(1906) Szex figurák a nők szexuális életén nem javítanak

Tibor bá’ online

 

~p001Ha érdekel a szex (és miért ne érdekelne), akkor egészen biztos megakadt már  a szemed olyan könyveken, amelyek sikamlós címlapjain ígérik, hogy a könyvben leírt szexuális pozitúrák a mennyekbe repítik a nőket. Ezeket a könyveket rendszerint ízléses (vagy kevésbé) fényképekkel illusztrálják, ahol fiatal párok bemutatják az oldalakon leírt pozitúrákat. Ilyen szempontból vizsgálva az egyik könyv pont olyan, mint a másik. Az üzenet pedig eltéveszthetetlen: Ha olyan pár vagytok, akiknek szexuális élete rutinszerűen monoton, akkor ebben a könyvben ismertetett figurák visszahozzák a rég letűnt izgalmat a szexuális kapcsolatotokban. Meg fogsz lepődni, de ezeket a pozíciókat sohasem próbáltam ki. Ennek ellenére veszem magamnak a bátorságot, és tollhegyre tűzöm (na, jó, betáplálom a szövegszerkesztőmbe) a téma abszurditását. Megfigyeléseim szerint ugyanis, ezek a „figurák” minden esetben, kivétel nélkül a női és férfi genitáliák egymásba gyömöszöléséből állnak, természetesen talajtornászokat megcsúfoló furfangos testhelyzetek felvétele mellett. Semmi se változik a sokéves rutinhoz viszonyítva, csupán fel kell még vállalni egy diszlokáció kockázatát is. Arra viszont még egyetlen egy szerző se gondolt (nem is gondolhatott, hiszen valamennyien férfiak), hogy mennyi minden létezik a szex világában a fent említett egymásba gyömöszölésen túl. Azt meg végképp nem veszik figyelembe, hogy az egyszerű közösülés önmagában nagyon kevés nőnek jelent kielégülést. A szexuális változatosság nem azt jelenti, hogy az ágyban akrobatizálunk egy nagyot, mielőtt a kellően kiálló testrészt behelyezzük a megfelelő résbe. Ugyanis a szexuális variáció sokkal többet jelent, mint változatos talajtorna gyakorlatok nyaktörő próbálgatását a szóban forgó testrészek illesztése előtt. Valami érthetetlen okból kifolyólag, ezek a szexuális útikalauzok nagy ívben elkerülik az erogén zónákat, mintha az a turisták elől elzárt terület lenne. Soha nem biztatnak az aktus közben gyakorolható kommunikáció lehetőségének a kihasználására, ami nem csak igen változatos lehet, de komoly mértékben fokozza az élményt is. Akire nem hat inspirálóan a társa verbális, vagy manuális biztatása, esetleg pillanatnyi állapotának a helyzetjelentése, az okosabb, ha szex helyett elmegy homokozni a játszótérre. Lehet ám variálni a sebességgel is. Nem csak a testrészek geometriai helyzetének változtatásával.

szexi pár

És a meglepetésszerű, de csak rövid ideig tartó, szünetek provokatív közbeiktatásával is. Szóval ne dűlj be, nem a pozitúrák adják a jó szex receptjét, azok csak illusztrációknak jók. Viszont ne feledkezz meg a segédeszközök kipróbálásáról. Van közöttük teljesen használhatatlan, vagy használható ugyan, de nem a számotokra. Viszont a puding próbája az evés, és ne száz éves korodban akarj jóllakni. Most már nem sokat fogok hozzátenni, csak egyetlen utolsó figyelemfelkeltést. Mondd meg a pasidnak – mert magától a büdös életben nem fog rájönni – neked nem elég, ha meglátod a szőrös mellét, vagy ha letolja az alsógatyáját. Ha ezt sikerült vele megértetned, akkor már csak az egyéni igényedet kell vele közölnöd. Mert különben elég tanulékonyak, és csak akkor nagy a szájuk, ha egymás között vannak.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

9 gondolat erről: „(1906) Szex figurák a nők szexuális életén nem javítanak

 1. Nagyon jó írás – és igaz.
  Ha az első feleségem nem mondta volna, hogy neki mi jó és mi nem, sose tudtam volna meg, hogy neki nem ugyanaz jó,, mint nekem

 2. Jó írás, és igaz! 🙂
  Az ember fő „nemi szerve” az agya! 😉 🙂

 3. 3:
  Tudom. Időközben a pina elvesztette a vonzerejét. Manapság a seggbekúrás, a leszopás divat, na meg a nő szembefröcskölése frissen kivert gecivel. Az igazi menők pedig BDSM-eznek. Esetleg bedobnak néhány házi állatot is, de minimum hárman állnak neki a dolognak.

 4. 😀
  Divattól függetlenül a szájmunka gyakran intenzívebb és hatékonyabb!
  Részben impotenseknél (mint én) is mindig működik.

 5. 5:
  Hadd kérdezzem meg (hátha egyszer szükségem lesz rá) ha csak nyalni tudsz, hogy élvezel el? nem is kell nagyon hatékonyan, csak egy icike picikét.

 6. Ezt most magamra értettem, hogy gyakran jobban is esik, ha szájmunkáznak nekem! Írtad hogy divat, ez épp nem véletlen 🙂

  Amellett én is szeretem a nő ízét, amikor a nyelvem által megy el azt mindig érezni!

 7. Írhatna már egyszer nő is a nemi életről. Itt van pl. a titokzatos G-pont. A férfiak egymást túlharsogva vitatkoznak rajta, hogy hol található, egyáltalán létezik-e, vagy nincs is meg minden nőben . . . Ezt a hatalmas problémát egy-két hölgy könnyedén feloldhatná. Meg a többi hasonló vitás kérdést is. Nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük