(2569) Fanszőrzet

Tibor bá’ online

 

~ab009Tudom nagyon jól, hogy most már szomjúhoztok egy kis szexre, mert már hosszú napok óta nem volt. Akkor most beszéljünk a fanszőrzetről, ami már a múlté, na jó, majdnem a múlté. A helyzet az, hogy a szexszel kapcsolatos mindennemű dolog Amerikából indul el, és előbb vagy utóbb elérkezik meg ide is, legyen az monokini vagy dildó, teljesen mindegy. Nem csoda tehát, hogy egy ideje mi is metéljük a szőrünket a genitália környékén, amit ugye fanszőrzetnek neveznek. Felmerül a kérdés, hogy minek? Persze attól kellene megkérdezni, aki borotválja, vagy egyéb módon mond neki búcsút, persze csak ideiglenesen, mert újra kinő, és akkor szúr, tehát jön megint a borotválás. Szóval miért? Tekintve, hogy én csak az arcomat borotválom, egy ideje már ott se, a kérdésre nem tudok válaszolni, arra viszont igen, hogy miért ne, ugyanis megszólaltak az illetékesek, íme:

A fanszőrzet eltávolításának öt káros következménye

Hitted volna? Pedig igaz, legalább is az Amerikai Szexuális Problémák Központja szerint. (1) A francia nemi beteg gondozók nemrég észlelték, hogy feltűnően sok MCV fertőzött (Molluscum Contagious Virus) betegnek nincs fanszőrzete. Ebből arra következtettek, hogy a betegség jobban terjed a leborotváltak körében, mert a borotvával fertőzik önmagukat. Nincs ebben semmi új, mert a sebészek már tapasztalták, hogy a beavatkozás helyének leborotválása nem csökkenti, hanem növeli a fertőzés veszélyét. (2) Nemrég jelezte a The Journal Urology, hogy az elmúlt 10 év alatt a fanszőrzet eltávolításával kapcsolatos balesetek száma megötszöröződött. Úgy tűnik, hogy az ollókkal, borotvákkal való bűvészkedés a genitáliák környékén kifejezetten veszélyes. A szakfolyóirat szerint a leggyakoribb (83%) sebesülés a borotválás esetén lép fel, mert legtöbben nincsenek tisztában a veszélyekkel. Még az is előfordul, hogy a találkozásra igyekező nő az utolsó pillanatban VEZETÉS KÖZBEN borotvál, lásd ezt. 3) A szőrtelenítés segédeszközei, többnyire drága kozmetikumok illetve speciális gyanták komoly lyukat üthetnek a bankszámlán. Szóval, miért költenénk olyasmire, aminek alig van köze a „főmenühöz”. (4) A fanszőrzet eltávolítása közben elszenvedett balesetek 30 százaléka, 18 év alatti lányok (USA statisztika). Nyugodtan nevezhetjük ezt szőrhisztériának, mivel meg akarnak felelni a trendi megjelenésnek. És a lányok természetesen meg akarnak felelni a korosztály elvárásának, mert a nem megfelelés büntetése a kiközösítés. Ebből következik, hogy már 8 (nyolc!) éves lányok is gyantáznak. [csak tudnám, hogy mit?]. És megy az agymosás. Az egyik szépségszalon 50 százalék árcsökkentést ajánl minden 15 év alatti lánynak, akinek ez lenne az első gyantázása. Ez persze elsősorban az Internetes pornográfia szüleménye, ahol fanszőrzetes nőt mérföldeken át nem lehet látni. Mi, akik szőrrel szeretjük a pinát, kimentünk a divatból. L  (5) Sose volt hasznos, ha az evolúciót nem vettük komolyan. Az a kis pamacs nem hiába maradt meg a teljes bundázatból. Először is feronmon csapda, ami elősegíti a „beleegyezést”. Ezt követve, ha elkezdődik a locomotion (sorry Kylie Minoque) a szőrzet pufferként funkcionál, megakadályozva a kényes bőr feldörzsölését.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

13 gondolat erről: „(2569) Fanszőrzet

  1. Tudod, Tibor bá’, tegnap előtt hallgattam végig egy Dr. Csernus Imre videót. Mint kiderült, oly sok a nemi abúzus családon belül (konkrét példát mondott, miközben egy 7 és 12 éves korában megerőszakolt, már 20 év feletti hölgy kiment a színpadra és kiderült, hogy anya még csak csak foglalkozott a dologgal, de apa leszarta, amikor 12 éves korában elmondta – szóval a konkrét példa az volt, hogy a fiatal házaspár kényszer miatt összeköltözött valamelyik szülőpárral, volt egy 8 éves kisfiúk és a kedves „nagypapa” úgy gondolta, hogy a kisfiú őt orálisan elégítse ki , ahogy Csernus fogalmazott keményen, leszopatta.

    Nekem mindig az az érzésem, ha ilyesmiket olvasok – és valóban káros hatásai vannak a fanszőrzet leborotválásának, de én a hónaljszőrzet leborotválását sem értem, minek -, hogy azok a férfiak, akiknek borotvált szeméremdombra van szex közben szükségük, azok valójában pedofilok és egy kislányt akarnak megerőszakolni, de nem merik megtenni.

    Az a nő, aki egy férfi miatt ezt megteszi önmagával, az sík hülye véleményem szerint, de annyi az aberrált lelki világú ember a mai világban, hogy nem csodálkozom semmin.

    Jó, ha ilyen posztokat teszel fel, mert szembesíted őket önmagukkal, biztos sokan olvassák ezt a posztot is.

    Most, hogy belegondoltam ebbe az egészbe, mégis csak el kellene olvasni a nőkről írt könyvedet 🙂

  2. 1 – Olympia:
    Küld át a pontos címed és küldök egy könyvet 😀

    Különben igazad van. Egy nagyon ismerős ifjú hölgynek volt egy jó fogása, egy jól kereső sebész. Jött az elkerülhetetlen első közösülés. Ma már lehetetlenség szüzen férjhez menni. Aki nem fekszik le, azt az életben nem lesz feleség. Szóval az ifjú hölgy megbeszélte az anyjával (így tudtuk meg mi is) Az aktus előtt többek között sor került a fanszőrzet leborotválására is. Az ifjú hölgy sírva mondta el az anyjának, hogy amikor Peti meglátta őt meztelenül ezt mondta: „Mit csináltál te szerencsétlen? Nem akarok én egy éretlen, hat éves kislányt megerőszakolni. Egy igazi pinának szőrösnek kell lenni.” P.S. Azóta kinőtt a szőr, és a hölgy feleség lett. 😀

  3. A fazonra igazítással semmi bajom sincs a női intim területen. 😉 🙂
    De amikor csak egy csíkocska, vagy teljes kopaszság van…! 😛 Na olyankor én is azt érzem, hogy itt egy felnőtt „csecsemő” és egyből nincs akkora vágy a dugás iránt. Mert tényleg az az érzése a férfinek, hogy nem akarok egy kiskorút, gyereket „megerőszakolni”…!

  4. Kiskamaszkorunkban első számú téma volt a pina.Ha valaki szóba hozta azonnal hozzáfűztük,szinte egyszerre, egyöntetűen -De jó szőrös.!!..Mikor elvittek minket cirkuszba tátott szemmel néztük a nőket akik alaposan felsliccelt dresszekben illegették magukat.-De hol az afrik?Miért nem látszik?-Leborotválták ,volt a válasz.- Szegényke, gondoltuk már a felét se éri…1970 egy srác a munkásszálláson leborotválta a barátnőjét.Na azon röhögött az egész ház hetekig…Hirtelen ennyi jutott a témáról az eszembe:-)

  5. Eszembe jutott még egy .Itt a neten olvastam .A 80-as évek elején jelentek meg a kubai vendégmunkások. A gyár kapuban álló portás első és legfontosabb kérdése az volt a kubai lányokhoz:-Alul is olyan bongyori mint felül a hajuk?

  6. Ezzel se sokáig lesz probléma…
    Angliában már 11 éves gyerekeknek adnk hormoninjekciót, hogx késleltessék a nemi érést, a kamaszodást, amíg eldöntik, hogy fiúk-e vagy lányok…
    Aztán ha 30 éves korig totojáznak, utána meg már hiányozni fog a tapasztalat…

    Reméljük, ezt a társaságot is elintézi a természetes kiválasztódás… Csak nehogy ezek is jogot kapjanak a gyereknevelésre…

  7. 6:
    Ha valaki XX kromoszómával születik, hogy lesz neki pénisze? Ha XY-nal születik, csöcsei lehetnek, de petefészek, méh?

  8. kb. 25 éves koromig még volt fanszőrzet a környékünkön, legalábbis ahány bugyiba belenyúltam, mindig találkoztam vele. Most, ha egy huszonévesnek előhozom a fanszőrzet témát akkor húzza az orrát, hogy fúj fúj. Ilyenkor úgy érzem magam, mintha Tiborbával lennék egyidős, pedig csak harmincas éveim közepénél tartok.
    Találkoztam csupasz p*nával én is, amit nyilván nem utasítottam vissza, de azért szőrösen az igaz 🙂

  9. Mindenképpen a szőrös pina a csábitóbb, az nem baj ha fazonírozott, de mindenképpen legyen szőrös. A sok leborotvált punci egy idő után mind ugyanolyannak tűnik és kevésbé hoz lázba.

  10. Csak csendben -félve jegyzem meg hogy már a rómaiak is végeztek intim szőrtelenítést.
    Nincs új a nap alatt.Egyébként nekem teljesen mindegy-a lényeg ugyan az marad. 😀

  11. 10 – sunset:
    Csak csendben megkérdezem, mit számít az, és kit érdekel, hogy a rómaiak mit csináltak a pinával? Pedofilok is voltak, és?

  12. Tibor bá, ez a Te véleményed, ha Neked a csupa szőr punci tetszik, ám legyen ! Nekem pedig speciel a teljesen csupasz tetszik, nyalni is jobb a szőrtelent, mint a szőröset.Ahány ház annyi szokás.De ne tessék már engem ezért pedofilnak nevezni, vagy ha úgy tetszik rágalmazni, soha még a fejemben meg nem fordult, hogy gyerekekkel csináljam !

  13. 12 – Kaufmann:
    Nem vagyok híve az orális szexnek, de a puszta látvány is természetellenes. Ott szörnek kell lenni. Kamasz korom óta ezt szoktam meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük