(2793) Szex csúcs

Tibor bá’ online

 

~ab029A városi legenda szerint a férfiak teljesítményük csúcsán 18 éves korban vannak, míg a nők (passzív) csúcsa 35 év környékén van. Általában úgy tudjuk, hogy egy 18 éves fiatalember mindent megdugna, ami mozog. Ezzel szemben a nők, éppen amikor készülnek elveszíteni fiatalos megjelenésüket, egyszeribe megtáltosodnak, aminek egyértelmű jele a lehetetlenségig szűk farmer, mellfelpolcoló melltartók, rövid pólok viselete, a hastáji 20-25 centi „kipakolásával”. Ezen tények mögött állítólag a természet húzódik, bár sokan kételkednek a szex csúcs létezésében. De mik az okai annak, hogy életben vannak ezek a vélelmek.

Pénisz a mindenható – a teljesítmény csúcsának megállapításához valami mértékegységre lenne szükség.   Kinsey szerint (ha nem tudod, kiről van szó, akkor téged nem érdekel a szex) a szex csúcs mértéke az egy hétre eső orgazmusok száma. Egy másik mértékegység a felállt pénisz tényleges keménysége, mert a közfelfogás szerint egy abszolút kemény pénisz esetén a „siker” biztosított függetlenül attól, hogy a tulajdonosa beteg-e vagy egészséges, ki van-e pihenve, vagy fáradt, tetszik-e neki a potenciális partner vagy sem, stimulálták-e vagy sem, stb. Csakhogy egy férfi szexuális teljesítményénél figyelembe kellene venni a partnerre gyakorolt hatását is. Vagyis, mihez mérjük a szex csúcsot? Könnyen lehet, hogy az ifjú férfi 20-30 évvel később sokkal jobb szex partner, mint 18 éves korában, bár a gyakoriság jelentősen csökkenhet.

A közvélemény szerint a szex kellemes a fiúknak, de veszélyes a lányoknak – Az iskola szexoktatásból az jön le, hogy a szex a két nem számára nem azonos. A fiúk esetében a szex asszociált a vággyal, az élvezettel. Míg a lányoknál a veszély lép előtérbe. A szexoktatás középpontjában a fogamzás/szaporodás áll. Ezt pedig csak úgy lehet átvenni, hogy előtérbe kerül az ejakuláció, a spontán erekció előfordulása, vagyis a férfi szexualitás normalitása. Lányok esetében a bekövetkezhető terhesség a szexet rizikós tevékenységnek tünteti fel, ami félelmet vált ki. Félelem árnyékában nehéz élvezni a szexet. Csoda-e, ha ebből az állapotból 35 éves kora környékén szabadul fel, úgy, ahogy?

Akkor tehát meg van magyarázva a nők 35 éve. A férfiak 18 éve természetes, nem kíván magyarázatot, csak a mértékegységet kellene pontosítani. Némi humorral, nem az a menő 18 éves, akinek az egy hétre eső orgazmus szám magas, hanem akinek a partnere ér el sok orgazmust. Mivel közöttetek kevés a 18, de számos a 40-es, ezzel a megállapítással egészen biztos egyet fogtok érteni.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

9 thoughts on “(2793) Szex csúcs

 1. Szerintem meg csak arról van szó, hogy 35 éves korára már szemmel láthatóan csökken egy nő szexuális vonzereje, és kénytelenek jóval több szexbe belemenni, hogy megkaparintsák a Férfit.

 2. 1. Asidotus.
  Nem osztom a véleményed. Serintem 20 – 22 évesig egy tinilány
  csak játszadozott a fiukkal ( legalább is az én fiatalkoromban )
  22 és 30 -32 között között már a házasság szempontjából
  válogatott és nem akart úgymond “megesett lányként férjhez
  menni. házasságkötésután viszont egy ideig még élvezi az
  ifjufeleség státuszt, de 40 éves korára beköszönt az a bizonyos
  “veszélyes hetedik év” pezsegni kezd a vér, felüti fejét a
  kíváncsiság. “MILYEN LEHET EGY MÁSIK ???” PÉLDA =
  Tizenévesen még én is csak “taknyoltam.” SZÁLLÍTÁS.
  TEFU. A fuvarelosztó 40- 45 közötti hölgy kiszemelt, vettem
  a lapot, elszabadult a pokol. ZAKLATÁS ??? Ugyan már !!!
  Még a szót sem ismertük akkor !!! Lehet persze azt
  mondhatni egyedi eset, én mmégis inkább Tibor bá’
  írását fogadom el tényként. már csak azért is mert
  minél idősebb a hölgy, ( ha belemegy a szexbe ) az nem
  feltétlen a férfi sikere, hanem inkább “tudja a nő hogy
  mit akar !!!” Őt már nem kell “MEGDUMÁLNI” !!!
  Azóta is vonzottak az idősebb nők . NEM OLYAN STRAPÁS !!!

 3. Mihály!
  Egyszer talán írtad, hány éves vagy, mit jelent a te fiatalkorod, de nézd el nekem, nem emlékszem pontosan 🙂 Csak annyi rémlik, hogy tőlem idősebb vagy (én 43) Tibor’bától meg fiatalabb.
  Annak idején a nők a teherbeesés miatt tartottak a szextől, de egy ideje már ez nincs így, ahogy a fogamzásgátló tabletták meg a gumióvszer széles körben elterjedt.
  Most már szabadon kiélhetik azon ösztönüket, amit a Red Pill hipergámiának nevez, miszerint a nő beéri a lehető legjobb pasival, akire felnézhetnek. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a férfiak kb. 20%-a rendszeresen szexel a nőkkel, a többieknek nem sok jut*. Ezek a férfiak persze nem ugyanazzal a nővel, hanem váltogatva, vagyis a nők egymás kezébe adják ezen férfiakat. Ezt nevezik f@szkörhintának.
  *: Van aki szerint ennél kevesebb, de egy társkereső oldal felmérése szerint a nők a férfiak 20%-át tartották átlag fölötti, 80%-át átlag alatti külsejűnek, vagyis kb. minden 5. férfi vonzó, nem több
  A női vonzóság a 20-as éveik elején van a csúcson, 30-ig lassan csökken, utána egyre gyorsuló tempóban zuhan. A 30-as éveikben le is pottyannak a f@szkörhintáról, a vonzó férfiak már nem őket viszik magukkal, plusz megszólal a biológiai óra fölötti aggodalom is, hogyan lesz így gyerek. Ezért aztán egy részük kapkodni kezd, és belemegy bármely olyan kapcsolatba, ahol a férfi jobban néz ki, mint az ördög, és el tudja tartani magát és a gyereket is.
  A nők egy másik része megreked a királylány-szindrómában, és nem hajlandó elfogadni, hogy már nem olyan vonzó, és továbbra is hajszolja azokat a Férfiakat, akik korábban megvoltak neki. (Dehogy voltak, csak egy éjszakára kellettek, esetleg időnként ismétlődtek, mert ezek a férfiak nem felejtették el, hogy kit tudtak (könnyen) megkapni, és emiatt az ismétlődés miatt ezek a hölgyek azt hitték, hogy volt köztük valami. Dehogy volt, csak beragadtak a barátzóna női megfelelőjébe.) Ezek a nők, ahogy idősödnek, úgy nő az elvárásszintjük, aztán meg csodálkoznak, hogy magukra maradtak.
  A nők ma ott vannak eltévedve, hogy a szexet összekeverik a párkapcsolattal. Egy nő, a húszas-harmincas éveiben relatíve könnyen jut szexhez, a 10-es skálán mérve a vonzóságot, előfordul neki a tőle 2 szinttel magasabb férfivel való szex. Ehhez képest egy férfinek vért kell izzadnia, mire az ágyba jut egy vele egy szinten lévő, vagy 1-gyel alatta lévő nővel.
  De ez csak a szexre vonatkozik, a párkapcsolatra már nem, viszont a nők hajlamosak a kettőt összemosni, akivel lefeküdtek, attól párkapcsolatot is remélnek.
  Mivel a teherbeesés veszélye ma nem fenyegeti a nőket, és a mai világban egy nő, különösen a tanult, diplomás fajta, (akit meg úgy szeretnének a kormányok szaporodásra bírni) is tud annyit keresni, amiből megél, ezért válogathat, és keresi azt a Férfit, akire felnézhet, ezért alakul ki ma olyan nehezen az a kevés, még létező párkapcsolat.

 4. 3: Azt felejted el, hogy az, hogy a nő szemében mennyire “jó” egy férfi, csak kisebb részben múlik a külsőn, a genetikai adottságokon, nagyobb részben a stíluson, sikerességen, intelligencián. Vagyis, ha tudatosan tesz érte, bármelyik férfi megtanulhat alfaként viselkedni, és bekerülhet abba a 20%-ba. (A legrondább haveromból lett PUA.)

  És azt is hozzá kell tenni, hogy még mindig vannak nők, akik nem a faszkörhintára szállnak fel, hanem életreszóló párkapcsolatra keresik az elérhető legjobbat.

 5. Leba!
  Az élet igazságtalan, és igazságos is egyben.
  Pusztán külsőre sokkal kevesebb férfi születik vonzónak, mint nő. A nők többsége (a megfelelő korban) külsőre elfogadható a legtöbb férfi számára. a nők többsége számára a férfiak többsége külsőre nem vonzó.
  Viszont egy férfi sok mindennel tudja ezt kompenzálni, a nők viszont leginkább semmivel.

 6. 5 – Asidotus:
  A fiatal férfi tudja, hogy egzisztenciáját neki kell megteremteni. A fiatal nő rádöbben, hogy az egzisztenciáját csak egy férfivel együtt tudja biztosítani. Ez akkor is igaz, ha manapság ez kezd lassan megváltozni. A partner kiválasztásban ez a tény dominál.

 7. 3. Asitodus.
  kérdésedre = 2019.02.10-én múltam 80 éves, a fiatalkorom
  hozzávetőlegesen 18- 22 éves koromig tartott, 1959-ben
  házasodtam meg. Melesleg, de nem lényegtelen a 2-es
  sz. hozzászólásomban “Azóta is vonzottak az idősebb nők ”
  némi módosításra szorul, ami helyesen úgy szólna, hogy
  kb. 45 – 50 éves koromig a 40-45 közötti korosztály volt
  flört szempontjából a kitüntetve. Addigra az ember
  ( legalább is én ) megállapodik, lenyugszik, ha rá nem tör
  a kapuzárási pánik. Én szerencsére könnyen átjutottam
  ezen a korszakon. Nem vagyok egy lelkizős típus.
  Szememben a 30 alastti nők ma is “éretlen gyümölcsnek”
  számítanak, noha szexuálisan már érdektelenek számomra.
  Mindebből nehogy azt vond le, hogy egy gerontophil pali
  vagyok. Egyszerűen csak kényelmes, a strapás flörtölést
  nem nekem találták ki. Most megyek és végigolvaslak.
  Mert csak az első 4 – 5 sorodat olvastam eddig. Átrágtam
  magam a véleményeden, ne haragudj, de nekem nem adott
  semmit. A mai fiatal lányok asszonyok számomra semmit
  nem jelentenek, akár ha egy festményt látnék, egy nőben
  elsősorban szellemi partnert kerestem, a szex ennek volt
  függvénye. A mai helyzet számomra 100 %-ban érdektelen.
  Lehet, hogy 20 -30 évesen nem értem fel egy 40 -45 éves nő
  szellemi szintjére, de akkor is ilyen voltam. Passz !!!

 8. Lehet, hogy a “szellemi partner” nem pontos meghatározás,
  inkább fedi a valóságot, ha azt mondom, írom, hogy legyen
  vevő a verbális “párbajra” legyen humora, értse a “képekben”
  megfogalmazott mondanivalót. Ebbe az egyéjszakás kalandok
  nem férnek bele. UFF !!!

 9. “Félelem árnyékában nehéz élvezni a szexet.” Feleségem 36, én 43 . 3 gyerek . Az első kettő “véletlen ” volt , á nem kell óvszer , nincsenek termékeny napok 🙂 De igazából akkor volt felszabadult a szex amikor akartunk egy 3ikat 🙂 Összejött , semmi kétség . Csak már nem szeretnénk 4iket .. Bogyókat sosem szedett , maradt az a fránya óvszer .. De vaszektómiába n gondolkodom , s 1000% hogy sokáig felszabadult lesz a szex 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..