(2561) Az igazság a női vággyal kapcsolatban („falánk” és állatias)

Tibor bá’ online

 

~ab067Daniel Bergner néhány éve megjelent könyve a nők szexualitásáról (What Do Women Want?) mindent a feje tetejére állít, amit eddig „tudtunk” róla. — A szerző kifejezetten jó munkát végzett, mert átíveli a női szexualitást a fantázia álmoktól a „női Viagra” megtalálásán keresztül a címben is szereplő vágyakig, de még ennél is többet nyújt, mert kitér a női szexualitásra nehezedő társadalmi nyomásra is. – Jut eszembe, Európa legerkölcsösebb országa Olaszország és Írország, mindkettőből milliók vándoroltak ki, hátrahagyva százezreket vénkisasszonyoskodni, akik „ügyeltek” arra, hogy ha nekik nem jut, akkor más nőknek se jusson túl sok (na mi?)

Bergner állítja, hogy „a női szexualitás nem racionális, civilizált és kiegyensúlyozott, legalább is nem olyan mértékben, mint ahogy tudni véljük, valójában állatias, és mohó (ravenous). A női nemi vágy nagymértékben alulbecsült még a mi időnkben is, amikor a képi megjelenítés sokszor csak karnyújtásnyira van. Ráadásul úgy tudjuk, hogy a női szerelem elsősorban monogámiára épül, ami alig több tündérmesénél”.

A fenti idézet világosan rámutat a könyv „eszmeiségére”. További csemege lehet az érdeklődő publikum számára Bergnernek feltett riporteri kérdésre adott válasz.

Mi volt az igazi oka a könyv megírásának?

A valóság és a vélt tulajdonságok között húzódó hatalmas rés, ami szerint a férfit a génjeinek szétszórása motivál, amivel szemben a nő a támaszt keresi. Ebből következik, hogy a férfiak nem a monogámia hősei, ami kizárólag női erény.

Több alkalommal mutatott rá, hogy a tudósok egyszerűen figyelmen kívül hagytak bizonyítékokat, amik azt sugallták, hogy a nők messze nem passzív résztvevők, ha szexről van szó, sőt gyakorta kezdeményezők. Tudna erre mondani egy példát?

~ab066Figyelembe kell venni a clitoris tényleges méretét, mert ami látható, az csak a „jéghegy csúcsa”. Minden valószínűség szerint jelentősen meghaladja a pénisz méretét. Ezt a tényt azonban simán átlépjük, mert meggyőztük magunkat, hogy a nő reprodukál, a férfi pedig szexel.

Igaz, hogy a női szexualitás sokkal bonyolultabb, mint a férfi szexualitás?

A nyilvánvaló „szexualitás” elsősorban a kultúránk szüleménye, nem pedig biológiai állapot, de alapvetően a női vágy teljesen egyértelmű és vizsgálható.

Bizonyítékok vannak arra vonatkozóan (mért altesti vérbőség), hogy a női szexualitás sokkal erősebb, mint ahogy azt a „közvélemény” tartja. Az is tény, hogy a nők vizuális felpörgetésére alkalmas képek skálája jóval szélesebb, mint a férfiaké. De mit a helyzet Meredith Chivers hipotézisével, ami szerint a vagina „nedvesedése” nem megbízható a női vágy mérésére?

Az egész kérdéskörnek ez a legbonyolultabb része. Ha ez igaz lenne, akkor lenne itt nekünk két, egymástól eltérő szexuális rendszerünk, ami igen valószínűtlen. [Tibor közbevetése. Megszálló hadseregeknél tömeges jelenség a nők megerőszakolása, amit a katonák alkalomszerűen, felkészülés nélkül végeznek. Nem valószínű, hogy síkosító anyagot visznek magukkal. A megerőszakolt nők tehát „nedvesednek”. Nehezen elképzelhető, hogy a megerőszakolt nőknek „nemi vágyuk” keletkezik egy vadidegen, brutálisan közeledő férfi látványától. Vagyis Meredith Chivers hipotézise számomra roppant plauzibilis]

A megerőszakolás fantáziás átélése miért olyan gyakori a nőknél?

Nők számára az „akar engem” egy erős igény. Ezt az akarást legfrappánsabban egy erőszakos nemi közösülésnél lehet detektálni. Ráadásul a társadalmi elvárás a nők szexuális viselkedését erősen lehatárolja, ami egy fantáziánál nem jöhet számításba.

Úgy tudjuk, hogy a női vágyban van valami nárcisztikus, mi van ez mögött?

Először is tisztáznunk kell, a nárcisztikus megfogalmazás nem jelent kritikát vagy elutasítást, mindössze egy meghatározás, ami a nőknél aláhúzza az „akar engem” igény elsöprő erősségét.

Ez a nárcisztikus vágy a kultúránk „mellékterméke” vagy egy belső tulajdonság?

Nehéz téma, szexualitással kapcsolatban a született  ösztön meghatározó, de az ösztönök megjelenési formáit nagymértékben befolyásolja a kultúra. Minden esetre a női testet, különösen az emlőket mi férfiak erősen erotizáltuk, de ez visszahat a nőkre is.

A könyvben olvasható, hogy a kutatások szerint a monogámia egy „kulturális kalicka”, ami eltorzítja a női libidót. Arról lehet-e szó, hogy a monogámia a férfiak számára elfogadhatóbb, mint a nők részére?

A nők semmivel se alkalmasabb a monogámiára, mint a férfiak. Sőt a feldolgozott adatok azt mutatják, hogy a nők kevésbé alkalmasak a monogámiára, mint a férfiak. Az viszont fontos, hogy különbséget tegyünk a szexuális vágy és a különböző szempontok figyelembevételével történt párválasztás között. De szigorúan szexuális szinten a nők kevésbé alkalmasabbak a monogámiára. Minden esetre azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy csak számukra probléma a monogámia, a feleségük viszont egészen jól megvannak vele, hatalmas csalódásnak nézhetnek elébe.

A könyv egyes részei a heteroszexuális férfiak részére meglehetősen riasztó lehet.

Pontosan. Az egyik olvasom, aki történetesen a barátom, azt mondta, hogy a könyv elolvasása után elkezdett aggódni. Egy másik úgy nyilatkozott, hogy kirázta a frász. Ezek persze túlzások, de valóban itt az ideje, hogy a férfiak levegyék a szemellenzőjüket.

A végső kérdés a következő: Az ön kutatása szolgáltat-e leckét olyan párok számára, akik hosszú ideje tartó monogám kapcsolatban gondolkodnak?

Természetesen. Bármit feltételezünk szexualitással kapcsolatban, és bármit is határozunk el, a dolgok alapos ismerete segítségünkre lehet abban, hogy reális terveket szőjünk.

[Tibor bá’ végszava: Ma már tényként kezelhető, hogy a szex a nők számára „élvezetesebb” és többet kapnak tőle, mint ezt korábban feltételeztük, amiből egyenesen következik, hogy könnyebben esnek hűtlenségbe, ha a gazdasági körülmények ezt megengedik. – – – Sajnálom fiúk, hogy titeket jobban esz a fene, az csak a látszat, a nők nem mutatják, mert sose fogadtuk volna szívesen.]

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

 

 

30 gondolat erről: „(2561) Az igazság a női vággyal kapcsolatban („falánk” és állatias)

  1. Én régebben sem értettem soha azt a megállapítást hogy a férfi szórja a magjait ezért képtelen a monogámiára ellenben a nők igazából csak ülnek a tűzhely mellett és csak kevergetik a levest nem gondolva a szexre soha. Na most ha minden nő csak a levest kavargatná akkor ugye a férfinak nem lenne kivel megcsalnia a feleségét. Ugyanakkor az sem elhanyagolható tény hogy a nőknek csak a kisujjukat kell megmozditani es máris egy 3 rucat férfi közül választhatnak amíg egy férfinak ez egy örök küzdés es bizonyitàs.

  2. 1:
    A hírekből is értesülhetünk arról (de az ismeretségi kőrben is vannak) olyan nők, akik fantasztikus abjuzusnak vannak kitéve a férjeik által (lelki és fizikai), ütik-verik őket, kijár a rendőrség a házhoz. Ennek ellenére az istennek se akarnak elválni. Nem lehetséges-e az, hogy a verekedő férjjel a szex kompenzál a pofonokért? Erre azok a nők tudnának válaszolni, akik x év után nem az ismert okok miatt válnak, hanem a férj durvasága miatt. Miért tűrtek évekig? Megfordítva, akik az első pofon után elváltak, nem azért vártak-e el ilyen gyorsan, mert szexuálisan „nem érte meg”?

  3. 2: Ahogy írod, plusz anyagilag…!
    Több ilyen női ismerősöm volt, van, a Te idődben egy részüket aranyásóknak hívták, 😛 😉 a másik részük szimplán szexuálisan súrolja az aberált szintet, vagy egyszerre mindkettő kategóriába beletartozik. Mindegyik évekig tűrte, hogy verik, heti, havi szinten párszor őket. Persze egyiküket sem kellett félteni, flörtöltek orba-szájba, hogy a pasijuk féltékeny legyen, stb.! Mindegyiknél közös pont, hogy nagyon pénzes, de erőszakos f..zkalapot választottak maguknak. Általában 2-4 év alatt, vége lett ezeknek a „szerelmeknek”, viszont mindegyikük imádta a durva szexet, és azt, hogy a pasi baromi féltékeny volt! Csak valahogy a verésbe untak bele, főleg, ha el is tört valamilyük. Meg abba, hogy sokaknál elkezdte a pasi tulajdonként kezelni őket, és korlátozni, „megfolytani” a személyiségüket, szabadságukat. Mindegyik sérülten jött ki az ilyen kapcsolataiból, a szexuális „devianciáinak” a megélése ellenére. Most elsődlegesen nem a fizikai sérülésekre gondolok, hanem a pszichésekre. Van aki azóta talált „normális”, vagy normálisabb faszit, de lelkileg mindegyik más lett ezek után. Igaz van, aki ezután is az ilyen pasikra bukik, és egyre jobban zuhant a színvonal. Egyre erőszakosabbak jöttek a sorban egymás után…!
    Egyben mindegyikük megegyezett: Soha nem volt olyan durván izgalmas a szex, mint ezekkel a faszikkal…!

  4. 3:
    az erőszakos partner választásának oka igen gyakran az erőszakos apakép. Ha a legfontosabb férfi a családban erőszakos, akkor a lányok későbbiekben szintén erőszakos férfit választanak, mert a „szeret engem”, „szeretve vagyok” stb. érzés összekapcsolódik az erőszakos viselkedéssel. Az fut a fejében, hogy ha az átlagosnál durvább, akár erőszakos is, akkor biztos szeretni is fogja majd, mert ez másképp nem is lehet, merthát APU is ilyen volt…. Ebből a „programhibából” önerőből ritkán lehet kilépni, általában szakember kell hozzá.

  5. Vannak, mint tudjuk pinabubusok és fehérmájúak más szavakkal „nagy természetű” férfiak és „kurva” hajlamú nők.
    Ezek az emberiség szerintem cirka 15% – át alkotják.
    A nem pinabubus férfi is aktívabb ,mint a nem fehérmájú nő.
    Nehéz ebből nem arra a következtetésre jutni ,hogy erősebb a férfiak szexuális ösztöne.
    Mindig sikeresek és nagy port vernek fel a nem lapos a föld hanem gömb alakú típusú
    forradalmi elméletek, amik néha igazak néha meg nem.
    Hogy ki élvez jobban az a tény (?) nem mérhető , mindenféle ilyen mérés kísérlet statisztika és elmélet szerintem hiteltelen.
    Persze pikáns a téma, így jó horog, katalizátor a hozzászólásokhoz.

  6. 4:
    Ezzel nem tudok egyetérteni.

    5:
    „Hogy ki élvez jobban az a tény (?) nem mérhető , mindenféle ilyen mérés kísérlet statisztika és elmélet szerintem hiteltelen.
    Persze pikáns a téma, így jó horog, katalizátor a hozzászólásokhoz.”
    Ma már minden mérhető!
    Terjed az a tévhit, hogy sok hozzászólást akarok. Szó sincs róla. Amit szeretek, az a különböző véleményt tükröző hozzászólások. Itt például nőket szeretnék hallani. De sunyítanak, mert az általános női összeesküvés szerint „Szívességet tesznek nekünk.”

  7. 5. Ott a pont!

    6. Tibor bá,
    miért nem tudsz ezzel (vagy melyik részével) egyetérteni? Érdekelne.

  8. 7:
    A gyerekekben természetesen kialakult egy apakép, anyakép, de a gyerek nem csak a családban nő fel, felnő a társadalomban is. Látja, hogy nem minden apa ütik-veri a feleségét és azt állítja, hogy törődésből teszi. Az ilyen lány jobban odafigyel, hogy ki akarja feleségül venni, mert nem akar úgy járni, mint az anyja.

  9. Nem hinném, hogy nem lenne véleményünk, pusztán nem éri meg hallatni.

    Ugyanúgy, mint a női egyenjogúságos cikknél, itt is az a gond, hogy hogy a „nők” mint halmaz, nem értelmezhető, nem tudok, és szerintem más sem a „nők” nevében nyilatkozni. Pluszban nekem fura, és inkább riasztó, mint vitára vagy beszélgetésre invitáló ez az alapvető sértettség, miszerint szexpartner alanyi jogon mindenkinek jár, és akinek nem jut, attól a szemét nők veszik el, mert nem adnak puncit, de majd jönnek a migránsok, és akkor megérdemli a sok picsa amit kap.

    ???
    (Lenne értelme leírni, hogy nem, nem jár partner alanyi jogon, és a szex nem egy darab csoki? Nem hiszem)
    Mentem egy kőrt a férfihang c., erősen propagált oldalon.
    Amikor azt olvastam, hogy a nők felelősek a népességrobbanásért, mert ők szülnek, akkor ugyanazt éreztem, mint az itteni kommentek javát olvasva.

    Értelmetlen vitatkozni erről a témáról. Nincs kivel.

  10. 9 – Réka:
    Ha valaki itt ilyet írna:
    „szexpartner alanyi jogon mindenkinek jár, és akinek nem jut, attól a szemét nők veszik el, mert nem adnak puncit, de majd jönnek a migránsok, és akkor megérdemli a sok picsa amit kap.” én lennék az első, aki tiltakoznék, és törölném a bejegyzést. De nem hiszem, hogy itt bárki is egyetértene vele. Szóval, honnan veszed?
    Ha van valami férfi fórum, mi közünk hozzá? Az Internet mindent kibír. Ez pedig:
    a nők felelősek a népességrobbanásért” kifejezetten primitív álláspont, ami valóban nem érdemli meg a vitát.

  11. 1: „Ugyanakkor az sem elhanyagolható tény hogy a nőknek csak a kisujjukat kell megmozditani es máris egy 3 rucat férfi közül választhatnak amíg egy férfinak ez egy örök küzdés es bizonyitàs.” Ez valami fatális tévedés a részedről, mi nők úgy látjuk, hogy – pláne ebben az országban – alig van valamire való férfi, ellenben a legbénább pasas nyakában is lóg vagy 10 nő. :-O

  12. 11 – Camelia:
    A félreértés közöttetek abból adódik, hogy az átlag férfi a közösülésre gondol. Ti pedig nem. Ilyen megfontolásból valóban bármely nő talál 3 tucat férfit, aki megdugná. Ti pedig nehezen találtok olyan férfit, aki megfelelne, ha nem is egy életre, de jó hosszú időre társnak.

  13. 9.Réka
    Réka kedves, két dolgot nem értek bejegyzésedből:
    …”miszerint szexpartner alanyi jogon mindenkinek jár, és akinek nem jut, attól a szemét nők veszik el, mert nem adnak puncit, de majd jönnek a migránsok, és akkor megérdemli a sok picsa amit kap.”
    Hogyan jutottál erre a következtetésre?
    A másik:
    …”Amikor azt olvastam, hogy a nők felelősek a népességrobbanásért, mert ők szülnek, akkor ugyanazt éreztem, mint az itteni kommentek javát olvasva.”
    Bárhol olvastad is volna, ez egy orbitális marhaság, miért veszed magadra?

  14. 11.Camelia
    …”mi nők úgy látjuk, hogy – pláne ebben az országban – alig van valamire való férfi, ellenben a legbénább pasas nyakában is lóg vagy 10 nő. :-O”
    Atyavilág, földi paradicsom!
    Ha nem félnék hogy a nejem agyoncsap, már akár holnap átköltöznék Magyarba.
    N.B.
    Fölöttébb béna alak vagyok, megelégszem 5 nővel. 😀

  15. Tudja a fene, undoritó a pinabubu, egyik likból ki a másikba be.
    Ilyen volt a RT tulajdonosa is ahol dolgoztam….hiába veszik körül a nök mindig uj kell vagy bizonyitási vágy a fene tudja de….na ettól az egyedüllét is sokkalta jobb!

    Aztán a nöknél is müködik az kicsi étvágy föleg ha családfenntartó, és estére nem a feje fáj 🙂 hanem qrvára fáradt vagy munkahelyi gondjai vannak a feladat megbirkózásával.

    Nem olvastam a könyvet de gondolom pasiból volt az irója és nem egyszerü átlag nökkel konzultált a eseményleirásainál.

    És má bocs de müködik sokáig a szerelem-szeretet azaz a szerelem egyfajta szeretetté változva ha meg is néz egy egy jó fejet de nem menne el vele lepedöbajnokságra.

    A durva férjnek meg vissza lehet adni a pofont, aztán ha szórakozik megmutatni a nagy kést azt kapja amikor alszik ha nem változtat oszt jónapot.
    Ez totál békés ember (nö)is megteheti. Féljen ö is és tartsa vissza.

  16. 11.
    Az lehet, hogy a nők alig találnak maguknak olyan férfit, akit szeretnének. Csakhogy, egy nőhöz mondjuk egy szórakozó helyen vagy akár egy társkereső oldal chat felületén odamegy 10 hapsi beszélgetni addig egy férfihoz nem megy oda egy nő sem. Ugyanakkor a férfiak dettó ugyanabban a cipőben járnak, mint a nők, hogy alig találnak maguknak olyan partnert, akit szeretnének. 1 béna pasi nyakában pedig soha sem lógott 10 nő, ezt nem tudom honnan vetted. Sőt, én pl életem során soha egy hapsit se láttam, akit körbezsongtak volna a nők, ellenben a kicsit csinosabb nőkért már sorban àlltak a pasik és nem dugásra gondolok itt.

  17. Ha nők számára a szex élvezetesebb, akkor miért nem könyörögnek nekünk, hogy dugjuk meg jól? Mi pedig csak a legjobbak közeledését fogadnánk el, a többit leráznánk. Sokkal jobban tetszene az a világ. Mert így az van, hogy az utcán csak nézzük a jobbnál jobb nőket, gondolatban minden harmadikat megdugjuk és nem tudunk mit kezdeni ezzel a durva vággyal. Természetesen a feleség sem nagyon érti, hogy mi zajlik le bennünk.

  18. 17 – Intuitív:
    A különbség abból adódik, hogy a férfiben állandóan ott van a vágy a dugásra. A nőnél viszont kedvet kell hozzá csinálni. Ebből következik, hogy a nő hetekig, sőt akár hónapokig is elvan szex nélkül. Kiéheztetni lehetetlen. Sok vissza is él vele. Ha a nő kezdeményez, annak konkrét oka van. Pontosan tudja, hogy miért. Legritkább esetben nemi vágy az oka.

  19. 11. Camelia!
    Ott torzít a meglátásod (a pasik nyakában lógó nők tömegeiről), hogy te, mint ahogy általában a nők, csak a pasik vékony rétegét látjátok. Felmérések szerint a nők a férfiak 80%-át átlag alatti vonzóságúnak látják, (ami matematikai képtelenség).
    Ti csak a kifejezetten vonzó férfiakat veszitek észre, akikért tényleg sorban állnak a nők.
    Mivel ma már elterjedt a hatékony fogamzásgátló, különösebb rizikó nélkül bújhattok velük ágyba, hátha reggel is megmarad ez a fickó. (Nem fog, legalábbis nem átlag Marcsával.) A szexuális felszabadulás azzal járt, hogy kevés szerencsés férfi karjaiba vetik magukat a nők tömegei. De persze, nem csak sok átlag férfi marad koppon, hanem a nők tömegei is, hiszen a férfiak 20%-a nem fogja feleségül venni a nők 80%-át.

  20. 19:
    Szerintem ez mindig így volt. Egy férfinek elvileg mindegy, hogy ki mellett robotol. Egy nőnek nagyon nem mindegy kinek az ágyába fekszik be a fene tudja hány éven át. Világos, hogy a nő „válogat” és ott tolong, ahol „megéri”. Aztán, amikkor szorul a kapca, lejjebb ad a főleg anyagi igényéből.

  21. Szerintem van a dolognak még egy dimenziója…

    „Normális” esetben megtalálja a zsák a foltját, azaz a legtöbb ember a párját, a jó nők a jó pasikat meg fordítva, a szerényebbek meg a másodosztályt…

    De ebbe belezavar a a társadalmak mesterséges értékteremtése.
    Az hogy ki a jó nő/pasi már konzervben érkezik, profi marketingesek által kipolírozva, és elénk gurítva a valóságshowktól a a TV sorozatokig…
    És ez valóban mesterséges.
    Már a 60-as években elkezdték átalakítani az embereknek a szexualitáshoz és egymáshoz való viszonyát.
    https://drrichardday.wordpress.com/

    Akit érdekel magyarul, az guglizza ki:
    Dr. Drabik János: Sex és az új világrend – Dr. Day előadása Pittsburgh-ben

    Tehát szerintem felesleges természetes válaszokat találni arra, hogy mitől olyan kifacsarodott a mai társadalmak viszonya a szexhez…
    Sajnos ez is manipulálva van.

  22. Thunder, thunder, nincs itt valami ellentmondás:

    „Csakhogy, egy nőhöz mondjuk egy szórakozó helyen vagy akár egy társkereső oldal chat felületén odamegy 10 hapsi beszélgetni addig egy férfihoz nem megy oda egy nő sem. ”

    Egy nőhöz 10 PASI megy oda…..egy FÉRFIHOZ (itt már nem PASIRÓL van szó akkor?) nem oda egy nő sem.

    Tehát magyarul, te a sértettségedet jellemzed. Én kifejezetten utálom, ha PASI szót kell használni, de én régimódi vagyok, ilyen szót otthon nem hallottam. Előfordult vicbben a krapek stb, de azzal sem foglalkoztam.

    Rosszul vagyok attól, hogy elterjesztették szándékosan ezt a PASI szót (ez teljes mértékben arra irányult, hogy a férfiak is lenézzék magukat és a nők is kezdjék megszokni, hogy a férfi lenézendő) és utálom a Csaj, Csajszi stb. szót is. Itt ugyanaz a helyzet, csak vice versa.

    Ha én férfira gondolok, akkor férfira gondolok, akinek agya, jelleme, becsülete, tisztessége van és tud viselkedni a nőkkel.

    Ha nőre gondolok, akkor olyan nők jutnak eszembe, akik olyan fiúkat képesek nevelni, amiért a leendő feleséges és a gyermekek hálásak lesznek, és apuka és anyuka lesz a két emberből.

    Ez itt a legnagyobb baj. Sem fiatalkorban, sem középkorban (én válás után tapasztaltam 27 éves korom után), sem idősebb korban nem tisztelik az emberek egymást és a párkeresés mindenféle formájánál elfelejtődik az, hogy valamikor minket a tiszteletre neveltek. Abban a ronda Kádár rendszerben én nem hallottam ettől mást, igaz, voltak osztálytársak, akik (női osztály volt a középiskolában, nem volt köztünk fiú) egyik fiúról a másikra szálltak (vagy hagyták, hogy rájuk szálljanak) és az osztály fele az érettségire már nem volt SZŰZ.

    Volt szerencsétlen köztük, aki tényleg nagyon szerelmes volt, és átélte a párja motoros halálát, volt olyan, aki viszont a Bergendy bulikra járt ….hát szóval hogyan fejezzem ki magam? Szexpartnert, cigipartnert és ivópartnert keresni…

    De azért még mindig jobb volt az a nyugodtabb rendszer, mint a világ Magyarországon a 90-es évek közepe-vége óta….nagyot romlott ebben az országban minden. Ez kihat a kapcsolatokra.

    A gazdasági bizonytalanság miatt pontosan egyébként épp ellenkezőleg, nem futó viszonyokat, hanem megalapozott kapcsolatokat kellene létesíteni. Mert életveszélyes ma már egy párkapcsolat, mert rámehet a gazdasági élete valakinek. (háza, lakása, háztartása stb.stb.). Ugye sok olyan hírt hallottunk már, hogy valaki a párja, vagy akit párjának vélt (valójában az nem akart a pártja lenni) a KARRIRJÉT, a tanulási lehetőségét, a munkáát is tönkre tette. A pletyka a munkahelyeken igen nagy szokás és a magyarok nagyon rondák tudnak lenni a pletykában. A férfiakban sokszor van egy vágy, hogy
    ne engedjék szakmailag érvényesülni a nőt, vagy ha érvényesül, akkor előbb-utóbb elgáncsolják.

    Szóval az amerikaik nem egészen normálisak, kb. 6 éve fordítottan egy amerikai cikket arról, hogy a drogériákban ott már szépen csomagolt formában, úgy árulják a vibrátorokat, mint itt nálunk a Drogerie Marktban a szépen csomagolt parfümöket.

    Hát nem igazán kérnék olyan örömből és sajnálom, hogy Amerika ennyire tönkrement…vagy tönkretették szándékosan.

  23. https://www.youtube.com/watch?v=S4OtcF-wwHU

    Hát van ez a kiváló videó, KALÓ JENŐ igen érett meglátásai a társkapcsolatot
    és a bajokat illetően.
    Ha Tibor bá’ megengedi és nem törli le, én minden férfinak és nőnek javaslom, ne a szex irányába kereskedjen elsősorban, hanem ezeket a párkapcsolati kelepcéket
    kerülje el. Nagyon okos dolgok vannak Kaló Jenő videóiban.

    Persze, ha Tibor bá’ letörli, akkor annyi 🙂

  24. 22: Pont a DM-ben, nálunk is árulnak mindenféle vibrátort. Amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál. 🙂

  25. Úgy 80 évvel ezelőtt a világ modernebb felén abban nőttek fel a fiúk lányok, hogy a világ legtermészetesebb dolga a család.
    Majd ha nagyok lesznek, megnősülnek és férjhez mennek és boldogan élnek.
    Ez a tömegek által hitt jóslat önbeteljesítővé is vált.
    Ma más sugallatok divatosak , egyfajta ideologiai káosz uralkodik a tárgyban és ebből (is) következően az életben is.
    Nincsen már előre megírt hiteles tuti főrecept arra,hogyan érdemes és lehet élni.
    Tombol a cinikus pesszimizmus és nyomában az önsorsrontás.
    Az alternatív és az unortodox kísérletezés néha üres igénytelen hitványságba torkollik.
    Nem vagyok bizonyos abban, hogy a nagyobb szabadság több boldogságot is jelent.
    A világ nem lett jobb , más lett.

  26. 18

    „A különbség abból adódik, hogy a férfiben állandóan ott van a vágy a dugásra. A nőnél viszont kedvet kell hozzá csinálni. Ebből következik, hogy a nő hetekig, sőt akár hónapokig is elvan szex nélkül. Kiéheztetni lehetetlen. Sok vissza is él vele. Ha a nő kezdeményez, annak konkrét oka van. Pontosan tudja, hogy miért. Legritkább esetben nemi vágy az oka”

    A nemi vágy, a libidó, nevezzük itt most kicsit pontatlanul , de azért, hogy egyértelmű legyek szeretkezésre való vágynak, individuális.
    Találkoztam olyan nőkkel akik férfias aktívitással szinte kikényszerítették a szexet.
    Sok férfi meg különösebb dráma nélkül évekig elvan szex nélkül, én is.
    A fenti megfogalmazás, tehát egy összességében valótlan kép, amiben az alkotója hisz.
    Nagyon sokfélék vagyunk mi emberek, nők és férfiak, az általános kinyilatkoztatások az emberi azaz női,férfi természetről általában joggal támadhatóak.
    Ez sokkal több annál minthogy „nem minden holló fekete, van fehér is”
    különbözőek vagyunk kitartásban , a fájdalomtűrésben,a elmaradt éjszakai alvás tolerálásának képességében , az önuralom mértékében, , indulat kontrollban,a felsorolás még hosszan folytatható.
    Magáról nyilatkozhat hitelesen mindenki,engem például nem lehet „kiéheztetni” a szünet hossza, nem növeli bennem a vágyat , és ha nem érzek gyöngéd szeretetet a nő iránt, akkor nem is kívánok lefeküdni vele.
    Kedves Tibor bá’ ha neked ez furcsa, akkor egál, mert a te „exétvágyad” „röptében a legyet is” meg nekem az.
    Megkockáztatom, hogy egyikünk sem tipikus !

  27. 26 – Mosógépszerelő:
    Én voltam életemben egy-két férfi közösségben. Például a katonaságnál 120-an voltunk egy században. Szabadidőben (pl. a lakanyában eltöltött vasárnapokon) állandóan nő volt a téma. Mind a 119 kábé úgy dugta volna meg röptében a legyet, ahogy én. Azon kívül mind a 120-an erősen ki voltunk éheztetve. Ne áltasd magad, hogy te nem vagy kakukk tojás. Az vagy, és én nem vagyok unikum. Nem akarok se többet, se kevesebbet dugni, mint az átlag.

  28. Én is voltam katona, többek között – ettől én nem leszek értékesebb –
    Járai Zsigmonddal , Simonyi Andrással, Zsohár Andrással, Auth Henrikkel
    egy században.
    Némely tulajdonságainkban tipikusak vagyunk, másokban meg ritkább változatok.
    A ritkaságot ,mert szokatlan, sokszor csúfolják leginkább azok a rosszindulatú személyek, aki saját nyomorukat valakin le kell, hogy verjék.
    KAKUKKTOJÁS ! beeeee Kakukktojás beeeeeeee !
    Számtalanszor leírtam már, én a nőt szeretem,a szex csak ráadás, értékes komoly ráadás az tény.
    Pinabubus voltál, a férfiaknak talán 10-15 % ilyen, ehhez nem férhet kétség saját vallomásaid bizonyítják.
    Senki sem átlagos !
    Becsüld magad,mert Egyetlen vagy !

  29. 28:
    Ezek csak jól hangzó szövegek, amik mögé ragyogóan el lehet bújni. Állandóan, mindent relativizálsz. Szerinted semmi se fix, minden csak relatív. Ilyen alapon minden állítást meg lehet fúrni. De a lényeg ebben az önvallomásban van: „én a nőt szeretem,a szex csak ráadás” Miközben a valóság az, hogy a férfi a nőt a szex miatt szereti, és minden más csak ebből fakad. A te szövegedet az generálja, hogy evvel a hülyeséggel akarsz a nőknél operálni. Hogy te milyen nemes férfi vagy!!! Szereted a nőt, tiszteled mert gyereket szül, és ha van rá igénye meg is baszod. Óriási! Aztán elkergeted dolgozni, hogy hozzon pénzt a házhoz.

  30. Miért is kéne elbújnom ?
    Vajon feldolgozhatatlan lenne az a tény, hogy amikor lehettem volna, akkor sem voltam lepedőbajnok ?
    Hogy nem én vagyok a valaha élt legnemesebb értelemben vett férfi a világon ?
    66 éves korban már nem a faszára a legbüszkébb az ember !
    Voltak komoly eredményeim, teljesítményeim és néha elkövettem súlyos hibákat, amik közül azok fájnak a legjobban, amiket mások rovására követtem el.
    Azonban mindenkor, a jóra ,dicséretesre Istennek tetszőre törekedtem eltökélten és kitartóan.
    A gonoszság a szadizmus az aljasság, a másik kínzásának öröme ,nem a gyarlóságom, soha nem is volt az !

    Tessék mondani, ez a hozzászólás mikre szándékozik válasz lenni? De ha már tollat vettem a kezembe: a szadizmus véletlenül nem azonos a „másik kínzásának öröme” megfogalmazásnak? Aztán meg mosógép taktika szerint nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk egyformák, van aki 66 évesen nem büszke a faszára, van aki büszke. Vajon melyik az alávalóbb, és ki mondhatja meg?

    Különben kimondhatatlanul unalmas vagy, hagyd kérlek abba az újabb felvetéseket, és legyen benned annyi tisztesség, hogy leveszel a levelezési listádról. Nem érdekel, hol jársz, milyen filmeket nézel meg, mit eszel, és a többi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük