(2497) Női keblek

Tibor bá’ online

 

Lefogadom minden pénzbe, hogy azt hiszed, a női mellekről mindent tudsz, ami tudható, főleg, ha a gyengébbik nemhez tartozol. Hát nem! Az ugye nyilvánvaló, hogy biológiailag szpiking mi emberek emlősállatok vagyunk. Nos a nők emlője totálisan más, mint bármely más emlősállat emlője. Ugyanis a homo sapiens férfijai beleköptek az evolúcióba azzal, hogy a nők melléből szex objektumot csináltak minimum 25.000 éven át. Ez azt jelenti, hogy a férfiak mellmániája miatt, néhány tízezer éven át, a nagymellű nőket kedvelték, és

főleg azzal párzottak (ha tehették), aminek következtében a női mell olyan, amilyen. Vagyis más, mint lehetne. Ugyanis más emlősállatoknál nincs emlő, csak bimbók, kivéve a tejért tartott állatokat. De ez semmi! A nő már rég átlépett a termékenyíthetőségen, a mellei ennek ellenére „jobbak mint újkorában”, pedig azokra a mirigyekre már semmi szükség, miközben más emlősöknél a szoptatás befejezése után az emlők „visszanőnek”.

A mellbimbók környéke teli van apró izmokkal, aminek köszönhetően a mellbimbó képes megkeményedni, jelezve a tulajdonos szexre kész állapotát. De az izmok mellett idegekkel is alaposan el vannak látva, ezért az előjátékból kár lenne őket kihagyni. Főleg azt, akinek három mellbimbója is van, ami egyáltalán nem ritka. A nők 6 százaléka. Ha még nem láttál ilyen, az csak azt jelenti, hogy senki se vág fel vele. Különben pontosan úgy viselkedik, mint az első kettő. Például menstruáció alatt érzékennyé válik. mellesleg, így szokták felfedezni a tulajdonosok.

A nők természetesen  nem kérnek egy harmadik mellből, de a meglévőkkel sem vannak mindig megelégedve. Így aztán egyedül az USA-ban évente kb. 200.000 nőnél végeznek kiigazítást, ami főleg implantátumot jelent. Különben az első szilikon implantátum 1962-ben született. Hitted volna? Én sokkal korábbra tettem. Az adott hölgy most éppen 80 éves.

Ami a méreteket illeti, a legtöbb férfi szerint, „minél nagyobb, annál jobb”, a nők egy része, akik ezeket egy életen át cipelik, nem ennyire lelkesek. Különben a Guinness rekordot tartó hölgy (Annie Hawkins) egy-egy tőgye (bocsánat, csak most használom ezt a kifejezést) 28 lb, ami 12 kiló és 60 deka. Hitted volna? Hawkins nagyon ritkán megy ki az utcára, mert látványára rendszerint megáll a forgalom, és elég gyakran futnak egymásba a járművek. Hogy miért nem operáltat le minimum 2 x 10 kilót, azt csak az isten tudja.

Egyébként egy-egy emlő tejtermelő készségének semmi köze a mérethez. Apró mellű nők gyakran tejcsarnokként üzemelnek, míg jelentős mérettel rendelkezőknek egyszerűen nincs elég teje egy éhes csecsemő megnyugtatására. Különben, mielőtt még kitalálták volna az anyatejet helyettesítő tápszereket, anyatej hiányában kecsketejet adtak a csecsemőnek, ráadásul sikeresen. Mellesleg a kutyakölyköknek is ezt adják mielőtt a szukának megjönne a teje (1000 Ft/liter, mi is alkalmaztuk). Úgy különben a szoptatás kezd megint divatba jönni. Amióta létezik implantátum, a kismamák nem féltik olyan nagyon a kebleiket. Különben szerencse kérdése, van akinek szoptatás után mellei visszanyerik eredeti alakjukat, van akiknek pattanás méretűre zsugorodik. Hiába na, az élethez szerencse is kell.

És ha már a szoptatásnál tartunk, az anyatej minőségének a tesztelése gigantikus feladat. Minden nőnek a teje más és más összetételű, sőt egy adott nő teje se állandó. Ami létezik, az égvilágon minden befolyásolja. Tanulság, ha szoptatsz a cigi elhagyása az abszolút minimum, bármit eszel, megjelenik a tejben, és még az is befolyásolja, ha idegeskedsz.

Ellentétben a közhiedelemmel az emlőrák nem egyenlő a selyemzsinórral, gyakori szűréssel időben érzékelhető. Viszont a késlekedés könnyen halálhoz vezet. A fő probléma az, hogy a rák detektálása után a nők nagy része túl sokáig hezitál, hogy megváljon-e nőiességétől. Nők döntéséből ritkán lesz sikersztori.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

 

_

4 gondolat erről: „(2497) Női keblek

  1. Én nem szeretem a műmelleket, ennek ellenére volt olyan barátnőm, aki megcsináltatta. Azután félve markoltam meg, és kifejezetten kiábrándító látvány volt, amikor ő volt felül. Az önbizalmán viszont sokat segített. Egy másik lányismerősöm pedig úgy rakatott be alig 20 évesen szilikont, hogy előtte tökéletes csöcsei voltak. Mindketten úgy vélték, hogy én vagyok a csodabogár, és a pasik nagy része rajong ezekért.

  2. A szilikon mell ugyan látványra nagyon vonzó, de érintésre…! 😛 😉

  3. 02 – Python:
    Ne fogdosd, nézegesd! 😀

  4. 03: Pedig egyszerre a kettő az igazi! 😉 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük