(1155) Cigánygyilkosok

Tibor bá’ online

 

~00000A kánikula miatt Éva reggel 6-kor bekapcsolja a televíziót, és az összes időjárás jelentést meghallgatja, de egyik se mond semmi kedvezőt. Közben a készülék – bár némileg halkabban de – bekapcsolva marad. Munkám közben a harmadik fülemmel mindent hallok. Ma reggel például eddig tizenkétszer hangzott el: „Életük végéig börtönben maradnak azok a cigánygyilkosok …..”

Ne legyen senkinek se a legkisebb kételye se, találomra levadászni cigányokat orvul a sötétség leple alatt minden sztenderd szerint elfogadhatatlan, minden valószínűség szerint még a jobbikosok szerint is. A tetteseket elfogták, elítélték, ez mind a legnagyobb rendben van egy jogállamban. Azonban a média ügykezelése már egyáltalán nem. Először is az elsőfokú ítéletet látványos kárörömmel tálalják. Mást ne mondja, egy elsőfokú, nem jogerős ítélet után nem lehet kijelenteni azt, amit kijelentettek. Minden valószínűség szerint a másodfok helyben fogja hagyni az első fok ítéletét, de még ebben az esetben se lehet elmenni a tények mellett. Úgy kellett volna fogalmazni, hogy „az első fokon, nem jogerősen a következő ítélet született”.

Az viszont már erősen megkérdőjelezhető, hogy felveszik néhány cigányasszony hőbörgését, hogy szerintük a 13 év nem elég annak, aki csak a sofőr szerepét vállalta fel. Jogállamban a bíróságok ítéletét nem „illik” kritizálni. És természetesen nem „illik” a médiának erre bátorítani a nagyérdeműt.

Ezzel azonban még nincs vége a gondolatsorozatomnak. Ha részletesen taglalják, hogyan halt meg az apa és kisfia a sörétes puska lövésétől, miközben a felgyújtott házukból menekültek, akkor – legalább is én – elvárnám, hogy amikor a hírek aktuális bűncselekménye öreg emberek otthonába történő betörés, és az idősek agyba-főbe verése, kirablása, akkor szégyenlősen ne hallgassák el, hogy az elkövetők cigányok, az esetek minimum 90 százalékában. Ne hallgassák el, hogy egyes falvak népe örökös rettegésben él, hogy egyes helyeken felhagytak a háztáji termeléssel, mert a termést rendre ellopják a cigányok. Ne hallgassák el a tényt, hogy a többségi társadalom szinte egységesként gyűlöli a cigány életvitelt, és azt se hallgassák el, hogy az állam képtelen megvédeni állampolgárait, a rendőrség a „kisebb” lopásokkal nem is foglalkozik, a rettentően égető cigányproblémát képtelenek megoldani, és talán ezt enyhítő körülménynek lehetne betudni a cigánygyilkolások esetén, mondjuk úgy, hogy a tényleges életfogytiglan helyett, „csak” 30 évet kapnak.

Különben, abszolút biztos vagyok abban, hogy a tettesek nem fognak meghalni a fegyházban. Néhány százezer voksért „valaki” amnesztiát fog nekik adni, ha másképp nem megy, akkor úgy, hogy velük együtt más raboknak is csökkentve lesz az ideje.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

33 gondolat erről: „(1155) Cigánygyilkosok

  1. …cigány életmódot folytató… 🙂

    amnesztia mellett voksolnék!

  2. 1:
    Jogállamban senki se oszthat „igazságot”.

    A tényleges életfogytiglant nem tartom helyesnek. Nem vették figyelemebe, hogy a cigányság milyen mértékben frusztrálja a lakósságot.

  3. „A hírek… szégyenlősen ne hallgassák el, hogy az elkövetők cigányok”
    Ha-ha-ha! 😀 Elképzelem a cigányokkal szimpatizáló, szégyenlős hírszerkesztőt!

    Néhány beszervezett hülyét látványosan elítélhetnek, de sajnos ez az ügy is messziről bűzlik a szolgálatok mesterkedéseitől.

  4. A türelmetlenségükért jó nagy árat kell most fizetniük! Nem bírták kivárni amíg vadászható fajjá nyilvánítják a rétinégert.
    Amúgy érdekes, hogy sem a Cosma gyilkosság, sem pedig az olaszliszkai lincselés vádlottjai nem kaptak elsőfokon életfogytiglant.

  5. Szerintem polgárháborút akartak kirobbantani a gyilkosságokkal!
    Ugyanis 15-20 év múlva már erősen megváltoznak az etnikai arányok, és így a biztosan bekövetkező polgárháború kimenetele is! Persze csak akkor ha valami csoda folytán nem következik be addig a teljes összeomlás.
    A titkosszolgálati szál is elképzelhető, mert a fegyverek lefoglalásakor előkerült állítólag egy többmilliós mesterlövészpuska is! Ami a későbbi leltárban már nem szerepelt, csak a sebtében a helyszínen felvett jegyzőkönyvben! Úgyhogy sok itt még a homályos folt….

  6. 5:

    Lásd a „(1153) Média manipuláció – Noam Chomsky után szabadon” poszt, főleg 1-2, és még 7, 9 pontjait.

  7. Nem tudom, hogy észrevette-e már valaki, de egyre inkább úgy érzem, mintha manapság komoly gondok lennének a fejekben a célirányos gondolkodással és cselekvéssel. A politikai döntésekkel elégedetlen tüntetők, az utcán összecsapnak a rendőrökkel, felgyújtják azok autóit, akik lehet hogy egy másik kerületben tüntetnek, és épp az övékéit borítják
    lángokba, miközben jól megveretik magukat. Közben, pont annak a politikusnak nem repül molotov koktél a házára, aki miatt több ezren vannak kinn az utcán. Nooormáális?
    A Norvég agyalágyult, aki épp egyetemi tanulmányokat folytatna a börtönben, annyira gyűlölte a muszlimokat, hogy ez okból levadászott
    77 norvég fiatalt. Nooormáális??
    Ez a négy szerencsétlen még véletlenül se az egész környékeket rettegésben tartó kancigány falkákat ritkította. Kisgyereket, öregasszonyt, fiatal lányt…Így hiába gyűlöli a cigányokat a Magyarság nagyobb része, ezek iránt a gyáva balfácánok iránt inkább
    csak undort érez, holott még valamiféle szélesebb körű rokonszenvet is kiválthattak volna, mint a kerítésébe áramot vezető öreg.
    Bezzeg a másik oldal. A kormány, a romák és a muszlimok mennyivel hatásosabban pozdorjázzák a pógárokat.
    Jövő? Ilyen elb ott válaszlépésekkel?

    ,

  8. 4: Részvétem a két felemlegetett áldozat iránt, de azért az ő esetük némileg más volt, mint az előre eltervezett többszörös emberölés, amit a cigányok gyilkosai követtek el. Többek között gyerekgyilkosság is történt, így Szita Bence ügyét is felhozhattad volna analógiaként, ahol viszont mindhárom vádlott életfogytot kapott 1. fokon, így az lett volna nekem a fura, ha nem kapják meg ezek a gyilkosok, akiknek a gyereken kívül még más áldozatai is voltak.

  9. 8; Rendben van az életfogytiglan, a poszt se erre volt kihegyezve.
    Hanem a média kettős mércéjére, az álságos PC-re, ami egy idő után garantáltan kontraproduktív lesz. Persze lehet, hogy ez a cél.

  10. 8:
    -1 🙁
    Bencét még élve eltemették. Az a nevelő anya, aki egy haldokló, segítségért könyörgő, 10 éves kisfiút agyba főbe verés után élve eltemet, eléggé minősítő.

  11. 8.:
    Az említett áldozatok (Cosma, Szögi Lajos) úgymond hétköznapi emberek voltak. Viszont ebben az esetben az áldozatokról és a hozzátartozóikról köztudott, hogy rettegésben tartják a körülöttük élő falubelieket. Szerintem nem egy kategória…

  12. 11: Egy szóval se utaltam rá, hogy Szita Bence gyilkosainak kisebb büntetés járna szerintem. Üljenek csak, amíg rájuk rohad a műanyag lakat…

    12: Egy 5 éves gyerek lelövése sörétes puskával akkor se elfogadható szerintem, ha az apja maga a maffia főnöke.
    Én nem ismertem az áldozatokat, de a tatárszentgyörgyi esetben úgy tűnik nem igaz, amit állítasz, legalább is az ottani polgármester mást mond róluk:
    „A felnőtt áldozat élettársával és két gyermekével, a meggyilkolt kisfiúval és egy kislánnyal lakott együtt otthonukban. Berente Imréné tatárszentgyörgyi polgármester szerint az áldozatokat mindenki normális életvitelű, békés családként ismerte. Nem tudnak róla, hogy uzsorások hálójába kerültek volna, vagy hogy ellenségeik lettek volna.”
    http://hu.wikipedia.org/wiki/A_tat%C3%A1rszentgy%C3%B6rgyi_gyilkoss%C3%A1g
    Ezt a bűntényt elkövető gyilkosokra is rohadjon rá a műanyag lakat nyugodtan…

  13. Avatar 8.+1 Avatar 13.+1

    Plusz az öt éves kisfiú nevét sem tudjuk….

  14. 13:
    Ilyen indulatosan nem lehet ítélkezni.

    14:
    Ha majd a nagyobbik fiadat 3 cigány megkéseli egy aluljáróban (ahogy az enyémet majdnem megkéselte), akkor nem fogod odatenni azt a plusz jelet.

  15. 8: 13:
    Az egész ügy számomra olyan homályos, mint a trafikmutyik külső portálja.A legfurcsább nekem, hogy vádlottak annyira közömbösen, unottan vették tudomásul a kiszabható legsúlyosabb ítéletet, mintha egy 2-est írtak volna be egykor az iskolai ellenőrzőkönyvükbe.SZ.B. gyilkosai ilyenkor szinte összef..ták a gatyájukat közben.Ahhoz nagyon kemény legényeknek kellett volna lenniük hogy így érzelem nélkül tudomásul vegyék ezt a súlyos ítéletet, kemény legények meg nem lőnek rá 5 éves gyerekre.Valami nagyon kellemes, jó dolgot beígérhettek nekik?Talán pártízmilliós kártérítést egy későbbi esetleges felmentő ítélet után? Vagy csinos lányokat 5***** szobával életük végéig a börtönben? Vagy mit?Az is furcsa hogy nem minősítették terrorizmusnak az ügyet.

  16. Tibor bá’ moderációra várok két posztnál is…

  17. Ne hallgassák el azt sem, hogy egyeseket (pl.engem) évek óta terrorizálnak büntetlenül, talán még támogatva is.

  18. 5:
    Nagyon érzékeny területre tévedtünk, és sok minden nem világos számomra. Amit nem értek:
    -Ha csak kiejtem vagy leírom a cigány szót, máris rasszista vagyok, hiszen ők „romák”. Ellentétben a nyílt utcán lehet „büdös magyarozni”
    -Miért kellene eltűrnöm, hogy kifosszanak, megverjenek, nagymamám megöljék, csak mert ez a kultúrájuk része.
    -Miért kapnak ugyanazért a büntető jogi kategóriájú cselekményért a „romák” felmentést vagy enyhébb ítéletet, mint egy magyar. (A törvény előtt mindenki egyenlő, csak vannak kicsit egyenlőbbek)

    Amiben igazuk van a romáknak:
    -Őszintén bevallták, hogy addig, míg az állam ennyire nyomja őket pénzzel, addig bolond lesz elmenni dolgozni. Azért a magyar sem menne el dolgozni, hogy 150.000-nyi ilyen-olyan segély helyett keressen 80.000-et munkával.
    -A „szaporaság” szintén nem az ő hibájuk. A kultúrájukban a lányok 15 évesen felnőttnek számítanak. Nálunk a nők karrieristák, és 30 fölött szülnek. Már ha egyáltalán. Akkor is 1-2 gyereket. Nekik nemcsak több gyerekük születik, de a fiatalon szülések miatt adott évtizedek alatt 1,5-2x annyi generáció váltja egymást. Nálunk egy 30 éves nő gyermektelen szingli, náluk nagymama. Ki is akkor a hibás?

    A lényeg: Minden ami történik nem véletlenül történik. Minden egy nagyobb terv része lehet. Sajnos csak utólag fog összeállni a kép. Túl sok itt a véletlen és a megmagyarázhatatlan körülmény/tény. Azok kedvéért, akik rám nyomnák a rasszista jelzőt elárulom, hogy jó néhány roma ismerősöm van, akik szintén nem értik, hogy mi folyik itt. Amíg valakik szándékosan szítják a feszültséget, addig meg lesznek az összeesküvés elméletek is. Ne adj isten, ha ki is törne az általad említett polgárháború, BIZTOS, hogy a magyarság húzná a rövidebbet! Hogy miért?
    1. Mert a világ így is rasszista országnak ismer minket, hála a médiának. Egyből megjelenne a „felmentő” Amerika a csinos tankjaival. Tippelhettek, kiket kezdenének lőni.
    2. Mert már kevesebben vagyunk, csak a statisztika még nem tudja
    3. Mert a mi társadalmunkban több az öreg, kevés a fiatal.
    4. Mert erről szól a történelem
    5. Mert csak.
    A hozzászólásommal nem volt célom a gyűlölet keltés, mások megbántása.

  19. Ezz egyértelműen Moszad akció csak dolgozó cigány.100000-ből-egy.

  20. Nagyon sok sebből vérzik ez a sztori, többek között:
    – Cs. István a katonai elhárítás embere volt anno, megkérték még 2005 körül, hogy épüljön be azon körökbe, ahol a K. testvérek is forogtak. 2006-ban még jelentett róluk, majd külhonba küldték és ez után leszerelt eü okokra hivatkozva.
    – K. Árpád a 2000-es évek elején kiment Izraelbe mezőgazdasági ill. vendéglátós munkákat végezni amiből bevallása szerint anyagilag nagyon jól jött ki.
    – a gyilkosságokat választások előtt hajtották végre értelmes emberek…
    Szerintem megrendelésre a jobbik népszerűségét látva meg kellett játszani ezt addig amíg az új pártban i átrendezik a megfelelő viszonyokat (Csanád és testvére nagyon gyorsan rendezgették át az erőviszonyokat, sikerült baz megyéből is kiebrudalniuk az ottani hazafiakat, akik ma már nem a jobbikban hanem külön a „Magyar Remény” néven próbálkoznak sajnos egyelőre kevés sikerrel.

    A titkosszolgálatos és izraeli sztori után ehhez a fent vázolt média-hisztihez már csak ezt tenném hozzá : http://www.antalffy-tibor.hu/?p=7198

    Tiborbá, a cigánygyilkosokat arra is tudják a sitten használni, hogy választás előtt előszedik őket a médiában és porondon tartják, máris értékes százalékokat nyernek vele a legnagyobb szavazóbázisből (a bizonytalanoktól = 46%)

  21. Liberty : teljes mértékben igazad van te is tudod én is tudom kell a hejj a zsizsiknek meg párszázezer birka rabszolga a gondolkodni képes nemkell csak az RTL-TV2-népe elég birka az kell

  22. 22: Nem roma, cigány! Lesz..om a megélhetési kiberális hisztizőket és annak a népcsoportnak a magyar neve igenis cigány!!! Lásd cigánykerék, cigánypecsenye, cigányzene. Ha így hívjuk őket századok óta, akkor most miért kell romázni?
    Az ő nyelvükön így hívják magukat, rendben, de magyarul akkor is cigányok! Vagy mostmár a németet is hívjuk deutschnak, az olaszt italianonak és a lengyelt polaknak? Ha ezeket a nemzeteket lehet a magyar nevükön említeni, akkor a cigányt miért nem?

  23. Akik hallgatták Posta Imre előadásait, vagy olvasták könyveit, azok számára nem titok mi is történt valójában. Ő leplezte le a a tatárszentgyörgyi cigánygyilkosságok igazi hátterét a honlapján keresztül, de persze a hatalom fű alatt azonnal elsimította az ügyet.

    25. Laci45
    Rövid, tömör megfogalmazás, de a lényeg benne van.

  24. Úgy tűnik, hogy egyre többen látnak „tisztán” közülünk. 😉

  25. 7.Zee Az összes hozzászólás közül egyedül a tiéd az ami rámutat a lényegre, de fura módon mindenki válasz nélkül hagyja . Szóval én is azt hiszem , hogy valami baj van a fejekben . Igazad van abban, hogyha már valakik cigányokat ölnek, akkor miért nem az ismertebb nehéz bűnözőket irtják, akikkel szemben védtelenek vagyunk. Sajnos az van, hogy a magyarok a történtek ellenére sem érezhetik azt, hogy elégtételt „revanst” kaptak volna, sőt ezek az események még inkább a cigányoknak kedveznek.

  26. 23 Laci45

    „Ezz egyértelműen Moszad akció csak dolgozó cigány.100000-ből-egy.”

    Te Laci, szedd már össze magad, ha ide írsz!
    Elnézést, ha külföldi vagy, és a magyart idegen nyelvként tanulod.
    Nem vagyunk kényesek a helyesírásra, de ami sok, az sok. Ezt nem érdemeljük, mert nem is értem pontosan, mit is akartál írni!

  27. 32:
    Ez a bejegyzést próbáld meg értelmezni a részemre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük