(1079) Ha vaginával jöttél a világra

Tibor bá’ online

 

~at0002Ha vaginával jöttél a világra, életed folyamán egészen biztos néhányszor már lekurváztak. A nőkkel szemben mindenkinek vannak elvárásai kortól és nemtől, esetleg iskolázottságtól függően. Ha az egyéni mérce szerint nem ütöd meg a mértéket, akkor egy kurva vagy, legyen az ok piercing, homályosan látható tanga, vagy akár csak egy barátságos mosoly valamelyik barátnőd férje felé.

Ebbe bele is lehetne nyugodni, ha ezt a meglehetősen magas lécet a férfiaknak is felállítanák. Azonban egy férfitől nem csak eltűrik a sokszor igen durva explicit kihívást, de egyenesen elvárják.

Egy nő semmilyen társaságban, még tisztán női társaságában se dicsekedhet el azzal, hogy eddigi életében 8 szűz fiút vezetett be a szexualitás sokrétű utcájába, de még azzal se, hogy ha összeszámlálná eddigi szeretőit az összes ujjára szükség lenne, beleértve a lábujjait is.

Ezzel szemben egy férfi, ha történetesen nem kifejezett csődörnek született, kitalált történetekkel fogadtatja el magát a társaságban. Felmerül a kérdés, ami egy férfinek dicsőség, miért szégyellni való egy nőnek? Ráadásul elsősorban nők között, akik egy kicsit hamarabb kurvázzák le a másikat, mint a férfiak, de  természetesen az illető háta mögött.

Egy férfire legfeljebb azt mondják, hogy egy piszkos strici, de ha utánanézünk a dolognak, kiderül, kivetettek rá egy hálót, de nem sikerült kifogni. Mi más lehet, mint egy piszkos strici. A férfiak különben is egyszerűbben intézik el a dolgot. Ha egy kollegina lefeküdt a kollégámmal, akkor egy büdös kurva, ha velem feküdt össze, akkor egy bombázó.

Szóval kétféle mércével mérünk. De kinek jó ez? A nőknek semmi esetre se. Nemzetközi felmérésben érdekes dolog derült ki. Azok az országok, ahol a fiatal nőkkel kapcsolatban a legmagasabbak az erkölcsi elvárások, általában tipikus kivándorló országok, mint például, Olaszország, Görögország, Írország, ahonnan a férfiak milliói vándoroltak ki Amerikába, Ausztráliába, Kanadába. Vagyis sok millió nő maradt otthon, akikből idővel vénkisasszonyok lettek. És kik az erkölcs legfőbb őre, hát ők, a bepókhálósodott vaginájukkal. Olyan ez, mint a „dögöljön meg a szomszéd tehene is”. Ha nekem nem jut férfi, akkor a másik nő se keféljen.

Ma már össze-vissza mozog a világ. Nem csak a férfiak cserélnek hazát, de a nők is. Talán abba lehetne hagyni ezt a negatív diszkriminációt a nőkkel szemben, persze – mint láthattuk – ez elsősorban a nőkön múlik.

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

6 gondolat erről: „(1079) Ha vaginával jöttél a világra

  1. „Szóval kétféle mércével mérünk.”

    Magyarázat:
    Ha egy kulcs minden zárat nyit, az egy jó kulcs. Ha egy zárat minden kulcs nyit, az egy szar zár.

  2. egy teljesen tipikus történet, ami szintén ezt támasztja alá (és személyesen is hallottam már)

    ultrahang vizsgálat után megmondják az ifjú szülőknek a baba nemét.

    Variáció 1 = kisfiú
    Apa hangosan örül:
    – Hej, pöcse van gyeröknek! Ez meg úgy fog baxni minden lányt a kerületben, hogy kettéáll a fülük!

    Variáció 1 = kislány
    Apa kioktató hangnemben:
    – Ha csak egy ujjal is hozzá mer érni valaki 18 éves koráig, én magam herélem ki a kurafit !

  3. Egy nő jó hírneve sok férfi hallgatásán múlik.. 😉

  4. Hm melike00 erre nem is gondoltam, tetszett 🙂

    És a cikkről még eszembe jutott, hogy nemsokára állami segítséggel turbékolhatnak a fiatalok (tényleg, az öregek miért nem? itt is vannak vénkisasszonyok). Létrejött házasságot támogathatnák adókedvezménnyel, félresikerült randikat pedig bánatpénzzel vagy kisüstivel

  5. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy nő valóban iszonyat könnyen kurvázza le nőtársát, de ha egy férfi kurváz le egy nőt (történetesen ugyan azt a nőt, akit korábban nőtársa nevezett így), akkor hímsovinisztává lép elő a szemében. Na ezt fejtse meg valaki. Lappangó leszbi vonzalom, vagy „mindig nekem van igazam” szindróma?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük