baj, de állandóan előkapni a nyúlat a kalapból nem praktikus.

    Hochstein és Virág elvtárs! A 7 milliárdba az égvilágon minden belefér. Vannak zsidók sok száz árnyalatban, és vannak antiszemiták is, szintén sok száz árnyalatban. Hogy ezek nem szeretik egymást, az természetes, de sokkal jobban örülnék, ha egymás minősítése helyett érdemben vitáznátok.

  28. 23!
    Valóban az,mert fel is vállalta azt hiszem egy interjúban.De nem is ez a lényeg most.Megint egymásnak megyünk, meg zsidózás van.Ezerszer megbeszéltük hogy a média is a kezükben van..Mit kell mindig ezen lovagolni?Így van és kész..Most ebben a posztban nem ez volt a lényeg valóban..
    Átment Nóra a konkurenciához.Megtehetni.Más is ment már át,ide-oda,és más is viselkedett már így..

  29. 28:
    Az én véleményem benne van a kétgyerekes apuka lenyúlásában. Én nem piszkálom az erkölcsösséget, minek? De ha én lennék a TV2 menedzsere, akkor nagyon óvatos lennék Ö.D-val, vagyis kurva kemény szerződést íratnák vele alá. Pontosan azért, ha én valakit felépítek, akkor ne más húzza le róla a hasznot. Ö.D-nak e vonal mentén kellett volna töprengenie. Plusz, Liptai nyilván „vigyázni” fog rá, mert nem szeretne kitúrt lenni.

  30. A médiát, bankokat, multikat nem lehet emberi tényezőnek tekinteni.Emberpusztító hulladékgyárak. Ergo így is kell hozzájuk viszonyulni.
    Ez a „jelenség,a viselkedés, magatartásforma” pedig nagyobb túlsúllyal inkább a profitkergető multik szüleménye.

  31. 28 :
    Melike!
    Én már úgy vagyok ezzel a magyarországi kozmopolita médiával, mint az általam támadott Orbánc, amikor felvilágosították a történészek, Nagy Imrével kapcsolatban.
    Addig akkora nagy szabadságharcosnak tartotta, utána pedig az lett a véleménye, hogy egyik kommunista (Kádár) felkötötte a másik kommunistát (Nagy Imrét) hogy ő legyen hatalmon. (Két ikrek nem fér meg egy hatalom csúcsán.) 🙂
    Na szóval azóta a harmadik ikrek (Orbánc) kerüli az 56-os ünnepélyeket. 🙂 🙂

  32. 27 :
    Tibor bá, én nem vitatkozom, a Hochstein nevű hozzászólóval.
    Tény, hogy ő próbál letámadni engem, már nem először.
    De én nem válaszolok neki .

    26 :
    Attila ! „A tulkozás meg a zsidó kurvázás (szerintem) egy hasonló színvonalat jelentenek…”

    Nem egy színvonal. A „hölgy” dolgai közismertek, ellenben rám látatlanban súlyos hiba azt mondani, hogy tulok.

  33. 29!
    Értem Tibor bá hogy mit akarsz mondani..

  34. 32. Virág elvtárs,

    Szerintem a zsidó kurvára és a tulokra is vannak moderáltabb kifejezési módszerek.
    Engem egyik se zavar különösebbképpen, főleg, hogy (egyelőre) nem nekem lettek címezve.

    A hölgy erkölcsileg kifogásolható magatartását én sem vitatom.
    A kurvázás ilyenkor érzelmi töltést jelez.
    Ez meg Hochsteinnél verte ki a biztit és tulkozott egyet…

  35. 32:
    Basszus, ne légy már ilyen kicsinyes. Egyáltalán, mi az a tulok?

  36. 34 :
    „A hölgy erkölcsileg kifogásolható magatartását én sem vitatom.
    A kurvázás ilyenkor érzelmi töltést jelez.”

    Szerintem aki kurva, az kurva. Érzelmi töltés nélkül is megnevezhető.

    35 :
    Tibor bá, ha ma odanyújtom az ujjamat, holnap már a karom sem lesz elég.

  37. 35:
    Tulok
    1. Fiatal szarvasmarha, főleg ökör.
    2. Ostoba, esetlen, faragatlan ember. Népnyelvi, lassan elavuló szó.

    Kurva
    1) Szoros ért. oly nőszemély, ki testét bérért, díjért, haszonért akármely férfinak áruba adja, használatra engedi. Legkeményebb és gyalázóbb neve az ilyetén életü személynek. Hasonnevei: rima, ringyó, szajha, lotyó, curhó, szingyola, cafra, candra, szotyka, cula, cudri stb.

    2) Szélesb ért. megesett leány vagy özvegy, ki fatytyat vetett.

    3) Legszélesb ért. minden nőszemély, ki törvényes házasságon kivül él férfival.

    4) Általános nőnevet becstelenitő cím.

    És akkor most el lehet dönteni, hogy melyik kifejezes kire igaz…

  38. Két nő beszélget.
    – Képzeld, a férjem kurvát tart.
    – Miből gondolod?
    – Abból, hogy az utóbbi időben mielőtt ágyba bújik velem, automatikusan leteszi pénzt az éjjeliszekrényre.
    – És te erre mit csinálsz?
    – Én meg automatikusan elteszem .
    🙂

  39. 37:
    Merem remélni, hogy nem hitted el a tulokkal kapcsolatos ismeret hiányomat. 😀

    36:
    Volt egy szívességi albérlőm, akinek kiadtam az útját. Tudod-e miért? Mert, amikor mint idegent a kutyák körbeszagolták úgy gondolta, ha az ujját adja, legközelebb az egész karja kell. Barátkozás helyett „megvédte magát”. Ráüvöltött a kutyákra, el akarta őket riasztani, a végén távollétünkben egy botot ragadott és azzal védte meg az ujjait. Az Athos elkapta a botot (benn maradtak a szemfogainak a nyomai) A bot eltört, a lakó bemenekült a házba és nem tudott addig kijönni, amíg haza nem értünk. A kutyák, ha meglátták a pasit messziről vicsorítottak. Hát ezzé fejlődik ki a te elved a gyakorlatban. — Jut eszembe, nekem még senki se akarta az egész karomat.

  40. Namossmegmán a tulok jelentését kell ki taglalni? Hochi nagyon bepontosított itt 😀

  41. 39 :
    „Jut eszembe, nekem még senki se akarta az egész karomat.”

    Kedves Tibor bá, akkor te szerencsés ember vagy.
    Sajnos nem mindenki ilyen . Van, akit a rokonai gyámság alá akartak helyeztetni, hogy aztán mindenéből kiforgassák.

  42. Értem, hogy miért került Nóra megbélyegzés alá, de nem ismerjük az egész történetet és a médiát sem, így nem biztos, hogy ítélkezni kéne más felett.

    A két kereskedelmi csatorna használja az embereket, és eldobja őket, ha nem kellenek. Az RTL sem hálából alkalmazta Nórit, szerintem.
    A TV2 valahol mindig az RTL mögött koslatott és nyúlta le a műsorait, így mindig is a „ribanc” szerepe volt.
    Ez a média világa.
    Nórának nincs több lehetősége, mert csak ez a két nagy kereskedelmi csatorna van. Másik csatorna bevállalása már tekintélyes visszalépés.

    A nő 13 évet volt a csatornánál, itt már rég nem arról van szó, hogy felépítették, és lelép.

  43. 42: „Nórának nincs több lehetősége”

    Mercigyárban a szalag mellett? 😀

    Esetleg olyan lehetősége nincs, hogy 2 millát keressen, csak azért, mert jól néz ki.

  44. Az RTL-t és az ATV-t le kell rombolni és a helyüket sóval felhinteni.
    Ha ez megtörténik akkor lehet majd a kulturát és az erkölcsöt újra tanitani az elkövetkezendö generáció részére.
    Az ilyen baromságokon felcseperedö emberkék szart sem érnek.

  45. Tibor ba’ nem nézem egyiket sem de erröl a kettöröl annyi mocskot hallottam, hogy látatlanból úgy ahogy van szét kellene kurni. Mivel semmi jónak nem vagyok az elrontója jöhet a TV2 is ebbe a sorba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük