(1286) Vissza azzal a szőrrel!

Tibor bá’ online

 

~ab121Nagyon jól tudom, hogy néha, némely témában reménytelenül maradi vagyok. Például a fanszőrétől megfosztott puncit ízléstelennek tartom és kifejezetten antihatással van rám. Szóval nem fel-áll, hanem le-konyul. Így aztán nem csoda, ha az utóbbi években teljesen leszoktam a pornó képekről. 😀 Most azonban újra felragyogott az én csillagom. A trendet mutató Amerikában a női fanszőrzet 2014-ben nem csak visszajön a divatba, de egyenesen kötelezővé válik, miután olyan színésznők, mint például Cameron Diaz, teljes mellbedobással kiállnak mellette. Nem csoda, hogy „vissza a természetes női szépséggel” szlogen alatt a new-yorki kirakatokban a divatbábuk feketére festett fanszőrzetével találja szembe magát az arra járó (lásd a csatolt fényképet).

A fejlődés viszonylag gyors. Az első világháború előtt nem volt nő a földön, aki borotválta volna a lábszárait. Mindössze 50 évvel ezelőtt, 1964-ben a 44 év alatti amerikai nők 98 százaléka beretvált a Gillette Co. felmérései szerint. A második világháború előtt senkit se zavart a nők hónaljszőre, de Nyugaton ez 10 év alatt totálisan megváltozott. 1957-ben a 20 éves húgom hónaljszőre Melbourne-ben megbotránkozást keltett, de csak addig, amíg kölcsön nem adtam a borotvámat. 1967-ben a magyar barátnőmet rá kellett beszélnem a hónaljborotválásra, amit az osztálytársai furcsának találtak. Hogy most mi van, azt pedig tudjátok.

A hatalmas altesti bajusszal rendelkező nők Magyarországon már az ötvenes években is trimmelték a fürdőruha széléből kikandikáló fürtöket, de a teljes fanszőrzet eltávolítása senkinek se jutott az eszébe, mert ilyen esztétikai igény nem mutatkozott, viszont a levágott szőrök növekedése extrém viszketéssel járt. A lába közét vakaró nő pedig végképp nem esztétikus. Amikor tehát én „szocializálódtam” a szexhez szorosan hozzátartozott a nők fanszőrzete, punktum.

Most pedig azok lesznek bajban, akik úgy tudják, hogy a pucérra borotvált és leolajozott szeméremdomb a non plusz ultra a pircinggel ékesített csiklóval együtt. – Kinek a pap, kinek a papné!

Minden esetre jobb, ha tudjátok, hogy mire számíthattok a következő évad valóság sóiban, főleg ha megfontoljátok, hogy nálunk pluszként a cigány csajok mutogatása a módi.  😀

________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________

32 gondolat erről: „(1286) Vissza azzal a szőrrel!

  1. A kulcsszó a péniszírígység.

    Aki olvas néha Freudot, az tudja miről van szó.
    A múlt század elején a nőket sikerült rászoktatni a cigarettázásra, ami addig szinte kizárólag a férfiak kiváltsága volt. Ettől valamelyest „szabadabbnak” érezhették magukat… ehem… ha a kialakult nikotinfüggőségtől eltekintünk.

    Ah, de mi maradt, amit csak a férfiak csinálhatnak, és a nők nem? Hát a borotválkozás ! Egy valamire való feminista ezt nem tűrhette… A Wilkison meg örömest sietett a segítségükre.
    A hónaljszőr után előbb csak a lábszár pihéi tűntek el, majd egyre fejjebb is. Aztán már a kevésbé feminista érzelműek is követték a trendet. de ez már inkább a peer-pressure, vagy a birkaság.

    Én mindenesetre a „természetes alapú” dolgok barátja vagyok.

  2. Tiborbá, nyugodtan nézhetsz pornót most is, van hairy pussy kategória:D
    Egyébként unokád lehetnék, de osztom a maradi véleményedet 😛

  3. Ezen ellenállhatatlan szellemi inspiráció nyomán úgy döntöttem életem hátralévő részét ….

    ” A pina viseletek szerepe a kulturális és nemi identitásban ”

    Című kardinális diszciplina tanulmányozására dedikálom.

  4. Az egyetlen pozitív dolg az iszlámban, hogy náluk a nők szőrtelenítik magukat. Szerintem a punciszőr borotválása semmivel sem kevésbé természetes, mint az, hogy mi férfiak az arcunkat borotváljuk.
    Azért vagyok ateista és azért nem hiszek a teremtésben, mert ha a világot Isten teremtette volna, aki állítólag tökéletes, akkor tökéletes világot kellett volna teremtenie, vagyis nem teremtett volna hegyeket és punciszőrt.
    Egyébként meg a csupaszra borotvált puncit sokkal jobb nyalni is. Akárhogy is tisztálkodik az a nő, a szőrzet magába szed mindenféle kellemetlen szagot (pisi).

  5. 1286 poszt:
    Vissza gimi koromba: Latin fogalmazások egyik legismertebb témája* a srácok között. (akkor még pap növendék voltam, hajajj. de régen volt,)
    *Inter pedes puellarum magna silva est. (amikor a suliban a lányokkal közös fürdőmedencébe mentőnk fürdőruhás szépség versrnyek indultak be.

    A posztról többet a cipészmeterek (potyalesők)mondhatnának többet.
    A lábszár mérésekor ők látják valóban legjobban, hogy, hogyan van az ‘ornament’ becsomagolva a zárőjelek (lábszár-comb) végénél.
    Inter pedes puellarum est voluptas virorum!! Valhogy így emlékszem vagy 65+ év után.
    Látod Tibor bá, hogy mit csinálsz velem posztodon?
    Sajnos, semmisem ágoskodik. Lepereg rólam, mint borsó a falról. A bölcsesség jele? Micsoda szenvedés! 😀

  6. Végre! Remélem, a hónalj- és lábszőr is visszajön a divatba. Az olyan szexi!

    Egyébként meg a változatosság gyönyörködtet.

  7. 4:
    Ne haragudj, de a punci nem nyalásra való. Én anti orális vagyok! Mindent a megfelelő helyre!

  8. 8: De gustibus non est disputandum.

    Innentől kezdve az egész megjelenésem ebben a topicban értelmét veszti.

  9. 9:
    Pontosan erre hivatkoznak a pedofilok is. 😀

  10. Én csak 19 vagyok, de számomra sem vonzóak a lecsupaszított „nők” és sosem voltak azok. Az anti-hatás rám is igaz, de ha már az a bizonyos szőrzet újra divatba jön, jöhetne a többi is, azok is hiányoznak. 😀 És nem vagyok szőr-fetisiszta, egyszerűen csak úgy gondolom a nő legyen nő a saját természetes formájában és úgy lenne helyes ha ezek a dolgok nem lennének a köztudatban nevetségesnek, szégyellnivalónak titulálva.

  11. 4.
    „…mert ha a világot Isten teremtette volna, aki állítólag tökéletes, akkor tökéletes világot kellett volna teremtenie, vagyis nem teremtett volna hegyeket és punciszőrt…”

    A „mezei” tökéletesség fogalmába például nem fér bele a változás…
    Ugye ami tökéletes az mire változzon?
    A teljességbe például belefér a szabad akarat.
    Talán egyszer el kell veszíteni a punciszőrt, hogy rájöjjünk, hogy fontos.

  12. Nem különösebben hoz lázba ez a dolog de annyit azért megjegyeznék hogy nőknél 40 körül beindul az őszülés folyamata lent is.
    Nos ez elég kiábrándító tud lenni.Megoldás : vagy Kojak p… vagy fiatal barátnő.

  13. 13.
    kiábrándító ???

    A szex „normális” esetekben a szerelemmel párosul.
    Igaz, egyre ritkábban. Tehát a klasszikus felállásban az őszülés nem tényező.
    A partnercserés, trendkövető életformában meg mások a normák.
    Ott a szex olyan mint a pénz… van akinek több jut mint másoknak, és úgy is használja. Ilyen értékrenddel könnyű kiábrándulni.

  14. Megvan a szemétkedő. Az „mmark” niknedvű hozzászóló másolta be Bódi honlapját és E-mail címét, de persze saját IP-jét nem tudta eltüntetni, amit csak akkor néztem meg, amikor Gábor hevesen tiltakozni kezdett. Most már csak azt kell megtudni, hogy ki ez az mmark, hogy jó picsán lehessen rúgni.

  15. Olvastam valahol, hogy Mussolini az egykori olasz vezér is a szöröset kedvelte söt az enyhe nöi izzadságszagra gerjedt igazán.
    A szex az agyban keletkezik —ágyban jó– de leginkább fantázia dolga.

  16. 16: E-mail címet honnan tudta? Csak nem a honlapján lévőt használja itt is Gábor? Már bocsánatot kérek, de akkor elég pancser… 😀
    Az szép dolog, hogy ‘vállalja az arcát’ /bár korábban ez nem volt mindig így/, de ezzel elég kiszolgáltatottá tette magát.

  17. 18:
    Amikor hozzászólsz ott a lehetőség az E-mail cím beírására, csak nem kötelező. Kattints rá a nevére, meglátod. Különben neki kell kitalálni, hogy miért pont őt tüntette ki a troll.

  18. 8: Tibor bá azt mondják nincs is olyan, hogy pedofil, csak türelmetlen :D. A punci szerintem az egyik legszebb dísz a nőn, akár szőrös
    akár szőrtelenített :)..
    Engem speciel a műkörmök látványa tölt el undorral, nem tom miért..
    Kifejezetten gusztustalannak tartom a természetes körmökre ragasztgatott műanyagdarabkákat, amik ráadásul a kéz normális használatát is korlátozzák..bocs letértem a témáról..

  19. Mert kizárólag az én esetemben kínálkozott föl ez a lehetőség, a honlapomon publikált emailom okán.
    Velem tudta megcsinálni, ezért velem csinálta meg.
    Vihar egy pohár vízben.

  20. 21:
    Fenéket. Nagyon sok hozzászólónak piros a neve, annak mind van honlapja.

    20:
    A punci nem dísz, hanem anyag (folytonossági) hiány 😀
    A nemik szerv, mind a két esetben, kifejezetten ronda. A véredben található tesztoszteron szépíti meg.

  21. Figyelem!

    Zsidány igazolta magát, nem ő a troll.

  22. 22

    Ebben a topikban például csak nekem van a nevemre kattintással megnyitható honlapom.
    Tudom Armának is van.

  23. A szőrtelenítésnek (hónalj és ágyék tájékon mindenesetre) higiéniai és komfort okai is vannak, anatómia-függő, kinek hogy kényelmesebb. Ezt mint nő, hadd tegyem hozzá. Sok lány ragaszkodik a rutinjához akkor is, ha nincs férfi a láthatáron, ilyen vagy olyan okokból.
    Szerintem egy férfitól tök jófejség arra is gondolni, hogy a párjának mi kényelmes. Nyilván, egy nőtől meg az, hogyha arra is gondol, a párjának mi tetszik.

  24. 26:
    Ez természetesen megbeszélés kérdése, de 20 évvel ezelőtt fel se merült. — Tegnap a TV hírekben bemutattak egy új csoda ultrahang készüléket. A kismamának felhúzták a hasán az inget és előbukkant egy hatalmas sárkány tetkó a köldök körül. Na, hagyjatok békén! Ez normális?

  25. Kedves Vera

    A jelenség megértésének kulcsa a DIVAT.

    A divat pedig nem mindig praktikus, nem mindig logikus és nem mindig dícséretes és előnyös.

    Néha idétlen és kártékony.

  26. 30:
    Horthy ezt minimum 120 éve csináltatta, és abban az időben a tengerészeknél gyakorlatilag kötelez volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük