(1014-i) Az etióp zsidók

Tibor bá’ az igazság keresése online

 

~00000Prológ: A zsidó állam azért jött létre, hogy a Világban bárhol élő zsidók, odamenve otthonra találjanak. Szép, nemes és emberséges legenda. Csakhogy a zsidók két millenniumon át csapódtak a Világ egyik tájáról a másikra, megtartva vallásukat. Mostanra kiderült, hogy Etiópiában is élnek zsidók, akik idő közben olyan feketék lettek, mint az egyiptomi éjszaka, és 1980 óta mára már közel százezren telepedtek be Izraelbe, ami a kissé kényes askenázi zsidóknak nemigen nyerte el a tetszését.

Az UK Independent jelenti: Izrael először vallotta be azt, amit néhány újságíró már rég kinyomozott, hogy az Etiópiából érkező zsidó bevándorlóknak – beleegyezésük nélkül – tartós fogamzásgátló injekciókat adtak be, amit az Izraeli Kormány korábban tagadott.  Most azonban az Egészségügyi Minisztérium kötelezte a nőgyógyászokat, hogy hagyják abba az injekciózást. A Haaretz szerint elsőnek Gal Gabbay újságíró kapott szimatot, aki több mint 30 Etiópiából érkezett nőt kérdezett meg, mi lehet az oka a feltűnően kevés gyerek születésének. Az egyik nőt imigyen idézték: „A nőgyógyász azt mondta, hogy ez védőoltás, amit 3 havonta kaptunk, bár jeleztük, hogy nem kérjük.” Állítólag a nők nagy részére ráerőltették az injekciókat, vagy rábeszélték őket, amíg az átmeneti táborban éltek Etiópiában. Az injekció neve Depo-Provera, amit háromhavonta kell beadni és igen hatásos fogamzásgátlás szerepét tölti be. A múlt évben Benjamin Netanyahu miniszterelnök (aki egyben az egészségügyi miniszter is) kijelentette, hogy az afrikai bevándorlók „veszélyeztetik Izrael állam zsidó jellegét, valamint demokratikusságát.” Hab a tortán, hogy egyes rabbik kétségbe vonják az Etiópiából érkezők zsidó voltukat.

Nem szeretném, ha ez a poszt beindítana egy fékeveszett zsidózást, de az se lenne helyes, ha ilyen nagy jelentőségű hír elkerülné a figyelmünket. Nem történik itt semmi más, mint a „más szemében szálkát, magáéban a gerendát” tipikus emberi jelenség makró szintű tombolása. Ez a gyakorlat ugyanis rasszizmus a javából olyan népcsoporttól, akik szerte a világban azonnal rasszizmust kiáltanak, amikor mások iparkodnak megvédeni érdekeiket pontosan úgy, ahogy az askenázi zsidók Izraelben. Végül is én se örülnék neki, ha kiderülne, hogy Zanzibárban 100 ezer koromfekete négernek magyar az anyanyelve és ide akarnak telepedni. Különben pedig, ha Hitler gázkamrák helyett csak a német zsidók gyerekvállalását akadályozta volna meg, az elfogadható lett volna? Ugyanis az etióp nők injekciózására az indok az Izrael állam faji tisztaságának a megőrzése volt. Hitler szóról szóra ugyanezt az indokot hozta fel, „faji tisztaság” – állítja az Independent.

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

61 gondolat erről: „(1014-i) Az etióp zsidók

  1. Ez hihetetlen. Nyilván ahogy a gázkamra is, mégis az is igaz volt. Lehet itt hüledezni. Homo Sapiens barátunk ismét nem cáfolta meg önmagát… A történelemkönyvekben még lehet Mengele, Goebbels és társai mellé kerülni, vannak nyitott lapok.

    Meglepő de összefüggésében talán nem lehet véletlen, hogy Netanyahu egyben egészségügyi miniszter is, nyilván így könnyebb kivitelezni a „nemzeti érdekeket”.

    A hír gondolom több, mint amikor magyar nőgyógyászokat kormoltak, hogy harmadik gyerek után „rutinként” kötik el a roma asszonyok petevezetékét a szülés során, tájékoztatás nélküli „népességszabályzó beavatkozásként”…
    Volna esetleg pontos forrás megjelölésed Tibor bá’?

    Röhej, rettegteti a mainstream bullshit a népet a kisbolygóktól meg szupervulkántól és társaitól millió éves időskálákon, és 50 éven belül kinyírjuk magunkat.
    Bár előbbi azt gondolom igazságosabb lenne… Sokan vagyunk.
    Ha népirtás, szelektív vírusfegyver, háború dönti el a sorsot, akkor az olyan „igazságtalan”. Gőzerővel mindenki ezen dolgozik, és a kamu „világbéke” is lekerült már a jelszavakról,
    nyílt sisakos felkészülés zajlik.
    A katasztrófa olyan „egyenlő” lenne legalább:-)

    Beszarok, közben gömbhalmazokba küldünk rádiójeleket a Galaxisba, hogy hahó itt vagyunk… Ilyen mentalitással, sterilizálni a Földet, el ne szabaduljon az intelligens „vírus”, rá az Univerzumra… Szerencsére a távolságok, energetika, rövid életünk és a csökött korlátaink ezt nem teszik lehetővé. Ha elszórt, többmagvú „teremtések” történtek,
    és a spontán kifejlődés millió párhuzamos szála is adott, talán mégsem volt olyan hülye a „vén szakállas”, és itt a magyarázat, minek közbeszólni… Majd a másik projekt bejön, és a spontán önfejlődés menete úgyis arra predesztinál, amit érdemlünk.:-)
    (és itt lehet a válasz, ebben a rendszerben miféle igazságérzet szerint segítsen meg valaki pl. egy ártatlan gyermeket, rendezzen el egy ügyet stb… Amit felrovunk a be nem avatkozás isteni-filozófiai bűneként, mert szerintünk igazságtalan és értelmetlen. De hát tényleg semmi értelme. Az emberiség igazságérzetét… meg hagyjuk. Az „erősen szubjektív” szó nem fejezi ki és árnyalja megfelelően.)

    Itt meg néhány millió tonna szén- és nitrogénatomot visszaforgatunk a földkéregbe, kutyát nem érdekli. Hogy páfrányból vagy hajdan volt emberi civilizációból származik, tökmindegy, nincsenek felcímkézve a részecskék. Jó lesz másra is. Ez például tök igazságos:-) Ugyanazok a struktúrák később lehetnek jók is.
    A lehetőség adott volt, egy ilyen gazdag és szép bolygóra azt mondani, hogy nem, szemenszedett hazugság lenne. Fogyasszátok állatait és növényeit, sokasodjatok… Ésszel kellene, hello.
    Ha nem vigyázunk, régész legyen a talpán, aki az elmúlt 10.000 évet 1 milliárd év múlva egyáltalán kiszúrja…

    Más kérdés: beszakadt a csernobili reaktor szarkofág tető. A sugárzás állítólag nem változott. Itt mivel nézünk szembe valójában?

  2. Mi meg itt vitatkozunk, hogy ki a zsidó, aztán még a zsidók sem tudják. 🙂

    Amúgy az is érdekes lenne, hogy mit csináltak az etióp zsidó férfiakkal? Mert ha a ‘fehér’ zsidó csajok is úgy buknak a nigger faszra, mint általában az európai csajok, akkor azért szétspricceltek már azok a gének rendesen…

    Aztán, csak hogy egy kicsit védjem őket, ez azért egy humánus, visszafordítható beavatkozás. A palesztin nők fogamzásgátlását ‘egy golyót a fejbe’ szokták megoldani – véglegesen.

  3. 2:
    Kihagytad a számításból, hogy a zsidó törvények szerint anyáról öröklődik a zsidóság. Ezek szerint az etióp apa nem probléma, legfeljebb a gyerek egy kicsit sötétebb lesz.

  4. 1. Hát azt hiszem ebben minden benne volt.
    Király!

  5. 3: Tisztában vagyok vele, épp azért írtam. A fehér (zsidó) anya ‘legalizálja’ a néger vért.

    Az lehet, hogy elsősorban a néger/néger gyerekek a nem kedveltek, a félvér már OK.

  6. Tibor bá’ említette forrásként a Haaretz héber/angol nyelvű napilapot is. Véletlenül éppen ma láttam az Al Jazeera-án egy interjút Gideon Levy izraeli újságíróval, aki hosszú évek óta megy szembe az árral, és próbálja bemutatni a honfitársai számára is a palesztinok életét, problémáit, főleg a Haaretz-be írja a cikkeit. Érdemes megnézni: http://www.aljazeera.com/programmes/aljazeeraworld/2013/02/2013212837310172.html
    Érdekes, hogy a Haaretz-et egyébként baloldali lapnak kategorizálják, úgy látszik, ezt a skatulyát kapja minden országban az a médium, személyiség, amely a saját népét, kormányát meri kritizálni.
    Rohadt nehéz lehet amúgy felvállalni a véleményét a saját oszágában, ahol a legtöbben gyűlölik ezért, és hazaárulóként tartják számon. De szerencsére vannak hozzá hasonló emberek!

  7. Épp nemrégiben olvastam, hogy genetikai kutatások szerint a mai közép-európai zsidóság jelentős része valószínűleg kazároktól származik, ahogy Koestler felvetette.
    http://nol.hu/lap/20130119-rokonsag_az_ormenyekkel

    Viszont a „Kazárok-e a magyar zsidók?” kérdésre egy zsidó honlapon kiegészítik azzal, hogy „Igaz, hogy a zsidóságba be lehet térni, de aki betér az nem lesz se kohén, se lévi, mert csak azok kohének vagy lévik, akik apai ágon, szakítás nélkül Áron főpaptol vagy Mózestől és családjából származnak. Mivel a magyar zsidók között nem ritka a kohén és a lévi, ezért biztos, hogy sok az “eredeti” zsidó közöttünk. Azonban persze nem lehet teljesen kizárni azt a lehetőséget, hogy egy pár betért kazár leszármazott is része a magyar zsidóságnak.”

    Az etiópoktól félteni a zsidóság faji tisztaságát épp olyan nácizmus, mint az „árjagermán” vér tisztaságát félteni a zsidóktól, vagy épp a magyar vér tisztaságát a cigányoktól… „Jajj, jajj túlszaporodnak minket, pedig mennyivel jobb lenne, ha inkább mind megdöglenének…”

  8. 7:
    Avatar! Te most mit akartál velünk közölni a poszttal kapcsolatban, mert a kazár-magyar zsidó téma OFF

  9. Tibor bá
    1014-1 „Nem szeretném, ha ez a poszt beindítana egy fékeveszett zsidózást, de az se lenne helyes, ha ilyen nagy jelentőségű hír elkerülné a figyelmünket.”

    Tökéletesen beszéled az angolt. Hiteles adataid vannak, miért nem írsz egy ‘PETICIÓ-t és teszed fel az Internetre. Biztos lehetsz abban, hogy napok alatt több százezer irná alá és követelné a gyalázatos, embertelen fecskendezés beszüntetését.
    Ma reggel úgy 2 óra tájban – 13. Feb. Lent néven feltettem egy videot és ott kitérek a zsidó vallásnácizmus legendájára, de én nem vagyok a you tubon olyan ismert, hogy komoly hatással legyek a publokumra.

  10. Nekem semmi bajom sincs a dologgal. Az igaz, hogy rühellem azt a népséget, így általánosságban fogalmazok, de amíg van valaki, aki a más kontójára szaporodik mint az állat, mert ha max. önmagukat reprodukálnák, akkor az még talán-talán, de amikor már hatalmas terhet ró a társadalomra és a SZÉP SZÓBÓL nem értenek, akkor jön ez.
    Amikor bemászik a gyerek a kertembe, nyilván szólok neki vagy az anyjának, hogy meg kéne tanítani a lurkót hogy a másé a másé, de ha nem ért a szép szóból, akkor ki-ki vérmérséklete szerint, de más megoldáshoz folyamodik.
    És KURVÁRA nem érdekel az álságos humanizmus.

  11. 9:
    Levi!
    Én tájékoztatok, nem „harcolok”.

  12. 10. macstappancs

    Ez azért több, mint amikor a gyerek bemászik a kerítésen.
    Te sem az anyától vetted el a lehetőséget, hogy lehessen gyereke.

    Lehet hozni egy törvényt. Aki az országban akar élni, nem szaporodhat. Az igazság kimondásával nincs semmi gond. Mindenki el tudja dönteni, akar-e ilyen feltételek mellett ott élni. Más népek, nemzetek el tudják dönteni, akarnak-e ilyen néppel, kapcsolatot fenntartani, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. De mint tudjuk, a gerincesség, az nem minden gerinces tulajdonsága.

  13. 12 buza:

    Nem értek veled egyet. Már eleve azért, mert az általam már kijelentett álhumanizmus mondatja ezt veled. Te bújtatva a JOGOKRÓL beszélsz, a kötelességek mellet meg szépen elsiklasz.
    Ha nem bírok eltartani utódot, akkor nem is szülök, ilyen egyszerű. Az nem jog, hogy jogom van utódokat nemzeni akkor is, ha az eltartásukra (velem együtt, mert ugye az etiópok esetében erről IS beszélhetünk) képtelen vagyok.
    A kerítéses-bemászós példa meg csak példa volt, ne próbáld meg egy-az-egyben a konkrét problémára átalakítani. A tanulsága az lenne, hogy az enyémről ÉN rendelkezem és ne kényszerítsen senki ezzel ellentétesen, mondjuk arra, hogy kénytelen legyek tűrni a gyümölcsfáim lekopasztását, mint ahogy arra sem, hogy kénytelen legyek egyesek gyerekeinek az eltartására, pláne, ha az minden határon túlmegy.
    Ennyi.

  14. …egy „t” kimaradt. Meg amit még nem vettem észre.

  15. 10 & 12:

    A magyar cigány és az etióp zsidó között nem lehet párhuzamot vonni.

  16. Tibor bá’ Says: 11

    9:
    Levi!
    Én tájékoztatok, nem “harcolok”.

    Nagyonis elfogadható. Neken is, kevesebb sikerrel az a célom
    a vallás kontroverzális pontjain itt a bloggodon és a you tube-on

  17. 15 Tibor bá’:

    Szaporodás és alkalmazhatatlanságuk viszonyában sem? Még ha a vita kedvéért el is fogadnánk, hogy bizonyos dolgokról nemcsak saját maguk tehetnek?

  18. 17:
    A legfontosabb különbség, hogy a magyar cigány itt született. Az etióp zsidó pedig oda vándorolt. Viszont az etióp zsidót „átcsábították”. De a poszt főmondanivalója az, hogy „szálka-gerenda”. Magyarul, könnyű az európai zsidóknak kifogásolni, hogy itt dúl a cigányellenesség. Miért nem kifogásolják az etiópellenességet? Amit különben én megértek, nadehát ők a szószólói a „kirekesztés” ellenességnek. Ugye a palesztin arabokat eddig is nyírták, de ez most már saját soraik közötti „nyírás”.

  19. 18 Tibor bá’:

    Tudod, nekem ha nem is teljesen mindegy, de nem a születés helye a legfontosabb vízválasztó abban, hogy kihez állok pozitívan és kihez nem.
    Innentől kezdve én máshogy állok a dolgokhoz. Ha két egyformán teljesítő emberről van szó, nyilván a „földimet” részesítem előnyben.
    De viszont azt nem értem, hogy mindenki tudja, hogy a zsidók miért zsidók, vagyis most miért mérnek kettős mércével, ezért hát nem érem a posztot, provokáció talán?
    🙂

  20. 8: arra akartam utalni, hogy a „tisztaság” kérdése eleve hülyeség szerintem, mert az Izraelben élő zsidók jelentős része askenázi, tehát azok is betéréssel lettek zsidók sok évszázaddal ezelőtt.
    Persze nem ez lenne az első eset, hogy a zsidóságon belül valamilyen tulajdonság alapján nekiállnak kiszelektálni, hogy ki a „jó” zsidó, és kiknek a vonalát kell elpusztítani. Ha nem a bőrszín a megkülönböztető jegy, akkor lehet pl. az is, hogy a „Sibboleth”-et „Szibboleth”-nek mondja (Bírák 12:6). Minek beszél ilyen hülye tájszólást…

  21. 19:
    Nem tudok versenyezni a hírcsatornákkal, ahol 20-30 ember dolgozik, én pedig egyedül vagyok. Tehát olyan híreket hozok le, amihez a magyar média nem nyúl. Ez is egy fontos szempont. Provokálni nem szoktam, de nekem nincs is rá szükségem.

  22. 19!
    Tibor bá már leírta.Ő tájékoztat.Miért lenne ez a poszt provokáció?Nem értem…Tények vannak leközölve..

  23. Akkor az influenza védőoltás nem zsidó találmány. Amióta azt „szedem”, állandóan megterhesedik a nyanya. 🙂

  24. 22-melike00
    Ez a poszt bizony provokáció.
    Tibor bá’ tudja és érti, hogy mi történik, de nem momndja el nektek. Igazából már elmondta, de nem figyeltetek.
    Felhívta a figyelmeteket egy (többre is) könyvre, az „Összeomlás” című könyvre. Ebben több társadalom összeomlása le van írva, és elemezve.
    Pl. a ruandai népirtás is. Ott (is) etnikai színe volt a dolgoknak, de megállapítható volt az alapvető ok, a túlnépesedés, az élelmiszerhiány.
    Szinte mindig valami ürügy miatt vannak a konfliktusok, de az alap ok az élettér megszerzése, vagy védelme.
    Ez kell csak észrevenni itt is, és nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, stb.

    Ez a könyv (is) csak akkor lesz a tietek, ha elolvassátok (és amit megesztek)!
    Ugrattak titeket és ugrottatok. 🙂

  25. 13. macstappancs
    Ezt írtam. „Lehet hozni egy törvényt. Aki az országban akar élni, nem szaporodhat. Az igazság kimondásával nincs semmi gond.”

    Miért álhumanizmus, ha azt mondom, az a tisztességes, hozzanak egy törvényt, aki betelepül, sterilizálva lesz. Az a gerinctelenség, hogy védőoltás címszó alatt adták, elhallgatva, hogy ez őket védi, nem az etióp nőt.
    Mint látod, nem az ellen ágálok, hogy egy szerintem alap jogot valaki nem tart annak.
    Az ember esetében nem meglepő, hogy amit magára nézve alap jognak tekint, egy másik emberre nem.
    Ha valamiről tudomásom van, eldönthetem, elfogadom, nem fogadom el.
    Ha nem fogadom el, teszek-e ellene, vagy behódolok, vagy harcolok.

    Aki úgy szül, hogy nem tudja eltartani, az, az ő felelőssége. A segítés azon az emberen, akinek a felelősség tudata nem olyan, mint az enyém, erkölcsi kérdés.

    Ezt írtam: „Te sem az anyától vetted el a lehetőséget, hogy lehessen gyereke.”

    Nem alakítottam át. Azt mondtam, te sem olyan példát hoztál, hogy a gyereknek nem kell létezni, csupán azt mondtad, az anya felelőssége a gyerek nevelése.

    Az etióp emberek is mondhatják, : ” A tanulsága az lenne, hogy az enyémről ÉN rendelkezem és ne kényszerítsen senki ezzel ellentétesen, mondjuk arra,” hogy tudtomon kívül megfoszt a nemző képességemtől.(hogy befejezzem egy másik ember szempontjából a mondatodat)

    Ezzel nem tagadtam, a te mondat befejezésednek jogosultságát.

  26. 24:
    Ha nagyon kritikusan nézed a dolgokat, akkor minden posztom provokáció, mert az olvasót gondolkodásra, majd állás foglalásra késztet. De ez miért lenne bűn, vagy nem kívánatos? — Az pedig történelmi tény, hogy amikor jól mennek a dolgok, az emberek sokkal toleránsabbak. Amikor szar van, mindenki a másik torkának esik.

  27. 26-Tibor bá’
    Nem bűn, sőt magam is gyakorlom, mulattat.
    Nem akartam lelőni a posztot, hasznosnak tartom, de egy kis irányváltás hasznára válna.
    „…amikor jól mennek a dolgok, az emberek sokkal toleránsabbak.”
    Ez így igaz. A jóllakott ember nyugodt ember. A hozzászólók éhesek? 🙂 Vacsorázzatok bőségesen!

  28. 24!
    Kedves RJ!
    Én tudok mindent,értek mindent,de mindent nem lehet leírni.. 😉
    Vagy ki tudja valaki hámozni és megérti a lényeget,vagy nem..Annak meg hiába is magyarázod..

  29. 26: „Amikor szar van, mindenki a másik torkának esik.”

    Szó szerint! Lásd:
    >>Mivel az élelmiszerkészlet kifogyóban van, az emberek hideg hagymáért és uborkás szendvicsért állnak sorba, többen össze is verekedtek az ételért. Ennél is rosszabb, hogy a műszaki hiba miatt a hajó saját szennyvízcső-hálózata is bemondta az unalmast, és egy utas szerint „a szennyvíz a falakon és a padlón folyik”.

    „a szagok annyira rosszak, hogy az emberek belebetegednek, és mindenhol hánynak”. Néhány emberből kitört az ősösztön, a bennszülött vadember, és mindenért meg akar harcolni a többi utassal.<<

    http://index.hu/kulfold/2013/02/13/luxushajo_hanykolodik_a_mexikoi-obolben/

  30. 21-22

    Én tisztában vagyok – és ezért írtam a provokációt, mert nem hiszem, hogy Tibor bá’ nem lenne/tudná – vagyok a zsidók viselt dolgaival. Van dolog, amiről nem hallottam (erről már igen) de nem lep meg amikor meghallom, mert ismerem a világot. Vagyis ismerni vélem.

    25 buza:

    Azért, mert a mai világban ILYEN törvényt a legutolsó országban SEM lehetne megalkotni. Vagyis elfogadtatni. Ezért kár is erre apellálni, hogy így lenne a tisztességes.
    „Jaj, mi akartuk, de nem lehetett, így hát menjen minden a maga medrében tovább, az anyának joga van a gyerekéhez, senkinek nincs joga elvenni/megakadályozni, és ha már megszületett a társadalomnak kötelessége eltartani meg felvenevelni a tőle telhető legjobb életminőségben…”
    Ismerem már a dörgést ne félj. Feleségem teológus ráadásul ott, ahol egy semmirekellő buzi-disznó szabadelvű tróger az irányító…

    Persze, ha tudomásod van eldöntheted. Nekem tudomásom van arról, hogy az adóm tekintélyes részét olyanra költik el, amire én úgy gondolom, hogy nem kéne. És? Van jogom beleszólni? (Azt a hülyeséget, hogy választáskor megtehetem, légy szíves ne írd le.)
    És a hülyék, ja bocs, felelősségileg hülyébb porontyainak eltartása erkölcsi kérdés? Oké, menjél el egy boltoshoz, és erre hivatkozva kérjél a poronty számára az üzletből valamit. Ugye, hogy sírva jönnél ki? Most a boltos, vagy az én adóforintom ebből a szempontból ugyanaz. Majd hivatkozhatsz erre abban az esetben, aki gondos családtervezés után betegen született, vagy élete során rá nem felróható eset miatt éri baleset.
    „Jól van nem tehet róla, de azért adjál a tiédből, vagy tehet róla de hát nem hagyhatjuk az út szélén”.
    Van különbség? Semmi.
    Ha a „felelősségi tudata” nem megfelelő, akkor szerintem azt sem fogja érteni, hogy mitől szabadult meg a sterilizálás folytán, tehát kár nem éri. Kár érné akkor, ha értené a az utód nélküliséget, de akkor viszont értené azt is, hogy nem szülök a világra gyereket úgy, hogy az éhenhalás veszélyének teszem ki, betegségeknek, nélkülözésnek. Vagy éppen egy rafkós dög és arra számít, hogy lesznek olyanok mint te, és majd a teféléd támogatásával mégiscsak hawajozhatnak egész életükben? Akkor meg pláne, hogy hogy én is az leszek, ami ő, a saját érdekemet nézem. És nekem nem érdekem egy felelőtlen ember szaporításában.

    A példám meg tökéletes mégiscsak, mert nekem a három gyerekemmel soha nem volt ilyen jellegű problémám annak ellenére, hogy nem lógtam örökké a nyakukon. Az alma nem esik messze a fájától, mondhatni.

    Az etióp persze mondhatja, amit elkezdtél, és be is fejezhetné így pl.:
    „…senki ne kényszerítsen arra, majd én felnevelem azt az akárhányat, akiknek a világrahozatalát jól megterveztem, végiggondoltam, és felismerve, hogy ez nem Afrika, ahol mindig 6* annyi gyereket kellett csinálnom gondolva az éhínségre, oroszlánra és óriáskígyókra. Ha nyugati (szervezésű) államba kerültem, akkor felveszem az ottani szokásokat, nem 9 hónaponként potyogtatok gyereket, angol wc-t használok, a másét vagy elkérem vagy elmegyek dolgozni és a keresetemből megveszem, köszönök, a buszon átadom a nőknek a helyemet, rendszeresen tisztálkodom és általában nem irritálom a befogadó embereket a viselkedésemmel még akkor sem, ha én úgy gondolom, hogy a székletemet a hátamon szétmázolva elijeszthetem az ártó szellemeket.”
    Érted?

  31. 30: „az etióp nők injekciózására az indok az Izrael állam faji tisztaságának a megőrzése volt”

    Nem arról volt szó, hogy az etióp nem akar dolgozni és az utcakőre szarik.
    Nálunk pl. voltak etióp diákok, nem volt velük gond. Teljesen kulturált nép, saját írásbeliséggel, történelmi múlttal stb.
    Te inkább a ‘mi’ cigányaink (egy részéről) hozod a példáidat.

    A poszt lényege az izraeli fajvédelem – amelyet – meglepő módon más ország esetében habzó szájjal elítélnek – ők meg otthon simán alkalmazzák.

  32. 31 Observer

    Mert jelentős keveredéstől féltek a szép zsidó lyányok és az etióp férfiak között? Ugye ezt nem gondolod komolyan te sem?
    nem lehet, hogy a máskülönben izraelbe beszivárgott más menekültek (Szudán) kapcsán a zsidóknak elegük lett mindabból, amikor egy teljesen más kultúra megjelenik köztük akaratuk ellenére?

    „Az etióp alija mindenképpen problémás alija. Ellentétben a „fehér”, európai kultúrájú családokkal, sok gyereket vállalnak. Felróják nekik, hogy a népes családok és a társadalomba beilleszkedni képtelen egyedek túlságosan nagy terhet rónak az ország amúgy is szakadozó szociális hálójára. Egyes „politikailag nem korrekt” írások megemlítik az „etióp” gyerekek alacsony intelligenciaszintjét.”

    http://izraeli-hirlevel.blogspot.hu/2012/01/rasszista-izraeliek.html

  33. 32: Egy kis cherry picking az általad belinkelt anyagból:
    „A fiatalok – akik csakhamar az időseket nagyon tisztelő törzs öregei feje fölé nőttek – hamar elsajátították a héber nyelvet, iskolát végeztek, bevonultak a hadseregbe, és sokan sikerrel vették a beolvadás nem könnyű akadályait.”
    🙂
    Talán esetleg arról van szó, hogy a rosszabbodó helyzetben megtalálták a ‘belső ellenséget’ – a saját „cigányaikat”?
    „Egyes „politikailag nem korrekt” írások megemlítik az „etióp” gyerekek alacsony intelligenciaszintjét.” –> ez akár a kuruc…nfóról is lehetne, megfelelő behelyettesítéssel…

    Gondolj bele, egy nyugati értelemben képzetlen afrikai tömeg bekerül egy teljesen modern nyugatias kultúrába .. persze, hogy gond lesz a beilleszkedéssel – főleg az idősebbek kapcsán. Az a kérdés, hogy mi lesz 2-3 generáció múlva? Megmaradnak zsidó ‘cigánynak’, vagy beilleszkednek.

    De a poszt mondanivalója továbbra is az izraeliek „másság” ellenessége, amit pl. rajtunk próbálnak keményen ‘számonkérni’, ha mi tesszük a zsidókkal, négerekkel, cigányokkal, buzikkal, ‘liberálisokkal’ stb. A lényeg, hogy nekik szabad, másnak nem.

  34. 33:
    Nekik se nagyon, de azért menedzselik valahogy. Különben vannak fiatal „kommandók” is, akik „felkarolják” azokat a zsidó csajokat, akik arab fiúkkal szóba állnak. Szóval saját házuk tájékán jócskán rasszisták ők is.

  35. Amin én előző héten fennakadtam, az egy kis hírecske volt, mégpedig az, hogy a holokauszt-kárpótlási járadékot(vagy minek nevezzem) ötven százalékkal megnövelték. Miért fizessen egy olyan generáció, amelyik semmilyen formában sem nevezhető bűnösnek a második világháború szörnyűségeiért, hisz nem is éltünk akkor. Na meg a bibliai keresztre feszítés dogmában ők jelentették ki azt hogy vére rajtunk és fiainkon, ennek értelmében ők tényleg örökkön örökké fizethetnének kárpótlást „Isten fiának” meggyilkolásáért ha mi keresztények ezt igényelnénk.

    Tibor bá’: Dan, ez OFF topik. OK, hogy asszociálsz, de nem megyünk el a zsidó ellenes hangulatkeltés irányába..

  36. 33 Observer:

    Na-na.
    Azért az idézeted utáni rögtön ELSŐ mondatot te is odatehetted volna:

    „A többség azonban nem.”

    Én elgondolom persze, hogy gond lesz. De vajon kötelező-e ezt szeretnem?
    Az meg, hogy egy adott rassz egyedeink mennyi az IQ hányadosa, az akkor is annyi lesz, ha tagadják vagy éppen tiltják is annak „közhírré tételét”. Az emberek ugyanis nem hülyék. Ami a nevetséges az egészben, a titkolózás éppen hogy gátolni fogja ezeknek az embereknek az érvényesülését még a lehetőségeikhez képest is, ugyanis kötelező módon olyant akarnak velük elvégeztetni, amire képtelenek, aztán jön a sok mentális probléma.
    Ezért van az, hogy amikor liberálisokról, humanistákról beszél valaki, akkor azt így távolból csak egy megélhetésinek kéne neveznem, különben meg agyon kéne verni.

    A poszt mondanivalóját meg értem, nem véletlenül kérdeztem az írójától, hogy provokáció-e ez, mert a leírtak teljesen közismertek a társadalom előtt. Legfeljebb egyesek tagadják.

    35 Tibor bá’:

    Biztosan van ilyen is, én nem tudom, de szerintem nem ez a jellemző. Gondolom én.

  37. 36:
    Az izraeli viszonyok teljesen közismertek a társadalom zsidó tagjai soraiban, de a magyar társadalomban vannak nem zsidók is, ahol ez hír számban megy.

  38. 36: Így kezdtem: „Egy kis cherry picking” 🙂

    „az IQ hányadosa”
    Mo-n hagyományosan lenézték a parasztot az urak, ‘buta paraszt’ -nak tekintették őket. Aztán ahogy a II. vh. után ezek a ‘buta parasztok’ ‘helyzetbe kerültek’, egy csomó tudóst adtak ennek az országnak.
    Nálunk mondjuk vajon hány cigánnyal csináltattak IQ tesztet, amire alapozva állítják, hogy a cigányok IQ-ja összességében alacsonyabb, mint a ‘magyaroké’? Biztos, hogy nincsenek reprezentatív adatok, csak pofázás van.

  39. Nem kedvelem Izraelt,de ők ott csak úgy maradhatnak fenn, ha kőkeményen ,,fajvédők,,. Szerintem vagy hülyeség, vagy bátorság volt az arab tömeg közelébe telepedniük.Gyanítom-valakik előre gondolkodtak.Állandó konfliktus = állandó fegyverkezés.
    Ha meg az injekciozásnál tartunk,akkor csodálomTibor bá’, hogy nem szenteltél egy posztot a japán pénzügyminiszter kijelentésének./,,nem biztos hogy az idős betegeket ápolni kell,,/
    Nagyon náci irányba haladunk.Talán a pamacsbajszú is előugrik nemsokára valahonnan.

  40. Sajnos hiába értem a kifejezést, azt azonban nem tudom, hogy az angolszászok mire használják.

    A cigányok esetében meg a több mint ötszáz év szerintem elég jó összehasonlítási alap, legalábbis én úgy gondolom.

    Amúgy meg a félreértések elkerülése végett:

    Én személy szerint nem rínám el magam, ha történetesen kiderülne, hogy az ország legmagasabb IQ-jával egy cigány rendelkezne.
    Nem változna semmi.
    Amúgy – nincs kedvem végtelenségeket idemásolni – megnézzük, hogy a gugli barátunk mit adna erre a keresésre, hogy:
    roma gypsy population intelligence ?
    Kérlek, ne próbálj meg hülyének nézni, ha esetleg ez a szándékodban is volt.

    És hát ne menjünk el a genetika mellett sem, pl. a cigányok életvitele miatt beléjük van kódolva a jövőjük és a jelenjük is:

    http://canadahun.com/forum/showthread.php?11895-A-term%C3%A9szet-furcsa-j%C3%A1t%C3%A9kai

  41. 40: Kevered az életmódból/életkörülményekből (is) származtatható hátrányos helyzetet az alap genetikai adottságokkal.
    Ha a cigány nő, mikor terhes az unokatestvérétől, és minden nap merev részegre issza magát, miközben elszív 40 cigit, persze, hogy beteg lesz a gyereke – ha erre külön pénzt kap, esetleg még be is segít egy kicsit, így vagy úgy. Ezt egyáltalán nem vitatom. Azt sem, hogy 500 év alatt nem illeszkedtek be a társadalomba. Sőt, nem is védem a cigányokat, többszörösen (negatívan) érintett vagyok a tevékenységük miatt.
    De vajon egy nem rokonokkal szexelő, normális (nem egészségromboló) életvitelt folytató cigány családra, illetve gyerekeire is jellemző lenne-e az alacsonyabb IQ? – valószínűleg nem.

    Épp erre hoztam a ‘parasztos’ példát, illetve ennek az ellenkezőjére lehetne hozni az egymás közt házasodó arisztokrata családok degenerált gyerekeit (amit persze a kommunisták rendesen felfújtak, de azért valóban létezett valamilyen szinten, hacsak a kocsis be nem segített: ‘Apám is gróf, a fiam is gróf, csak én vagyok kocsis…’ 🙂 ).

    A cherry picking az adatok közül a nekünk tetsző, állításunkat igazoló elemek kiválogatása, a többi (ellentmondó) adat figyelmen kívül hagyása mellett. De majd Tibor bá’ javít, ha kell. 😉

  42. 39 az emberiség mikor nem haladt az ugynevezett náci irányba?
    Jelenleg is rajta vagyunk azon,hogy ki irtsuk egymást vagy valaki nem így látja? Hiszen azt hisszük ez a bolygó a mi tulajdonunk azon belül pedig az ország a mienk majd a telkünk,házunk….stb.Kell nekünk egy kis élettér no hát ilyenek vagyunk.

  43. Öntsünk tiszta vizet az IQ pohárba!
    Naná, hogy már évtizedekkel ezelőtt bevizsgálták. Ha elég nagyszámú mintavétellel dolgoznak, akkor valamennyi népcsoport IQ-ja kb. azonos. Mert az IQ nem azonos a műveltséggel, a tudással, a rutinnal, hanem egy alapképesség problémák megoldására. Nem lehet elinni, elhemperegni a saját lányommal, stb.

  44. 39:
    Néhány hetet vitáztunk az eutanáziáról. Tessék figyelni!

  45. 41 Observer:

    Én nem írtam, hogy csak és kizárólag. Viszont olyan cigánnyal sem igazán lehet találkozni, amelyik az eszéből lett valaki – de viszont biztosan van még ha nem is tudok róla – és azért azt mégsem lehet rájuk mondani, hogy mindenhol minden cigányt elnyomott a gonosz fehér.
    Írhatsz ellenpéldákat, de szerintem fejből te sem tudnál tíznél többet az egész világból.
    Azt is el lehet ismerni, hogy ha valaki mondjuk átlagnak születik, de a kulturális környezet/szocializálódás miatt belterjes életmódban él, az a genetika sajátossága miatt elég jó eséllyel alacsonyabb IQ-val rendelkező egyedet, vagy testi hibásat nemz. Esetleg ezek kombinációját.

    A másik kérdésedre a válaszom, melyben azt kérdezed, ha nem cigány és mégis belterjesek. erre nekem van egy nagyon egyszerű válaszom, ami ha végiggondolja valaki, az egész problémára ad egyfajta választ:
    cigány életmódú.
    Kibontom: nem a cigánnyal van a baj és nem az etióppal, úgy mint rasszra jellemző jegyek, hanem azzal a mentalitással ami rájuk jellemző, akikről elnevezték. És azért ez jelent valamit. A cigányt nem azért nem szeretem, mert sötétebb a bőre és fekete a haja. Az még egzotikus is lehetne. Az a baj, amit a cigányhoz képzelet-társítok. meg a cseh, meg a lengyel, meg az angol, meg a mindenki. A zsidót sem azért nem szeretem, mert Mózesban hisz én meg Jézusban. Tehát az uncsitesóval összefekvő nem cigány = cigány. de legalábbis cigány életmódú. A putriban fetrengő részeg, tolvaj, lusta svéd is cigány életmódú, röviden cigány.
    Persze pongyola a megfogalmazás, mert amikor a cigányok IQ-jára gondolok, akkor azért konkrétan a cigányokra gondolok.

    43 Tibor bá’:_

    Ha nagyszámú és vegyes. Akkor igen.
    Amúgy ha megengeded, ide is leírom az egyik okfejtésemet, amit eddig senki nem cáfolt meg.
    Azt mindig mindenki elismeri, hogy a rasszok között vannak rasszra jellemző genetikai eltérések. A nordikus típusjegyet magukon viselők szőkék/vörösek, az arabok szervezete nehezen bánik el a laktózzal, az ázsiaié az alkohollal, az afrikaiak sötét bőrrel rendelkeznek vagy erőteljesebb az izomzatuk. Ez egy elfogadott dolog, de nehéz is lenne ezeket letagadni, hiszen nap mint nap szembesül vele mindenki. Szóval mindenki különbözik valamiben de ha az intelligencia kerül szóba, akkor mindjárt az azonosság lesz az alap. Vagyis úgy néz ki, hogy a genetikai különbözőségek megállnak a „nyaknál”.
    Hihető lenne ez? Mondom ezt európaiként, aki tudja, vagyis olvasta, hogy nem rá jellemző a földön a legmagasabb IQ, hanem inkább az ázsiaiakra.
    De azért persze ez kézzelfogható módon is vizsgálható – mármint a rasszok eltérése az IQ szempontjából, ha hiszünk a leírtaknak – hogy az európai és az afrikai rasszok agyának barázdáltsága eltérő…

  46. 45:
    Meglepő, hogy még nem találkoztál válasszal. Minden élőlény alkalmazkodik a környezetéhez, jobban mondva azon egyed szaporodhat, amelyik jobban odasimult. Hatásában „alkalmazkodik”. Ahol erős a nap, ott fekete lesz a bőr, ahol hideg van, ott zömök a termet. Amelyiknek futni kell az oroszlán elől az gyorsabb és izmosabb, stb. Azonban bármilyen körülmények között él egy csoport az ész mindenütt pozitív tényező a túlélésnél, tehát mindenütt a legokosabbak tudtak inkább utódokat nemzeni. Ezért van, hogy az intelligenciájuk azonos. Különben ha már találkoztál mondjuk egy Obamával, aki egyetemet végzett, akkor ki fog derülni, hogy az amerikai néger a bőrszínén kívül semmiben se különbözik a fehértől.

  47. 30. macstappancs

    1. „Azért, mert a mai világban ILYEN törvényt a legutolsó országban SEM lehetne megalkotni. (Ez az én hibám?Attól még nem lehet ez a véleményem?)Vagyis elfogadtatni. Ezért kár is erre apellálni, hogy így lenne a tisztességes.”

    2. Te a mai rendszerrel nem vagy kibékülve, de akkor írd úgy, mi nem tetszik. Ne azt csináld, mintha én állítanám mindazokat, amik ellen ebben a hozzászólásban írsz. Nem nekem kell elmagyaráznod a felelősséget,mert ezt írtam: „Aki úgy szül, hogy nem tudja eltartani, az, az ő felelőssége. A segítés azon az emberen, akinek a felelősség tudata nem olyan, mint az enyém, erkölcsi kérdés.”
    3. Ezzel pont hogy azt írtam, nem kell az egyéni felelősséget levenni senki válláról. A segítség meg mindig erkölcsi kérdés lesz, különböző korok,különböző társadalmak, különböző erkölcs, etika. Most is halnak éhen, halnak meg háborúkban minden földrészen, nem tudom minek dramatizálsz itt, mintha nem tudnánk róla. Nem értelmi fogyatékosok, másként látják és élik a világot. Az utolsó mondatodban benne is van, mások az érdekeink.

  48. 43: „Nem lehet elinni, elhemperegni a saját lányommal”

    Sajnos el lehet. Az anyaméhben kialakuló oxigénhiányos állapot (cigaretta) illetve az alkohol DNS romboló hatása kihat a magzatra, főleg annak szellemi fejlődésére. A közeli rokonok közötti szex pedig felerősíti az esetleges genetikai hibákat, ami szintén okozhatja a szellemi képességek csökkenését.

    De a saját IQ-dat is tönkreteheted, folyamatos alkoholos ‘kezeléssel’.

    46: Obama anyja fehér, csak úgy mellesleg. Tehát Obama félvér, egész pontosan mulatt. Tehát ne tekintsük ‘tipikus’ négernek.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ann_Dunham

  49. 48:
    Az „elhemperegni a saját lányommal” nyilván nem kompatibilis az „oxigén hiányos anyaméhvel”, mert az egyik férfi a másik nő. A terhesség alatti odafigyelés egy egészen más kategória. A „vérfertőzésről” pedig már elég régen tudható, hogy messze-messze nem okoz annyi genetikai hátrányt, mint azt a papok hirdették róla, és a köznép beszopta évszázadokon át. Az IQ-dat nem teheted tönkre folyamatos alkohol „kezeléssel”. Az alkohol öli az agysejteket, de ami megmarad az nem lesz hülyébb. Ha van 5 liter vörös festéked és naponta kilöttyintesz belőle egy-egy decit, a maradék színe sose lesz halványabb.
    Observer! Se a cigányokat, se a négereket nem kedvelem, nagyon nem kedvelem, de ez nem befolyásolja a róluk alkotott ismereteimet. Egy cigány lehet nagyon műveletlen, de nem hülyébb, mint te vagy én. Az emberek ismerete az IQ-val kapcsolatban meglehetősen hiányos.

    „Obama anyja fehér” – ráadásul zsidó is. 😀

  50. 49: „Obama anyja fehér” – ráadásul zsidó is” Ne hidd, hogy újat mondtál 🙂

    Gondolhatod, hogy olyan szexről írtam, amiből gyerek lesz, nem csak nemi betegség… 🙂

    „Az alkohol öli az agysejteket, de ami megmarad az nem lesz hülyébb.” Ez lehet, de az agy elég komplex rendszer, egyes részeinek ‘lekapcsolódása’ eléggé kihat az ‘egész’ működésére. Nézz meg egy Alzheimer kórost, vajon mennyi az IQ-ja a vége felé?

    Egyébként nem ismered azt a mondást, hogy ‘elitta az eszét’? 🙂

  51. 50:
    Alzheimer kór = Az 5 liter vörös festékben folyamatosan valaki zöld festéket csurgat be.

    Egyes agy területek lekapcsolása nem egyenlő a folyamatos sejtpusztulással, mert az egyenletes. A lekapcsolás pedig funkció kimaradást jelent.

  52. 52:
    Ennél azért lehetne több eszed is mint hogy egy bulvár hülyeséget belinkelsz.

  53. 54: Aki szerint a cigányok általában buták, az még nem próbált cigányokkal üzletet kötni. Időnként bizony még a magát nagyon okosnak tartó ügyvédet is úgy átverik, hogy annak lángolva ég az arca a szégyentől, hogy beszopta, és nincs olyan pont az általa összeállított szerződésben, ami alapján megszorongathatná őket.
    Persze van köztük olyan is, aki kettőig se tud elszámolni.
    De annyira nagyon életképtelenek nem lehetnek, ha évszázadok óta nem tűntek el, pedig számos kísérlet történt a visszaszorításukra és erőszakos asszimilációjukra. Mostanra meg a fél jobboldal azon retteg, hogy túlszaporodják őket, aztán majd nekik kell asszimilálódni, amihez nekik épp úgy nem fűlik a foguk, mint a cigányok se akartak hozzájuk hasonulni.

  54. 55:
    Honnan tudod, hogy mi a magyarországi zsidók véleménye? Belinkeltél egy szenzációt hajhászó cikket, amit olyan valaki írt, akinek az angol nyelvtudása nem elég jó, hogy észrevegye, amikor szatírát olvas. A vén hülye tényleg azt mondta, hogy 10 év múlva nem lesz Izrael, na de miért? Azért mert fél Közel Kelet Izrael katonák csizmája alatt fog nyögni. Nézd csak én honnan veszem az információimat!

    Satire
    Henry Kissinger: „If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf” By Alfred Heinz
    „Israel will have to fight with all its might and weapons to kill as many Arabs as it can. Hopefully if all goes well, half the Middle East will be Israeli.”

    Fordítás:
    Szatíra Henry Kissinger mondta: Ha nem hallod a csatazajt, akkor süket vagy. Lejegyezte Afred Heinz. „Izraelnek teljes fegyver és erőbedobással kell harcolnia és a lehető legtöbb arabot meg kell ölnie. Remélhetően, ha minden jól megy, akkor a Közel Kelet fele Izraeli lesz.”

    T. Kyra!
    Okosabb, ha vita helyett elfogadod a szűrőmet. Ha valaki elolvasná az eredeti szatírát és/vagy látni akarja a vén fasz mai képét: http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089

  55. 55,56:
    Csak megjegyezném, hogy a forrás cikk dátuma : 27/11/2011 .

    Azóta nem sok érdemleges történt a szíriai polgárháborút leszámítva.
    Meg azt, hogy Irán egyre közelebb ér a céljához.

  56. 60:
    Engem nem érdekel, hogy zsidó, meg fekete, nekem jöhet. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük