(2581) Itt a legújabb szex poszt :-)

Tibor bá’ online

 

~ab018Először is, jól nézzétek meg ezt a három amerikait, két férfi és egy nő. Nos, ez a társaság, plusz egy 9 éves kislány egy poliamorus házasságban él, ami azt jelenti, hogy a nőnek nem hivatalosan két férje van, hivatalosan pedig egy férj és egy szerető. Mivel érzéseim szerint ez a jövő zenéje (persze csak, ha van jövő), érdemes vele foglalkozni, legalább is azoknak, akik még messze vannak a nyolcvanhoz. A következőkben tehát az asszony „vallomását” közlöm némileg lerövidített fordításban.

Férjhez menésem után éveken át monogámiában éltünk, és úgy éreztem, hogy ez nem lesz egy rövid kaland, de valahogy sose voltam tökéletesen kielégítve. Nem tudtam megszabadulni az érzéstől, hogy valami bennem el van nyomva. Amikor először hallottam a poliamorus kapcsolatról, egyből tudtam, hogy ez az, amire vágyom, de a férjemnek más véleménye volt.

A húszas éveim végén, az egyetemen összefutottam egy férfivel, aki lelkes poliamory megszállott volt, és akivel hosszas beszélgetéseket folytattam. Aztán egy este leültem beszélgetni a férjemmel is. Közöltem vele, hogy én poliamoryra vagyok teremtve. Megkértem, hogy mielőtt teljes mértékben elvetné az ötletet, nézzen utána, ismerkedjen meg a részletekkel. Ő pedig rádöbbent, hogy ha ez nekem nem lenne fontos, akkor nem hoztam volna fel a témát. Ez a beszélgetés könnyen lehetett volna a házasságunk vége, de helyette elkezdődött a monogám életünk felszámolása.

A poligám viselkedés legnagyobb ellensége a féltékenység, a férjem pedig rettenetesen féltékeny volt, de kérésemre kezdet logikusan boncolgatni a féltékenységet, mi a féltékenység igazi oka, mit lehet vele elérni. Kiderült, hogy a féltékenység a partner elvesztésének a félelméből táplálkozik. De, ha elhiszed azt, hogy a szerelem megosztható és semmivel se rövidülsz meg azzal, hogy osztoznod kell, akkor a félelem elveszíti az értelmét. A beszélgetések hatására a férjem felszabadult a féltékenységből. Ezt követve szexuális kapcsolatba léptem a felvilágosítómmal. Persze a poilamory beindítása egycsapásra nem szünteti meg a féltékenységet, de arra jó volt, hogy rádöbbenjünk, miért van a kezdeti idegenkedés.

Az első házasságon kívüli kapcsolatom tíz hónapig tartott, ami után nem álltam neki új partnert keresni, elsősorban azért mert a szakítás fájdalmas volt, de legalább tudtam, hogy a megfelelő férfi feltűnésére hogyan fogok reagálni. Aztán belépett az életemben egy olyan férfi, aki az első perctől fogva állította, hogy nincs ellenvetése a poliamoryval szemben. Rövid időn belül eldöntöttük, hogy nem gyors kalandra gondolunk. Néhány hét alatt kiderült, hogy számomra ez pont akkora szerelem, mint amit a férjemmel éreztem még tinédzser korunkban. Ezt meg is mondtam a férjemnek, aki örömmel fogadta a bejelentést. Én pedig ügyeltem arra, hogy a férjem ne érezze magát mellőzöttnek. A hónapok múltával egyre inkább aggódtam, hogy a kapcsolatom el fog hagyni egy „normális” házasság miatt, de ez nem következett be, sőt folyamatosan állította, hogy velem látja a jövőjét hosszú távon is.

Egy éve annak, hogy a férjemmel vettünk egy új házat, ahová a kedvesem is beköltözött, bár mind a hárman féltünk kissé, hogy a közös élettér miként fog kihatni ránk, de minden a legnagyobb rendben zajlott. Mint minden kapcsolatban, ebben is voltak apró konfliktusok, de sohase a poliamory miatt. Ugyanazokkal az egyet nem értéssel találkoztunk, ami majd minden házasságban előfordulnak.

Amikor ismerősökkel a poliamory témára térünk a legérzékenyebb kérdés mindig a gyerekkel kapcsolatos. A tíz éves lányom amióta az eszét tudja tisztában van azzal, hogy nem élünk monogám házasságban. Viszont nincs kitéve több szexuál orientált viselkedésnek, mint bármely más gyerek. Lányom imádja a kedvesem, és úgy viselkedik vele, mintha a mostohaapja lenne.

Ennyi sok év után és a kedvesem jelenléte mellet, ma is izgatottan várom, hogy a férjem megjöjjön a munkából. Elképesztően kielégítő, hogy mennyire örülünk egymás társaságának és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba.

A családi esték kellemesen telnek. Tévézünk, el foglaljuk magunkat a számítógéppel, olvasunk vagy táblás játékot játszunk. Aztán leányom az apjával együtt lefekszik, vagy a kedvesem megy korábban az ágyba. Én pedig szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen szeretetteljes közegben tölthetem a napjaimat.

Eddig a „vallomás”. Hogy a nőnek tetszik a dolog az természetes. Minden áldott este megdugja valaki. Kevés ilyen nő van a világon egy 9 éves kislánnyal. A pasik minden másnap naná, hogy potensek. Előző nap a párnájuk csücskét rágták, amíg nem borult tökéletes csend a lakásra. Engem inkább az érdekelne, hogy párna csücske rágás közben mire gondolnak. OK. Nem féltékenyek, de a házasélet nem arról szól, hogy az egyik fél kétszer annyit kapjon az élettől, mint a másik. Ráadásul évtizedeken keresztül. —– Ha már csinálta valaki,  közölje velünk.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

24 gondolat erről: „(2581) Itt a legújabb szex poszt :-)

  1. A többszemélyes „szerelem” -szerintem inkább szexuális élet-, a természetben előfordul, elsősorban a hárem rendszerű szexuális életet élők körében, ahol az utódot az anya egyedül fel tudja nevelni, és a sok fogamzóképes nőstényt a legerősebb hím termékenyíti meg. Többnyire eleve több nőstény születik, mint hím. Evolúciós szempontból ideális.

    Viszont mindazon fajoknál ahol az utód felneveléséhez kettő egyed együttműködése feltételenül szükséges, ott a természet abszolút monogámiára állt rá.
    Pont egyforma számban születnek hímek és nőstények, szoros, akár életreszóló a szülők kapcsolata. A szex az utódnemzés céljából csak a fogamzóképes időszakban működik.
    Emberi faj az utóbbiba tartozik.

    Embereknél a szexhez a birtoklás rendszere csapódott, nők árucikként is megjelennek, és ebbe a nők is beleegyeznek, hiszen ha a ronda, kövér disznónak sok a pénze akkor már az „én kedves macikám” a megszólítás.
    Erősen működik az erősebb személyiség felülkerekedése, és irányítása.
    Ha valaki le tud mondani a birtoklás öröméről, akkor simán elképzelhető, és működtethető az egy férj, egy feleség, és segéd szeretők, vagy egy feleség, egy férj, és segéd szeretők alakulat.
    Régebben is volt olyan, -persze rejtetten- hogy a bővérű asszonykának házasságon kívül segítettek be, jószándékú férfiak, és a halvérű férj vidáman éldegélt az ő havi egy-két házasélet alkalmával.
    Fordítva méginkább előfordult, hiszen a férfiak házasságon kívüli kilengéseit, a férfiak irányított társadalom sokkal inkább elnézte, mint a nőkét.
    Jellemzően a férfi kicsapongás dicsőséges tett, még az asszonyé, a rohadt kurva kategóriába sorolódik.
    Szerintem a gyermeknevelés megkönnyebbedett, az ipari, és agrár forradalom révén.
    Lehetőség lenne a szexuális igények jobb kiélésére, ha erre valamiféle törvényes keretrendszert kialakítanak, nem csorbulna jelentősen a házasság intézménye, hiszen a szexuális ösztön mindenképpen kitör a társadalmi rendszer kalitkájából.
    Bizonyos vagyok benne, hogy nem alakulna ki jelentős létszámú hármas házasság, inkább könnyebben elfogadnák a házasfelek a házasságon kívüli, alkalmi szexet.
    Egy nő aki szereti a férjét, jól élnek, ráadásul a férj jó létfeltételeket biztosít, jobban teszi ha elnézi a férj alkalmi kilengéseit, minthogy a „megcsalt, máris elválok” gondolatmenet útján, belekényszeríti magát egy magányos életbe, a gyermeknevelés összes terhét a saját nyakába véve.

    Cigányasszony látván, hogy a férje lelkesen fürdik, borotválkozik, keni a pomádét, készíti a szép ruháját, kérdi hova készülsz uracskám? Délután leülünk a barátaimmal kártyázunk egy jót, mondja a férj. Asszony nekiáll, kedveskedik, ciróka maróka, és egy szeretkezés lesz a készülődés vége. Férj petyhüdt farokkal, fáradtan, teszi vissza a szekrénybe a szép ruhát. Asszony kérdi, hát nem mégy a kártyapartira? Áh, most már mi a fenének? (Poliamore megoldva) 🙂

  2. 1 – bogozy:
    Bennem más gondolatok keringenek. Vajon létezik-e (amit állítanak) hogy két vagy több férfit (nőt) egyformán szeretnek. Persze ennek a kitárgyalásához magát a szeretetet kellene definiálni. Viszont én állítom, hogy a szeretet egy olyan tevékenység, aminek van egy csúcsa, nem pedig kettő, pláne három. Olyan van, hogy egy aktus után a második számú partnerhez van inkább kedvem, de ez természetes. Hiába sült csirke a kedvencem, néhány csirke után jöjjön valami más. Erről a témáról a hölgy nem számolt be. Azt sejteti, hogy preferenciája 50-50 %, vagyis ágyát váltogatva látogatják, amit nehéz elhinni. Ha viszont nem áll fenn az 50-50% akkor azt a férfiak is érzékelik, és ebből lehet konfliktus.

    Ha viszont a szeretetet hagyjuk a fenébe, pusztán a szexuális élvezet a lényeg. Akkor valóban egy nő könnyedén ki tud szolgálni több férfit is, de a felállás nem maradt fenn évekig.

  3. Tibor bá!!!
    EZEN A NŐN osztóznak?! Ketten?!
    Az egyik férfi, vagy akár mindkettő vak.
    Ezen a nőn osztózni, megáll az ész. A képet elnézegetve, a jobboldali férfi és a hölgy….háát… ” ugymond ” megérdemlik ” egymást, per kinézet, de a baloldali pasas, aki elég jó kiállású, ha neki ez az izlése, ha ő EZZEL megelégszik-méhozzá KÖZÖSBEN – akkor kezeltetnie kellene magát egy kellemes, parkkal körülvett épületben, ahol fehérköpenyes bácsik és nénik szépen beszélnve hozzá, mindenféle szines pirulákat adogatnának neki, amitől azután megygyógyulna.
    Vagy sem.

  4. Vallásos ember lévén nekem ez már paráznaság ezért mélyen elítélem.

    Mások általi beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy az édeshármasban mindig szenved valaki. Gyanítom, hogy itt a férj elfojt magában gondolatokat és jópofát vág a dologhoz, hogy megtartsa a gyermeke (?!) anyját.

  5. 3 & 4:
    Most ti erre a konkrét fényképre reagáltok. Én pedig általánosságban gondolkodom. z a nő, valójában egy tehén, és nekem életkorom ellenére sem kellene. De hát ízlésekkel kapcsolatban nincs sok értelme a vitának, mert ha nem különböznénk, akkor a 7 milliárd ellenére 6.999.999.999 férfi kergetne egy nőt és 6.999.999.999 nő egyetlen egy férfit akarna behálózni. 😀 Viszonylag gyorsan elfogyna az emberiség.
    A magam részéről egy ilyen hármas vagy esetleg négyes buliba szívesen beszálltam volna 20 éves koromban, mondjuk néhány hónapra és bár nem vagyok kifejezetten féltékeny típus, ezt a poliamori marhaságot semmi körülmények között nem vállalnám fel.

  6. Általánosságra gondoltam.

    Képzelje el mindenki, hogy este a vacsora után kapsz egy jó éjt csókot.(mert az asszony figyel rád!) Te elvonulsz a szobádba egyedül aludni. Aludnál, de némileg zavaró körülmény, hogy a másik szobában a feleséged sikoltozik, miközben egy másik férfi farkán lovagol. Aztán mikor a férfi felhördül és telepumpálja az asszonyod, te végre nyugodtan átfordulsz a másik oldaladra és álomba szenderülsz.

    Egyébként én már a férj helyében már szereztem volna egy csinos, fiatalabb szeretőt (ha kell fizetnék is érte) akit a poliamory jegyében haza is költöztetnék. És természetesen, ha a másik férfi esetleg megkívánná, akkor szintén a poliamory íratlan szabályai szerint kutya kötelességem lenne megosztani vele. Micsoda családi harmónia lenne;0)

  7. Nehéz a tulajdonosi szemléletből kikecmeregni? 🙂

  8. Nem akarok ünneprontó lenni, lehet, hogy a szabadszájúságom miatt Tibor bá’ kis is törli a kommentemet, de én a fényképet elnézve az alábbiakat tudom megállapítani:

    Ez egy kamu. Nem más, mint az Amerikából terjedő szabadkőműves és egyéb „depopulációs” és a társadalmi erkölcsöket szétverni akaró kamu.

    Néztem a bal oldali férfit, hát egy ostoba zsidót látok. Nézem középen „A NŐT”, hát egy Down-kórost látok. Nézem jobb oldalon a „másik” férfit, hát egy nem zsidós arcú, fehér bőrű, keresztény típusú férfit látok, aki persze el is van hízva.

    Gyereket nem látok.

    Úgy gondolom, hogy Amerika már nagyon régóta (ahogy a II. vh. környékén is, Németországot, Magyarországot is beleértve) elment a humán entitás jellegzetes gondolkodásmódjától. Alapvetően a férfi és a nő egy házasságban monogám, és azért házasodnak össze, mert INTELLEKTUÁLISAN, testileg, külsőleg, szexuálisan és minden egyéb tekintetben (hobbi, érdeklődés, végzettség, közös társadalmi osztályba tartozás stb.) vonzzák egymást és mert az együtt járás vagy az együttélés ideje alatt visszavonhatatlanul EGYMÁSBA SZERETTEK és szeretik is tényleg egymást. És ebből a kettősből bizony ki akarják zárni a világ mocskát.

    Tehát szerintem ez egy FAKE news, ami gyakori Amerikában. Nem hiszem, hogy két ilyen tökfej férfi egy ronda és Down-kóros nő iránt érdeklődik, szerintem lehet, hogy egymást szeretgetik, a nő csak látszat. Ha egyáltalán nő, és nem férfi.

  9. 8 – Olympia:
    Nem a szabadszájúság itt a probléma, hanem a mániád. És az előítéleted, ami rendkívül zavaró.

  10. Tibor bá,olyan jóízűen felnyerítettem,hogy muszáj megköszönnöm.Kisdiákként beletelt egy pár hónapba vagy inkább évbe, amíg felfogtam a viszonyrendszert az új középiskolai barátom családjában,amire azt írod 36 év után – „ezt a poliamori marhaságot semmi körülmények között nem vállalnám fel”… Tisztelettel és szeretettel mondom,nagy franc vagy Daddy és ha nem kap publicitást a hozzászólásom, mindent megértek.
    – Köszönöm a röhögést.

  11. 10 – Gábor:
    Örülök, hogy olvashatom soraidat. Nem tudom mióta jársz ide olvasgatni, de nekem úgy tűnik, hogy nemigen ismered a jelenemet. Először is 100 százalékosan felvállalom a teljes múltamat. Másodszor nem tudsz olyan kompromittálót írni, amit letiltanék. Ide csak hülyeség nem teheti be a lábát. Ez nem vonatkozik a tévedésekre.
    Na most, amitől röhögő görcsöt kaptál: Nem tudom, hogy jellemeznéd azt amit 36 éve tapasztaltál, de ott egy férfi volt (én) és több nő. Itt pedig két férfi van és egy nő. Ez utóbbi elrendezésbe nem mennék bele semmi körülmények között.
    És akkor hadd röhögjek én is! Zoltán fiam színes fényképeit szanaszét szórva hátrahagyta, amiből világosan kiderült, hogy törvényes feleségét megosztotta veled (persze, szexuálisan). Ez az a kombináció -mint az imént jeleztem- én nem tettem volna (a fényképezést, mint hülyeséget, felejtsük el).
    És, ha már itt vagyunk (hogy mások is tanuljanak belőle) Ne legyünk álszentek! A szexualitás az, ahol szörnyen kétszínű az emberiség. Ezer és egy dolgot kitalál, és maradéktalanul valamennyit el is ítéli. Ezt én megvetem, az ember vállalja fel azt amit tesz. A saját feleségét nagyon sok férfi bevonja akár hajmeresztő dolgokba is, az újabb és újabb élvezetek kedvéért, de ha ezt 20 éves korban teszi, akkor mi maradt még, mit fog tenni 50 után?

  12. Én annyira nem értem azokat, akik a külső alapján formálnak véleményt valakiről. Miért nem szerethet egy szép ember egy rondát vagy egy vékonyka egy kövér embert, miért lehetetlen egy fiatal és egy idősebb őszinte kapcsolata? Persze én is megnézem, ha valakinek szép teste van (nőt és férfit is) és becsülöm is, mert nem kis munka, de kizártnak tartom, hogy ez alapján válasszak partnert. Én a lelkét nézem a másik embernek és érzelmek nélkül nálam nem működik semmi. Ezért teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy a fent említett kapcsolatba belemennék és nem azért mert prűd vagy vallásos vagy bármi vagyok. Egyszerűen lefagynék.

  13. Bogozy:

    Nem, egyetlen nő sem tulajdona a férjének, hiába is ringatják magukat néhányan ebben a tudatban.

    …nevezzük inkább tartós bérletnek.:)b

    Szóval engedd meg, hogy megvilágítsam ebben a kontextusban a fenti történetet.

    Tartós bérleten nálad van egy autó mondjuk évekre. Kényelmes, megbízható, szinte neked teremtették. Nagyon hamar összeszoktatok, szinte érzed már, ha valami baja van, mielőtt jeleznének a műszerek. Stb. Egy napon váratlanul egy férfi beugrik a hátsó ülésre és egy szelfi kamerával a kezében elvégzi ott a „nagydolgát”, mert a jeges-vízes őrület helyett ez a legújabb youtube-os marhaság. Mit fogsz érezni?

    A: Áh, mindegy, úgysem az én tulajdonom…

    B: tiszteletlenségnek, személyes sértésnek, a személyes életteredbe történő agresszív behatolásnak

    Ha az „A”-t választottad, akkor feladom:)
    Ha a „B”-t, akkor ez azért van, mert bár nem a tulajdonod, de kötődsz hozzá.

    Ráadásul ettől a naptól fogva pontosan ugyanaz a gondolat fog járni a fejedben minden egyes alkalommal, amikor használod az autót, mint a fenti cikkben szereplő férjnek….”Itt valami bűzlik” 😀

  14. 13 – Kamionos:
    De mi van akkor, ha a pasi, aki beugrik a hátsó ülésre ezt nem azért teszi mert rájött a szarás, hanem csak kényelmesen, ülve akarja meginni a hona alatt szorongatott üveg szürke barátot, amivel téged is megkínál? Ráadásul van nála 20 liter benzin egy marmonkannában, amit át ad neked kedvességedért.
    Szerintem, meg kellene tudni, hogy a posztban szereplő eredeti férj, aki páros napokon kiszorul a szexuális élet gyönyöreiből, mit talált kedvezőnek az elrendezésből. Ugyanis a treesome névre hallgató elrendezésben a három személy együtt szeretkezik. Ezt meg lehet érteni, de itt nem erről volt szó. Tehát még egyszer, ez a pasi miért ment bele?

  15. 12 – margit:
    Ha te szerelemre/szeretetre vágysz, akkor valóban harmadlagos szempont a külcsín, de ha a fő motiváció a szex, akkor már egészen más a helyzet.

  16. 13. kamionos

    Ne akarjál félreérteni!
    A birtokviszony sok házasságban és kapcsolatban tagadhatatlanul működik.
    Mondhatod tartós bérletnek is.
    Viszont az igazi kapcsolat szeretetre, jó szexre, és intelligenciára, józan észre alapul.
    Ilyen kapcsolatban, ha minden jól működik, akkor nem is gondolnak a partnerek arra, hogy mással dugjanak.
    Ha olyan dolog történik a jó házasságban, amely miatt szexuálisan becsődöl az egyik fél, a másiknak joga van arra, hogy félrelépjen a szexuális életét kiteljesíteni.
    A szex ugyanúgy hozzátartozik az élethez mint a vízivás. Ha nem tudnék dugni és szeretem a feleségem, elnézném neki, hogy alkalmanként kielégüljön másik férfival.
    Ettől függetlenül működhet a házasság, mert az nem csak szex. Különösen ha van gyermek. Ezért kezdtem a természet rendjével.
    Ha nekem csak havonta egyszer sikerül kefélni akkor az asszonyt kényszeríteni, hogy ő is csak havi egyszer elégüljön ki, az már önzőség. Persze ez oda-vissza működik.
    Nem véletlenül írtam a végére az okos cigányasszony meséjét.
    Aki nem akarja hogy a partnere félredugjon, az dugja meg saját maga, gyakran és jól.
    Petyhüdt farokkal úgysem érdemes kujtorogni, és bár a nő képes napjában többször is, de ha jól megkapja, kevés fog kikacsintgatni idegenre.

  17. 14.

    Tulajdonképpen ugyanúgy érezném magam, de kevésbé reagálnám le agresszívan. A cikkre fordítva a dolgot, ha a szerető férj mondjuk hozta volna a feleségét, aki még tetszik is elsőre, akkor is pocsékul, megszégyenülve érezném magam. De a reakcióm biztos enyhébb lenne. Mondjuk úgy, hogy ebben az esetben nem kerülnénk be egyből a kékfénybe:)

    Én két ésszerű (hihetetlen, hogy ez a szó előkerül ilyen helyzetben) motivációt látok a férj részéről. Úgy vettem ki, hogy fiatalon házasodtak össze és akár 8-10 év is eltelt már mire az asszonyka rájött, hogy a kettő az kétszer annyi mindenből.

    Egyik ok, hogy már a férj is kezdte unni az asszonyt, esetleg eleve kisebb étvágya van és kapva kapott az alkalmon, hogy a teljesítménykényszert kicsit csökkenthesse.

    A másik ok lehet, hogy nem akarta elveszíteni a feleségét és így legalább félig megtarthatta.

    Más ok nekem nem igazán jut eszembe.

  18. Tibor bá’

    A férfiak társaslények, és szeretetre vágynak.
    Nagy vevői a kedveskedés nevű árucikknek. Hány csúnya, de kedves nő tudja simán eladni magát? Rengeteg.
    Ha ezeket a nő tudja nyújtani minőségben, és másodnaponként még a puncit is, elképzelhető, hogy magányosság elleni félelemből fakadóan a férj belemegy a pótférj jelenlétébe.

  19. Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e, de az öcsém évekig ehhez hasonló helyzetben volt. A különbség annyi, hogy nem laktak egy házban. De mindkét férfi tudott a másikról és gyakran még közös programokat is csináltak.
    Ott a nő azt mondta, hogy nem tud dönteni, mert mindkettőt másért szereti. Persze menet közben mindkettőtől megkapott mindent, amire csak vágyott, így érthető, hogy nem kapkodta el a döntést.
    Az öcsém keveset beszélt az érzéseiről, vagy arról, hogyan élte meg, de azt egyértelműen kijelentette, hogy azért ment bele, mert abban bízik, hogy őt válassza. Nem így történt. Ennek legalább 6 éve és azóta az önbizalma a padlón van és egyetlen kapcsolatba sem mer belevágni.

    Az gondolom, hogy az életben a letisztult, „bejáratott” dolgok is, mint egy normál házasság elég komplikált tud lenni. Felesleges olyan dolgokkal bonyolítani, aminek az ember nem látja át a következményeit.

  20. 12 – Margit
    Azért ládod így, mert neked van lelked. Akinek nincs, illetve egy virtuális software van annak helyén, hogy irányítsa a porhüvelyét, mert ilyen is van, az meg sem fogja tudni érteni. Fogalma sem lesz róla, mit mondasz. Annak maradnak a látszat, a külcsíny szövevényei, hogy abból tájékozódjék, hogy annak alapján teremtse meg stratégiáját a saját kielégítésére. A másik neki csak arra van, bármilyen köntösbe is ülteti.

  21. 16 – bogozy:
    „A szex ugyanúgy hozzátartozik az élethez mint a vízivás. Ha nem tudnék dugni és szeretem a feleségem, elnézném neki, hogy alkalmanként kielégüljön másik férfival.”
    Nos, akkor nézd meg a „Lady Chatterley’s Lover ” című filmet. Amiben az ifjú férj elmegy a háborúba, ahol ellövik a heréit. Maga helyett a kertész dugja a feleségét.

  22. 20 – Lúk:
    Ha a harmonikus, szereteten nyugvó szexet ki akarod sajátítani azok számára, akik hisznek a lélekben, meg túlvilágban és a többi mesében, akkor ismereteid eléggé limitáltak. 🙁

  23. Tibor bá,ez a blog egy fantasztikus dolog.A személyem nem számít,nyóc milliárdból egy… Amire újra meg újra rámosolygok,micsoda korszakába születtem az emberiségnek,s milyen kicsi az esély,hogy éppen egy olyan gyerekkel haverkodom össze középiskolásként akinek az apja a jövőben vagányan él a technikai lehetősséggel,éppen szeret írogatni,éppen tök okos, témái az élet rettentő széles területén mozognak,s eközben az összehaverkodó igen kedvelt foglalatossága a mindenről való olvasás.Ráadásnak olyan helyzetben találom magam,hogy az „elbeszélősebb” írásokban sokszor felismerem a történetek hátterét, a helyeket, szereplőket – Orsós Mikit mintha láttam is volna a Mártírokon – én is ott vagyok időnként az elmesélésekben,mert halottam,láttam,résztvettem…
    Nagyjából a kezdetek óta olvasom a blogodat,szóval van az olvasóid halmazában egy olyan is, akinek személyes élményei, vannak veled,meg a családoddal,szereti az egész blogot úgy ahogy van és semmi bajom a blog gazdájával.
    Fú micsoda csatákban tűntek el itt törzs kommentelők és fú micsoda háborúk mentek egy ausztrál-magyar családban,úgy hogy én érintetlen maradtam.
    Néha azért bevonódtam,például akkor, amikor a huszonegy-két éves korunkban Zoltánnal egyik napról a másikra megszakadt barátságunkat,felújításnak indulónak vettem jó pár évvel később, – de utólag kiderült,hogy egy „grandiózus” terv része lettem csak – mint szörftulajdonos – és az a szegény deszka azóta gondolkodik,mié’ rongált meg engem az a fiatalember olyan agresszíven, ott a parton…
    A lényeg,ezen a blogon az alapvetés – ízlelgessük együtt azt az érzést – akkora változást hoz az élet,hogy nem lesz életnek nevezhető,sőt keményvonalasan – nem lesz aki nevezhetné.Maradhat bárki intakt,aki erre a blogra téved és nem tudja az alapokat.Úgyis lehet intaktnak maradni,hogy Tibor báról feltételezem egy ügynök és dezinformál.
    El lehet csípni egy pillanatot az emberiség történetében,amikor egyszerre beszélünk a pináról és a teljes megsemmisülésről.De úgy igazából,bolygó szinten.Kérdőjel.Hogy pillánk nem rezdül.

    Poliamória meg többes szex,ezek mind békés dolgok.A fantáziában.Tibor bá,a te példád nagy valószínűséggel hozzátett,hogy az alapból meglévő vágyaimat,a magam kis bénaságaival, gyakorlatba tegyem át.Ja meg a nagybátyámé,akinek a szocializmusos polgári milliőben tartott családi zsúrján,teljesen természetes módon, ápolónős pornó film ment videóról,- ezt mindenki lássa, mert ő mint szakmabeli nem tudta,hogy ennyire mélyen fel lehet nyúlni…Azt hiszem csak az anyukája távozása után indította a grundigot.

    Békés Karácsonyt. Nincs kérdő,felkiáltó és zárójelem.

  24. 23 – Gábor:
    Olvasás után megpróbáltam belebújnia bőrödbe. Hát igen, a közönséges mezei olvasónál lényegesebben jobban tudod élvezni a mondataimat, nem csak azért mert sok mindenről tudsz, ami a hátteret illeti. Hanem főleg azért, mert ellentétben más irományokkal, itt ponton tudod, hogy a valóságot olvashatod. Hiszen korunk egyik rákfenéje, hogy az igaz szavak között oly sok a hazugság.

    Technikai megjegyzés: Most azért ragadtál be, mert megváltozott a nickneved. Külön írtad, egybe írtad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük